Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
TA Technix - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
+Hard-Core+ je teď offline  +Hard-Core+
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 19:43   Citovat  

Máte někdo zkušenosti s některým z těchto podvozků ? Chci to na Del Solu, žádný závodění, okruhy apod., jde mi jen o vzhled, auto mám jako daily car přátele

tudy odkaz

tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 20:57   Citovat  

co cekat za ty penize? Krevety? Velmi šťastný Ja uz jsem z techto podvozku treba vyleceny a NIKDY VICE je to dobrý Prisetri neco malo na neco poradneho, vrati se ti to na zivotnosti i ovladatelnosti vozu.. je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
filipJDM je teď offline  filipJDM
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 21:09   Citovat  

já ho mám už skoro 3 roky a ujeto přes 40 tisíc km a furt funguje, neteče ani nebouchá znám i pár lidí co ho maj taky a nikdy si na něj nikdo sestěžoval. jízdní vlastnosti to má oproti sérii o dost lepší. za ty peníze toje super

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 21:13   Citovat  

zkus vzít pružiny flexou na půlku a jízdní požitek to bude úplně stejný a ještě ušetříš za nákup TA technix...

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 21:14   Citovat  

nevím sice přesně jaký je rozdíl mezi těmi dvěma variantami ale asi budou rozdílné tvrdosti pružin
nicméně je to za ty peníze parádní na vzhled
sám mám jeden na C6G Coupe ale je to na nerovnostech uskákané jak na trampolíně Velmi šťastný
asi bych už jej příště nekoupil

Tproky je teď offline  Tproky
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 22:06   Citovat  

Taky už bych do toho nikdy nešel, na nerovnostech kráásně odskakuje,..to už je mnohem lepší si nechat origo tlumiče Mrk

MirajZz je teď offline  MirajZz
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 22:06   Citovat  

rozdil mezi červenym a modrym ma byt v použití materialu a stavby pístnice . měl sem modrej na octavce a pohoda jestli nejseš zavodník tak si myslím dobry ale zas to nemužes porovnavat s XYZ s vyškově a tuhostně stavitelnym

popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 22:16   Citovat  

Lukas28: Kamo to co jsi napsal je stejna pitchovina jak to ze Zeman nepije... Tady zas pokud clovek nekoupi BC nebo XYZ tak vsechno spatne ze ? Úsměv Nerikam ze TA je nejaky zazrak ale za ty kacky funguje docela solidne pokud teda nedotahnes pruziny na full ze ti to odskakuje jak najeta zaba a po prejeti dvaceti koruny te to chce hned opleskat o palubovku... Navic nepise ze s tim chce jezdit time attack na tsukube a lamat rekordy Úsměv

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 23:59   Citovat  

Zeman nepije, Zeman ochutnává po litrech Úsměv

Témat na tenhle podvozek už tady bylo několik. Osobně jsem vyzkoušel podobné šitky i kvalitnější podvotek na 5g Hb. Rozdíl byl poznat jak na chování auta, tak i na spotřebě čepů řízení, které jsme na tvrdém musel měnit furt..

co je horší, tak u těhle levných je tvrdá pružina -proto je uskákaný-ale jakmile se pružina v zatáčce scvakne tak tlumič propruží a auto ztrací ovladatelnost. Na 99% zatáčkách to nepoznáš, ani když bude jezdit pro rohlíky, ale pak to pozná až si jednou za měsíc bude chtít projet. Bude zklamaný Úsměv

to bych si raději dal sem poptávku, zda někdo neprodává jetý lepší podvozek. Občas se objeví xyz, bc, nebo jen výškově stavitelný kolem 10tis kč. Víš odkoho jsi ho koupil a dá ti většinou i záruku na vyzkoušení přátele

popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 1:34   Citovat  

Jj. Taky nehulim jen udrzuju ohen Velmi šťastný
Jasne existujou podvozky o par trid lepsich za o neco vic penez to bez debat.
Me jen fascinujou reci typu ze vsechno krome BC nebo XYZ je shit uplne k nicemu pritom kolik lidi na podobnych nebo jeste horsich podvozcich vyrustalo a jak byly kdysi dobre kdyz nikdo neznal vyse zminovane znacky Úsměv Navic se najde plno kluku co te s prehledem naseka ve stare rezave pastice s pruzinama flexa rejsing co v garazi fajtnul o tri tocky ani nevis jak a je uplne jedno co mas za podvozek atd. Navic nekomu jako treba tady klucinovi je evidentne lepsi podvozek uplne zbytecny kdyz mu jde jen o vzhled a bude s tim litat jen do kaufu pro cukr v akci a pro nabrucenou starou do skoly ( priklad Mrk )
Tim tady nechci neco hazet do kose nebo vychvalovat do nebe nebo se do nekoho navazet. Jen me zarazi tady ten pristup ze pokud to neni takova nebo makova znacka je to uplne k nicemu nefunguje zabijes se na tom a stahne te to z kuze a bla bla bla... Pritom ruku na srdce kazdy druhy tady jezdil na rezanych pruzinach Úsměv

bigy je teď offline  bigy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 8:44   Citovat  

pokud od toho člověk nebude čekat zázraky a jen vzhled, myslím, že bude spokojený...nadruhou stranu to možná bude lepší než původní tlumiče s pružinami co maji odkrouceno 2300 00 km Úsměv) a když vyteče tak za pár korun koupíš nový...

Ale.. ja osobně bych se koukal po pevnym podvozku..v kombinaci např eibach pružiny + pořádny tlumiče Úsměv ( i kdyz tadle varianta nebude tak uplně žehlička, ale funkčně to bude lepší, cenově +/- autobus

bigy je teď offline  bigy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 8:47   Citovat  

Lukas28 napsal:
Zeman nepije, Zeman ochutnává po litrech Úsměv

Témat na tenhle podvozek už tady bylo několik. Osobně jsem vyzkoušel podobné šitky i kvalitnější podvotek na 5g Hb. Rozdíl byl poznat jak na chování auta, tak i na spotřebě čepů řízení, které jsme na tvrdém musel měnit furt..

co je horší, tak u těhle levných je tvrdá pružina -proto je uskákaný-ale jakmile se pružina v zatáčce scvakne tak tlumič propruží a auto ztrací ovladatelnost. Na 99% zatáčkách to nepoznáš, ani když bude jezdit pro rohlíky, ale pak to pozná až si jednou za měsíc bude chtít projet. Bude zklamaný Úsměv

to bych si raději dal sem poptávku, zda někdo neprodává jetý lepší podvozek. Občas se objeví xyz, bc, nebo jen výškově stavitelný kolem 10tis kč. Víš odkoho jsi ho koupil a dá ti většinou i záruku na vyzkoušení přátele

čoveče to ti nevim, jednou jsem koupil jetý .. a potom jsem dělal GO za 12 Velmi šťastný

Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 9:45   Citovat  

Taky sem chtel stelovak a nebo proste sportovni podvozek.Do TA technix a takovydle znacek se mi moc nechtelo.Takze sem proste hlidal po netu az sem narazil na jetej Stelovak D2 Racing za 8 tisic.Mel mit najeto cca 12 tisic podle vzhledu to na nej vypada.Litam na nem dodnes a v pohode.Ono tech podvozku jde taky celkove o zpracovani prumer pistnice dolni vydlicka a tak dale

HatersGonnaHate je teď offline  HatersGonnaHate
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 23:51   Citovat  

Hmm, flexa rejsing, staré časy Velmi šťastný následne išiel tu spomínaný TA technics, no pri ňom to je fakt len "imidžovka"... Auto skáče jak zbesilá žaba na kokse... Teraz mam Weitec a spokojnosť nadovšetko.

Osobne odporúčam došetriť a radšej kúpiť kvalitnejší aj keď jazdený podvozok Úsměv

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2015 , 8:04   Citovat  

Na Preludě mám BC Racing, na Civicu AP a Evička má na Civicu TA, bože můj tvrdší a strašnější podvozek než TA jsem ještě nejel, ale tak co by člověk za cenu 5 990 Kč chtěl Velmi šťastný Jako imidžovka je to drobrý, do Prahy v kombinaci s polyurethany je to strašný Velmi šťastný ale svůj účel to plní a byla to nejlevnější náhrady za poškozený AP podvozek, který odjezdil cca 90 tisíc km po Praze Úsměv

Rouballik je teď offline  Rouballik
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2019 , 21:30   Citovat  

Měl jsem na civic Tacko pevný a spokojenost. Koukni co říkají profici tudy odkaz víceméně nejlepší za ty prachy. Teď mám Ap sportfahrwerke a hodně dobrý.

Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2019 , 14:37   Citovat  

To si kup raději kvalitní snížené pružiny a hoď je na sérii podvozek.Kamarád měl TA,nic moc,pak koupil JOM,také žádná sláva, nakonec zainvestoval do pružin,na sérii tlumiče a je spokojený. Já mám už asi 100 let starý KONI podvozek, ale pořád je to super. Jinak budeš vážně dost často měnit čepy a uložení,jak už psali ostatní,plus jednou za čas dojde i na ploténky v páteři pořádnej výtlem .Při normální jízdě po skvělé silnici to celkem nepoznáš,ale kolik je nás světlých silnic a kolik jízd z hondou klidných Velmi šťastný Velmi šťastný Se stydím

Obsah fóra Honda-club.cz   
TA Technix - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina