Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
R.I.P. - Marfiho Lepenka
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 7
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 1:26  Naposledy upravil M@jk dne 1.4.2008 , 23:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

2Bera napsal:
ten vpoho ale spolujazdec je zevraj tazsie natom...zevraj to bolo v 180km/h Se stydím

Ahoj 2Bera a all

Kukám, to je švýcarská značka BE - BERN? To jsou či byli Vaši kamarádi či ne? Každopádně ještě, že žijí.

Ale je to na Slovensku, domnívám se, že nikde není povolena rychlost 180km/h, takže sorry, ale je to debil. Mno, když zabije sebe, je to v pohodě - jeho mínus, ale co když spolujezdce nebo naneštěstí cizího nezúčastněného, nedejbože třeba dítě??? Já být účastníkem a přežít to a on taky umlátím ho čímkoliv, co mi přijde do ruky na místě k smrti - kdyby ohrozil život mého dítěte případně by ho nedejbože zabil!!!

A samozřejmě to platí i na mne, kdyby já překročil povolenou rychlost, machroval a způsobil takové neštěstí!!!

Prosím, už přestaňte oplakávat - je to už docela tragické, jak někdo vykrosí ITR a vy tu pláčete na x stránkách. Ale nikdo nezvednete prst, co kdyby tam jela matka s dítětem a on či marfi je sestřelil ... někoho by kupříkladu přizabil či zabil!!!

Omlouvám se, ale: ANO ŠKODA AUTA, ALE ŽIVOT DÍTĚTE ČI JINÉHO ČLOVĚKA JE MNOHEM CENNĚJŠÍ.

OPRAVDU, ŽE SE NIC NIKOMU, NIKOMU JINÉMU NESTALO!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 8:33   Citovat  

majk: ja bych to tak nehrotil...navic tohle tema je k oplakavani marfiho itr tak proc ne? Mrk
sam by si mel kazdy dat ruku na srdce jak jezdi....myslim ze je daleko nebezpecnejsi jezdit po meste 60-70 kdy si clovek rekne ze jede relativne pomalu nez myslet na to,co by se stalo kdyby tam co to rozbil marfi bylo auto v protismeru nebo se tam vyskytovalo dite.....sam jsem byl primo na miste a naprosto chapu marfiho ze tu zatacku letel tak jak ji letel.....je na to primo delana....defacto konec dalnice,dva stejnosmerny pruhy,z kazdy strany svodidla,takze kdyz tam mas volno,muzes rozbit pouze sebe,nihoho jineho...dite ci auto v protismeru s tehotnou zenou a dalsima trema detma na palube se tam nemuze ukazat.....jestli marfi hledal bezpecny misto kde to rozbit,tak ho nasel Mrk Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 8:58   Citovat  

hot news: a to nevíte, že Marfi přilatil na opravu svodidel , aby je mohli dát růžový
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 9:00   Citovat  

665+1 napsal:
hot news: a to nevíte, že Marfi přilatil na opravu svodidel , aby je mohli dát růžový

pořádnej výtlem
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 15:07   Citovat  

no ještě pár bouraček a praha bude celá ružová meetallll
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 15:11   Citovat  

Marfi napsal:
no ještě pár bouraček a praha bude celá ružová meetallll

kolik jich ještě plánuješ? pořádnej výtlem
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 15:40   Citovat  

2Bera: no ja si rikal, ze snad tam nebyl spolujezdec.. no snad bude ok..
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 19:49   Citovat  

eso-sannycars napsal:
majk: ja bych to tak nehrotil...navic tohle tema je k oplakavani marfiho itr tak proc ne? Mrk
sam by si mel kazdy dat ruku na srdce jak jezdi....myslim ze je daleko nebezpecnejsi jezdit po meste 60-70 kdy si clovek rekne ze jede relativne pomalu nez myslet na to,co by se stalo kdyby tam co to rozbil marfi bylo auto v protismeru nebo se tam vyskytovalo dite.....sam jsem byl primo na miste a naprosto chapu marfiho ze tu zatacku letel tak jak ji letel.....je na to primo delana....defacto konec dalnice,dva stejnosmerny pruhy,z kazdy strany svodidla,takze kdyz tam mas volno,muzes rozbit pouze sebe,nihoho jineho...dite ci auto v protismeru s tehotnou zenou a dalsima trema detma na palube se tam nemuze ukazat.....jestli marfi hledal bezpecny misto kde to rozbit,tak ho nasel Mrk Velmi šťastný

Ale jasně, jen mi to prostě přijde takto.

Holt mám dítě a člověk změní hodnoty. Samořejmě, občas taky mne chytně slina. Také jsem to tam napsal, že pokud bych to způsobil sám, tak ... Nic neříkám.

Psal jsem k oboum. Ano ten úsek marfiho nehody je "na to" jak dělaný ... chápu. A proto tam může letět jako hovado, tak ať se příště zabije. Bude o magora míň. Vždy tam může být auto s defektem, dítě na zadní sedačce a kdo bude pak z přes 2tunového nárazu ve 140km/h stříhat dítě ze zadní sedačky nedejbože mrtvé ??? Smutný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2008 , 17:05   Citovat  

minutu ticha za holku jednu polepenou Honda
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2008 , 17:16   Citovat  

není to nahodou ta nejméně nedotáčivá předokolka všech dob a s rychlým, přesným a citlivým volantem a pedálem pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2008 , 20:21   Citovat  

kamol napsal:
není to nahodou ta nejméně nedotáčivá předokolka všech dob a s rychlým, přesným a citlivým volantem a pedálem pořádnej výtlem

no moc se nesmej, pockej az ty rozstrelis svoje VTičko, to bude teprv srandy kopec, ze? pořádnej výtlem
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.6.2008 , 22:45   Citovat  

Tento vikend jsem videl o kus vedle za svodidlama (rozbocovani pri najezdu na Ostatni tranzit smerem z Hostivic) bilou Oktavku na budce... Marfi, nemeli jste v rodine vic bilych aut? Mr. Green HaHaaa
   Návrat  
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2008 , 23:05   Citovat  

fiha..tak tamtudy jezdim kazdej den do prace ale ze bych si vsimnul neceho takovyho si nepamatuju..me dycky laka ten hup tesne za sjezdem. takova simulace horsky drahy Velmi šťastný ... rano je to bohuzel plny az na dalnici skoro...kazdej si chce asi skocit tak se tam tvorej fronty Úsměv ...ale stejne je zvlastni ze nic nevim kdyz praci mam z toho sjezdu asi dvacet sekund jizdy ... cože cože ?
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.6.2008 , 23:31   Citovat  

Bivoj napsal:
fiha..tak tamtudy jezdim kazdej den do prace ale ze bych si vsimnul neceho takovyho si nepamatuju..me dycky laka ten hup tesne za sjezdem. takova simulace horsky drahy Velmi šťastný ... rano je to bohuzel plny az na dalnici skoro...kazdej si chce asi skocit tak se tam tvorej fronty Úsměv ...ale stejne je zvlastni ze nic nevim kdyz praci mam z toho sjezdu asi dvacet sekund jizdy ... cože cože ?

bylo to v nedeli kolem 16.hodiny...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2008 , 9:05   Citovat  

FastCivic napsal:
no moc se nesmej, pockej az ty rozstrelis svoje VTičko, to bude teprv srandy kopec, ze? pořádnej výtlem

ja ne ja jezdim predpisove a slusne ja jeste ani nevim co to auto dela za 3500 otackama šuk Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 6.6.2008 , 9:14   Citovat  

kamol napsal:
ja ne ja jezdim predpisove a slusne ja jeste ani nevim co to auto dela za 3500 otackama šuk Velmi šťastný

tak se kliď do pravýho až mě uvidiš ve zpětnym nebo tě sundám Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
R.I.P. - Marfiho Lepenka
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina