Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Servisni kampan Honda
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 7
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 19:50   Citovat  

Petk@ napsal:
Dneska jsme měli na kampaňi někoho od tud Úsměv ale podle toho co majitel řikal tak ho nedávno koupil. v klubu asi už neni ale poldložky stále má Úsměv jinak jak tu pár lidí kampaňě odsuzuje tak třeba majitelovi to dost pomohlo... příklad auto nedavno kupoval a řekli mu nedávno měneny desky. filtry.olej .
jenže ?
předni destičky max 5tis km, zadní sjeté skoro na kov (kotouče tak na stočení) olej podle HDS přejetej a filtry jak když se váleli někde v potoce a pak se hodili do prachu .

To je ale zalezitost a hlavne chyba noveho majitela. Ked si kupujem auto spod ruky, ako prve vymenim vsetky naplne a skontrolujem vsetko mozne, brzdami pocinajuc... teda ak je majitel aspon trosku technicky schopny...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 20:03   Citovat  

Hellborn napsal:
Tohle měla Warovo žena... Koupili ho někdy na jaře. Značky Vysočiny. War je "starší", tak kolem 50, fousatý a na HD má kolem hlavy šátek...

P.S. Nechceš 1.11. přijít do práce dřív než na 8h (dle paní po telefonu)? Budu na Chodově v 7h nechávat Accorda (nemám čas čekat a v 7.30 musím být v práci...). Se stydím

No hele tak majitel měl šátek na hlavě Úsměv kolem 50 a venku okukoval moje céro Velmi šťastný ale podle auta jsem to typoval na někoho mladšího no Úsměv tak příště aspoň vim Úsměv jinak jasně že tam budu Úsměv já tam jsem většinou od cca 7:15 vždy Úsměv ale tak si přivstanu a na chvilku pokecáme Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 20:15   Citovat  

Petk@ napsal:
No hele tak majitel měl šátek na hlavě Úsměv kolem 50 a venku okukoval moje céro Velmi šťastný ale podle auta jsem to typoval na někoho mladšího no Úsměv tak příště aspoň vim Úsměv jinak jasně že tam budu Úsměv já tam jsem většinou od cca 7:15 vždy Úsměv ale tak si přivstanu a na chvilku pokecáme Úsměv

No ještě lepší je,když War vyleze z červeného C5g 3D VTi. Úsměv

OK! Úsměv OK
   Návrat  
war je teď offline  war
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 7:05   Citovat  

koukám, že mne tady probíráte, toho Jazzika jsem kupoval pro manželku na jaře v Liberci v Hondě, jednání bylo v pohodě, v rámci jarní kampaně mi tvrdili, že je vše OK, olej vyměněn, v servisní knížce to bylo zapsáno, nejsem zas takovej technik a od tohohle relativně mladého auta (5/2009 se stavem km kolem 40 tis. km))a servisovaným ve značkové prodejně očekávám, že bude vše OK. No jsem tam objednanej na 15.11. na výměnu obložení a stočení zadních kotoučů, zatím budem jezdit ve VTi, zdravím, jinak máš pěkné Céro.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 7:08   Citovat  

war napsal:
koukám, že mne tady probíráte, toho Jazzika jsem kupoval pro manželku na jaře v Liberci v Hondě, jednání bylo v pohodě, v rámci jarní kampaně mi tvrdili, že je vše OK, olej vyměněn, v servisní knížce to bylo zapsáno, nejsem zas takovej technik a od tohohle relativně mladého auta (5/2009 se stavem km kolem 40 tis. km))a servisovaným ve značkové prodejně očekávám, že bude vše OK. No jsem tam objednanej na 15.11. na výměnu obložení a stočení zadních kotoučů, zatím budem jezdit ve VTi, zdravím, jinak máš pěkné Céro.

Zvonilo Ti v uších? Úsměv Jo, bohužel to všude neplatí. Smutný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 7:13   Citovat  

war napsal:

bohuzel videl sem na svem aute jak dokazou napr.v Honde nalakovat auto a nauctovat si za to 18k KO musel sem si to sam dodelat aby to bylo v poradku. Moje chyba byla,ze sem se na to poradne a detailne podival az doma-bylo mi trapny to tam prolejzat pred pani ktera na me cucela a cekala co ja na to. Doma sem se nestacil divit a zpatky nejel protoze bych udelal celkem slusnou scenu Chápeš! Chápeš! Ono napriklad kdyz na tebe cuci v delce 20cm z pod listy asi centimetr smerem dolu nejaka penova dvojlepka to mi neprijde jako dobre odvedena prace a to je jen malej priklad. Rozstrik pres nerovnosti na dalsich dverich,ktere staci smyt i nejakym slabouckym redidlem sem taky nepobral. No atd atd
Radeji sem vychladl a dodelal si to sam ke sve spokojenosti-oni by to stejne lip neudelali meetallll Jinak tim narazim na to,ze vedena serviska a mlade auto servisovane v OEM servise bohuzel v tehle pokakane dobe uz nema zadnou vahu aspn dle mych zkusenosti. Honda urcite neni zarukou,ze tam pracuji pani mechanici - obzvlaste kdyz tam vidis vsude v servisu pobihat hlavne mlade kluky co snad teprve vylezli z ucnaku.
Je to podle mych zkusenosti proste jen obycejny servis jako kazdy jiny jen brutalne predrazeny/aspn ti,ale udelaji zaznam do PC/-proto se snazim jezdit nekam jinam kde tomu duveruju a lidi na me pusobi dojmem,ze vedi co delaji ci si pripadne male veci co se daji zvladnout udelat sam Mrk
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 19:48   Citovat  

Hlavator napsal:
bohuzel videl sem na svem aute jak dokazou napr.v Honde nalakovat auto a nauctovat si za to 18k KO musel sem si to sam dodelat aby to bylo v poradku. Moje chyba byla,ze sem se na to poradne a detailne podival az doma-bylo mi trapny to tam prolejzat pred pani ktera na me cucela a cekala co ja na to. Doma sem se nestacil divit a zpatky nejel protoze bych udelal celkem slusnou scenu Chápeš! Chápeš! Ono napriklad kdyz na tebe cuci v delce 20cm z pod listy asi centimetr smerem dolu nejaka penova dvojlepka to mi neprijde jako dobre odvedena prace a to je jen malej priklad. Rozstrik pres nerovnosti na dalsich dverich,ktere staci smyt i nejakym slabouckym redidlem sem taky nepobral. No atd atd
Radeji sem vychladl a dodelal si to sam ke sve spokojenosti-oni by to stejne lip neudelali meetallll Jinak tim narazim na to,ze vedena serviska a mlade auto servisovane v OEM servise bohuzel v tehle pokakane dobe uz nema zadnou vahu aspn dle mych zkusenosti. Honda urcite neni zarukou,ze tam pracuji pani mechanici - obzvlaste kdyz tam vidis vsude v servisu pobihat hlavne mlade kluky co snad teprve vylezli z ucnaku.
Je to podle mych zkusenosti proste jen obycejny servis jako kazdy jiny jen brutalne predrazeny/aspn ti,ale udelaji zaznam do PC/-proto se snazim jezdit nekam jinam kde tomu duveruju a lidi na me pusobi dojmem,ze vedi co delaji ci si pripadne male veci co se daji zvladnout udelat sam Mrk

nechci nic řikat ale myslim že už zase trochu přehánňíš s lakem kterej sundáš hadrem atak . a ještě k těm běhajícím mechanikům co vyšli s učnáku , jo před 2rokama jsem vylezl a na chodově jsem rok a půl za sebou spostu školení certifikátů atd . + můj projekt tudy odkaz na céru kterej jsem si dělal sám ... ale vlstně nic neumíme Mrk nesoudil bych kdo co umí podle toho jak vypadá a kolik mu je Mrk je tam ještě třeba Lazzik kterej je o pár let starší ale neni vyučenej mechanik ale nekterý by mu mohli koukat na ruce a učit se ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 20:03   Citovat  

Petk@ napsal:
nechci nic řikat ale myslim že už zase trochu přehánňíš s lakem kterej sundáš hadrem atak . a ještě k těm běhajícím mechanikům co vyšli s učnáku , jo před 2rokama jsem vylezl a na chodově jsem rok a půl za sebou spostu školení certifikátů atd . + můj projekt tudy odkaz na céru kterej jsem si dělal sám ... ale vlstně nic neumíme Mrk nesoudil bych kdo co umí podle toho jak vypadá a kolik mu je Mrk je tam ještě třeba Lazzik kterej je o pár let starší ale neni vyučenej mechanik ale nekterý by mu mohli koukat na ruce a učit se ...

to mi hlava nebere zase prehanim? kdy jeste sem prehanel ? Tak to valím bulvy blbe sem to napsal,ze to vyznelo jinak OK myslel sem tim,ze udelali rozstrik a to tak,ze na ryhu kterou mi nekdo udelal u dveri sem ja nanesl trochu barvy aby to nebylo tak okaty/protoze novy hondy maji lak na pikacu a hned to jde pod barvu/tim padem vznikla nerovnost,ktera ja rikam jde krasne stahnout i slabym redidlem,ale to ne-to se rovnou prestrika co bysme se s tim kakali Tak to valím bulvy je to detail ktery pak v kontextu s tim osotatnim hodne kazi dojem-stejne jako dira zevnitr dveri u pantu,ktera jde az na plech /nvm jestli to nekde urazili,uchycovali nebo co/ uklidit po sobe auto po lakovani a to i tak,ze vytru ten bordel z tech dveri a vsude okolo po tom brouseni by taky potesilo-no a ta vycuhujici paska to sem uz vubec nepobral - to vse v lakovne u Phy v garazi za 5-7k budiz - ale v Honde za 18k Cooo???

S tema mechanikama si to neber spatne a nechtel sem tebe ani nikoho od vas urazit - jen sem rekl,ze ve me budi respekt na 1. dojem mnohem vic mechanik kterymu neni 20-samozrejme je to 1. dojem a kluk jako ty muze byt nakonec urcite sikovnejsi a preciznejsi nez 40letej manik co na to sejri přátele rekl sem,ze mam zkusenost takovou,ze Honda servis pro me neni jeste zarukou kvality! Jedine co vim,ze se mi objevi v PC aspn vedene kilometry

kazdopadne se omlouvam,ze se te to dotklo a neber to vubec spatne.

btw: napr.Honda Motol zatajila puvod.majiteli mojeho auta,ze jaksi nastrikali cely bok nez mu to prodali. Ono o nic nejde-je to udelany jinak nez sem zazil ted a na tom aute to neni jakkoliv poznat,navic to nebylo z havarky,ale kvuli kosmetice kdyz to meli ruzne poskrabane,ale prece jen - je tohle normalni chovani autorizovaneho prodejce ? Myslim si o tom svoje
   Návrat  
lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 20:34   Citovat  

Hlavator napsal:
to mi hlava nebere zase prehanim? kdy jeste sem prehanel ? Tak to valím bulvy jestli si to dobre precetl tak sem rekl,ze udelali rozstrik a to tak,ze na ryhu kterou mi nekdo udelal u dveri sem ja nanesl trochu barvy aby to nebylo tak okaty/protoze novy hondy maji lak na pikacu a hned to jde pod barvu/tim padem vznikla nerovnost,ktera ja rikam jde krasne stahnout i slabym redidlem,ale to ne-to se rovnou prestrika co bysme se s tim kakali Tak to valím bulvy je to detail ktery pak v kontextu s tim osotatnim hodne kazi dojem-stejne jako dira zevnitr dveri u pantu,ktera jde az na plech /nvm jestli to nekde urazili,uchycovali nebo co/ uklidit po sobe auto po lakovani a to i tak,ze vytru ten bordel z tech dveri a vsude okolo po tom brouseni by taky potesilo-no a ta vycuhujici paska to sem uz vubec nepobral - to vse v lakovne u Phy v garazi za 5-7k budiz - ale v Honde za 18k Cooo???

S tema mechanikama si to neber spatne a nechtel sem tebe ani nikoho od vas urazit - jen sem rekl,ze ve me budi respekt na 1. dojem mnohem vic mechanik kterymu neni 20-samozrejme je to 1. dojem a kluk jako ty muze byt nakonec urcite sikovnejsi a preciznejsi nez 40letej manik co na to sejri přátele rekl sem,ze mam zkusenost takovou,ze Honda servis pro me neni jeste zarukou kvality! Jedine co vim,ze se mi objevi v PC aspn vedene kilometry

kazdopadne se omlouvam,ze se te to dotklo a neber to vubec spatne.

btw: napr.Honda Motol zatajila puvod.majiteli mojeho auta,ze jaksi nastrikali cely bok nez mu to prodali. Ono o nic nejde-je to udelany jinak nez sem zazil ted a na tom aute to neni jakkoliv poznat,navic to nebylo z havarky,ale kvuli kosmetice kdyz to meli ruzne poskrabane,ale prece jen - je tohle normalni chovani autorizovaneho prodejce ? Myslim si o tom svoje

Rád bych se k tomu také vyjádřil jako zaměstnanec Honda Chodov.
Co se týče laku,nejsme stroje ale jen lidi,jestli se auto nějakým způsobem špatně nalakovalo,mrzí mě to ale v tom případě ses opravdu měl obrátit zpět,zajít na recepci a vyjádřit svůj nesouhlas k provedené práci a věřím tomu,že by se to nějak vyřešilo
Co se týče mytí a celkového uklízení auta,to je má naplň práce.Každé auto které se vrátí z lakovny,se po nastrojení vždy myje,komplet vnitřek/venek,mám napsaný přesný termín a čas kdy si ho majitel vyzvedne a do to doby je vždy hotové a tvé auto si dobře pamatuji,přišel zamnou příjmací techník který mi řekl,že si auto vyzvedneš dřív než si měl,proto nebylo hotové.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 20:44   Citovat  

lazzzik napsal:
Rád bych se k tomu také vyjádřil jako zaměstnanec Honda Chodov.
Co se týče laku,nejsme stroje ale jen lidi,jestli se auto nějakým způsobem špatně nalakovalo,mrzí mě to ale v tom případě ses opravdu měl obrátit zpět,zajít na recepci a vyjádřit svůj nesouhlas k provedené práci a věřím tomu,že by se to nějak vyřešilo
Co se týče mytí a celkového uklízení auta,to je má naplň práce.Každé auto které se vrátí z lakovny,se po nastrojení vždy myje,komplet vnitřek/venek,mám napsaný přesný termín a čas kdy si ho majitel vyzvedne a do to doby je vždy hotové a tvé auto si dobře pamatuji,přišel zamnou příjmací techník který mi řekl,že si auto vyzvedneš dřív než si měl,proto nebylo hotové.

aha - tak asi nejaky srumec u vas..protoze ja rekl hodinu kdy si to vyzvednu asi 3dny predem a na tom se nic nezmenilo. Nevracel sem se,protoze sem byl rudy vzteky a rekl bych neco co by nebylo slusne a nehodilo by se to-jde primarne o to,ze si pojistovne nauctovali 18tis-ja to neplatil,ale nastartovalo me to. Diru sem si opravil sam,dvere vycistil a pasku urizl - u te jen doufam,ze mi tam pod tu listu nepotece a nebude se tam drzet voda a nezacne to reznout nebo tak,protoze u zadne jine listy na dalsich dverich sem si nevsiml,ze by byla podlepena respektive tam neni mezera mezi listou a dverma ktera ted vznikla tim,ze tam je takhle ta paska

hlavne z toho nedelejme kovbojku a prestrelku..vsichni sme jen lidi jak si napsal .. omluvil sem se za to jak mohl vyznit muj postreh s mladejma mechanikama - dal nema cenu se v tom rejpat.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:13   Citovat  

Hellborn napsal:
čekat

čekat, to je hlavní problém te kampaně pro mne. I přesto že se člověk objedná.
Zkusil jsem to na jaře, teď nepojedu. Za můj čas to nestojí.
Zdar Honda Motol. Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:21   Citovat  

Hlavator napsal:
protoze sem byl rudy vzteky

Aspoň Ti šlo auto k plati. Velmi šťastný

FunToDrive napsal:
čekat, to je hlavní problém te kampaně pro mne. I přesto že se člověk objedná.
Zkusil jsem to na jaře, teď nepojedu. Za můj čas to nestojí.
Zdar Honda Motol. Ble

Proto to tam nechám. Úsměv Stejně mi jde jen o záznam km do systému Hondy. Úsměv Odpoledne bych čas měl,ale radši ho strávím s rodinou.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:29   Citovat  

Hellborn napsal:
mi jde jen o záznam km do systému Hondy

Pochybuji že ti to nějak v budoucnu pomůže.
Maximálně auto prodáš o 2 tisíce draž, vic ne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:36   Citovat  

FunToDrive napsal:
Pochybuji že ti to nějak v budoucnu pomůže.
Maximálně auto prodáš o 2 tisíce draž, vic ne.

To je fuk, ale aspoň se nebudu muset moc extra dohadovat, že to je stočené... Kupoval jsem 30.5.2010 s 96tis.km (provoz cca 10/2003), teď má 125tis.km (a už to tolik nepoleze, protože se částečně přesunul do pozice druhého auta).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 22:10   Citovat  

Kampaň za mnou, Acco obstál. Úsměv

Díky Petkovi za péči!
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2014 , 9:40   Citovat  

Letos bude nebo uz je? Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2014 , 10:21   Citovat  

Kendik napsal:
Letos bude nebo uz je? Úsměv

Je od pondělí tudy odkaz
   Návrat  
lajna je teď offline  lajna
PříspěvekZaslal: 18.10.2014 , 0:40   Citovat  

Kmóďa napsal:
Je od pondělí tudy odkaz

Akurát pozerám, že aj na Slovensku to je..

Čo všetko prezrú pri prehliadke za 3eurá?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2014 , 7:43   Citovat  

lajna napsal:
Akurát pozerám, že aj na Slovensku to je..

Čo všetko prezrú pri prehliadke za 3eurá?

Nevim jak na Slovensku, ale v Čechách při jarní kampani tohle:
Plus ten zápis do historie vozu...

Kontrola technického stavu Honda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Kontrola technického stavu Honda.jpg, 1.02 MB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2014 , 8:03   Citovat  

Kmóďa napsal:
Je od pondělí tudy odkaz
Dekuji Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2014 , 9:39   Citovat  

SaKaL napsal:
Nevim jak na Slovensku, ale v Čechách při jarní kampani tohle:
Plus ten zápis do historie vozu...

Presne to same aj na Slovensku...
   Návrat  
onkel1 je teď offline  onkel1
PříspěvekZaslal: 27.10.2014 , 17:13   Citovat  

Spravia prehliadku aj starému civicu ? A ak niečo najdu alebo niečo chýba tak to automaticky doplnujú a platí sa za to alebo tam môžem v klude príst z autom oni ho prešmejdia povedia mi čo je zlé kolko by stála oprava, vykešujem prehliadku a pojdem preč ? Ide mi o to že ked tam pojdem na prehliadku aby sa porád nepustili náhodou do opráv ...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2014 , 17:35   Citovat  

Schválně, co by mi řekli na moji upravenou palubku bez pravého budíku, jak by zapsali indikaci paliva atd. HaHaaa
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2014 , 20:30   Citovat  

onkel1 napsal:
Spravia prehliadku aj starému civicu ? A ak niečo najdu alebo niečo chýba tak to automaticky doplnujú a platí sa za to alebo tam môžem v klude príst z autom oni ho prešmejdia povedia mi čo je zlé kolko by stála oprava, vykešujem prehliadku a pojdem preč ? Ide mi o to že ked tam pojdem na prehliadku aby sa porád nepustili náhodou do opráv ...

B je správně kouř Všechno ti zkontrolují a na závady tě pouze upozorní ve "formuláři" sopťa sopťa
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2014 , 22:29   Citovat  

Letos je už Honda kampan na posled,po novém roce se už nechystá. Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2014 , 22:30   Citovat  

DworiBak napsal:

Sakra... Kde si budu zapisovat km jinde než doma... Smutný
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2014 , 7:03   Citovat  

DworiBak napsal:

Jaký je zdroj téhle informace? Vzhledem k tomu, že jarní a podzimní servisní akce má snad každá automobilka, se mi to nezdá. Navíc třeba ŠKODA má jarní, letní, podzimní i zimní....
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2014 , 16:02   Citovat  

Taky jsem se byl podívat u nás v Ostravě a musím říct, že mě nemile překvapila doba, kterou jsem tam musel tvrdnout - 4 hodiny! Což bylo mimochodem o hodinu déle než mi bylo 2x řečeno, no asi nestíhali nebo má servisák blbý odhad. Taky mě překvapilo, že si za přehrání softwaru převodovky vzali 4 kila, protože jsem se několikrát dočetl, že to při servise udělají zdarma. No ale pořád lepší 4 kila než 5 a více že Je to tam. Jinak jsem spokojený, až teda na to, že mi našli únik z předního tlumiče naštvanej

ceny Honda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ceny Honda.jpg, 465.57 kB
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2014 , 16:36   Citovat  

Já bych ti ten filtr za 132 bez dph taky vyměnil... Úsměv) kolik máš na těch tlumičích ujeto?
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2014 , 16:43   Citovat  

Já vím, cenově to přímo v Hondě nevychází zrovna nejlevněji, ale já z toho platím jen 1/3, takže mě to tolik netrápí. To je právě to, jenom 39 200 km Smutný A to už ve 25 tisících bylo měněno horní uložení a teď tohle. Je možné, že se mi tlumič dokurvil při naražení kolem o patník (z čelní strany disku, tzn. že jsem ho o patník oškrábal) v rychlosti cca 50 km/h?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Servisni kampan Honda
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina