Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C4G zadni br. hadice + pistky
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2011 , 21:06  Naposledy upravil GrygarMartin2 dne 1.9.2011 , 21:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj chlapi, potrebuju na svou C4G na zadni kotoucovou napravu novy brzdovy valecky s tesnenim a hadice. Po delsi dobe se mi vzdy zavzdusni zadni pravy trmen a nejdou mi zablokovat přední kola, kdyz na to dupnu... Brzdovka se neztrácí a vzduch přibývá v třmenu.

edit: díly objednaný, tak se uvidí co to bude dělat po repasi.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 18:26   Citovat  

I to mi hlava nebere

marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 18:28   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Ahoj chlapi, potrebuju na svou C4G na zadni kotoucovou napravu novy brzdovy valecky s tesnenim a hadice. Po delsi dobe se mi vzdy zavzdusni zadni pravy trmen a nejdou mi zablokovat kola, kdyz na to dupnu. Poradite mi, kdo by mi to mohl sehnat, nebo kde to sezenu? Nepotrebuju zadnou supr trupr znacku kouř diky...
kup si od intercars nebo v autokelly opravnou sadu na zadni brzdy stoji par stovek a hadice tam sezenes taky je to dobrý
EDIT:
tudy odkaz |CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=2542735|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 19:34   Citovat  

Zadní kola se nezablokují, no ne?

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 19:51   Citovat  

Hrošík napsal:
Zadní kola se nezablokují, no ne?

no JO Úsměv zadni brzdy se nesmi zablokovat je tam omezovac brzdoveho tlaku

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 21:08  Naposledy upravil GrygarMartin2 dne 22.8.2011 , 21:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

hej, nejsem žádnej bažant, já myslel pochopitelně že přední, skrzt to, že je to zavzdušněný.. zzzzzzz A předek je celej novej a v zadu je jen nová těsnící sada, a zavzdušnuje se jen zadní pravý třmen. Proto chci nový hadice a pístky do ZADNÍCH třmenů...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 21:08   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
hej, nejsem žádnej bažant, já myslel pochopitelně že přední, skrzt to, že je to zavzdušněný.. zzzzzzz A předek je celej novej a v zadu je jen nová těsnící sada, a zavzdušnuje se jen zadní pravý třmen. Proto chci nový hadice a pístky do třmenů...

dal jsem ti odkaz tak je sezenes do 500kc

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 21:10   Citovat  

Díky, ale tam není součástí ten pístek do zadního třmenu.. bavím se o kotoučové brzdě. Ne o prasátku do bubnů..

nikde jinde sem to nesehnal zatím...
Dobrý den pístky stojí 892kc kus, a hadicky 780kc kus, k dodani do 2dne

S pozdravem

Jan Matějček

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 21:13   Citovat  

ale je tam cela opravna sada i s pistkem
tudy odkaz |CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=2542735|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 21:20   Citovat  

jo už to vidím, sem byl slepej zmatenej mooc děkuji je to dobrý přátele jen ještě technický dotaz. Mám nový hl. br. válec, přední pístky a gumičky, zadní gumičky a nová brzdovka. Odvzdušněno a brzdí to dobře. Po cca 2 týdnech, už kola nezablokuju... v zadním pravým třmenu vypouštím bublinky, ale brzdovka se nestrácí!!! jak je to možné?

jo a brz. hadici v kelly nemaj, jen nějakou jinou a krátkou.. to nechápu, k čemu je..?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 21:31   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
jo už to vidím, sem byl slepej zmatenej mooc děkuji je to dobrý přátele jen ještě technický dotaz. Mám nový hl. br. válec, přední pístky a gumičky, zadní gumičky a nová brzdovka. Odvzdušněno a brzdí to dobře. Po cca 2 týdnech, už kola nezablokuju... v zadním pravým třmenu vypouštím bublinky, ale brzdovka se nestrácí!!! jak je to možné?

jo a brz. hadici v kelly nemaj, jen nějakou jinou a krátkou.. to nechápu, k čemu je..?

tak je treba na bubny

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 22:10   Citovat  

to je pravda, mě zmátlo že mají pomýchaný díly jak na bubny a kotouče.. každopádně spíš bych řešil problém... doufám že jej odstraním novými díly, ale nechápu kde se bere vzduch, když se neztrácí brzdovka. Je možný aby nasával třmen ale přitom nepropouštěl brzdovku?

Xender je teď offline  Xender
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 21:10   Citovat  

Dyt přece zadni kola se nemuzou zablokovat...by sis rozbil jinak preci vis co ... Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 21:19   Citovat  

hej chlapi, to je jasný že zadní se nezablokují, jen říkám, že následkem zavzdušnění zadního třmenu, už nezablokuju kola, tím myslím pochopitelně přední. Mě ani nenapadlo, že by někoho napadlo, že tím myslím zadní..

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 21:19   Citovat  

skritek napsal:
no JO Úsměv zadni brzdy se nesmi zablokovat je tam omezovac brzdoveho tlaku
kde?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 21:26   Citovat  

jinak hadice + opravná sada s pístkama + odvzdušnováky + brzdovka objednaná od matějčka. Vyšlo mě to na 2300,-

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.9.2011 , 12:53   Citovat  

posero napsal:
kde?

z hlavniho valce ti vedou dve trubicky do omezovace brzdoveho tlaku a zaroven rozdelovace je bud na pricce odelujici motor. prostor s kabinou C5G a nebo na pravem hrnci co drzi tlumic CRX 2g nebo C4g . Je to takovy kus hliniku a vede do nej 6 trubicek 2 privodni 2 na predni a 2 omezeny tlak na zadni kola

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 20:50   Citovat  

jenže to omezuje leda starou blažkovou Cool to je prostě jen rozbočka ...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.9.2011 , 6:11   Citovat  

posero napsal:
jenže to omezuje leda starou blažkovou Cool to je prostě jen rozbočka ...

no tak to nevis o cem mluvis Velmi šťastný kup si rozdelovac ze 12Oky dej ho tam misto toho a uvidis jek pri brzdeni budes jezdit dverma napred

dal jsem si tu praci a nasel to v manualu a jmenuje se to " dual proportioning valve " preklad necham na tobe v kazdem pripade se s tebou vsadim o co chces ze je to omezovac a ne jen rozdelovac. Mohl by jsi vedet ze bez omezovace to nejde kdyz mas motor vepredu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 14:27   Citovat  

Tak dneska jsem nainstaloval nové br. zadní hadice a pístky s gumičkama do zadních třmenů. Odvzdušnil a jel to testnout. Brzdilo to špatně, tak sem jel do depa znovu odvzdušnit, zase vyprskly bublinky a jel sem to projet. Brzdilo to parádně, až sem se nechal unést a po 10min po mojí krátké erzetě přišel chlap k nám dom si postěžovat Smutný Každopádně mám ted nové přední i zadní hadice, pístky a gumičky, hl. br. válec, posilovač a kotouče s destičkama. Ještě to bude chtít podle mě za pár dní trošku odvzdušnit, pač ty zadní třmeny jsou zákeřný na bublinky, ale pak už to bude a už i ted je paráda.. Honda

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 16:26   Citovat  

skritek napsal:
no tak to nevis o cem mluvis Velmi šťastný kup si rozdelovac ze 12Oky dej ho tam misto toho a uvidis jek pri brzdeni budes jezdit dverma napred

dal jsem si tu praci a nasel to v manualu a jmenuje se to " dual proportioning valve " preklad necham na tobe v kazdem pripade se s tebou vsadim o co chces ze je to omezovac a ne jen rozdelovac. Mohl by jsi vedet ze bez omezovace to nejde kdyz mas motor vepredu

nechci a nepotřebuju se o tom bavit, brzdovej okruh na civicu sem kompletně předělal tolikrát že ho znam popaměti Úsměv zkusil sem trubky, hadice, zapojit tak i tak, zkoumal sem ty "omezovače" jak ty říkáš ale výsledek je jinej, zcela jinej než se kde dočteš...

zásadní rozdíl mezi námi je, že ty si to četl a myslíš si to, a já to několikrát udělal a vím to Mrk

PS: rozdělovače ze 120ky právě na autě mam HaHaaa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 20:29  Naposledy upravil skritek dne 9.9.2011 , 20:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

posero napsal:
nechci a nepotřebuju se o tom bavit, brzdovej okruh na civicu sem kompletně předělal tolikrát že ho znam popaměti Úsměv zkusil sem trubky, hadice, zapojit tak i tak, zkoumal sem ty "omezovače" jak ty říkáš ale výsledek je jinej, zcela jinej než se kde dočteš...

zásadní rozdíl mezi námi je, že ty si to četl a myslíš si to, a já to několikrát udělal a vím to Mrk

PS: rozdělovače ze 120ky právě na autě mam HaHaaa

No jsem rad ze jsi me tu degradoval na mechanika teoretika. Ale musim te zklamat zrovna co se tyce crx 1G i 2G civic 4 a 5G si myslim ze jsem opravil vic nez si myslis a vsechny tyto generace jsem mel do POSLEDNIHO sroubku rozebrane tolikrat ze ani ty jsi ty brzdy tolikrat nedelal. Kdyz jsi tak dobry a chytry mechanik tak by jsi mohl vedet ze zadni brzdy brzdi cca 30% co ty predni a pokud tam nebudes mit omezovac bude te predbihat zadek. vsechny auta co znam maji omezovac na zadni naprave bud prednastaveny na nejaky tlak nebo stavitelny podle zatizeni. Rad se podivam na tve zabrzdeni v zatacce bez omezovace brzd. ( tedy pokud ti brzdy funguji jak maji) Ale evidentne si lepsi nez vyrobci aut a ty omezovac nepotrebujes. A do toho manualu jsem se dival kuli tobe myslel jsem ze HONDE uveris kdyz uz ne me ale jak pises vyse c HONDE jsou ........ a ty tomu rozumis. Jinak ani tak se nestydim priznat ze se do manualu podivam kdyz potrebuju zaprve neznam jako ty potrebne tolerance a kdyz predelavam cokoli na el. tak proste potrebuju manual. Ono treba cca 50kg elektriky s 6 ECU ze scorpia skloubit s motorovou elektrikou z octavie 1.8T proste nejde jen tak z hlavy i kdyz verim ze ty bys to zvladl. A taky priznavam ze se me hodne dotklo cos napsal neb se zivim opravovanim a stavenim aut a par jsem jich uz portavil. No nic tve nazory ti brat nebudu preji prijemnou plavbu bez omezovace zadnich brzd a rad se nekde podivam jak tam mas misto toho omezovace jen rozdelovac ze 120ky. michalcrx alias skritek

ps : mohl by jsi mi dat odkaz na nejaka tva auta ktera jsi opravoval abych si tedy mohl udelat obrazek o tve sikovnosti a snáze se smirit s tim ze jsem jen teoretik a ze si o opravovani jen ctu

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 20:39   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Tak dneska jsem nainstaloval nové br. zadní hadice a pístky s gumičkama do zadních třmenů. Odvzdušnil a jel to testnout. Brzdilo to špatně, tak sem jel do depa znovu odvzdušnit, zase vyprskly bublinky a jel sem to projet. Brzdilo to parádně, až sem se nechal unést a po 10min po mojí krátké erzetě přišel chlap k nám dom si postěžovat Smutný Každopádně mám ted nové přední i zadní hadice, pístky a gumičky, hl. br. válec, posilovač a kotouče s destičkama. Ještě to bude chtít podle mě za pár dní trošku odvzdušnit, pač ty zadní třmeny jsou zákeřný na bublinky, ale pak už to bude a už i ted je paráda.. Honda

vidis jak jsi sikovnej Úsměv

omlouvam se ze jsem ti tady psal trosku offtopic

uz to prevzdusnovat nemusis bud tam jsiu bublinky a brzdi to na prd a nebo to brzdi ok a zadne tam nejsou

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 23:23   Citovat  

skritek napsal:
No jsem rad ze jsi me tu degradoval na mechanika teoretika. Ale musim te zklamat zrovna co se tyce crx 1G i 2G civic 4 a 5G si myslim ze jsem opravil vic nez si myslis a vsechny tyto generace jsem mel do POSLEDNIHO sroubku rozebrane tolikrat ze ani ty jsi ty brzdy tolikrat nedelal. Kdyz jsi tak dobry a chytry mechanik tak by jsi mohl vedet ze zadni brzdy brzdi cca 30% co ty predni a pokud tam nebudes mit omezovac bude te predbihat zadek. vsechny auta co znam maji omezovac na zadni naprave bud prednastaveny na nejaky tlak nebo stavitelny podle zatizeni. Rad se podivam na tve zabrzdeni v zatacce bez omezovace brzd. ( tedy pokud ti brzdy funguji jak maji) Ale evidentne si lepsi nez vyrobci aut a ty omezovac nepotrebujes. A do toho manualu jsem se dival kuli tobe myslel jsem ze HONDE uveris kdyz uz ne me ale jak pises vyse c HONDE jsou ........ a ty tomu rozumis. Jinak ani tak se nestydim priznat ze se do manualu podivam kdyz potrebuju zaprve neznam jako ty potrebne tolerance a kdyz predelavam cokoli na el. tak proste potrebuju manual. Ono treba cca 50kg elektriky s 6 ECU ze scorpia skloubit s motorovou elektrikou z octavie 1.8T proste nejde jen tak z hlavy i kdyz verim ze ty bys to zvladl. A taky priznavam ze se me hodne dotklo cos napsal neb se zivim opravovanim a stavenim aut a par jsem jich uz portavil. No nic tve nazory ti brat nebudu preji prijemnou plavbu bez omezovace zadnich brzd a rad se nekde podivam jak tam mas misto toho omezovace jen rozdelovac ze 120ky. michalcrx alias skritek

ps : mohl by jsi mi dat odkaz na nejaka tva auta ktera jsi opravoval abych si tedy mohl udelat obrazek o tve sikovnosti a snáze se smirit s tim ze jsem jen teoretik a ze si o opravovani jen ctu

koukni se kde chceš, moje auto je celkem známé, momentálně sem i tady na foru představil poslední evoluci brzdového okruhu, několikrát sem zde popsal jak se věci mají a nemají .... nemam potřebu tě nijak shazovat ale s vývojem brzd sem tady asi nejdál... nikde sem netvrdil, že nepoužívam omezovač, ano mám ho Mrk po tom co jsem ten okruh udělal po několikáté jsem spokojen a s radostí ti ukážu jak to funguje... jen pro představu mam C5g s B16a2 6ti píst XYZ vepředu na jednom vývodu z válce, na druhým ručku, omezovač a zadní nápravu, trubky sem si dělal sám a hadice mam od Dannyho z kitů XYZ... toť poslední evoluce. jestli máš něco lepšího, rád se nechám vytrestat Mrk jen pro představu je to asi čtvrtá evoluce brzd na jednom autě, zkusil jsi někdy něco takovýho?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 6:44   Citovat  

posero napsal:
koukni se kde chceš, moje auto je celkem známé, momentálně sem i tady na foru představil poslední evoluci brzdového okruhu, několikrát sem zde popsal jak se věci mají a nemají .... nemam potřebu tě nijak shazovat ale s vývojem brzd sem tady asi nejdál... nikde sem netvrdil, že nepoužívam omezovač, ano mám ho Mrk po tom co jsem ten okruh udělal po několikáté jsem spokojen a s radostí ti ukážu jak to funguje... jen pro představu mam C5g s B16a2 6ti píst XYZ vepředu na jednom vývodu z válce, na druhým ručku, omezovač a zadní nápravu, trubky sem si dělal sám a hadice mam od Dannyho z kitů XYZ... toť poslední evoluce. jestli máš něco lepšího, rád se nechám vytrestat Mrk jen pro představu je to asi čtvrtá evoluce brzd na jednom autě, zkusil jsi někdy něco takovýho?

No takze jsi postavil jeno auto? Jen to ze pises ze predni brzdy mas na stejnem okruhu je znamkou ze o tech autech moc nevis kdyz ti praskne hadice tak jsi vyradil cely predek a se zadkem toho moc neudelas. Takze ani to ze jsi si udelal cele brzdy sam z tebe evidentne dobreho mechanika nedela kdyz ti nic nerikaji dvouokruhove brzdy.

Vidis to ja mam na svem aute jen 4pistky vepredu a 2 vzadu ale kdyz mi praskne hadice tak zastavim. Velmi šťastný a treba proto ze mam udelane 2 pistky na jedne strane na jedn okruh a druhe dva na druhy okruh takze kdo ma lepsi evoluci.

Myslim ze nejsi nejdal.Zde je akorat videt ze to stavis jak te zrovna napadne a nepremyslis nad dusledky.

ale nejak jsme odbocili nase hadka vznikla kuli tomu omezovaci. Kdyz tedy tvrdis ze to neni omezovac tak kde ho ta honda dala? ze bys me tedy mohl poucit a vzhledem k tomu ze jsi priznal ze vis ze auto omezovac potrebuje ho tam nekde mit musis.

no a kdyby jsi chtel videt par mojich aut tak treba tady kde jsem presel od brichoplazu k offroadu

tudy odkaz

nebo tady

ted kde jsou ty brzdy na nejake fotce to je videt jak jdou 2 hadice k jednomu kolu

tudy odkaz

no capriho si muzes najit sam a bi-moto asi taky

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 8:22   Citovat  

nemusíš se chlubit, znám tvoji práci....

všimni si, že spousta závodních aut má okruh stejně jako já Mrk popravdě i když budu mít okruhy tak jak bych měl tedy křížem a jeden selže tak nezastavim ani kdybych se zbláznil HaHaaa

když pořád tolik toužíš vědět proč ti tvrdím co ti tvrdím tak je to protože ten origo "omezovač" je tam akorát na parádu. kterejkoliv starej civic nebo crx kerej má vzadu kotouče a nemá abs je přebržděnej na zadek, od dob co mam c5g se to auto snažím tohodle problému zbavit, ale s tím originál nesmyslem to nejde platit dvouokruhovej omezovač jenom proto abych ..... ne to je zbytečný i psát Mrk

a proč si myslím že jsem nejdál? sleduju auta při brždění (bez ABS) třeba na hondayi, někomu skoro bylo letiště úzký kdežto já takový problémky už nemam Mrk u toho jednoho auta tě klidně necham mě je to fuk, já se tady nemusím chlubit, já sem zde poskytnul radu která mě stála hodně času a peněz, ať si to každej přebere jak chce

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 9:39   Citovat  

hej borci, založte si svoje forum.. TADY SE ŘEŠÍ C4G a jeho brzdy. Zajimavé počtení, ale klidně to může admin smazat ty vaše hádky..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 9:48   Citovat  

pořádnej výtlem ano smazat, každej ať si na to přijde sám HaHaaa OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 15:12   Citovat  

A to ja se zase chlubim rad Úsměv

No jezdil jsem temer 2 sezony jako mechanik na rally a vsechny meli 2 okruhy to co mas ty jsem jeste nevidel mozna takovi jako ty si to tak po domacku udelaji.

Mas pravdu pokud ti pri nejake vysoke rychlosti praskne jedna hadice tak v tvem pripade nezastyvis ani kdyby jsi se zblaznil protoze ti bude brzdit akorat zadek takze pujdes tak max do hodin kdezto u 2okruhovyh mas alespon nejakou sanci, kdyz uz ne uplne zastavit tak alespon vyrazne zpomalit a tak jak to mam ja mi vzdy bude alespon na 50 % brzdit predek a popripade i zadek.

co se tyce CRX tak jsem jich mel hodne a nerekl bych ze je zadek prebrzdenej nikdy jsem s tim nemel proble a ze je nekomu letiste maly to nevim ono to neni jen o brzdach popkud budes mit vule v naprave tak ti nepomuze nic.

A ze se ti nechce kupovat 2okruhovej omezovac neznamena ze to co jsi udelal je dobre je to pouze kompromis ktery nestoji penize.

Ja jsem se te ptal kolik jsi postavil aut, napsal jsi zetve auto je celkem zname takze jsi podle svych slov postavil jedo. RAd se podivam i na tva dalsi.

Takze v samem zaveru te to sice stalo spoustu penez a casu ale je to trosku nedomyslene.Ja delal brzdy na vitare uplne komplet jine jak kotouce tak brzdice a zadek z bubnu na kotouce a nebylo to nijak slozite jen trochu mysleli a neprislo mi ze bych byl nejak nejdal.

A jsem rad ze uz jsi z pouheho rozdelovace uz udelal omezovac i kdyz tedy jen na paradu.

Proste scela verejne priznavam ze se me tve chovani dost dotklo a to ze najednou nejsem uplne vedle z tve prace a naopak ti ukazuju zavaznene dostatky (nedostatek) na tve praci a ze jsem napsal neco o cem jsi nevedel ti nedalo pravo ze me udelat mechanika teoretika.

My se sice hadame ale hadame se o brzdach na c4 i 5G takze jsme v tematu Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 15:25   Citovat  

Je vzpomel jsem si ze zrovna nedavno jsem jednu 5G rozebiral Velmi šťastný chtel jsem to dat na H dnes ale nejsem clenem tak aspon sem. takze kdyby jste nekdo neco chtel

DSC00002.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00002.JPG, 233.21 kB

Obsah fóra Honda-club.cz   
C4G zadni br. hadice + pistky
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: