Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake sedacky jdou napasovat do Civic 5G 3dver (HB) ???
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
michalnero je teď offline  michalnero
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 21:47   Citovat  

Zdravim ....jake jine sedacky nez original jdou dat do Civica 5G r.v. 93 ..3dver ? ..diky za radu ..Michal
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 22:40   Citovat  

třeba z targy a ty jsou za danou cenu parádní... nebo o level vejš, třeba recara z ITR

ale jinak v podstatě cokoliv

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.10.2011 , 22:47   Citovat  

do jakyhokoliv auta das jakoukoliv sedacku, staci pouzit flexu a svarecku Úsměv zalezi co hledas... jinou origo sedacku, skorepinu, polohovatelnou anatomickou sedacku, origo anatom z jinyho modelu... kdzy se to tak vezme, napasujes tam klidne sedacku z tramvaje nebo zidli z obyvaku Velmi šťastný

Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 21:43   Citovat  

a ked sa budeme bavit bez toho aby si tam nieco navaral len vyberies srubky a potom nasadis druhe sedadlo a zasrubujes a hotovo neexistuje take ?Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 21:52   Citovat  

tak to asi bohuzel ne, maximalne si tam muzes dat treba sedacky z VTi co maj lepsi bocni vedeni Úsměv

barel je teď offline  barel
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 23:20   Citovat  

určitě Integra Type R Úsměv OK

Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 1:52   Citovat  

já bych neviděl jako špatnou volbu "údajně recara" z roveru coupe

tudy odkaz

tudy odkaz

ty polokožené mám doma navíc ale váhám zda je tam nedát místo těch semišových či co to je za matroš...

war je teď offline  war
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 12:32   Citovat  

já mám ve VTičku sedačky z CRX a pasují tam, nicméně bych se chtěl i já zeptat, chtěl bych do C5G Vti dát sedačky z CTR 7G, můžete mi někdo, kdo je tam dával poradit, co konkrétně to obnáší? zda měnit pojezdy na podlaze aj.

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 14:25   Citovat  

war napsal:
já mám ve VTičku sedačky z CRX a pasují tam, nicméně bych se chtěl i já zeptat, chtěl bych do C5G Vti dát sedačky z CTR 7G, můžete mi někdo, kdo je tam dával poradit, co konkrétně to obnáší? zda měnit pojezdy na podlaze aj.

Tak to ti můžu napsat naprosto jistě, protože jsem je dával do auta asi před 2 měsíci.
Pakliže tam chceš sedačky z CTR 7g a chceš ponechat i origo pojezdy, tak se musí upravovat podlaha. Jednak nesedí uchycení pojezdů, díry jsou jinak, druhak je sedák Recaro z CTR mnohem vejš nad podlahou, takže kdybys to uchytil do úrovně úchytů origo C5g (vepředu nad příčnou výztuhou podlahy, vzadu na vnější straně na vyvýšeném nosníku), tak bys dřel hlavou o strop i při výšce jako mám já (178cm). Takže jediná cesta jak je tam dát je buď vyřešit jiný pojezdy, což nevím jak...nebo jako já, tj. že se prostě předělá podlaha, což je velká legrace vzhledem k tomu, jak je podlaha v každém rohu sedačky jinak vysoko. Takže to obnáší to, že musíš vepředu proříznout tu výztuhu podllahy (neboj není bezpečností, je jen abys neprošlápl podlahu z měkýho plechu), uděláš tam žlaby a nový úchyty předích šroubů pojezdů sedačky, snížit musíš i zadní vnější vyvýšený úchyt, jediný který nesnížíš je zadní vnitřní, protože tam je podlaha nejvejš a nemáš kam níž jít, nicméně i tam nesedí šroub pojezdu přímo do origo díry, ale muselo se dělat odsazení úchytu směrem od tunelu (tuším 20-25mm). Celkově je to hodně práce, když to má být pořádně a sedačky vodorovně dle vodováhy, když tu příčnou výztuhu podlahy neecháš jen tak prořízlou, ale hezky ten průřez zacelíš, aby se nosník po proříznutí opět zpevnil a fungoval... Celkově počítej min. na celý víkend práce od rána do noci a to doslova. Mě to dělal Hifil s kamarádem a odvedl skvělou práci, za kteoru moc děkuji!
Nicméně musím upozornit, že ikdyž šla sedačky nejníž jak je to šlo, pořád sedím vejš než by bylo ideální a vyšší člověk by asi měl trochu klaustrofobii z blízkosti stropu Velmi šťastný
Na druhou stranu tuhost sedačky, její ezpečnost a celková opora těla je na hony daleko sedačkám ze starších Hond. Originál VTI, kort ty vaničkový z předfaceliftu jsou totálně tragický, o trochu méně tragický jsou ty z targy, ale taky žádnej zázrak, o trochu lepší pak byly z VTI po faceliftu, ale stejně žádnej zázrak, spíš bída, to už byly mnohem lepší Recaro z CRX VTEC který jsem tam měl předtím, nicméně i tam je cítit, že je ta sedačky konstrukčně měká a opora těla není tak dobrá jak u modernějších sedaček. Navíc sehnat je s nevymačkanýma molitanama je spíš nemožný. To samý bohužel platí o sedačkách z ITR, který by byly jinak nejlepší volba, protože jsou lepší než ty z CTR (kort ty z ITR DC5) a narozdíl od těch z CTR nemaj tak vysoko sedák (to se řešilo až u CTR kvůli bezpečnosti). Sehnat sedačky z ITR v dobrým stavu je fakt zázrak a když jsou v dobrým stavu, aby ty molitany nebyly vymačkaný a tudíž aby fungovaly jak maj a dělaly oporu tělu, nebyla prodřená a nesedící Alcantara, tak jsi na částce kolem 12-15 tis. Zatímco CTR sedačky, které koupíš kolem 6-8tis., takže za polovinu. nevýhoda je to, že musíš předělat tu podlahu, což je spíš nevratný stav. Jenže kdo by u tak starého auto, jako je VTI tohle kdovíjak řešil, ty CTR sedačky přežijou auto Velmi šťastný

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 16:41   Citovat  

pouhým přehozením kolejnic (asi 8 šroubů) dáš do C5G sedačky z targy (aspoň tak to bylo u mě), žádné řeznání, vrtání, sváření, ohýbání se nekonalo OK

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 17:08   Citovat  

Jinak kdyby někdo chtěl, mám doma na Civic 5g plonkový pevný, stabilní, ale stále vcelku lehký rámy s jaklů, na který se dá posadit jakákoliv sedačka, já na nich měl Recaro sedačky z CRX VTEC, u kterých normálně nesedí pojezdy do origo děr v C5g. Takže se z nich odstranily packy na uchycení a nechaly čistě jen pojezdy a ty se přišoubovaly do toho pomocného rámu. Původně jsem měl jen předělaný packy na uchycení pojezdů, ale to prostě pružilo, takže se udělaly tyhle pomocný rámy a musím uznat, že to změnilo stabilitu posazu nesrovnatelně... Teď jak tam mám ty zmiňovaný sedačky z CTR, tak se mi to válí doma nevyužitý, což je fakt škoda, protože je to funkční a hezky čistě udělaný a stálo mě to 1500,- Tak kdyby někdo chtěl... A mám k tomu i ty sedačky z CRX VTEC, který jsou ale třeba přečalounit (dám je za pár babek) a origo sedačky z VTI, ty dám klidně zadarmo

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 18:07   Citovat  

Petura napsal:
pouhým přehozením kolejnic (asi 8 šroubů) dáš do C5G sedačky z targy (aspoň tak to bylo u mě), žádné řeznání, vrtání, sváření, ohýbání se nekonalo OK

do 5g by to mělo být bez přehazování ne... do 6g je třeba kolejnice přehodit

respektive já je do 6g přehodit musel a pokud se nepletu, tak méďa je do 5g coupe nepřehazoval. zítra se ho zeptám, když si vzpomenu

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 18:20   Citovat  

Dejf napsal:
do 5g by to mělo být bez přehazování ne... do 6g je třeba kolejnice přehodit

respektive já je do 6g přehodit musel a pokud se nepletu, tak méďa je do 5g coupe nepřehazoval. zítra se ho zeptám, když si vzpomenu

no já koupil sedačky bez kolejnic, takže jsem je přehazoval z původních sedaček Mrk

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 18:24   Citovat  

do 5G Civica jsem daval sedacky z P4G a sedely celkem dobre, akorat to 5G pak ukradli, takze neprinesly nic dobryho Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.12.2011 , 18:31   Citovat  

Petura napsal:
no já koupil sedačky bez kolejnic, takže jsem je přehazoval z původních sedaček Mrk

tak to je ono Úsměv

war je teď offline  war
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2011 , 8:08   Citovat  

tak dík Sopťovi za zevrubnou odpověď, mám se na co těšit, ale určo to za to stojí

agresor360 je teď offline  agresor360
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2014 , 12:37   Citovat  

Takze do c5g voohode napasuju z p4g, c6g po prohozeni kolenic a targy?

dobřenic je teď offline  dobřenic
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 11:44   Citovat  

Mám v C5G coupe sedačky z C7G type r, stačilo pouze uřezat držáky na šrouby z obou sedaček a přehodit Se stydím , vše pak pasovalo bez problémů akorát posez je vyšší než u klasických origo sedaček, stačí si trochu pohrát se sklonem sedačky a dá se to. Každopádně oživý to výrazně interiér a sedí se v nich krásně o materiálu nemluvě. kouř

AntraX je teď offline  AntraX
1
PříspěvekZaslal: 30.1.2020 , 19:18   Citovat  

Ahoj,

může mi někdo potvrdit/vyvrátit jaký přední sedačky jdou s minimálníma úpravama do 5G sedanu? Ty co mám jsou totál.

Přímo tady zmiňujete Prelude 4G, CRX 3G, vzhledem k tomu, že mám sedan sklápění neřešim.
Ze Civicu 6G opravdu stačí přehodit kolejnice? Jsou ještě další modely, kde stačí jenom prohodit případně kolejnice?

Dík

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake sedacky jdou napasovat do Civic 5G 3dver (HB) ???
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina