Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
LC1 Innovate
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 20:23   Citovat  

Nastavovat tu nekdo sirokopasmovou lambdu LC1 od Innovate? Po utrpeni s ovladaci USB/RS232 sem si dones do garaze PC a konecne se spojil s Logworks+LM Programmer. Nastavil sem si oba vystupy na potrebnou hodnotu(0V-7,5AFR ~ 3,25V-22AFR).

Problem ale nastava, kdyz se pripojim k Logworks a pridam channel LC1_O2(jedinej). Nemuzu zaboha upravit hodnoty, aby mi to souhlasilo k tim co mam nastaveno. Mam vsechno nastaveni danyho kanalu sedivy a je to nastaveny na (0V-7,5AFR ~ 5V-22AFR).
Jde mi o nastaveni Offsetu, aby mi to souhlasilo s tim,co mi dava datalog.

System Windows XP, Logworks nejnovejsi, LMProgrammer posledni vcetne FW 1.10. Program spusten pod administratorskym uctem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 21:02   Citovat  

spyda napsal:
Nastavovat tu nekdo sirokopasmovou lambdu LC1 od Innovate? Po utrpeni s ovladaci USB/RS232 sem si dones do garaze PC a konecne se spojil s Logworks+LM Programmer. Nastavil sem si oba vystupy na potrebnou hodnotu(0V-7,5AFR ~ 3,25V-22AFR).

Problem ale nastava, kdyz se pripojim k Logworks a pridam channel LC1_O2(jedinej). Nemuzu zaboha upravit hodnoty, aby mi to souhlasilo k tim co mam nastaveno. Mam vsechno nastaveni danyho kanalu sedivy a je to nastaveny na (0V-7,5AFR ~ 5V-22AFR).
Jde mi o nastaveni Offsetu, aby mi to souhlasilo s tim,co mi dava datalog.

System Windows XP, Logworks nejnovejsi, LMProgrammer posledni vcetne FW 1.10. Program spusten pod administratorskym uctem.

To je ten Innovate od Loka? Měl jsem ho od něj půjčenej, než ho prodal a nastavení offsetu byl horor na 2 dny. Jde ti tedy o nastavení konverzní tabulky předpokládám...sice je to pro Kpro, ale třeba ti to pomůže odkaz
Co si pamatuju, tak jem musel vypnout zapalování, nastavit min. hodnotu, potom znova vypnout zapalování, pak dát max. hodnotu a znova vypnout zapalování, jinak to nešlo zaboha uložit

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 21:16   Citovat  

Jop to je ona. Primo konverzni tabulky ne, taham data primo z jednotky a pomoci offsetu si je srovnam v datalogu ( android app + pracuju na arduino verzi ).

Uz sem na to koukal, ale Hondata ti primo vyhodi hodnoty a ja si tu konverzni tabulku v datalogu nemuzu upravit.

V tom programatoru si data ulozim a vsechno muzu zmenit jak potrebuju. Ale v Logworks ( bere data primo z LC1, takze by mel bejt presnej a bez sumu ) mi nejde upravit, aby nastaveni V toho co leze jednotky -> datalog bylo stejny jako lambda -> logworks.

Tady je to nastaveni kanalu, kterej me nejde upravit. Jediny co muzu upravit je "Input name", vsechno ostatni mam sedy.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 21:34   Citovat  

spyda napsal:
Jop to je ona. Primo konverzni tabulky ne, taham data primo z jednotky a pomoci offsetu si je srovnam v datalogu ( android app + pracuju na arduino verzi ).

Uz sem na to koukal, ale Hondata ti primo vyhodi hodnoty a ja si tu konverzni tabulku v datalogu nemuzu upravit.

V tom programatoru si data ulozim a vsechno muzu zmenit jak potrebuju. Ale v Logworks ( bere data primo z LC1, takze by mel bejt presnej a bez sumu ) mi nejde upravit, aby nastaveni V toho co leze jednotky -> datalog bylo stejny jako lambda -> logworks.

Tady je to nastaveni kanalu, kterej me nejde upravit. Jediny co muzu upravit je "Input name", vsechno ostatni mam sedy.

Vsak tu tabulku jsem musel taky vložit do jednotky (K managera) a datalog už byl dle toho upravenej...ty právě musíš nejdřív zjistit to offset napětí, tedy na innovate nastavit min. na 0V a max na 0V a v jednotce teprve odečteš jaká hodnota V tomu po zkreslení odpovídá a pak pokrařuješ dál s 1V atd až budeš mít konverzní tabulku a tu vložíš do jednotky, poté budeš mít ok datalog, který bude cca odpovídat hodnotám v Logworks...jak píšeš správně lambda -> logworks je nezkreslený, ale lambda -> jednotka dochází ke zkreslení...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 21:53   Citovat  

A do tech tabulek se bez placeny verze nedostanu, takze smolik :/

Me spis trapi to, ze jednotka precte prej max 3,8V, takze jakakoliv vyssi hodnota bude ukazovat tu z 3,8V ( pokud nastavim 0-5V ). A protoze mi v Logworks nejde nastavit jina hodnota nez 0-5V, tak mi nezbejva asi nic jinyho nez dat 0-5V i na lambde.

Kazdopadne diky za info a pomoc je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 22:04   Citovat  

přátele případně zkus ještě Loka, já jsem jen jeho učeň Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz