Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Špatný příjem signálu CZ
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
eidamak je teď offline  eidamak
0
PříspěvekZaslal: 13.3.2014 , 19:39   Citovat  

Zdravim Honďáci!! H+

Vyskytl se mi menší problém se kterým si nevím rady.. Zakoupil jsem si Uni centrální zamykání, myslím tím řídící jednotku a ovladače.. Měl jsem v autě řídící jednotku která k sobě měla 2 ovladače a oba dva už dosloužily.. A nebylo možné dokoupit ani naladit jiné.. Tak jsem vše vyměnil, naladil a bylo to ok! Měl jsem radost jak se to povedlo a s dobrým pocitem si šel lehnout Velmi šťastný Když jsem druhý den přišel k autu a zjistil, že nejde mým ovladačem odemknout byl sem lehce překvapen.. Takže situace je nyní taková, že když si sednu do auta mohu naprosto v pohodě ovládat centrál.. A jak mile vystoupím tak vůbec nic.. Musím ovladač přitisknout přímo až na sklo okénka aby řídící jednotka signál vůbec přijala.. Zkusil sem celou řídící jednotku přendat = beze změny , vytáhnout anténu do sloupku u řidiče = beze změny.. Ovladače mám dva a oba to dělají stejně, baterku jsem zkoušel měnit a tak nic.. jako kdyby to nebylo anténou.. jediné co mě napadá že přijímač na řídící jednotce je vadný.. Máte někdo nějaký jiný názor nebo podobnou zkušenost? Tak to valím bulvy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Špatný příjem signálu CZ
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina