Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 54 z 100
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.3.2015 , 12:26   Citovat  

Tak jsem vyřešil chybějící hodiny.

Chce to ještě vyřešit designové detaily "schránky", ale jinak fungují bez problémů

hodiny.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
hodiny.jpg, 2.66 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2015 , 14:29   Citovat  

BunGee napsal:

Chce to ještě vyřešit designové detaily "schránky", ale jinak fungují bez problémů

sorry ale ta folie to je "bastl" Velmi šťastný svatoušek
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2015 , 16:17   Citovat  

sorry, ale ta folie bastl neni, ta folie je totalni, nejlevnejsi shit. Bohuzel na 3M nemam, tak to mam aspon takhle. A promin, ale prispevek nebyl na tema folie, ale hodiny Mrk
   Návrat  
ulis je teď offline  ulis
PříspěvekZaslal: 21.3.2015 , 18:12   Citovat  

Zdravím všechny a mám prosbu. Jaký systém brždění je na zadní nápravě u hondy civic 7g sport 2004, Akebono nebo Lucas? Dík moc
   Návrat  
jira851 je teď offline  jira851
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2015 , 18:29   Citovat  

oorrbb napsal:
sorry ale ta folie to je "bastl" Velmi šťastný svatoušek

Me se prave na stredovem panelu tahle folie libi, nejsou videt poradne detaily ale jestli je to udelane poradne vypada to dobre videl jsem to na ctr a je to fajn
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2015 , 19:49   Citovat  

ulis napsal:
Zdravím všechny a mám prosbu. Jaký systém brždění je na zadní nápravě u hondy civic 7g sport 2004, Akebono nebo Lucas? Dík moc

Jsou tam brzdiče NISSIN, takže Akebono. Lucas je na přední nápravě. Mrk
   Návrat  
ulis je teď offline  ulis
PříspěvekZaslal: 22.3.2015 , 11:31   Citovat  

Nipper napsal:
Jsou tam brzdiče NISSIN, takže Akebono. Lucas je na přední nápravě. Mrk

Supr, dík, tak už mám objednáno.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2015 , 20:54   Citovat  

BunGee napsal:

Já to vyřešil rádiem, které ukazují hodiny Úsměv
   Návrat  
LUTEC je teď offline  LUTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2015 , 21:13   Citovat  

Nevíte náhodou někdo kolik gramů je náplň klimatizace u 7g?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2015 , 21:21   Citovat  

ctdi jsem plnil 525g
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2015 , 21:25   Citovat  

Stepa napsal:
ctdi jsem plnil 525g
Dík
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2015 , 16:11   Citovat  

Pratele, v brzke dobe (behem mesice) budu prodavat manzelcin stribrny Civic 1.6 Sport 3D, r.v. 2005, najeto 80.000 km, servisni knizka, servisovano vzdy u Hondy, jednou mirne bourane (predni maska, naraznik a levy blatnik), opraveno v Honda Jarov, jinak naprosto vyborny stav. Na vas mam dotaz - za kolik myslite, ze je prodejny? Koukal jsem na tipcars.cz i na mobide.de, a vypada to tak na 140.000 Kc. Je to podle vas realne? Dik predem za nazory a komentare!!!
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2015 , 17:39   Citovat  

DaM napsal:
Pratele, v brzke dobe (behem mesice) budu prodavat manzelcin stribrny Civic 1.6 Sport 3D, r.v. 2005, najeto 80.000 km, servisni knizka, servisovano vzdy u Hondy, jednou mirne bourane (predni maska, naraznik a levy blatnik), opraveno v Honda Jarov, jinak naprosto vyborny stav. Na vas mam dotaz - za kolik myslite, ze je prodejny? Koukal jsem na tipcars.cz i na mobide.de, a vypada to tak na 140.000 Kc. Je to podle vas realne? Dik predem za nazory a komentare!!!

Nebál bych třeba i začít na 145 000 a třeba snižovat k 135 000 ... škoda že jsi neprodával o půl roku dřiv, hned bych ho vzal, pač v pěkném stavu s mín najeto se shání špatně Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2015 , 18:24   Citovat  

Všechno je otázka nabídky a poptávky...cenu můžeš snížit vždycky OK
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 0:42   Citovat  

Obávám se, že těch 140 je přehnaných, ale jak se říká...každé auto má svého kupce. Kupoval jsem před čtyřmi lety mého 3D Sporta 2004 se stejným nájezdem za 129.000 Kč. Za desetileté auto je to dost peněz, i když by byl v původním stavu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 1:15   Citovat  

[quote="Stepa"]Já to vyřešil rádiem, které ukazují hodiny Úsměv[/quote]

Já to tak taky měl, ale tohle je přehlednější a rychlejší. Mrknu a vidím Velmi šťastný a na rádiu mi může poběhávat RDS Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 5:41   Citovat  

Když mám hodiny nemám RDS...to je fakt, buď jedno nebo druhé (1DIN rádio) Úsměv
   Návrat  
Maxforever je teď offline  Maxforever
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 7:47   Citovat  

zdravím mám dotaz na přístrojovce mi přestali svítit některé žárovky vymonoval sem přístrojovku vymenil žárovky a po opětovnám vložení a zapojení mi přestal ukazovat budík teploty a paliva vůbec nevím co s tim prolezl jsem snad všechno a netusím kuky kuk nesetkal se s timhle problémem někdo ?? nepřijde mi možný že by odešli oba dva naráz...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 8:51   Citovat  

Maxforever napsal:
zdravím mám dotaz na přístrojovce mi přestali svítit některé žárovky vymonoval sem přístrojovku vymenil žárovky a po opětovnám vložení a zapojení mi přestal ukazovat budík teploty a paliva vůbec nevím co s tim prolezl jsem snad všechno a netusím kuky kuk nesetkal se s timhle problémem někdo ?? nepřijde mi možný že by odešli oba dva naráz...

vsechno ostatni ti funguje? Kontrolky, otackomer? Zkus kouknout na pojistky,pokud jsi mel budiky venku cele a odpojoval i konektor, tak jestli se ti nepovedlo ohnout nektery z pinu v budikach kdyz jsi ho zasouval zpet.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 9:54   Citovat  

DaM napsal:

Řekl bych že 140 je těžce přestřelený. Na to ti ani nezazvoní tel. možná tak áčka a jejich vzdušný zámky Mrk Kolega prodával stejnýho před necelými dvěma lety, najeto cca. 100tis., naprostá lešťenka, nikdy nebourané. Chtěl 120 a nikdo to nechtěl. Nakonec šel do světa za 105, ale to trvalo cca. půl rok.
Realita je vždycky krutější než představy majitele.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 10:28   Citovat  

DaM napsal:

Pokud je auto ve stavu jak popisuješ , je to realná cena. Asi ho neprodáš rychle , ale určitě se najde někdo , kdo ocení dobrý stav .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 12:34   Citovat  

DaM napsal:

kupoval sem 7g civica 1,6 5D 2003 35.000km před 5 lety za 155tis v salonu Úsměv realne pocitej kolem 80 a když to bude hondar, mozna i 90-100 / nedoceneny auto, nicmene za ty prachy se ani nevyplati prodávat...proto si ho zatím nechal a accorda vymenil za 9g VTEC
   Návrat  
jordahl je teď offline  jordahl
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 14:38   Citovat  

Pěkný den přeji,přišel jsem pro radu.Mám možnost koupit hondu civic 2004,1,6 81Kw,5D,najeto 150tis .
Ale jediný problém je,že má velkou spotřebu oleje,cca 1 litr na 1200km.Předchozí olej je neznámý a nyní je tam ze servisu 5w 40 castrol(u neznámého oleje údajně olej nežral,zřejmě lež),honda nekouří a ani žádný únik z motoru.
Tak má otázka zní,jestli se o auto dále zajímat,nebo dat ruky pryč.A nebo rady zkušených,jak se potíží zbavit.Díky moc za každej příspěvek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 14:57   Citovat  

jordahl napsal:
Pěkný den přeji,přišel jsem pro radu.Mám možnost koupit hondu civic 2004,1,6 81Kw,5D,najeto 150tis .
Ale jediný problém je,že má velkou spotřebu oleje,cca 1 litr na 1200km.Předchozí olej je neznámý a nyní je tam ze servisu 5w 40 castrol(u neznámého oleje údajně olej nežral,zřejmě lež),honda nekouří a ani žádný únik z motoru.
Tak má otázka zní,jestli se o auto dále zajímat,nebo dat ruky pryč.A nebo rady zkušených,jak se potíží zbavit.Díky moc za každej příspěvek.

Nic neobvyklého u D16V1 , stačí dolít jednou za 1000km litr nějakého levného oleje a motor pojede vesele dál . Řešení je jiný motor , ale najít nějaký co nebude brát olej vůbec bude obtížné Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 15:07   Citovat  

hopit napsal:
Nic neobvyklého u D16V1 , stačí dolít jednou za 1000km litr nějakého levného oleje a motor pojede vesele dál . Řešení je jiný motor , ale najít nějaký co nebude brát olej vůbec bude obtížné Úsměv

Myslíš,že to je teda běžné a dolívají zde všichni svoje hondy?Měl sem diesel 2.0 a nesežral nic tak hroznýho.Nepomohlo by náhodou 5w40 vylit a dat 10w40?Nerad bych koupil auto a zanedlouho se ho zase zbavoval.Na dolívání bych si asi zvykl,ale co když je ten motor ko
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 15:20   Citovat  

taky mi to žralo tolik oleje, buď repas motoru nebo ruce pryč (já dělal šály,kruhy,hlavu a spotřeba oleje 5W40 ani kapka)
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 16:15  Naposledy upravil Ch.Mary dne 24.3.2015 , 16:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hmmm, tak to mám asi zrovna štěstí. Předešlý civic 4g mi bral olej, stejně jako civic coupe 6g. Ale accord 5g 2,0i, a teď civic sport 7g D16V1 ani kapku. Pravda, kupoval jsem to po staré paní, a civic měl najeto jen 56000km. Za ten rok, co ho mám, tak už mám na tachometru 106000 km, a pořád nic nedolívám, jen pravidelné výměny oleje s filtrem. A to jezdím převážně dálnice do práce.
Jinak necelý rok zpátky měli na vrakáči někde u Mostu sporta poface, zbořeného na zadek, ale najeto jen 75000 km. A poblíž v Presathu byl jeden sport předface, ale kolik ten měl najeto, netuším.
Taky je otázka, co ti tam předtím lili. Třeba ti to teď tolik brát nebude. A kolik by popřípadě stál jiný motor, což je ale taky sázka do loterie.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 16:20   Citovat  

jordahl napsal:
Myslíš,že to je teda běžné a dolívají zde všichni svoje hondy?Měl sem diesel 2.0 a nesežral nic tak hroznýho.Nepomohlo by náhodou 5w40 vylit a dat 10w40?Nerad bych koupil auto a zanedlouho se ho zase zbavoval.Na dolívání bych si asi zvykl,ale co když je ten motor ko

Normální to rozhodně není, ale většinou stačí udělat kroužky. Takže bych to využil jako argument ke snížení ceny a udělal bych je. Mrk

Změna oleje může teoreticky mírně pomoct, ale rozhodně ne v gardu 1l/1000km.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 18:10   Citovat  

jordahl napsal:

Samozřejmě že nedolévají všichni , najdou se i motory co neberou olej téměř vůbec , ale spotřeba co popisuješ není nic neobvyklého , záleží na použitém oleji , zatížení motoru atd. Motor s takovou spotřebou najede klidně dalších 100tis. km , pokud ho někdo nezadře bez oleje wc
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 18:14   Citovat  

[quote="Simarik"]taky mi to žralo tolik oleje, buď repas motoru nebo ruce pryč (já dělal šály,kruhy,hlavu a spotřeba oleje 5W40 ani kapka)[/quot

Na kolik tě to vyšlo? to zní draze a hodně času.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina