Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na AAA auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Navymichal je teď offline  Navymichal
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 9:09   Citovat  

Doslech sem se ze by se nechaly zjistit nejake interni informace o aute z bazaru od AAA tak pokud by nekdo byl ochoten mi je poskytnout tak bych mu byl vdecny. mam zajem o koupi jednoho civicka co tam maj. dystap sz Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sarky je teď offline  Sarky
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 9:16   Citovat  

Navymichal napsal:
Doslech sem se ze by se nechaly zjistit nejake interni informace o aute z bazaru od AAA tak pokud by nekdo byl ochoten mi je poskytnout tak bych mu byl vdecny. mam zajem o koupi jednoho civicka co tam maj. dystap sz Úsměv

Ahoj ahoj hele s bazarama máme jako rodina dost špatný zkušenosti a to konkrétně i s Áčkama.. Táta tam kdysi prodával Seata Cordobu a ibizu s tím že ty auta od nás na protiúčet "koupily" za směšnou cenu a během tejdne jí tam měli 2-3 větší za to kilometry a polovinu menší.. Jdeš si stěžovat ale nic z toho není.. Sám za sebe říkám že sebehezčí auto a bejt v bazaru nejdu do něj tot' jen můj názor Se stydím dneska už to jsou s prominutím sv*ně a chtějí jenom ale jenom vydělat o nic víc jim nejde je to dobrý Honda
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 17:10   Citovat  

ahoj, ja jsem kupoval civica asi pred dvema lety od AAA. moc se mi do toho nechtelo, ale v te dobe podobne auto jinde nebylo k dispozici. nechal jsem si ho pro jistotu zkontrolovat odhadcem.

pred casem tu byla diskuze o AAA, a tusim ze nekdo kdo tam driv pracoval rikal jak dlouho si auto proveruji kdyz ho od nekoho kupuji. zatimco muj odhadce civica proveroval asi hodinu, AAA si ho zkouseli 10-20minut. samozrejme to pak odnese ten kdo si to auto koupi. AAA jednak prodavaji nebo prodavali podle obchodniho zakoniku a v priloze smlouvy meli v nejakem dotazniku ze auto ma vsechny zavady z toho dotazniku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 17:55   Citovat  

gregy4 napsal:
ahoj, ja jsem kupoval civica asi pred dvema lety od AAA. moc se mi do toho nechtelo, ale v te dobe podobne auto jinde nebylo k dispozici. nechal jsem si ho pro jistotu zkontrolovat odhadcem.

pred casem tu byla diskuze o AAA, a tusim ze nekdo kdo tam driv pracoval rikal jak dlouho si auto proveruji kdyz ho od nekoho kupuji. zatimco muj odhadce civica proveroval asi hodinu, AAA si ho zkouseli 10-20minut. samozrejme to pak odnese ten kdo si to auto koupi. AAA jednak prodavaji nebo prodavali podle obchodniho zakoniku a v priloze smlouvy meli v nejakem dotazniku ze auto ma vsechny zavady z toho dotazniku.

to ze auto je podle smlouvy totalni srot neni uz jenom v ackach, kupoval sem crv 2008 pres Honda dealera a podle protokolu o stavu auta ktery byl pri smlouve bych se s tim mel bat vyjet i z jejich parkoviste
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 18:02   Citovat  

Jednou se mi v AAA libilo jedno CR-V(které prodali a nabidli mi jiné co měli) dovezl jsem Accorda na prohlídku a případný protiúčet, po svezení v CR-Včku a zjištění že hučí diferák jsou chycený prahy a lemy a že mi za Accorda nabídnou 25tisíc jsem je poslal kiss me a odjel a už níkdy více.V rodině přítelkyně bráchové si pořídili Škodovky, jednohu Superba a Octavku a Fabii, na Supovi už stačila odejít převodovka, k tomu spojčička a po vytočení nad 3500rpm auto spadne do nouzáku začínaj se sypat ramena a hnije to jak samice od prasete, Octávka taky nejdřív leštěnka teď se tomu loupe všude lak a začína se pomalu sypat, no a asi nejlíp dopadla Fóbie kerý se vykáknul termostat ale ta nedostáva za uši no.Takže je to na pováženou no.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 19:04   Citovat  

Nekopu za AAA, ale mama od nich jiz celkem 4 auta. Prvniho Civica IVG, ale kupovan pred 12lety.
Pan HR-V se kterym jestebstale jezdi Monty a bez problemu. Nissan X- Trail meli jsme ho 5 let.
A ted posledni MB ML. Auta jsem si proveroval vetsinou primo u delera a vzdy to bylo v poradku.

Ono dost zalezi na to, jak drahy auto tam clovek kupuje. Plecky zustanou pleckami.
Ale jejich jednani a obchodni triky jsou fakt husty. Cebie, ktera se plati a ani ti to nereknou.

Ale kdyz si clovek da pozor, tak se da koupit dobre auto i tam.
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 19:56   Citovat  

marek.82 napsal:
to ze auto je podle smlouvy totalni srot neni uz jenom v ackach, kupoval sem crv 2008 pres Honda dealera a podle protokolu o stavu auta ktery byl pri smlouve bych se s tim mel bat vyjet i z jejich parkoviste

tak to je smutny, asi jim nedochazi ze se tim dostavaji na stejnou uroven. mimochodem jsem slysel ze i dealeri hondy staceji kilometry u zanovnich vozu.
   Návrat  
5samic je teď offline  5samic
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 17:04   Citovat  

Já jsem tam kupoval civicka před dvěma lety na pobočce v Praze a zatím jezdí. Sice cena byla o trošku větší než jsem chtěl, ale ty prodejce tam nepřekecáš. Pokud jim dojde, že chceš jen to jedno auto, tak tě tak dlouho lámou, až dáš plnou cenu. Co se týká výkupů, tak to je úplně jiná kapitola, Těch aut tam mají zatím dost a tak vykoupí jen od úplných hlupáků a nebo zoufalců, co už to zkoušeli jinde a neuspěli, ale stále se jim vyplatí to prodat za méně, než to nabízet na netu a skladovat to doma. Někdo na to holt nemá náturu. Tak tedy podle mě, kupovat ano, prodávat raději ne. Mr. Green
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 17:12   Citovat  

5samic napsal:
Já jsem tam kupoval civicka před dvěma lety na pobočce v Praze a zatím jezdí. Sice cena byla o trošku větší než jsem chtěl, ale ty prodejce tam nepřekecáš. Pokud jim dojde, že chceš jen to jedno auto, tak tě tak dlouho lámou, až dáš plnou cenu. Co se týká výkupů, tak to je úplně jiná kapitola, Těch aut tam mají zatím dost a tak vykoupí jen od úplných hlupáků a nebo zoufalců, co už to zkoušeli jinde a neuspěli, ale stále se jim vyplatí to prodat za méně, než to nabízet na netu a skladovat to doma. Někdo na to holt nemá náturu. Tak tedy podle mě, kupovat ano, prodávat raději ne. Mr. Green

Nesouhlasím, já chtěl taky jedno konkrétní auto a vysmlouval jsem 10tis slevu (u auta za 40tis celkem velká sleva)...ano trvalo to tři dny telefonování a několik desítek minut dohadování na place i v kanceláři u manažera (to je zaklínadlo) ale stáhnul sem je a ani sem neplatil ten jejich vychcanej manipulační poplatek.
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 19:02   Citovat  

S tema stočenýma kiometrama tomu nevěřím, dělal jsem tam přes pět let a AAAčka kiláky nestahují, to "za ně" dělají dovozci, od kterých auta kupují, ale nevěřím že se vykoupilo auto a někdo si tam do toho sedl a nechal stáhnout km...jinak, jak píše targaman, plečka zůstane plečkou, že superb hnije je všeobecné, a když je jednou něco přelakované, a nedejbože na kitu tak je to otázka času...proto nikam ani do áček nechodit bez někoho, kdo lakované díly pozná...jinak dřív to nikomu nikdo neřekl a nechci kecat ale minulý rok jsem tam byl s dvěma kamarádama mrknout na auto a mimo jiné mu už řekli kolik má reálně najeto....taky za ně nekopu, protože sme se rozešli ještě před "krizí" a ne zrovna v dobrém, nicméně, vždycky záleží na autě, prodávají se tam výhodné auta, ale i popelnice...ale s tím nic neuděláš a je uplně jedno jestli jdeš do AAA nebo jinam nebo k dovozci...
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 19:17   Citovat  

Jonaasek napsal:
S tema stočenýma kiometrama tomu nevěřím, dělal jsem tam přes pět let a AAAčka kiláky nestahují, to "za ně" dělají dovozci, od kterých auta kupují, ale nevěřím že se vykoupilo auto a někdo si tam do toho sedl a nechal stáhnout km...jinak, jak píše targaman, plečka zůstane plečkou, že superb hnije je všeobecné, a když je jednou něco přelakované, a nedejbože na kitu tak je to otázka času...proto nikam ani do áček nechodit bez někoho, kdo lakované díly pozná...jinak dřív to nikomu nikdo neřekl a nechci kecat ale minulý rok jsem tam byl s dvěma kamarádama mrknout na auto a mimo jiné mu už řekli kolik má reálně najeto....taky za ně nekopu, protože sme se rozešli ještě před "krizí" a ne zrovna v dobrém, nicméně, vždycky záleží na autě, prodávají se tam výhodné auta, ale i popelnice...ale s tím nic neuděláš a je uplně jedno jestli jdeš do AAA nebo jinam nebo k dovozci...

budu se hádat, do AAA sem prodal avensise se stavem tacha 239tis km s tím že mne upozornili že auto před 4mi lety proslo kontrolou originality na SK a že výsledky jsou dostupn na netu, ukázali mi je a bylo tam 282tis km. Takže do protokolu jsme uvedl stav tacha 239tis, reálný nezjisštěn. přesto bylo auto za dva dny na etu na jejich stránkách se stavem 149tis km. Volal jsem tam, upozornil je na to že je tam asi chyba, řekli že to porvěří, další dva dny se nic nedělo, volal jsme znovu opet žeto prověří a druhý den auto z webu zmizelo.
Takže kecy že to za ně delají jejich dodavatelé je hovadina, bud to stočili oni nebo si na to nekoho najmuli tak jako tak to v podstatě udelali oni.

Jinka se zbytkem souhlasím i v AAA se daji sehnat dobrá auta, ja nemel s jediným, které jsem pro sebe nebo rodinu tam kupoval, problém..
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 21:27   Citovat  

kamarád pracoval na celnici a vyclíval týdně cca 3 kamiony aut pro AAA ... všechno bývalá firemní auta kde pod 300t km nebylo jediné, mnohá nad 400t km

hádejte kolik měla najeto za 10-14 dní na jejich stránkách, vše samozř. v četně serv. knížky atd. HaHaaa
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 21:53   Citovat  

Porad rikam, ze je nutne auto proverit a zkontrolovat, protoze je uplne jedno jestli ho kupujete v rodine, od souseda, z druhyho konce republiky nebo z AAA. I tady na klubu se daji koupi nadancany sroty... Argumenty jako "koupili jsme v ackach a vysypala se prevodovka..." Pri kolika? 120tis km nebo 380tis km? Auto je stary rok nebo 13let? Predpokladam ze bylo jedno z nejlevnejsich, cili nejspis ojetejsi nez ostatni ojetiny... Nedavno na facebooku H-C byl prispevek, kde frajer hanil bazar, kde koupil auto protoze za 20tis km udelal motor a po dvou letech (stari asi 15let) mu zacaly hnit lemy.. Mohl za to autobazar? Dle meho nazoru teda nikoliv.

Ted me napada, jak nekteri nedaji dopustit na auta z klubu, pan Essl taky dovazel top stavy, ale obcas se z toho vykutalela pekna mr**** ze?
   Návrat  
mika je teď offline  mika
PříspěvekZaslal: 29.5.2014 , 13:54   Citovat  

No, do teď jsem pracoval v bazaru Auto Esa. Pracoval jsem tam asi 2 roky a bohaté zkušenosti mi bohatě stačili. Vím přesně, co se děje v jednom nebo druhém bazaru. Zve se na prodaná auta...na místě se doporučuje něco jiného apod. Politika jedné, nebo druhé firmy je na strašný úrovni. Když Vám po telefonu řeknou, že je to akčně naceněný vůz a nelze na něj udělat rez., auto je prodané a vůbec nemá cenu tam jezdit. Když je auto dovezené, nemá také cenu jezdit. V 98 procentech je to stočený auto.Slibování slevy až 15tis. na místě žádná sleva. Poplatky za zpracování, které Vám pořádně nevysvětlí za co vlastně jsou. Záruka? Stejně je uznáno tak 2 procenta všech reklamací. Nikdy bych si v těchto bazarech auto nekoupil. Je to ale jen můj názor. Pokud je někdo spokojen s přístupem, přeju mu to.
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2014 , 8:32   Citovat  

Idaho napsal:
budu se hádat, do AAA sem prodal avensise se stavem tacha 239tis km s tím že mne upozornili že auto před 4mi lety proslo kontrolou originality na SK a že výsledky jsou dostupn na netu, ukázali mi je a bylo tam 282tis km. Takže do protokolu jsme uvedl stav tacha 239tis, reálný nezjisštěn. přesto bylo auto za dva dny na etu na jejich stránkách se stavem 149tis km. Volal jsem tam, upozornil je na to že je tam asi chyba, řekli že to porvěří, další dva dny se nic nedělo, volal jsme znovu opet žeto prověří a druhý den auto z webu zmizelo.
Takže kecy že to za ně delají jejich dodavatelé je hovadina, bud to stočili oni nebo si na to nekoho najmuli tak jako tak to v podstatě udelali oni.

Jinka se zbytkem souhlasím i v AAA se daji sehnat dobrá auta, ja nemel s jediným, které jsem pro sebe nebo rodinu tam kupoval, problém..

Tak teda toto...no já jsem dělal v bratislavě a v brně, co se dělo, nebo děje v práglu netuším...ale s tím zvaním na prodané auta, a otravováním s výkupem typu přijeďte a my vám to zaplatíme to je hnus a nikdy jsem s tím nesouhlasil, připadal jsem si jak blb, když nějaký idiot někoho pozval nasliboval mu hory doly a kilo zlata jako bonus a já jsem potom musel nabízet o dvacku míň někomu, kdo přijel třeba 200 km...to byl je a asi i bude hnus... Smutný
   Návrat  
Rallye Type-R je teď offline  Rallye Type-R
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 9:47   Citovat  

Rom. napsal:
kamarád pracoval na celnici a vyclíval týdně cca 3 kamiony aut pro AAA ... všechno bývalá firemní auta kde pod 300t km nebylo jediné, mnohá nad 400t km

hádejte kolik měla najeto za 10-14 dní na jejich stránkách, vše samozř. v četně serv. knížky atd. HaHaaa

No vidis to. Jezdim amaterske zavody s Type-R Úsměv. Nutně jsem potřeboval najížďáka, protože ten můj první bohužel potkal strom. Hledal jsem na netu a našel jednoho v pražský pobočce AAA. Nechtělo se mi tam, ale nedalo mi to a zajel tam. Cena byla ok, prvotní obhlídka taky, po testovaci jízdě jsem neváhal a koupil Type-R. Už ho mám odtamtud čtyři roky a pořad je bez problému. A o stočenejch kilometrech nemohla být ani řeč. Měl najeto 55 tis. a když jsme to zjišťovali, tak to souhlasilo do puntíku. Ani nikdo z mýho okolí se zatím v bazaru, ať už AAA nebo ESA nesetkal se stočenejma kilometrama. Jo, horší je to u těch menších, tam to mnohdy žádná sláva nebývá. Velmi šťastný
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 9:53   Citovat  

hodně divnej první příspěvek hned po registraci Velmi šťastný
   Návrat  
Rallye Type-R je teď offline  Rallye Type-R
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 10:25   Citovat  

Žemli napsal:
hodně divnej první příspěvek hned po registraci Velmi šťastný

Muze to tak vypadat Velmi šťastný... ale neni tomu tak, respektive, nemam k tomu duvod. Jen jsem napsal svoji vlastni zkusenost s koupi vozu a je uplne jedno kde, jestli v ackach, esach nebo jinem autobazaru. ba dokonce i u soukromnika. Jde jen o to, ze vsechny auta nejsou stocena, bourana, technicky nedokonala. vzdycky se najdou i vozy, ktere budou slouzit i dalsi leta bez vetsich problemu.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 14:33   Citovat  

otac taky kdysi koupil v áčkách suzuki swift kabrio.. týden na to s ním jel po vlastní ose do maroka a zpět... několik let vše v pořádku, jediný problém.. naposledy si koupil v esách XC90 a taky v pořádku.. je to asi kus od kusu
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 16:18   Citovat  

jakubM napsal:
je to asi kus od kusu

Jako u každé ojetiny a bazaru.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 16:26   Citovat  

Rom. napsal:

švára dokonce vozil služebáky a taxiky ze španělska pro AAA, a i 400t km nebylo problém.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.6.2014 , 1:48   Citovat  

Myslim, ze je holy nesmysl byt je uvazovat nad koupi auta z AAA auto...to snad udela jen wokurka ..kup si kolo a udelas lip..pokud chces kloudnou ojetinu, jed se podivat do Nemecka, Svycarska..nebo si pockej az nejakymu blaznovi tady u nas na clubu dojdou penize, ktery predtim cpal jen do aufa a mas napul zgeneralkovanou karu za zlomek ceny HaHaaa

JInak k veci..acka se trochu zlepsily pze uz nejde delat to co driv..privizt tri bouracky a z toho jednu svarit..ale beznou praxi je to, co tu psal treba ROM..spanelsky taga, vytopenky z francie a vse samozrejme proverene se serviskou..vsechny auta tam maj kolem 150 000km Velmi šťastný ..nemuzes proste pocitat s tim, ze tam najdes neco kloudnyho..to jsou fakt vyjimky..pokud do toho tady nekdo trochu vidi tak vi, jakym zpusobem jsou Acka financovany a v jaky situaci se skutecne nachazeji...jednu dobu se to melo defacto cely zavrit. Ale cesi jsou nepouciteln....stale chteji za par kacek zanovni auto se serviskou a s kilometrama nepresahujicima 150 000...a dokud budou takhle hloupi lide, tak dlouho budou iAcka a dalsi verbez.
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2014 , 13:33   Citovat  

omlouvám se za offtopic , ale nechci zakládat nové téma, tak se poptám tady...

je tu někdo, kdo v áčkách pracuje, nebo donedávna pracoval? mám možnost tam jít dělat, tak bych se rád dozvěděl pár informací předem OK ideálně přes SZ, díky
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2014 , 13:37   Citovat  

Kolegyně přítel tam pracoval, nevydržel ani zkušebku, za všechno pokuty, buzerace, když se ukázal, jako šikovný a prodal již ve zkušebce x aut, řekli mu že provizi z prodeje nedostane, že až z toho, co prodá po ní. Už jsem toho spoustu zapomněl, vyprávěla nám to asi 2 roky zpátky, ale nebyla to slova chvály, o čemž svědčí i fluktuace zaměstnanců AAA a to že stále nabírají...
   Návrat  
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 2.7.2014 , 21:10   Citovat  

přítelkyně tam pracuje jako mechanik a vpohodě, jinak nevím ale ona vcelku vpohodě =)
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2014 , 15:23   Citovat  

Já tam kupoval 2 auta a vždy v pohodě. Jedno z nich byl Accord tourer. Byla k tomu serviska a vše bylo potvrzeno i autorizovaným servisem.
Prodával jsem tam 2 auta. Na jednom jsem byl oškubán (2. den 2x vyšší cena), před měsícem jsem jim tam dával po 2 letech zpět toho Accorda a dostal jsem co jsem chtěl. Teď tam je s prodejní cenou stejnou jako nám dali Úsměv.
Podle mě se tam dá vybrat dobrý i špatný auto.

Kolega v práci koupil přímo od Škodovky roční auto a při prohlídce zjištěno, že bylo bouraný. Což samozřejmě nikde uvedeno nebylo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2014 , 15:31   Citovat  

robsik1 napsal:
Teď tam je s prodejní cenou stejnou jako nám dali Úsměv.

ti jsou ale hodni, a z ceho zijou ?
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2014 , 16:04   Citovat  

marek.82 napsal:
ti jsou ale hodni, a z ceho zijou ?

To nevim a je mi to jedno. Ta cena je samozřejmě na úvěr, takže hotově + 30tis.

Vyjednávání začlo od nich na 40tis. Jinak kdo chce prodat auto v AAA tak doporučuju zajet na menší pobočku.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 19:22   Citovat  

Tak som dnes vzal svojho miláčka(rozumej Acc7g ktorý ponúkam na predaj)na malý test (a zároveň otestovať AAA.Ostrava.)Jazdím do práce okolo a tak to nebola ani zajížďka..nič som nemal v programe na odpoludnie po práci...
Cieľom testu bolo:
1.Zistit ako maju organizačne (a odborne ) vymakaný výkup aut.
2.Žistit čo si myslí o aute niekto, kto buď autám aspoň trochu rozumie,alebo sa prevezie ročne v možno desiatkách či stovkách aút, takže može porovnať...
3.Pobaviť sa nad ponuknutou cenou.

Ad 1
-správanie slušné,zdvorilé, nenásilné, ale všetko strašne dlho trvá..u mňa 1,5 hod (z toho zkušobna jazda 10min, prehliadka auta 10 min, zbytok tvorilo vyčkávanie na navrhnutú výkupnu cenu...)
-paní,ktorá prišla už predo mnou a už slovne uzavrela obchod tam zmatene pobehúvavala klepajúc na okno:"kde je tá pani čo tak dlho zpracuváva jej auto...).Myslím, že tam bola min. 2 hod.
Ad 2.
-odbornosť: na to, že chalan (mal cca do 30 rokov) vraj občas jazdí v type R, tak ani nevedel, že to má i-VTEC,už vobec nevedel, že ACC7g existuje aj v 2,4 verzii...
Auto: no asi to vyznie ako narcizmnus, ale po celu dobu sa rozímal nad tým, ako ako šľape, pár krát skúsil poslať otáčkomer nad 6 tis./min a len slintal...nechápal, že takto može vyzerať interiér po 280 tis.km,tak som ho ubezpečil,že može...Po tom čo som sa rozvykládal o tom ako som k autu prišiel,resp.čo všetko auto má(a dostalo), a všetko o LPG(o autách zvlášť o Hondách sa dokážem baviť donekonečna) už radšej len počuval aby sa neopýtal niečo na sposob Blondýny..Záverečné hodnotenie: plný počet bodov za technický stav (staré ojazdené zimné pneu neriešil).
ad 3
Cena: dal som štartovaciu cenu 95 tis( vychádzal som z toho, že v ponuke AAA je najlacnejšia ACC7g z r.2004 za 120kč v hotovosti)
Po asi 20 minutách prišiel s roztraseným hlasom, že "šéf" ponúka max.50 tis:"Auto je v super stavu,viete, ale tých km je moc"
Ubezpečil som ho, že može byť v kľude,že km stočiť nemienim a (už len z recesie) som mu navrhol cenu 80 tis...(chcel som si vychutnať, že ak by príšiel od "šéfa" zo schválením, tak by som mu povedal, že to nedám ani za tých 80 tis....
Tak šiel znovu za tajuplným šéfom a po cca 10 min.prišiel s roztrasenejším hlasom a ponukou 55 tis(sa u toho červenal)
Tak som ho znovu uistl, že može byť v kľude, poďakoval za prístup, pokritizoval za príliš dlhú dobu strávenú u nich(verím, že to čo absolvoval so mnou sa dá stihnúť do 30 mnin)
Bolo mi výkupcu trošku ľúto, predsa len niekoľko krát denně ponukať až smiešně nízke výkupné ceny nie je nič moc (ja by som na to žaludok nemal)
S pocitom dobre absolvovaného prieskumu som nasadol do auta,eště pred odjazdom do stiahnutého okna mi chalan z výkupu stihol podotknúť: Škoda, že nemám peniaze, inak by som si od vás hondu kúpil (asi zárobky vo výkupe AAA nič-moč)
Takže čo si myslím o AAA?
-pokiaľ človek nutne potrebuje peniaze, rieši krizovku, je to jedna z ciest ako ich získať...ale musí počítať so smiešnou výkupnou cenou a neskutočne dlho stráveným časom len tak postávajúc...
-je uplne jedno, v akom techn.stave im ponukate auto, rozhodnujúce je ročník a hlavne STAV TACHOMETRU...nuž, ani sa nedivím, večšiná záujemcov večšinou o autách toho moc nevedia a tak keď idu kupovať "aspoň nech má málo nabehané"
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2014 , 5:14   Citovat  

turkpet napsal:
Tak som dnes vzal svojho miláčka(rozumej Acc7g ktorý ponúkam na predaj)na malý test ...

je videt ze v ackach to porad funguje stejne jako kdysi, asi je skoli porad ti stejni odbornici Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na AAA auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina