Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 15
valtros je teď offline  valtros
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.8.2014 , 13:52   Citovat  

Zrovna píše na HC na facebooku, tak mu tam napiš a případně ho tam pořádně rozmázneme.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mejla je teď offline  Mejla
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2014 , 15:46   Citovat  

Díky
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2014 , 19:03  Naposledy upravil krtekm dne 10.1.2015 , 20:12, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2014 , 23:05   Citovat  

mistr PAKO mi dluzi pres dva roky chechtaky za postovne, to uz asi propadlo statu to mi hlava nebere
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.12.2014 , 1:54   Citovat  

Becky napsal:
mistr PAKO mi dluzi pres dva roky chechtaky za postovne, to uz asi propadlo statu to mi hlava nebere

Martine,
to si děláš zadel ne??? Ten PAKO???
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2015 , 18:45   Citovat  

Zasláno rádio na dobírku a nevyzvednuto:

Jakub Bruna
Koubkova 2
Praha 2
12000

mobil 724808113
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 14.1.2015 , 21:22   Citovat  

Tak se boužel musím přidat dotéto sekce :-/ Týpek známý jako Martin Strouhal s tel.: 773 013 181, my přislíbil kola R15 ET27 na moji CRX, na kola jsem mu zaslal peníze předem, bylo to před Vánoci ... do teď jsem od něj neslyšel nic ... když jsem na něj pracně sehnal číslo a volal mu omlouval se, že byl na chatě a že pošle... do teď opět nic a na sms nereaguje :-/

Rád bych se ještě zeptal jak by jste postupovali dále vy ? . já mám chuť zbalit tady pár kamarádů z útvaru a zajet si na výlet :-///

KO KO KO KO KO KO KO KO KO
   Návrat  
Daxstr je teď offline  Daxstr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2015 , 21:40   Citovat  

tak to bych se přidal... naštvanej kolik si mu zaslal zda mužu vědět ? kuky kuk

rolda napsal:
Tak se boužel musím přidat dotéto sekce :-/ Týpek známý jako Martin Strouhal s tel.: 773 013 181, my přislíbil kola R15 ET27 na moji CRX, na kola jsem mu zaslal peníze předem, bylo to před Vánoci ... do teď jsem od něj neslyšel nic ... když jsem na něj pracně sehnal číslo a volal mu omlouval se, že byl na chatě a že pošle... do teď opět nic a na sms nereaguje :-/

Rád bych se ještě zeptal jak by jste postupovali dále vy ? . já mám chuť zbalit tady pár kamarádů z útvaru a zajet si na výlet :-///

KO KO KO KO KO KO KO KO KO
   Návrat  
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 14.1.2015 , 21:54   Citovat  

Dal sjem zalohu s postovnym predem :-/ 500sem mu naposilal s dobryma recickama v patek ze v pondeli odesle :-/ stve me to .. sece 500,- ale za to jsem mohl pritelkyni neco hezkeho koupit Smutný
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2015 , 9:36   Citovat  

M@jk napsal:
Martine,
to si děláš zadel ne??? Ten PAKO???

ano, presne ten
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2015 , 22:21   Citovat  

Daxstr napsal:
tak to bych se přidal... naštvanej kolik si mu zaslal zda mužu vědět ? kuky kuk

Ahoj, ak to je v okolí Prahy, tak prídem na návštevu k neplatičovi tiež. Ono by to nebolo odveci urobiť Honda zraz rovno pred domom, myslím, že keby prišlo len zopár členov, tak by si peniaze videl pomerne rychlo naspäť Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 15:17   Citovat  

Uzivatel Žemli - , že si nevyzvedne jak rika diky praci balicek a ten se mi vrati-vem to cert..postovne si zplatil a ty nervy na poste.. no budiz!

Ale docela dost me nastve kdyz me pozada abych mu to poslal znovu,ze si postu urcite zaplati a ja jako k.reten jeste v ten den kdy se mi to vrati hned znovu vyrizuju na narvane poste poslani baliku ktery si teda on vyzvedne, ale zaplatit to slibene postovne blbych 73kc k tomu uz se nema a pro jistotu si necte ani moje upominky!

V tuhle chvili je mi jedno co s nim je! Pokud mel silu si to vyzvednout na poste urcite mohl na ucet poslat i tech par korun co dluzi! A nebo napsat cokoliv co by vysvetlovalo tuhle situaci! Prijde mi to totiz na vysost trapne!!!

A dam si tu praci a i kvuli blbym 70kc to sem napisu, protoze jestli neco z celeho srdce nenavidim je prave tohle chovani mistnich!!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 7:33   Citovat  

Hlavator napsal:
Uzivatel Žemli - , že si nevyzvedne jak rika diky praci balicek a ten se mi vrati-vem to cert..postovne si zplatil a ty nervy na poste.. no budiz!

Ale docela dost me nastve kdyz me pozada abych mu to poslal znovu,ze si postu urcite zaplati a ja jako k.reten jeste v ten den kdy se mi to vrati hned znovu vyrizuju na narvane poste poslani baliku ktery si teda on vyzvedne, ale zaplatit to slibene postovne blbych 73kc k tomu uz se nema a pro jistotu si necte ani moje upominky!

V tuhle chvili je mi jedno co s nim je! Pokud mel silu si to vyzvednout na poste urcite mohl na ucet poslat i tech par korun co dluzi! A nebo napsat cokoliv co by vysvetlovalo tuhle situaci! Prijde mi to totiz na vysost trapne!!!

A dam si tu praci a i kvuli blbym 70kc to sem napisu, protoze jestli neco z celeho srdce nenavidim je prave tohle chovani mistnich!!

Hlavi,
to si děláš srandu ne, to je ten VIF???

Všichni pracujeme, všichni máme děti, všichni máme koníčky ... všichni jsme vytíženi. Ale vždyť existují také způsoby, jak si ten život ulehči a zpříjemnit a vše zařídit.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 9:04   Citovat  

jop..presne tenhle druh lidi me ujistuje,ze nikomu kdo neni moji zkusenosti 100% proverenej nedam na dluh,ale ani
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 18:10   Citovat  

Dnes prisli penize tudiz vyrizeno. Pro priste uz nebudu dobrak a lidi ktery osobne neznam neprichazi v uvahu neco odeslat bez platby a pripsapsani na ucet. Bohuzel to tak je. Je mi celkem jedno, ze nekdo zapomene, nema cas, odjedete cokoliv jineho přátele
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 21:33   Citovat  

Mno ja si to chtel taky pojistit a na fcb HC jsem domluvil prodej obd2 BT donglu na dobirku a shodou nahod se mi to podarilo poslat za 0 KC na dobirku. Dotycnymu jsem napsal ze se mi toto povedlo a on ze no problem ze posle na ucet a prd. Asi 2x se mi omluvil a rekl ze mi to poslal a ze pridal 50 Kc za cekani a stale nic.

Tak si dejte pozor na tohoto pána.

Martin Šichman
8.května 24
Lovosice
41002
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 2:19   Citovat  

Vokys napsal:
Mno ja si to chtel taky pojistit a na fcb HC jsem domluvil prodej obd2 BT donglu na dobirku a shodou nahod se mi to podarilo poslat za 0 KC na dobirku. Dotycnymu jsem napsal ze se mi toto povedlo a on ze no problem ze posle na ucet a prd. Asi 2x se mi omluvil a rekl ze mi to poslal a ze pridal 50 Kc za cekani a stale nic.

Tak si dejte pozor na tohoto pána.

Martin Šichman
8.května 24
Lovosice
41002

LOVOSICE NEJSOU TAK DALEKO.) to by se tam mohl někdo zastavit osobně - mohu klidně já az budu v Litoměřicich
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 14:44   Citovat  

M@jk napsal:
Hlavi,
to si děláš srandu ne, to je ten VIF???

Všichni pracujeme, všichni máme děti, všichni máme koníčky ... všichni jsme vytíženi. Ale vždyť existují také způsoby, jak si ten život ulehči a zpříjemnit a vše zařídit.

No a já byl náhradník a měl jsem smůlu a to jsem nabízel peníze předem na účet Smutný vím že lidé dřívějšího data narození mají vypěstovaný jiný morální kredit než dnešní omladina,navíc vojna měla něco do sebe,kort když ten člověk jěště pracuje u ozbrojenych složek kde neexistuje nesplněno,nevím,možná,snad,asi....
   Návrat  
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 20:23   Citovat  

Cody: Nechtel jsem tu nic psat ale kdyz uz tu chces nekoho poucovat nechces rict ostatnim jaky jsi ty byznysmen a hondar ? Úsměv Treba by to nektere zajimalo Mrk
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2015 , 10:21   Citovat  

chatek napsal:
LOVOSICE NEJSOU TAK DALEKO.) to by se tam mohl někdo zastavit osobně - mohu klidně já az budu v Litoměřicich

kvuli 3 stovkam jestli se nekomu chce.

Jinak zde je jeho profil na FCB tudy odkaz
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 12.7.2015 , 11:02   Citovat  

popokatepeteu napsal:
Cody: Nechtel jsem tu nic psat ale kdyz uz tu chces nekoho poucovat nechces rict ostatnim jaky jsi ty byznysmen a hondar ? Úsměv Treba by to nektere zajimalo Mrk
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 22:15   Citovat  

Tak mi to už nedalo a píšu sem taky.
Velké POZOR všem před ostravským "členem" Tiborem Hábelem.Už více jak rok mi dluží za swap motoru s prací a díly co jsem mu dělal a dodal na auto.Víc jak rok to z něj lezlo koruna po koruně ale už 3 měsíce dělá mrtvolu,nebere mobil a nebo se na něm nechá zapřít když volám z jiného čísla.Když jsem požádal slušně jeho přítelkyni na FB o vyřízení vzkazu tak jsem nevěřil vlastním očím co se mi na displeji ukázalo.No pobavil jsem se dobře nejen já.

Richard Korbel-preludak
Ahoj.Prosím tě,mohla by jsi Tiborovi připomenout peníze?Už jsem mu dvakrát volal a bez odezvy.Děkuji. Emotikona smile
středa
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:37
Richard Korbel-preludak
Ahoj.Mohla by jsi tiborovi rict ze uz me nebavi ho nahanet po telefonu o slibovane penize co mi dluzi.Pokud se neozve do konce tydne tak si udelam vylet k vam.Snazim se to s nim vyresit po dobrem a neni tam zase tolik na dotahnuti do konce.Dekuji a ahoj.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 18:42
Lucinka Bergerovic
Ahoj. Vzpamatuj se, zadne penize uz nedostanes. Myslim, ze za to vsechno co jsi udelal a jak dlouho! ti to trvalo si od nas dostal dost. A prezeme to hele nezkousej. Tuto zpravu si vytisknu a predam svemu otci- vedoucimu kriminalistovi Ostravy jako vyhrozovani pokud nas nenechas oba byt. Timto ukoncuji nasi konverzaci. Ahoj.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:50
Richard Korbel-preludak
Oki.V poradku.Predej s mojim pozdravem.Tiborovi vzkaz ze kdyz to nechce vyresit po dobrem tak at se pak nedivi.Taky mam veskerou pisemnou konverzaci ulozenou jak na fejsu tak v smskach.Jo a jako bonus ti mohu poslat i nahrane hovory.Vyplatilo se mi poslechnout vase-nase kamarady jak tibor splaci dluzne penize a pojistit se.Kdyz to teda chcete hrat ve velkem stylu tak muzem.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 18:52
Lucinka Bergerovic
Zkousej si co chces. Jses jen ubozak co neustale zvysuje cenu za praci kterou odvedl mesice po domluvenem datu!
Mam taky svoje paky, muzes s tim jit klidne k nejvyssimu soudu. Hodne steszi.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:58
Richard Korbel-preludak
Cenu nezvysuju.To si muzes overit v konverzaci co jsem vedl s tiborem pokud ma koule ti ji ukazat.Ma tam napsanou cenu co je za co a kolik to ve finale je.Muzu ti taky poslat prepis kolik zaplatil a kolik mu chybi.Jinak termin dohodnuty nebyl.Navic se tam delalo spousta veci ktere nebyly v planu- viz hlava,podvozek atd.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:59
Richard Korbel-preludak
Jinak ostuda pada na nej.Jen je skoda ze se schovava za tebe.To asi nema moc odvahu kdyz se stavi za zenu.
O vikendu si udelam cas a vse sepisu.Poslu ti to aby jsi mu to ukazala.Pak to vyvesim.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 19:03
Lucinka Bergerovic
Nezajima me to. Daval si prednost jinym zakazkam a to nas nezajima. A nikdo se za me nestavi, ma moji plnou podporu a jsem take jeho svedkem. Zkousej si co chces. Vyves si co chces. I ty mas velmi pofidernou povest to se neboj. A pokud nas poskodis muzeme k vyhrozovani pridat i poskozeni povesti osoby. Neni problem. Zatim v konverzaci pouze vyhrozujes a to nam obema.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 19:04
Lucinka Bergerovic
Tahas do toho velmi spatneho cloveka. Ja se lidi jako ty vazne nebojim. Zatim mas naslapnute dobre.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 19:05
Richard Korbel-preludak
Ok.Cau.Emotikona smile
Lucinka Bergerovic
Lucinka Bergerovic
Pa
Dnes
Richard Korbel-preludak
20:58
Richard Korbel-preludak
Zbývá 3950.
Není to tringelt který běžně nechávám.Letos jsem už dořešil dva co mi takhle dlužili a tohle nenechám jen tak.

Takže pokud by jste s ním měli někdo něco na řešení ohledně peněz tak velice opatrně.Nejsem totiž jediný komu dluží podle informací co si zjišťuji.
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 22:51   Citovat  

Prelude napsal:
Velké POZOR všem před ostravským "členem" Tiborem Hábelem.Už více jak rok mi dluží za swap motoru s prací a díly co jsem mu dělal a dodal na auto.Víc jak rok to z něj lezlo koruna po koruně ale už 3 měsíce dělá mrtvolu,nebere mobil a nebo se na něm nechá zapřít když volám z jiného čísla.Když jsem požádal slušně jeho přítelkyni na FB o vyřízení vzkazu tak jsem nevěřil vlastním očím co se mi na displeji ukázalo.No pobavil jsem se dobře nejen já.

Takže pokud by jste s ním měli někdo něco na řešení ohledně peněz tak velice opatrně.Nejsem totiž jediný komu dluží podle informací co si zjišťuji.

tak konecne si to spocital a dal dohromady chvalihodne je to dobrý
skoda ze to vzdycky takhle dopadne Smutný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 22:55   Citovat  

A jakou má přezdívku?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 23:13   Citovat  

Minor napsal:
A jakou má přezdívku?

O jedné bych věděl, ale byla by min. na žlutou.. svatoušek Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 23:35   Citovat  

Hellborn napsal:
O jedné bych věděl, ale byla by min. na žlutou.. svatoušek Velmi šťastný

Hmmm, ale on sám si tak asi neříká, co? Úsměv
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 23:39   Citovat  

Jaký má nick tady na HC nevím.Řešil jsem s ním věci přes fejs a nebo telefónem.Jestli to někdo ví tak ať napíše. je to dobrý
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 1:20   Citovat  

Pan Berger asi musí být na dcerušku hrdej... Mu tu konverzaci pošli na mail Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 8:15   Citovat  

Prelude napsal:

Richard Korbel-preludak
Ahoj.Prosím tě,mohla by jsi Tiborovi připomenout peníze?Už jsem mu dvakrát volal a bez odezvy.Děkuji. Emotikona smile
středa
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:37
Richard Korbel-preludak
Ahoj.Mohla by jsi tiborovi rict ze uz me nebavi ho nahanet po telefonu o slibovane penize co mi dluzi.Pokud se neozve do konce tydne tak si udelam vylet k vam.Snazim se to s nim vyresit po dobrem a neni tam zase tolik na dotahnuti do konce.Dekuji a ahoj.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 18:42
Lucinka Bergerovic
Ahoj. Vzpamatuj se, zadne penize uz nedostanes. Myslim, ze za to vsechno co jsi udelal a jak dlouho! ti to trvalo si od nas dostal dost. A prezeme to hele nezkousej. Tuto zpravu si vytisknu a predam svemu otci- vedoucimu kriminalistovi Ostravy jako vyhrozovani pokud nas nenechas oba byt. Timto ukoncuji nasi konverzaci. Ahoj.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:50
Richard Korbel-preludak
Oki.V poradku.Predej s mojim pozdravem.Tiborovi vzkaz ze kdyz to nechce vyresit po dobrem tak at se pak nedivi.Taky mam veskerou pisemnou konverzaci ulozenou jak na fejsu tak v smskach.Jo a jako bonus ti mohu poslat i nahrane hovory.Vyplatilo se mi poslechnout vase-nase kamarady jak tibor splaci dluzne penize a pojistit se.Kdyz to teda chcete hrat ve velkem stylu tak muzem.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 18:52
Lucinka Bergerovic
Zkousej si co chces. Jses jen ubozak co neustale zvysuje cenu za praci kterou odvedl mesice po domluvenem datu!
Mam taky svoje paky, muzes s tim jit klidne k nejvyssimu soudu. Hodne steszi.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:58
Richard Korbel-preludak
Cenu nezvysuju.To si muzes overit v konverzaci co jsem vedl s tiborem pokud ma koule ti ji ukazat.Ma tam napsanou cenu co je za co a kolik to ve finale je.Muzu ti taky poslat prepis kolik zaplatil a kolik mu chybi.Jinak termin dohodnuty nebyl.Navic se tam delalo spousta veci ktere nebyly v planu- viz hlava,podvozek atd.
Richard Korbel-preludak
2.12.2015 18:59
Richard Korbel-preludak
Jinak ostuda pada na nej.Jen je skoda ze se schovava za tebe.To asi nema moc odvahu kdyz se stavi za zenu.
O vikendu si udelam cas a vse sepisu.Poslu ti to aby jsi mu to ukazala.Pak to vyvesim.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 19:03
Lucinka Bergerovic
Nezajima me to. Daval si prednost jinym zakazkam a to nas nezajima. A nikdo se za me nestavi, ma moji plnou podporu a jsem take jeho svedkem. Zkousej si co chces. Vyves si co chces. I ty mas velmi pofidernou povest to se neboj. A pokud nas poskodis muzeme k vyhrozovani pridat i poskozeni povesti osoby. Neni problem. Zatim v konverzaci pouze vyhrozujes a to nam obema.
Lucinka Bergerovic
2.12.2015 19:04
Lucinka Bergerovic
Tahas do toho velmi spatneho cloveka. Ja se lidi jako ty vazne nebojim. Zatim mas naslapnute dobre.
Richard Korbel-preludak
Richard Korbel-preludak
Ok.Cau.Emotikona smile
Lucinka Bergerovic
Lucinka Bergerovic
Pa
Dnes
Richard Korbel-preludak
20:58
Richard Korbel-preludak
Zbývá 3950.
Není to tringelt který běžně nechávám.Letos jsem už dořešil dva co mi takhle dlužili a tohle nenechám jen tak.

Ehm,
prosím??? Tohleje moooc.

Slečna asi tuší, že by mohla využít vliv a rady a že by jsi se mohl zaleknout. Ale tento Váš spor je maximálně na občanskoprávní spor, myslím si.
Ale pro příště, holt vše na papíře, podepsané, smlouvam jinak to nejde.

Jakube, pošli, jsem zvědavý na reakci.

Totok je fakt mazec.

přátele
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 18:50   Citovat  

Vokys napsal:
kvuli 3 stovkam jestli se nekomu chce.

Jinak zde je jeho profil na FCB tudy odkaz

Ahoj zejtra jedu do Litoměřic k našim, tak se zastavím u toho člověka stím že dluží a že by bylo dobré kdyby dluh splatil do konce roku:) Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina