Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 181 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 10:55   Citovat  

SaKaL napsal:
tudy Pojistky Accord 7G Nápad je tu!

Díky. Nová 10A pojistka na pozici č. 6 to vyřešila OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 11:40   Citovat  

Jenom rychlá otázka..který palivový filtr? Resp. kterej vzít? Honda Accord, 2.2i-ctdi, bez dpf..
Jo a ještě jenom jaký olej do převodovky?
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 12:54   Citovat  

Squixx napsal:
Jenom rychlá otázka..který palivový filtr? Resp. kterej vzít? Honda Accord, 2.2i-ctdi, bez dpf..
tudy odkaz
tudy odkaz

V roce 2006 se to myslím lámalo - já mám 11/2006 a mám ten druhý typ s větším průměrem. Každopádně když mrkneš za motor, poznaáš to dle těch hadiček, co jsou znázorněné na obrázku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 13:20   Citovat  

Za motor? Já myslel, že je v nádrže vzadu ten filtr.. to mi hlava nebere
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 13:43   Citovat  

Squixx napsal:
Za motor? Já myslel, že je v nádrže vzadu ten filtr.. to mi hlava nebere

Len v benzínovej motorizacii, nie u diesla viz návod
tudy odkaz
   Návrat  
cistecky2 je teď offline  cistecky2
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 16:16   Citovat  

Squixx napsal:
tudy odkaz
tudy odkaz

Mám 2004, i-ctdi, taky bez DPF... patří tam ten první (BOSCH). je to dobrý
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 9:25   Citovat  

Len pre zaujímavosť. Dlhodobo som pozoroval akúsi lenivosť A7G N22A1. Nie som ten typ človeka čo potrebuje okamžite rozoberať pol auta, pretože sa mu niečo zdá, ničmenej mi to radosť nerobilo. Jazdím skôr defenzívnou jazdou, motoru dávam zabrať naozaj občasne. Pri poslednej dlhej trase (550 km), som sa rozhodol preveriť kondíciu. CCa 50 km som pomaly 5 stupeň ani neradil, motor som držal v +- 3500 otáčkach. Po prejdení 50 km som postrehol že motor ožil, a má znateľne lepšiu chuť žiť!

Len taká otázka na záver, môže to byť spôsobené zaneseným EGR ventilom? Chystám sa na čistenie... Honda Honda
   Návrat  
cistecky2 je teď offline  cistecky2
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 9:53   Citovat  

markos napsal:
Len pre zaujímavosť. Dlhodobo som pozoroval akúsi lenivosť A7G N22A1. Nie som ten typ človeka čo potrebuje okamžite rozoberať pol auta, pretože sa mu niečo zdá, ničmenej mi to radosť nerobilo. Jazdím skôr defenzívnou jazdou, motoru dávam zabrať naozaj občasne. Pri poslednej dlhej trase (550 km), som sa rozhodol preveriť kondíciu. CCa 50 km som pomaly 5 stupeň ani neradil, motor som držal v +- 3500 otáčkach. Po prejdení 50 km som postrehol že motor ožil, a má znateľne lepšiu chuť žiť!

Len taká otázka na záver, môže to byť spôsobené zaneseným EGR ventilom? Chystám sa na čistenie... Honda Honda

EGR většinou moc zanesený nebývá, spíše je hodně znečištěný okruh kolem IMRC. Sám jsem IMRC čistil, bylo tam hafo usazenin, ale nemůžu říct že bych potom cítil nějaký rozdíl. Toto platí pro předface, newface tam mají myslim jiný EGR a solenoid k IMRC.

Více TADY a TADY

Úsměv
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 9:59   Citovat  

markos napsal:

nemusis sa nicoho bat, riadiaca jednotka ma "2 rezimy" ked tomu nedavas zabrat tak motor je taky "otupeny" a ked ho par krat vytocis resp zmenis styl na dynamickejsi tak motor ozije. Vsimol som si to aj ja a aj ked som mal Civic 8G s tymto motorom, ze vraj to mali aj starsie hondy...
tuším sa tá jednotka volá "honda fuzzy logic"
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 11:47   Citovat  

kandik napsal:

- 225/40 R18 ET40 vepredu strouha. Bud je to novym tvarem gum, ktery jsem poridil, nebo cimsi jinym ( mozna volnym ulozenim prednich kol).

tak uz zase nestrouhaji - po vymene prednich i zadnich spodnich silentu je vse ok. Z toho je videt, ze ten rozmer se tam vejde, ale uz je to tesne a pri zmeknuti/ utrzeni silacu se to projevi.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 12:23  Naposledy upravil von-pivoj dne 30.6.2015 , 20:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím, řeším problém s autorádiem v Acco 7G r.v.2004 (2.4i benzin), při čištění klimatizace (holt jsem debil a nedal jsem si pozor a nevypnul autoradio) mi v něm zachrastilo a od té doby mi nejede (CD, FM, AM) a na displ. se mi nezobrazuje nastavení ventilátoru, teploty řidič/spolujezdec atd. no prostě celý spodní displ. Jediné, co mi to zobrazuje jsou hodiny. Při čištění jsem nastříkal čistič klimatizace do sání (přes ventilátor) a do výdechu topení. Uvidím, co to bude dělat po vysušení ale zatím to je mrtvý.
Neměl někdo podobný problém? Ještě zkontroluji pojistky a pak to budu muset holt kuchnout. Nechce se mi jezdit s tím do servisu, tam by mě sedrali i z ponožek.

Takže problém s rádiem se sám vyřešil. Po té, co mi natekla čistící kapalina (tekoucí z výdechu nad autorádiem) do zdířky na CD a celé se to po*ebalo to mi hlava nebere jsem odstavil auto před firmu, kde na něj pařilo slunko. Po cca 4 hodinách jsem to zkusil zapnout a voala..... displej opět začal ukazovat vše jak před tím a rádio opět začalo fngovat. Doufám že už podobnou kravinu neudělám.
Každopádně když jsem vešel do haly, kde jsem onu očistu prováděl, tak jsem našel na podlaze kaluž s pěkným biordelem co vytekl ze záchytné nádoby pod výparníkem klimy. Klima je stále funkční ale už nejde konečně cítit takovým špatně popsatelným puchem.

Ještě pro zajímavost, řešil zde někdo probléms čerpadlem předních ostřikovačů? Mě to začalo blbnout, malý tlak, tak jsem začal shánět nové od autor.servisu Hondy (cena 1399kč sopťa sopťa ) po bazary (800kč to mi hlava nebere ) až po jeden shop, kde jsem jej sehnal za 140kč. Je to sice Made in Taiwan ale snad to bude splňovat potřebné parametry meetallll
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 19:01   Citovat  

kandik napsal:
tak uz zase nestrouhaji - po vymene prednich i zadnich spodnich silentu je vse ok. Z toho je videt, ze ten rozmer se tam vejde, ale uz je to tesne a pri zmeknuti/ utrzeni silacu se to projevi.

taky zalezi n sirce kola .. mne 7,5 strouhala pri prehupnuti ,ted mam 17x7 225/45 ET40 a je to perfektni vubec necitm ze tam je jiny ET nez serie ,akorat mozna nejsou pneu tak na pevno v pneu jako 7,5 jinak parada je to dobrý

20150630_194736.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150630_194736.jpg, 271.21 kB

20150630_194417.jpg

20150630_194417.jpg, 278.75 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 16:16   Citovat  

Zdarec hoši,

takže po diagnostice v Hondě jsem o něco málo chytřejší, co se týká problému se zadními dveřmi..všechny kontakty, čudle, spínače a kontakty jsou v pořádku. Mám ale špatné dráty, ptal jsem se, kde mám hledat a byl jsem nasměřován na kloub, kde jsem to čekal..(kloub u pátých dveří, kde se otevírají)..no,moje otázka je jasná, opravoval to tu někdo? Nejsem elektrikář a nehodlám do toho šťárat, takže bych to rád někomu svěřil, kdo to už nejlépe dělal..

Jinak ještě dotaz..taky se vám teď při letních teplotách spíná sahara(kvůli klimatizaci) a při sepnutí to cukne s motorem?? Docela mě to štve, vypadám pak jak jelito, co neumí jet plynule..a řekl bych, že to nemá dělat..na diagnostice bez problémů a mechanik řekl, že to je v poho... Smutný

Jo a diagnostika v Hondě Olomouc a 2,5h práce mechanika - 650,-Kč je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 17:40   Citovat  

Squixx napsal:

Jinak ještě dotaz..taky se vám teď při letních teplotách spíná sahara(kvůli klimatizaci) a při sepnutí to cukne s motorem?? Docela mě to štve, vypadám pak jak jelito, co neumí jet plynule..a řekl bych, že to nemá dělat..na diagnostice bez problémů a mechanik řekl, že to je v poho... Smutný

Ztráta výkonu při sepnutí klimy je běžná, ale cukat by to asi nemělo, já takový problém nemám, ale samo když sepne, tak to cítím, ale neškube to.

Když jsme u té klimy - umí A7G také klimu odstavit, když otáčky překročí určitou mez? Starší Civic to myslím uměl při prekročení 4000 otáček - moc praktická věc Velmi šťastný

Taky mám dotaz ohledně spojky. Jak poznáte, kdy je načatá spojka a kdy jen chce vyměnit olej v převodovce? Auto má 155tis. km a servisku jsem bohužel nedostal. Při rychlém řazení v rozmezí 6800-7200 otáček už musím řadit celkem silou a pomaleji, skoro na 2x (1.neutrál- 2.požadovaná rychlost). Dokonce se mi jednou stalo, že jsem v té rychlosti nezařadil vůbec a musel jsem to zkusit znovu. Smutný V jiných otáčkách to jde celkem plyne, občas cítím mírné drhnutí. Z diskuze jsem pochopil, že tyto km bývají pro spojku limitní. Na kolik se cca připravit? 7k? 8? Doufám, že dvouhmota se u benzínu neřeší. Nerad bych dopadl jako u své A4, kdy odešlo obojí a výsledek je oprava za 30 litrů. Spojka momentálně i dost vrže při sešlápnutí, jak jsem četl, tak nejspíš stačí promazat spojkový váleček, možná už to chce vyměnit komplet...

Jinak mám založené vlákno, ale kdyby se náhodou někdo našel tady, tak akutně hledám 17" ALU - 17x7J 5x114,3 et55, ideálně vč. letních pneu se slušným vzorkem o rozměru 225/45. je to dobrý
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 18:01   Citovat  

Mám tři dotazy.
Auto mám 7let (od novýho) a má najeto teď 80tis.km a je to diesel 2,2 i-ctdi. Dodržuji roční / nebo 15tis.km servisní intervaly.

1) občas se mi děje to, že když je motor zahřátý a chci nastartovat, tak to nechytne nebo když to chytne, tak se to tak nepravidelně zaklepe - aby to chytlo, tak pomůže při startování sešlápnout trochu plyn. Nějaký tip na to, co by to mohlo být? Že by třeba už měly nárok žhavící svíčky? Nebo něco jiného?

2)Napadlo mne tak, že za celých 7 let jsem nikdy nedoplňoval klimatizaci a stále chladí bez problémů. A nemyslím si / nejsem si vědom, že by to dělali v servisu. Je to normální nebo ne? A ještě mne napadá, jestli by to nechtělo třeba nějaké pročištění - ale nic mi nesmrdí.

3) A to samé o nedoplňování platí a chladící kapalině - s tou se to má jak?

Dík za případné reakce Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 20:28   Citovat  

Střelec napsal:

Jinak mám založené vlákno, ale kdyby se náhodou někdo našel tady, tak akutně hledám 17" ALU - 17x7J 5x114,3 et55, ideálně vč. letních pneu se slušným vzorkem o rozměru 225/45. je to dobrý

no u tyhle kombinace parametru neni toho moc na vyber ,jeste OEM mazda maji pri ET55.. 7 palcu ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 22:08   Citovat  

Trebor napsal:
Mám tři dotazy.
Auto mám 7let (od novýho) a má najeto teď 80tis.km a je to diesel 2,2 i-ctdi. Dodržuji roční / nebo 15tis.km servisní intervaly.

1) občas se mi děje to, že když je motor zahřátý a chci nastartovat, tak to nechytne nebo když to chytne, tak se to tak nepravidelně zaklepe - aby to chytlo, tak pomůže při startování sešlápnout trochu plyn. Nějaký tip na to, co by to mohlo být? Že by třeba už měly nárok žhavící svíčky? Nebo něco jiného?

2)Napadlo mne tak, že za celých 7 let jsem nikdy nedoplňoval klimatizaci a stále chladí bez problémů. A nemyslím si / nejsem si vědom, že by to dělali v servisu. Je to normální nebo ne? A ještě mne napadá, jestli by to nechtělo třeba nějaké pročištění - ale nic mi nesmrdí.

Nazdar, co se týče tvé motorizace, tak s tím nemám zkušenosti. Ale podle toho, co popisuješ, tak bych to typnul na zanešené vstřiky. Se žhavením to nesouvisí, to by bylo až tehdy, pokud by ti to nechtělo natočit v mrazu. Taky by mohly být zanešené filtry, ale to si již jen domýšlím. Já mám K24A a motorově bez problémů. Co se týče vstřiků, tak je demontuj a pořádně vyper a vyčisti. Pak je zkus opět instalovat. Aspoň na oktávech to hodně pomáhalo, ale tam se tehdz ještě neinstalovaly podružné filtry a hromady obtěžující "euro" buzerace. Ale na rovinu, kdo chce jet za autem, z kterého se line černý dým...... to snad ne já určitě ne Chápeš!

Pokud ti klima funguje, tak se do ní nes*r. Na světě a hlavně v ČR je kupa odborníků, kteří o tom vědí absolutně všechno ale dohromady jeden velký bobek wc . Pokud ti tedy klima jede, máš správný tlak v okruhu, máš dobrou hladinu chladící kapaliny, výměník i chladič jsou OK a kompresor je taky OK, tak se jen věnuj základnímu čištění. Jediné, co bys měl dělat (a to pravidelně) je, čistit ventilační okruh. To si můžeš dělat sám ale dej pozor ať nedopadneš jak já kiss me , kdy mi čistící kapalina natekla do rádia (tekla z výdechu nad radiem a přes zdířku na CD přímo do rádia) a pak mi nějakou dobu nešel spodní řádek autorádia a celé autorádio. Naštěstí se to samo opravilo. Základem je, dostat z výparníku a z celého topného/chladícího okruhu špínu, bakterie a plísně- To se dělá svépomocí (již zmiňované čističe) nebo přes specializované firmy, kde většinou aplikují ozonové vyvíječe (ty jsou super ale jen pro nové a zánovní klimy, které nejsou moc zanešené). Já použil pěnový čistič KIM-TEC, ten jsem našplíchal do výdechů topení a pak jsem jej soustavně rval do jedoucího ventilátoru topení, tím se pěna dostala až k výparníku, kde na sebe navázala ulpělé svinstvo a stekla ven z vozu. Pohled na tu kaluž mi nedělal dobře. Pokud tedy budeš postupovat jek já, tak si před tímto úkonem vypni autorádio a tu pěnu tam stříkej ve slabších intervalech (dávkách).
Chladící medium klimatizace doplňuj až tehdy, když ti přestane spínat kompresor a tedy nepojede klima.Hodně mých známých si to nechali neodborně doplnit "odborníky na slovo vzatými" a už se s klimou nedokáží dohodnout a nebo jim nefunguje. Základem je dodržení správné hmotnosti, což břéťové kolikrát neví a narvou tam toho víc, protože čím víc toho dodají=tím víc kasírují kuky kuk a je jim jedno, jestli to bude fungovat měsíc/rok nebo víc.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 5:03  Naposledy upravil turkpet dne 2.7.2015 , 10:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Trebor napsal:
Mám tři dotazy.

Moj starší prispevok na téma klímy z Acc7g

Zdravím.
8.rokov som nemal s klimou problém, minulý rok na jar som ju 14 dní nepoužival, takže samozreme trošku zatuchla...Tak som si vravel, že zajdem na servis klimy...a nikdy viac!!!!Chlapik napojil mašinu, raz za 15 min. mrkol na displey, vzal 570g chladiva z okruhu(komentoval to slovami:Je vidět, že hondy jsou spolehlívé, máte tam toho víc, než mi ukazuje tabulka..), vrátil 550g, pridal akože olejíček, vysriekal prieduchy sprejom a ja po zaplatení niečo cez 1300kč som spokojne odchádzal domov...po 3 mesiacoch sa mi zadrel kompresor.Naštastie cez toto forum som zohnal za babku starší ale frčí v poriadku, k tomu chlapika vyučeného v obore klimatizér(region Ostrava), ktorý servisuje klimy roznym fabrikám resp.firmám, ktoré potrebuju chladiť ako napr. mesokombináty...auta robí len okrajovo.
Takže po zkusenostiach s "odborníkmi na klimu" ktorý sa grupuju z rad autoservisou, ktorý majú jednodňove školenia na to, ako pripojiť mašinu s 2 hadicamik 2 ventilom ....som tentokrát bol u vyučeného klimatizéra, ktorý je v oboru 40 rokov, čo 3 roky obnovujuci si certifikáty.. uplne iné náčinie, sposob testovania, cena za babku.A jedna doležitá rada: pokiaľ auto nemá problém s klimou(nepočítam smrad v aute,to si človek vystrieka sám) a chladí, tak preventívna kontrola okruhu klímy je nezmysel, jednoduchý sposob: postriašiť ľudí a potom z nich vytiahnuť peniaze aby sa im zaplatili drehé mašiny...To rovno može každá domácnosť, ktorá ma doma mrazák resp.ľadničku(takže každá) raz za čas može volať odborníkov na preventívky.Inak kamoš z polskeho fora Honda ma upozornil, aby som nestriekal do prieduchov u sredového panelu, vraj je tam poblíž nejaka riadiaca jednotka a už ju aj niekto takto odrovnal.

Inak k dezinfekcii:.nie cez vydechy, hrozí poškodenie jednej z riadiacich jednotiek uprostred palubnej dosky, navyše výparník je veľmi hlboko, uprostred palubnej dosky... Dá sa ako tak k nemu dostať cez odkladaciu schránku naproti spolujazdca.. Našiel som k tomu návod..Niekde som to tu už aj dával vrátane foto viz odkaz:
tudy odkaz
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 7:41   Citovat  

Trebor napsal:
Mám tři dotazy.

tudy odkaz

brzdovú mi menia každé 2 roky , chladiacu kontrolujú každý rok raz za 3 roky menia nakoľko ako je písané v linku vyššie vyparujú sa z nej aditíva ktoré chránia chladiací systém pred koróziou taktiež treba merať bod mrazu , klíma ak funguje do nej nezasahujem ale keď idem dávať plniť tak do servisu kde tomu rozumejú.Máš najazdené 80 tis km jazdíš prevažne mesto?
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 14:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Popýtám se souseda - jeho C5 2.0 se úspěšně blíží 450tis. (z toho 300tis.km na LPG). Sakra, jak to ten benzín může najezdit, když podle rudyho si o takovém nájezdu může nechat benzín jenom zdát? to mi hlava nebere A ještě je to francouzský... to mi hlava nebere Velmi šťastný

Prosím Ťa, je to Citroen C5 I. predface, či poface? Je to motor HPI? Díky.

Pocitovo vždy lepšie ťahá diesel, ale keď sa človek pozrie na čas zrýchlenia a aj to odmeria, tak rýchlejšia bude vždy 2.4, ako 2.2ictdi Mrk
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 15:16   Citovat  

Trebor napsal:
Mám tři dotazy.

1) reset riadiacej a kalibracia volnobehu tomu pomohla. Vycistenie skrtiacej klapky to doviedlo k dokonalosti a s vycistenim volnobezneho ventilu by to bolo ako nove.

2) NUTNE uz len koli vymene oleja ktory maze kompresor.

3) prvy krat po 10 rokoch... treba hlavne premerat odolnost voci mrazom.
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 18:30   Citovat  

Kluci, když se tu tak řeší klima, pořád mám problém s tou mou. Nejdřív jsem myslel, že je to jen klapakama (předchozímu majiteli tam spadnula vonavka a vzpříčila se u klapky), to jsem odstranil, ale pořád to nedokáže regulovat teplotu podle vnitřní teploty. Náhodou nevíte někdo jaké mají mít hodnoty ty čidla (vnitřní i výparníku) ?

Druhá otázka, pokud jsem to pochopil správně, tak čidlo vnitřní teploty je hned za palubní deskou (jak jsou ty štěrbyny) ale ta trubka vede až do klimy a dýzou je tam strhávan vzduch, tak abych to šlo právě přes to čidlo ?

Díky za případnou pomoc Honda meetallll
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 19:45   Citovat  

Nabirak napsal:
Kluci, když se tu tak řeší klima, pořád mám problém s tou mou. Nejdřív jsem myslel, že je to jen klapakama (předchozímu majiteli tam spadnula vonavka a vzpříčila se u klapky), to jsem odstranil, ale pořád to nedokáže regulovat teplotu podle vnitřní teploty. Náhodou nevíte někdo jaké mají mít hodnoty ty čidla (vnitřní i výparníku) ?

Druhá otázka, pokud jsem to pochopil správně, tak čidlo vnitřní teploty je hned za palubní deskou (jak jsou ty štěrbyny) ale ta trubka vede až do klimy a dýzou je tam strhávan vzduch, tak abych to šlo právě přes to čidlo ?

Díky za případnou pomoc Honda meetallll

Čidlo by mělo být pod volantem, jak jsi psal. Častým problémem je jeho zanešení, proto se snažím interiér udržovat co nejčistší, často vysávám. Zanešené čidlo špatně měří a řídící jednotka topení/klimatizace to pak špatně vyhodnocuje a reguluje.
Jakou verzi acco máš? Protože jestli máš naftu a předchozí majitel měnil rádio za nějakou nadupanou čínu, tak ti to bude blbě regulovat teplotu, jelikož je to taženo přes origo rádio. Nechápu, co je k tomu vedlo.... soudruhy to mi hlava nebere
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 20:01   Citovat  

Je to Acco 7G po face, nafta. Zkusim to teda procistit/profouknout a uvidime.
Radio je origo "premium sound" na 6CD, bez navi.

Zatím díky je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 11:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no u tyhle kombinace parametru neni toho moc na vyber ,jeste OEM mazda maji pri ET55.. 7 palcu ..

Nakonec jsem sehnal OEM z Civica 8G. Vypadají celkem slušně myslím a hlavně je vše podle TP Mrk

Díky Rom.anovi za super přístup a jeho synovi za pomoc s montáží ve 40c na sluníčku je to dobrý

Teď už jen ty hnusné plastové lišty, váhám jestli nalakovat na barvu vozu, nebo nechat sundat.

honda.jpg

honda.jpg, 2.12 MB
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 12:11   Citovat  

scream napsal:
1) reset riadiacej a kalibracia volnobehu tomu pomohla. Vycistenie skrtiacej klapky to doviedlo k dokonalosti a s vycistenim volnobezneho ventilu by to bolo ako nove.

2) NUTNE uz len koli vymene oleja ktory maze kompresor.

3) prvy krat po 10 rokoch... treba hlavne premerat odolnost voci mrazom.

Diky vsem za reakce.

Pul mesto - pul mimo.

Jak NUTNE - kdyz tu vsichni pisi, ze nesahat, kdyz to funguje, maximalne to vycistit???
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 13:30   Citovat  

Tak už nějakej čas to tu pročítám a pořád nevím jestli vzít radši 2.4 nebo 2.2, už jsem jel v obou a oba motory mi projevově vyhovovaly, takže to spíš vidím, že to nechám na tom, co bude za nabídku, u nás jich opravdu moc není.
Neprodáváte někdo nějakýho co? Myst třeba? Úsměv
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 13:47   Citovat  

Tomik napsal:
Tak už nějakej čas to tu pročítám a pořád nevím jestli vzít radši 2.4 nebo 2.2, už jsem jel v obou a oba motory mi projevově vyhovovaly, takže to spíš vidím, že to nechám na tom, co bude za nabídku, u nás jich opravdu moc není.

Myst uz Accorda roky nema, toho ma (tedy pokud jeste) Gulash...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 16:45   Citovat  

Squixx napsal:
Zdarec hoši,

takže po diagnostice v Hondě jsem o něco málo chytřejší, co se týká problému se zadními dveřmi..všechny kontakty, čudle, spínače a kontakty jsou v pořádku. Mám ale špatné dráty, ptal jsem se, kde mám hledat a byl jsem nasměřován na kloub, kde jsem to čekal..(kloub u pátých dveří, kde se otevírají)..no,moje otázka je jasná, opravoval to tu někdo? Nejsem elektrikář a nehodlám do toho šťárat, takže bych to rád někomu svěřil, kdo to už nejlépe dělal..

Jo a diagnostika v Hondě Olomouc a 2,5h práce mechanika - 650,-Kč je to dobrý

Nazdar, co se týče 5-tých dveří, tak to se tu docela často řešilo. I mě to hodně blbne a v dohledné době se chystám na to kouknout, Měl jsem to již jednou rozhozený, resp. tapecir v zadní části auta a promazával jsem ozubený hřeben, výsledek=0, zpočátku se mi zdálo, že to je lepší ale teď to je stejné. Problém je někde v pantech, protože při zavírání to začne drhnout a vyhlásí to chybu. Často bývá i problém v klice, hřídel madla zarezne a pak se to buď nedá otevřít a nebo se to špatně zavírá. Tento problém jsem již vyřešil důsledným vyčištěním a promazáním. Ale těch svi*í, co u toho padlo.... Mr. Green Acco hodně trpí na 5-tý dveře.
Sahara se mi spínala i v zimě, s motorem to nikdy necuklo a úbytek výkonu/momentu jsem nepociťoval u své 2.4. Dokonce se mi stávalo, že chvílu po nastartování se mi sepnul ventilátor, byť byl motor studený.
Teď řeším ostřikovače a budu poctivě informovat, kdyby se to někomu taky stalo a nechtěl s tím do servisu.
Do měsíce snad zjistím, kde je problém u těch dveří. Ale problém s kabeláží, i když se to s tímto problémem taky skloňovalo a dávalo se to tomu za vinu, byl pasé a skutečná závada byla úplně nekde jinde.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 16:53   Citovat  

Tomik napsal:

Toť Hamletovská otázka, já mám 2.4, jezdím s tím opatrně, hodně s rozvahou (kvůli dvojčatům) a jsem se spotřebou mírně pod 7l/100km. Ale občas to vytočím abych si užil VTEC VTEC. Mě dost odrazuje dýmovnice u zadku a když potkám některý dehty na dálnici, jak za nima nejde vidět na cestu skrz dým, tak mě to od nafty velice odrazuje.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina