Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 179 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 7:27   Citovat  

Nerád by som im robil negatívnu reklamu, diely prišli v poriadku, majú širokú škálu tovaru, len žial troška poupratovať ten menší neporiadok v číslach Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 7:29   Citovat  

markos napsal:
Nerád by som im robil negatívnu reklamu, diely prišli v poriadku, majú širokú škálu tovaru, len žial troška poupratovať ten menší neporiadok v číslach Velmi šťastný

Tak jim napiš tady na foru SZ. Asi stačí ReNovi.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 7:42   Citovat  

markos napsal:

Nedávno podobný problém s tyčkama stabíku na předek, jedna byla fyzicky jiná - v krabičce se správným číslem (ale to není chyba obchodu). Abych mohl vůbec večer odjet ze servisu, tak ji museli na prasáka upravit (stará byla KO po demontáži) a další den jsem musel koupit novou (pro jistotu už v místním obchodě)
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 7:42   Citovat  

Já objednávám na granex.cz a naprostá spokojenost Úsměv..jak na BMW,tak na Hondu je to dobrý H+
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 8:29   Citovat  

markos napsal:
autodily-cardo.cz/

Na tento shop pozor, nemyslím kvalitu ale skorej že majú bordel v objednávacích číslach.
-Objednal som tyčky stabilizátora, na stránke rozlišujú lavé a pravé, nemontoval som ich sám, ale mechanik mi po montáži jednu vrátil že nepasuje, na iných eshopoch sú tyčky univerzálne pre obe strany.

- Objednal som uloženie zadného stebilizátora (tuším lemforder) - nepasovali

-Objednal som vzduchový filter na a prišiel mi na Civic, ak sa nemýlim tak mi poslali "správny" tovar, pretože číslo na diely sedelo s tým čo je v objednávke...

Tak třeba k těm tyčkám stabilizátoru,Honda v katalogu rozlišuje levé a pravé a jestli si někdy koukal pod auto,musel si vidět,že tyčky jsou na levou i pravou stranu,vpředu i vzadu opravdu jiné,zrcadlově pootočené. Takže kde je mají na obě strany stejně nechápu. Schválně jsem koukal i na Cardo,na ty objednací kódy a nepřijde mi tam nic divného,čísla souhlasí...
Nemohl jsi ty udělat chybu při objednávce? Když tvrdíš že jsou na obě strany stejné,přitom jsou tam jiné kódy?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 8:38   Citovat  

Jakou doporučíte značku těch tyček stabíků? Mění se k tomu ještě něco dalšího? Zatím teda chápu, že potřebuju 4x tyčku a ke každé z nich i uložení. Ještě něco? Někde v diskuzi jsem tu četl chválu na sportovní stabilizátor HR. Máte někdo další zkušenosti? Vyplatí se? Honda

Už jsem to našel na webu. Je to teda docela pecka, ale zase by mělo být hodně znát. tudy odkaz Nedělají nějaký levnější, nestavitelný, pevný, za lepší cenu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 9:25   Citovat  

Jen takový blbý dotaz (2.2 i-ctdi)..

.. mají žhavící svíčky nějaký vliv na výkon nebo jen na startování? a kdy je dobré je měnit? až začne auto špatně startovat nebo třeba po 100tis km?
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 10:11   Citovat  

Už teď ti to blbě startuje? Většinou se to projevuje v zimě.
Měly by vydržet víc, než 100tis km..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 10:39   Citovat  

Squixx napsal:
Už teď ti to blbě startuje? Většinou se to projevuje v zimě.
Měly by vydržet víc, než 100tis km..

ne startuje dobře, všechno v klidu Mrk jen zjišťuju dopředu co a jak, protože je to můj první diesel Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 10:47   Citovat  

fredy8 napsal:
Jen takový blbý dotaz (2.2 i-ctdi)..

.. mají žhavící svíčky nějaký vliv na výkon nebo jen na startování? a kdy je dobré je měnit? až začne auto špatně startovat nebo třeba po 100tis km?

Samozřejmě mají vliv. Já takto vždy poznal, že už chtějí vyměnit - déle to při startu točilo a občas to při jízdě na plyn a přeřazení spadlo do nouzáku-plyn je na to citlivější a výměna se doporučuje po 15 tis km. Po výměně za nové vždy ok OK Ale na benzín u Hondy určitě vydrží mnohem víc, klidně těch 100k km.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 10:52   Citovat  

Střelec napsal:
Samozřejmě mají vliv. Já takto vždy poznal, že už chtějí vyměnit - déle to při startu točilo a občas to při jízdě na plyn a přeřazení spadlo do nouzáku-plyn je na to citlivější a výměna se doporučuje po 15 tis km. Po výměně za nové vždy ok OK Ale na benzín u Hondy určitě vydrží mnohem víc, klidně těch 100k km.

Ptá se na žhavící svíčky u dieslu,ne zapalovací Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 10:59   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ptá se na žhavící svíčky u dieslu,ne zapalovací Úsměv

No a nebude se to při problémech obojí chovat stejně? Nepravidelný chod motoru, horší starty? Jsem měl za to, že to je jiný název pro jednu a tu samou věc s jedním rozdílem a to je použité palivo. to mi hlava nebere Člověk se tu alespoň dovzdělá. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 11:10   Citovat  

Střelec napsal:
No a nebude se to při problémech obojí chovat stejně? Nepravidelný chod motoru, horší starty? Jsem měl za to, že to je jiný název pro jednu a tu samou věc s jedním rozdílem a to je použité palivo. to mi hlava nebere Člověk se tu alespoň dovzdělá. OK

zapalovací svíčky zapalují směs benzínu a vzduchu (pořád při chodu motoru hážou jiskry) .. žhavící svíčky u dieselu se rozžhaví pouze pro start a když motor běží, směs se při stlačení v horní úvrati ''zapálí'' sama. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 11:12   Citovat  

fredy8 napsal:
zapalovací svíčky zapalují směs benzínu a vzduchu (pořád při chodu motoru hážou jiskry) .. žhavící svíčky u dieselu se rozžhaví pouze pro start a když motor běží, směs se při stlačení v horní úvrati ''zapálí'' sama. Úsměv

Díky OK Honda
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 12:19   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem zase zpátky mezi váma. Type-S doma, členství zaplaceno OK Honda Díky patří Alicantemu za výborné jednání Cool

Mám pár dotazů:

1) nemáte někdo doma navíc nějaké pěkná 17" ALU ?
2) Povrzává pedál spojky - je tam nějaká pružina, která se dá promazat, nebo vyměnit?
3) Na co přijde dodělat vstup na USB pro radio, aby to četlo MP3? Půjde to pak ovládat přes origo rádio?
4) Plastové lišty na dveřích - jsou lepené, nebo šroubované? Co pod nimi zbyde, když je demontuji? Nebo když je nechám případně nalakovat na barvu auta, vydrží to nějaký čas?
5) Koupím u nás někde znak Type-S dopředu a dozadu?
6) Dá se něčím minimalizovat ta mrtvá středová poloha kolem volantu? Větši a širší pneu, sportovnější podvozek?

Ten zvuk motoru při otáčkách 6000+ je pecka VTEC a prostorově taky, je to muj první kombík vůbec a ten prostor je ohromnej.

Díky za rady.

Nazdar, takže ve zkratce:
1. Kola bych měl ale po předchozím majiteli jsou pěkně poznamenaný, takže tobě by na káru moc nepasovaly, resp. nedělaly by takový dojem.
2. Vrzající pedál, spojky jsem již taky řešil. Musíš vlézt pod volant a promazat, čep na kterém je pedál zavěšen a potom ještě táhlo, které je s ním spojeno (píst posilovače spojky). Já to měl suché jak pepř a když jsem to promázl olejem tak už bylo vše OK.
3. Rádio lze vyřešit 2 způsoby: A- koupíš si origo Honda propoj (AUX) a nebo celé autorádio, ale z ceny by ses asi vyvrátil,
B- koupíš si sadu X-Carlink tudy odkaz je tady o tom někde pěkné vlákno a já o tom taky uvažuji.
4. Plastové lišty na dveřích standardně nebyly montovány, já je tam mám a budu je dávat pryč (chromované okraje reznou) a plast je popraskaný a vypadá jak ......., ten je lepený a měl by jít sundat pomocí horkovzdušné pistole, ale s tím opatrně ať nepoškodíš lak, Acco jsou na lak háklivé. Samozřejmě úspěch demontáže zavysí na tom, jaké lepidlo předchozí břéťa použil Tak to koukám!
5. Znak koupíš kdekoliv, doporučuji E-bay.
6. nevím co myslíš mrtvou polohou, každopádně při použití větších pneu (větší disky atd) čekej mírné ovadnutí v nízkých otáčkách, ale to jen za předpokladu, že bude větší obvod kola..... Ale pokud s tím budeš jezdit ostřeji, tak to ani nezpozoruješ.

2.4 má v 6000+ naprosto luxusní zvuk, na mém xichtu vždy vytvoří úsměv a rozbuší se mi srdce na nějakých 250tep/min..... ale jelikož to mám jako rodinné auto, tak s tím jezdím hezky v klidu..... VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 12:48   Citovat  

von-pivoj napsal:
1. Kola bych měl ale po předchozím majiteli jsou pěkně poznamenaný, takže tobě by na káru moc nepasovaly, resp. nedělaly by takový dojem.
2. Vrzající pedál, spojky jsem již taky řešil. Musíš vlézt pod volant a promazat, čep na kterém je pedál zavěšen a potom ještě táhlo, které je s ním spojeno (píst posilovače spojky). Já to měl suché jak pepř a když jsem to promázl olejem tak už bylo vše OK.
3. Rádio lze vyřešit 2 způsoby: A- koupíš si origo Honda propoj (AUX) a nebo celé autorádio, ale z ceny by ses asi vyvrátil,
B- koupíš si sadu X-Carlink tudy odkaz je tady o tom někde pěkné vlákno a já o tom taky uvažuji.
4. Plastové lišty na dveřích standardně nebyly montovány, já je tam mám a budu je dávat pryč (chromované okraje reznou) a plast je popraskaný a vypadá jak ......., ten je lepený a měl by jít sundat pomocí horkovzdušné pistole, ale s tím opatrně ať nepoškodíš lak, Acco jsou na lak háklivé. Samozřejmě úspěch demontáže zavysí na tom, jaké lepidlo předchozí břéťa použil Tak to koukám!
6. nevím co myslíš mrtvou polohou, každopádně při použití větších pneu (větší disky atd) čekej mírné ovadnutí v nízkých otáčkách, ale to jen za předpokladu, že bude větší obvod kola..... Ale pokud s tím budeš jezdit ostřeji, tak to ani nezpozoruješ.

2.4 má v 6000+ naprosto luxusní zvuk, na mém xichtu vždy vytvoří úsměv a rozbuší se mi srdce na nějakých 250tep/min..... ale jelikož to mám jako rodinné auto, tak s tím jezdím hezky v klidu..... VTEC

Jen osobní zkušenost k bodu 3 X-Carlink
... nemusí to být nutně X-Carlink. Já mám Stualarm, který mě stál 1700Kč a má jak USB a SD, tak i AUX .. ovládání je klasicky na rádiu a volantu. Zapojéní je jednoduché (zapojíte do CD měniče) .. práce na 20min Mrk .. např adaptér -> tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 13:06   Citovat  

von-pivoj napsal:

Díky. Xcarlink už mám ošéfovaný od jednoho místního člena, půjdu tedy touto cestou. Se ztátou tahu v nižších otáčkách na většich kolech počítám, také jsem si toho dřív všimnul. Nedá se ale nic dělat, 16" na tom toureru fakt moc dobře nevypadají Úsměv Mrtvou polohou jsem myslel to, že když točíš při jizdě volantem rychle doprava/doleva, tak auto jede pořád rovně a to by Honda podle mě dělat neměla, ta odezva na pohyb by měla být okamžitá, proto jsem se vracel. U mě to ale bude nejspíše fakt těmi stabilizátory - už si totiž vzpomínám, že jsem to řešil i na 6G a když jsem jel od Idaha po výměně tyček stabíků, tak jsem si pochvaloval, že můžu najednou dálniční nájezd vzít pod plynem a accord to perfektně vykroužil bez nějakého naklánění nebo prodlev v řízení, striktně neutrální projev VTEC

Zvuk nad 6000 ot. mi také dělá radost a budí úsměv na tváři. Škoda, že to nezačíná už ve 4000 a že to končí v 7200 a nejede to dál Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 14:42   Citovat  

Střelec napsal:

Po 100tis km meníš sviečky? No zbohom motor
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 15:38   Citovat  

rudy5 napsal:
Po 100tis km meníš sviečky? No zbohom motor

U K24 se mění po 120ti tisících...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 15:53   Citovat  

AntHraX napsal:
U K24 se mění po 120ti tisících...
.

Běžně je interval okolo 60tis 120tis sa mi zda velmi vela tolko ani zhavice zvycajne nevydrží ked mas staré sviecky ani emisní neprejdes to je okolo tych 40-60tis.
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 16:04   Citovat  

rudy5 napsal:
.

Běžně je interval okolo 60tis 120tis sa mi zda velmi vela tolko ani zhavice zvycajne nevydrží ked mas staré sviecky ani emisní neprejdes to je okolo tych 40-60tis.

V K24 nejsou obyčejné svíčky, jsou iridiové a opravdu se mění až po 120k
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 16:12   Citovat  

Acxe napsal:
V K24 nejsou obyčejné svíčky, jsou iridiové a opravdu se mění až po 120k

akurát to pozerám že taký dlhý interval
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 16:17  Naposledy upravil SaKaL dne 23.6.2015 , 18:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nápad je tu!
Servisní interval Honda
Výměna zapalovacích svíček

20150623_170712.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150623_170712.jpg, 914.39 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 16:33   Citovat  

SaKaL napsal:
Nápad je tu!

hej je to tak obyčajná 40 tis iridiová 120tis ale priznám sa u iných áut som na iridiovej videl max 90 tis .
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 19:06   Citovat  

Ahoj Hondaři, nezná někdo z vás náhodou nějaké podrobnosti o tomto kousku z Prahy? Ta cena musí být něčím opodstatněná...díky moc za jakékoliv informace

tudy odkaz

Fera
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 19:16   Citovat  

rudy5 napsal:
hej je to tak obyčajná 40 tis iridiová 120tis ale priznám sa u iných áut som na iridiovej videl max 90 tis .

vidim ze o hondach toho vis hodne no OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 20:22   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vidim ze o hondach toho vis hodne no OK

ty si necháš tu sviečku v aute aj 12-15rokov kým nenajazdíš tých 120tis km?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 20:30   Citovat  

rudy5 napsal:
ty si necháš tu sviečku v aute aj 12-15rokov kým nenajazdíš tých 120tis km?

furt tady pises o jinych autech tak nevim co tu resis hondy kdyz je ocividne nemas v merku jako vetsina kluku tady
a ja neresim kolik ma let ,ale ze neznas ani servisni intervaly tehle motoru a resis tu kde co .. Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 20:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
furt tady pises o jinych autech tak nevim co tu resis hondy kdyz je ocividne nemas v merku jako vetsina kluku tady
a ja neresim kolik ma let ,ale ze neznas ani servisni intervaly tehle motoru a resis tu kde co .. Tak to valím bulvy

ja ked vymenim sviečku po 60 tis nič sa nestane skôr lepšie ale tebe ked to tvoje fáro žere olej a ty doporučuješ iba vymeniť za inú vyskozitu asi by si sa mal zamyslieť nad sebou je tu pár ludí čo tomu trocha rozumie ty medzi ních rozhodne nepatríš
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 20:46   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

a nikdy som sa nedržal servisných intervalov vždy som menil všetko skôr ako bolo treba/olej , filtre atd/ a do 300 tis som do auta nedal nič okrem spotrebných dielov a predstav si že to bol diesel !!!kedy sa držím LONG LIFE výmen olejov tak auto nevydrží ani 200 tis
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina