Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 58 z 100
amigosss je teď offline  amigosss
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 22:59   Citovat  

Jelikož musim odpojit baterku abych dojel dál tak nic. Byl jsem v Hondě (Liberec) i v jiným servisu v Liberci a ani jeden nic nenašel na diagnostice.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 13:14   Citovat  

Hledal bych problém v teplotě motoru, případně v přehřívání. Mohl by to být jen vadný senzor teploty nebo thermostat. Mrkni se také, jestli ti běží ventilátory na chladiči, když je motor ohřátý. 50km je tak akorát, aby se začal motor nebo převodovka přehřívat. Převodovka kontrolu teploty nemá, ale motor ano, tak bych hledal tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 15:33   Citovat  

To me taky napadlo ale myslel jsem si, ze kdyz jedu na dalnici tak se vse chladi.
Sahara jako takova funguje ale jestli se spusti sama jsem si zatim nevsiml.
Zkusim tedy cidlo teploty popr. termostat ale zase kdyby se auto prehrivalo tak by se mi zvedala rucicka teploty motoru nebo ne? Ta se nikdy nehla vic nez obvykle.
   Návrat  
Felíny je teď offline  Felíny
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 15:37   Citovat  

Ahoj kluci, znáte někdo tohle auto?

tudy odkaz

Má cenu nad tím vůbec uvažovat?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 16:51   Citovat  

Felíny napsal:

tudy odkaz

Chce to zkouknout fyzicky, ale na 144t km mi přijde ten volant celkem ošoupanej kouř .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 16:58   Citovat  

amigosss napsal:
To me taky napadlo ale myslel jsem si, ze kdyz jedu na dalnici tak se vse chladi.
Sahara jako takova funguje ale jestli se spusti sama jsem si zatim nevsiml.
Zkusim tedy cidlo teploty popr. termostat ale zase kdyby se auto prehrivalo tak by se mi zvedala rucicka teploty motoru nebo ne? Ta se nikdy nehla vic nez obvykle.

Kdyby to bylo přehřátý, tak to jede pořád, dokud se to nekousne mechanicky, ECU nemá tu moc zastavit motor, když odpojíš baterku a zase to jede, tak bude chyba někde v elektrice. Nejprve zkus proletovat hlavní relé, ale to by dělalo jiný věci kdyby zlobilo, dál bych to viděl někde v ECU motoru (studený spoj) nebo nějaký zkrat, oxidace apod v kabeláři od klíčku/zapalování, napájení k ECU. Ale studený spoj v ECU dokáže dost reagovat na teplotu Mrk nebo pak zkusit potencimetr na klapce atd ...

EDit: to že nejede znamená, že uplně chcípne nebo že jen nejde do otáček a na volnoběh běží, to co jsem psal s tou elektrikou je pro případ že to uplně chípne ....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 17:15   Citovat  

reznicek9 napsal:
Kdyby to bylo přehřátý, tak to jede pořád, dokud se to nekousne mechanicky, ECU nemá tu moc zastavit motor, když odpojíš baterku a zase to jede, tak bude chyba někde v elektrice. Nejprve zkus proletovat hlavní relé, ale to by dělalo jiný věci kdyby zlobilo, dál bych to viděl někde v ECU motoru (studený spoj) nebo nějaký zkrat, oxidace apod v kabeláři od klíčku/zapalování, napájení k ECU. Ale studený spoj v ECU dokáže dost reagovat na teplotu Mrk nebo pak zkusit potencimetr na klapce atd ...

A tak neni divny, ze se to stane jen kdyz je vedro? V zime se to nestalo ani jednou. Ted o vikendu behem 300km 4x z toho 3x na dalnici.snazsi by pro me bylo kdyby to byl ten termostat. To bych jen domluvil vymenu a hotovo, co se tyce proletovani nevim na koho se v Liberci obratit aby to zkontroloval cely a pokusil se zjistit kde je problem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 17:18   Citovat  

amigosss napsal:
A tak neni divny, ze se to stane jen kdyz je vedro? V zime se to nestalo ani jednou. Ted o vikendu behem 300km 4x z toho 3x na dalnici.snazsi by pro me bylo kdyby to byl ten termostat. To bych jen domluvil vymenu a hotovo, co se tyce proletovani nevim na koho se v Liberci obratit aby to zkontroloval cely a pokusil se zjistit kde je problem.

Právě studený spoje/oxidace reagujou dost na teplotu okolí ... termostat je bud otevřenej nebo zavřenej a je to mechanická část, tudíž na něj nemuže mít vliv odpojení baterky ....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 17:43   Citovat  

reznicek9 napsal:
Právě studený spoje/oxidace reagujou dost na teplotu okolí ... termostat je bud otevřenej nebo zavřenej a je to mechanická část, tudíž na něj nemuže mít vliv odpojení baterky ....

k editu :

Prave, ze to nechcipne, jen spadnou otacky na volnobeh a auto nereaguje na plyn. Jinak vse funguje normalne.
Kdyz auto vypnu klicem tak treba napodruhy chytne ale ujede 2 km a zase spadnou otacky a plyn nereaguje.
   Návrat  
kazaam je teď offline  kazaam
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 17:43   Citovat  

Ahoj kluci,

dají se nějak sundat na předfaceliftu ty šílený černý lišty okolo auta? Jsou lepený nebo nacvaknutý?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2015 , 22:30   Citovat  

PředFL je lepenej, dolů to jde lihem celkem v pohodě, poFL je nacvakávací(pod lištou jsou čvercový díry)
   Návrat  
LakyStrajk je teď offline  LakyStrajk
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 10:09   Citovat  

Zdravím, potřeboval bych poradit. Chci si naplnit klimu ve svoji EP2 a potřeboval bych zjistit kde se stříká dezinfečka do klimatizace. mužete někdo poradit? prosííím Úsměv je to dobrý VTEC
   Návrat  
fredy8 je teď offline  fredy8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 11:46   Citovat  

LakyStrajk napsal:
Zdravím, potřeboval bych poradit. Chci si naplnit klimu ve svoji EP2 a potřeboval bych zjistit kde se stříká dezinfečka do klimatizace. mužete někdo poradit? prosííím Úsměv je to dobrý VTEC

Pokud nevíš ani kde se stříká dezinfekce, nedoporučuju plnit klimu svépomocí.. nicméně pokud necháš klimu doplnit v servisu, tak to není tak drahé (pro příklad: když jsem ji měl hodně prázdnou, vyšlo mě to na cca 1000Kč Mrk )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:05   Citovat  

Naplnit a vydesinfikovat klimatizaci jsou dvě naprosto rozdílné věci Úsměv

Při plnění - potřebuješ stroj, který vysaje, zrecykluje chladivo a olej, potom ti udělá testy těsnosti, vyvakuuuje celý systém, vakuací se likviduje vlhkost a nečistoty proto to trvá min 25minut (pozor na nějaké servisy, který vakuují 5 minut a jdou od toho) poté vratí původní chladivo a doplni novým chladivem dle gramáže dané výrobcem s chladivem se vstřikuje nový oběhový PAG olej = celý proces trvá asi 35-40 min.

Při desinfekci - čistíš výparník a trakt topení v autě, bud pěnou, sprejem nebo ozonem + vyměnit pylový filtr.
   Návrat  
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 20:44   Citovat  

Felíny napsal:

tudy odkaz

Moc se mi to nechce líbit...dílna plná rozebraných aut a mezi tím naleštěnej Civic. Hned na mě jde paranoia a třeba lak na příčce před chladičem se mi na rok 2002 zdá až moc pěknej, ale jak říkám, jsem paranoik Mrk
   Návrat  
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 20:47   Citovat  

Chystám se vrhnout na pátý dveře - nevíte jak demontovat plastovou lištu nad RZ? Koukal jsem, že tam jsou asi dva šrouby a na kraji plastový klipy. (Návody se mi z netu stahovat nechce, zkusil jsem dva a v obou byl malware)
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 21:37   Citovat  

V servisním manuálu malware fakt není...musíš to rozdělat zevnitř, takže plasty na dveřích dolů. Hrozný žůžo Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 22:52   Citovat  

Nevíte někdo objednávkový kódy pro silentbloky předních ramen na EP2?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 23:30   Citovat  

BunGee napsal:
Nevíte někdo objednávkový kódy pro silentbloky předních ramen na EP2?

51391-S5A-024 , 51392-S5A-004
   Návrat  
jira851 je teď offline  jira851
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 22.6.2015 , 6:00   Citovat  

RosaV8 napsal:
Moc se mi to nechce líbit...dílna plná rozebraných aut a mezi tím naleštěnej Civic. Hned na mě jde paranoia a třeba lak na příčce před chladičem se mi na rok 2002 zdá až moc pěknej, ale jak říkám, jsem paranoik Mrk

Loni ho prodavl jeden z klubu, byli jsme domluveni, mel nejake mouch, ale prodal se den pred tim nez jsem pro nej dojel. Je dost dine ze po roce jde zase na prodej
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 22.6.2015 , 8:12   Citovat  

RosaV8 napsal:
Chystám se vrhnout na pátý dveře - nevíte jak demontovat plastovou lištu nad RZ? Koukal jsem, že tam jsou asi dva šrouby a na kraji plastový klipy. (Návody se mi z netu stahovat nechce, zkusil jsem dva a v obou byl malware)

Jak píše Stepa, rozdělat vnitřní tapec a na liště tam jsou M6 matky a příchytky který odcvakneš. Nic složitého
   Návrat  
GhosTypeR je teď offline  GhosTypeR
Nový příspěvekZaslal: 12.7.2015 , 15:48   Citovat  

Ahoj Honda
Prisel čas na výměnu předních kotoučů tím pádem se chci optat jaký mate vyzkouseny? Byl sem rozhodnutej ze koupim Ate kotouče i desky tím si myslim ze nic nezkazim. Ale ted sem mluvil s klukem z dílny a říkal mi ze je akce na brzdy meyle PD 50% mate s nima někdo zkusenost? Nenutil mi je jen se o tom zmínil. Předem díky za odpovedi je to dobrý
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 12.7.2015 , 19:33   Citovat  

GhosTypeR napsal:
Ahoj Honda
Prisel čas na výměnu předních kotoučů tím pádem se chci optat jaký mate vyzkouseny? Byl sem rozhodnutej ze koupim Ate kotouče i desky tím si myslim ze nic nezkazim. Ale ted sem mluvil s klukem z dílny a říkal mi ze je akce na brzdy meyle PD 50% mate s nima někdo zkusenost? Nenutil mi je jen se o tom zmínil. Předem díky za odpovedi je to dobrý
osobně mam na sedanu ATE jak kotouce tak i desky a žádný problem,brzdi dobre i po opakovanem prudsim brzdění a nepiskaji a moc nepráší.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 12.7.2015 , 21:27   Citovat  

Také mám už asi dva roky na 7G ATE kotouče i desky a mě teda velmi práší a po zahřátí pískají jak lokomotiva. Možná přešli na jinou směs. Ale je fakt, že brzdí solidně i při náročném provozu.
Meyle brzdy bych si osobně nikdy nepořídil. Měl jsem od nich pár dílů na podvozku a jejich kvalita mě moc nenadchla.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 13.7.2015 , 7:29   Citovat  

Diky za rady koupim Ate. Brzdy byli delane jeste predchozim majtelem v De vydrzeli cca 45 000km jen jednou mi delali u nas v honde desky tusim ze byli Lucas... tak ze taky vydrzeli dost jen nevim co to bylo za kotouce.

Jeste se chci zeptat nesetkal se nekdo s vrzani pri mirnem otaceni volantem... prijde mi to jako by to slo od toho gumoveho ulozeni posilovace.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 13.7.2015 , 11:54   Citovat  

GhosTypeR napsal:
Jeste se chci zeptat nesetkal se nekdo s vrzani pri mirnem otaceni volantem... prijde mi to jako by to slo od toho gumoveho ulozeni posilovace.

Vrzání může být od vyschlých čepů tyček řízení, vrchního uložení tlumičů (ložisek) nebo od samotného řízení, a to konkrétně tzv. SLIDERU. Dával jsem sem tuším i návod na výměnu a rady kolem celé opravy řízení.
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 13.7.2015 , 12:10   Citovat  

Borci, nevíte kolik se vleze MTF do D16v1?
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 13.7.2015 , 13:11   Citovat  

To už tu také párkrát bylo...tak do třetice Velmi šťastný

Převodové oleje:
manuální převodovka - Honda MTF (MTF-7289, MTF-94) - 75W-80, API GL-3/4

benzínový motor:
výměna - 1,5 litru
celkem - 1,6 až 1,7 litru

naftový motor:
výměna - 2,0 l
celkem - 2,2 l

náhrada - Texaco MTF 94
   Návrat  
matuliik13 je teď offline  matuliik13
Nový příspěvekZaslal: 15.7.2015 , 14:47   Citovat  

prosím o pomoc súrne, aké rozmery majú originál štefty na Honda Civic Coupé 2001 (Em2) neviem sa toho dopátrať, dávala som rozširovacie podložky kvôli kolesám na predok a matice držia iba na tri závity čo je málo tak ich potrebujem vymeniť za dlhšie, riešil to už niekto? nejaké doporučenia na obchody so šteftami? díky
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 27.7.2015 , 23:16   Citovat  

Cus Honda

Potrebuju koupit toto (dil cislo 13) tudy odkaz jde to sehnat jako druhovyroba? A ještě se chci zeptat řešil tu někdo nové kvalitni koberecky do EP2 mate někdo zkušenost s nějakým výrobcem diky je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina