Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 212 z 333
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2014 , 18:51   Citovat  

Prosim o pomoc Se stydím . Nevite nahodou nekdo jake zarovkove patice a jake zarovky jsou pouzity v tachu a manualni klime? Nejede me manual a na netu to nemuz najit. Dik moc je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2014 , 20:10   Citovat  

krtekm napsal:
Prosim o pomoc Se stydím . Nevite nahodou nekdo jake zarovkove patice a jake zarovky jsou pouzity v tachu a manualni klime? Nejede me manual a na netu to nemuz najit. Dik moc je to dobrý

Zdarec, už je to dýl, co sem to měl rozdělaný, ale v tachu sou na podsvícení žárovky T10 (5W) a kontrolky T5 (2W)...skleněný baňky...ty se vsadí do plastovýho pouzdýrka a to pak pootočením zamčeš v desce.
Man klimu nemám, mám digi a tam jsou úplně spešl 3mm žárovičky vpastěný v plast pouzdýrku.

....třeba ti to někdo jinej upřesní...nebo pohledej, už se to na fóru řešilo
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2014 , 20:34   Citovat  

Diky. Ja to mel rozdelany sand uz 10x HaHaaa Ted kdyz to davam vsechno do puvodniho stavu a odelavam bastl jine podsviceni tak bych chtel i vyresit napraskle patice. Zkrehl asi horkem. Zarovky bych rovnou vymenil ale nedokazu rozklicovat co tam je. Treba T5ky jsou snad tri druhy Tak to valím bulvy
   Návrat  
RadimCH je teď offline  RadimCH
PříspěvekZaslal: 11.8.2014 , 21:39   Citovat  

Mám Accorda 2002 6g , 2.3Vtec,a jednoho krasného rána jsem nenastartoval,přitom den před tím uplně v pohodě,vše šlapalo.Zkouším baterku ta prázdná ani kontrolky se nerozvítily. A zjistil jsem že při vypnutém autě baterka odebírá 2,7A ,což je dost,normálně by měla prej cca 0,10A..Nevím čím to je,nic tam nesvítí nikdy,a nechápu co muze mít takový odběr.Zkoušel sem i vytahovat pojistky a nic.Asi nekde bude zkrat nebo já nevim.Mátě s tím nějaké zkušenosti.? A baterka je rok stará.
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2014 , 23:12   Citovat  

Taky někomu občas hůř svítí/nesvítí podsvícení aut. klimy? Čímtoje? Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 0:23   Citovat  

Dělá to konektor, popřípadě zadní napájecí deska. Chci zkusit kontaktol a prostříknout konektor klímy, jinak už nevím kde je chyba. Od té doby, co jsem vyměnil podsvícení za led mi to dělá. Svítí/nesvítí podle nálady. Základní desku mám rezervní, ale u ní zase pro změnu potom nejdou ovládací tlačítka klímy, takže je špatná celkově.
Pokud to vyřeším, dám vědět. Zatím ale už pár dní svítí ok Velmi šťastný
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 14:58   Citovat  

Ahoj

Netušil by někdo kde se dá sehnat servočerpadlo posilovače řízení? Praskla mi ta hlvní nejdelší hadice s čidle ( fuuuj to bude mastný Bueee ) a než se s autem zajelo někam kde nebude překážet, zřejmě to sebou vzalo i servo a přidřelo se. Jako nevím to jistě, to přidření si ověřím až opravím tu netěsnost, ale kdyby náááhodou někdo tušil kde sehnat na Liftbacka CH687 z roku 2001 F182B čerpadlo, tak se prosím ozvěte.

PS: Není třeba nějaký servočerpadlo stejný z nějaký jiný řady Accordů? 7G a tak?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:01   Citovat  

Ahoj,

dělal jsem repas svýho čerpadla, během toho raději koupil na vrakáči jiný, abych mohl jezdit. Sehnat tuhle věc je opravdu zlý sen. Jedno bych asi teda měl navíc. Problém je, že odjíždím na dovolenou, tak bys musel vydržet do 25.8., kdy budu ready.

EDIT: hodně, ale opravdu hodně na pohled podobný je servo z prelude 5g Mrk
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:13   Citovat  

Kynio napsal:
Ahoj,

dělal jsem repas svýho čerpadla, během toho raději koupil na vrakáči jiný, abych mohl jezdit. Sehnat tuhle věc je opravdu zlý sen. Jedno bych asi teda měl navíc. Problém je, že odjíždím na dovolenou, tak bys musel vydržet do 25.8., kdy budu ready.

EDIT: hodně, ale opravdu hodně na pohled podobný je servo z prelude 5g Mrk

Ahoj Úsměv

Díky moc za nabídku Úsměv Jestli by pak bylo v hajzlu, mohl bych Tě poprosit? Určitě počkám a rád. Každopádně, pokud jsi dělal repas toho svýho, co u Tebe konkrétně šlo do kopru že to potřebovalo oprvit?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:18   Citovat  

1. Furt z toho někde unikal olej, takže servo bylo stále mastný
2. vrčelo hodně, hodně nahlas Úsměv
3. řízení šlo občas hodne ztuha a občas jakoby na střídačku

Tak jsem se naštval, koupil nový gufero, veškerý těsnění, ložisko a PSF kapalinu. Komplet repasoval, na hadice dal sponky co se šroubují a hotovo. Servo si vrčí už jen slabě, je to slyšet jen když stojíš na místě a posloucháš při otáčení volantem..
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:25   Citovat  

Hmmm to by mne teda zajímalo, jakou mám šanci že to servo to rozdejchá ...... když chvilku jelo úplně na sucho a pak na parkovišti nešlo skoro ani zatočit jak to šlo ztuha. Tohle tedy vidím dooost mizerně.

Jelikož ty jsi teda v podstětě předstihl tím repasem možný problém. Jestli jsem to dobře pochopil. Tj, že Ti servo nikdy nejelo na sucho ..... nebo s minimem media?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:30   Citovat  

Ano nikdy nejelo na sucho, já jsem hladinu hlídal furt. Ubývalo hrozně málo, ale já když vidím, že je něco trošku špatně, už to hned řeším a opravuju Úsměv V prvotním repasu jsem měl otočený celej vnitřní bazmek ve kterým jsou lamelky. Hučelo to dál. Tak znovu rozdělat, otočit to a už to vrčí jen slabounce. Možná kdybych ho rozdělal ještě jednou a otočil čistě jen lamelky (protože ty mám nejspíš obráceně(jen otočený směr, kterým se otáčely kdysi a kterým se otáčejí teď)), tak by to ztichlo úplně. Ale teď je to jen o lenosti to znovu rozdělat Úsměv

EDIT: no jestli s ním teď nejde vůbec otáčet ani bez řemenu, je to v řiti a asi to nerozdejchá vůbec :-/
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:55   Citovat  

Aha .... no to jsem nezkoušel a ani mne to nenapadlo ..... já to auto odvezl do Hondy protože tu hadici coby druhovýrobu neseženu a po vrakáčích to shánět bude taky oříšek. Sice je to dost drahý ale servo nový vyjde na jiný peníze. Každopádně až příjde hadice tak se jde zkoušet dál.
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 17:00   Citovat  

Kynio napsal:
1. Furt z toho někde unikal olej, takže servo bylo stále mastný
2. vrčelo hodně, hodně nahlas Úsměv
3. řízení šlo občas hodne ztuha a občas jakoby na střídačku

Tak jsem se naštval, koupil nový gufero, veškerý těsnění, ložisko a PSF kapalinu. Komplet repasoval, na hadice dal sponky co se šroubují a hotovo. Servo si vrčí už jen slabě, je to slyšet jen když stojíš na místě a posloucháš při otáčení volantem..

...hele kynio nepsal jsem ti nahodou o seznam dilu cos tam menil? Velmi šťastný pac taky mam doma jedno servo co by potrebovalo repas a chtel jsem si usetrit aspon tu pakarnu s hledanim dilu :/...

...pokud udelam repas toho co mam doma tak taky budu mit jedno navic Úsměv...

AFY
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 19:21   Citovat  

Vezmi starý těsnění a servo s sebou do ložiskárny/prodejny s těsněním a zkoušej O-kroužky. Přesně ti rozměry neřeknu, nejde změřit starý těsnění, je vymačkaný.
Pak ještě případně Ložisko 6203-2RS - 17x40x12 a gufero dvoubřitý....vyklepni si ho a změř, seženeš jen o 1mm užší (myslím, že místo 8mm jen 7mm), stejný rozměr jak original je k nesehnání, ale to ničemu nevadí. Zaboha si nemůžu vzpomenou na rozměr Úsměv

Jediný co musíš koupit v Hondě, je:

91349-P2A-003 Těsnění, Kryt servo čerpadla stojí asi 150Kč.
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2014 , 17:03   Citovat  

kynio...jses proste borec Úsměv diky moc uz se muzu pustit do rozebirani...

AFY
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2014 , 21:28   Citovat  

Chlapi, potrebuju radu. KOupil jsem A6G a pomerne rapidne zere olej (motor 2,0) z motoru nikde viditelne nechcije, takze predpokladam pistni krouzky (ano?). Poustet se do opravy (pripadne, za kolik, mate zkusenosti, odhad??) nebo zkusit spis prehodit motor? Diky..
   Návrat  
lisa92cz je teď offline  lisa92cz
PříspěvekZaslal: 15.8.2014 , 19:33   Citovat  

Ahoj, potřeboval bych poradit protože já už sem na prášky Velmi šťastný Dělal sem na Accu rozvody (komplet kladky i pumpa) a po složení sem asi po ujetí 100km (když sem si otevřel okno) slyšel zvuk podobnej kompresorovanýmu motoru. Nejdřív sem to tipoval na přepnutej řemen altíku a mrtvý ložisko buď alternátoru nebo klimakompresoru takže sem shodil řemeny příslušenství a po nastartování se zvuk ozýval dál. Takže sem shodil kryty rozvodů a začal zkoumat. Rozvodový řemen mezi vačkou a klikou v určitých otáčkách vibroval a vydávalo to zvuk jakoby o něco drhnul ale nemůžu přijít na to co ten zvuk dělá Bueee Vše na ryskách sedí, několikrát sem zkoušel znovu napínat jak podle návodu v chytrý knížce tak podle citu (lehce povolit a potom lehce přitáhnout oba řemeny). Zvuk se sice mění, ale ne a ne zmizet. Vše je několikrát sundané, dosedací plochy čisté. S původními rozvody to nedělalo a to byla jedna kladka už docela načatá. Že sem něco asi neudělal dobře mi je jasné, ale co? Nestalo se někomu něco podobného? Přikládám pár videí...
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz

PS.: sorry že píšu takovej román, ale potřeboval sem se vyplakat Velmi šťastný
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2014 , 20:23   Citovat  

Buchtak napsal:
Chlapi, potrebuju radu. KOupil jsem A6G a pomerne rapidne zere olej (motor 2,0) z motoru nikde viditelne nechcije, takze predpokladam pistni krouzky (ano?). Poustet se do opravy (pripadne, za kolik, mate zkusenosti, odhad??) nebo zkusit spis prehodit motor? Diky..

To prošlápni na meutrál Velmi šťastný pokud se za tebou objeví modrej dým tak si můžeme podat ruce Velmi šťastný moje aktuální spotřeba 1l na 400km Velmi šťastný šlápnu a auto v modrý mlze Velmi šťastný

Příští týden mě čeká nový motor Úsměv tak snad to bude ok Mrk

Jinak pístní kroužky u nás nesehnatelné ... někdo mi je nabízel dovoz z austrálie do zpráv tady na klubu. Uživatel: Bullseye

těsnění pod hlavu - AJUSA - 1568,-
těsnění pod ventilové víko Elring - 194,-
gufera ventilů AJUSA - 436,-
těsnění pod sací manifold - 147,-
těsnění pod výfukové svody - 304,-
gufero klikového hřídele - 312,-
gufero vačkové hřídele - 83,-

a to ostatní je na dlouho - externí sklady, takže třeba měsíc čekání:

- pístní kroužky NPR - 1750,-
- set ložisek na klikovou hřídel ACL Duraglide + axiály Taiho - 2310,-
- gufera ventilů SUPERTECH - 1050,-
- oem honda těsnění pod hlavu - 2100,-
- gufera klikovky OEM honda - 1050,-
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 1:28   Citovat  

To je prave desnej ulet, ze mi to nedymi, ale litaji mi z toho mazlavy kapicky....za studena predevsim....WTF?

Jinak diky moc za rozepsani cen, to mi dost pomohlo...neni to tak hrozny, jak jsem myslel. Kolik by to vyslo i komplet s praci, zjistoval si? Protoze ten jetej motor mi prijde jako takova sazka do loterie...muze byt ve stejnym stavu, jak soucasnej..

A jeste, za kolik se ti podarilo sehnat ten motor? At pripadne vim, od jake ceny se odpichnout pri smlouvani Úsměv))
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 9:38   Citovat  

Buchtak napsal:
To je prave desnej ulet, ze mi to nedymi, ale litaji mi z toho mazlavy kapicky....za studena predevsim....WTF?

Jinak diky moc za rozepsani cen, to mi dost pomohlo...neni to tak hrozny, jak jsem myslel. Kolik by to vyslo i komplet s praci, zjistoval si? Protoze ten jetej motor mi prijde jako takova sazka do loterie...muze byt ve stejnym stavu, jak soucasnej..

A jeste, za kolik se ti podarilo sehnat ten motor? At pripadne vim, od jake ceny se odpichnout pri smlouvani Úsměv))

No to je jasný, ale můj má najeto cca 360tis jako služební v praze Velmi šťastný takže si dokážu představit za studena plnej .... takže si koupim jiný co má méně najeto a až do něho budu cpát peníze Mrk

Pohybují se cca od 7tis, někdo na foru ho tu prodával za 6500,- ... většinou mají najeto něco kolem 160tis ... pak jsou kousky za 10 tis a ty mají třeba jen 60tis Mrk
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 10:28   Citovat  

Jak spolehlivě poznat špatné ložisko kola? Od 50-80 km/h mi začalo něco lehce hučet a je to takové že nejde poznat odkdud to vlastně jde.
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 12:04   Citovat  

forever222 napsal:
Jak spolehlivě poznat špatné ložisko kola? Od 50-80 km/h mi začalo něco lehce hučet a je to takové že nejde poznat odkdud to vlastně jde.

Zvednout auto roztočit kola to ktere se zastavi nejdriv je spatne Velmi šťastný Pokud jsou to zadni tak menit obe.... OK
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 12:12   Citovat  

KingsKiller napsal:
Zvednout auto roztočit kola to ktere se zastavi nejdriv je spatne Velmi šťastný Pokud jsou to zadni tak menit obe.... OK
Proč je třeba měnit obě? Úsměv Sakra to než vyzkouším s heverem všechny 4 Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 12:19  Naposledy upravil Kendik dne 16.8.2014 , 12:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

forever222 napsal:
Cim vyssi rychlost, tim by to melo hucet vic.Pokud zatacis, tak by melo na jednu stranu hucet vic.Podle toho poznas, ktere lozisko to je.
Ale nejlepsi je jak pise King zvednout auto.
U me to bylo leve zadni a jezdil jsem s tim skoro dva roky od doby kdy zacalo byt slysitelne a az po 2 letech zacalo dostatecne hucet na vymenu.
Ten bozsky klid po vymene je k nezaplaceni Velmi šťastný je to dobrý
Menil jsem jen jedno.Nevidim duvod menit obe, kdyz druhe je v poradku nebo se pletu?
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 12:20   Citovat  

forever222 napsal:
Proč je třeba měnit obě? Úsměv Sakra to než vyzkouším s heverem všechny 4 Velmi šťastný
Z 90% jsou ty zadni na tom stejne.... Vetsinou kdyz vymenis jedno zadni tak jen zjistis ze huci i to druhe Velmi šťastný Velmi šťastný A na sedana jsou za rozumne ceny....Kdyz jsme shanel na coupe 4x100 tak origo za 17 000 kč obě... to snad ne to snad ne a pak sehnal majk za neakych 4200 obe ale byli posledni v evrope Velmi šťastný Velmi šťastný

A to ticho potom je opravdu k nezaplaceni ja s hucicim najel takovych 30 000 km a ta uleva potom....no boží pifko pifko pifko Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 12:50   Citovat  

KingsKiller napsal:
Z 90% jsou ty zadni na tom stejne.... Vetsinou kdyz vymenis jedno zadni tak jen zjistis ze huci i to druhe Velmi šťastný Velmi šťastný A na sedana jsou za rozumne ceny....Kdyz jsme shanel na coupe 4x100 tak origo za 17 000 kč obě... to snad ne to snad ne a pak sehnal majk za neakych 4200 obe ale byli posledni v evrope Velmi šťastný Velmi šťastný

A to ticho potom je opravdu k nezaplaceni ja s hucicim najel takovych 30 000 km a ta uleva potom....no boží pifko pifko pifko Velmi šťastný
Tak ja mam nastesti to stesti a druhe (zatim) nehuci.Me vyslo na 1300,-kc Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 14:08   Citovat  

TMisa090 napsal:
No to je jasný, ale můj má najeto cca 360tis jako služební v praze Velmi šťastný takže si dokážu představit za studena plnej .... takže si koupim jiný co má méně najeto a až do něho budu cpát peníze Mrk

Pohybují se cca od 7tis, někdo na foru ho tu prodával za 6500,- ... většinou mají najeto něco kolem 160tis ... pak jsou kousky za 10 tis a ty mají třeba jen 60tis Mrk

No muj ma najeto prave 150tkm, origo a uz bere...tak to je na blazna.

Ted je jeste otazka, kdo by mi to vsechno preskladal a kolik by si za to vzal (myslim to pretesneni...) :/
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 16:27   Citovat  

Buchtak napsal:
No muj ma najeto prave 150tkm, origo a uz bere...tak to je na blazna.

Ted je jeste otazka, kdo by mi to vsechno preskladal a kolik by si za to vzal (myslim to pretesneni...) :/

odkud jsi ? jinak 150 se mi zdá divný na to tak "žere" olej, chtělo by se na to kouknout jestli to třeba není nějaký gufero na klice Úsměv nebo jestli nepropouští vtec Mrk
   Návrat  
Jurdy je teď offline  Jurdy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2014 , 17:42   Citovat  

nazdar kolegové, nemá někdo náhodou kryt svodů navíc. Samozřejmě v použitelném stavu! Díky.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina