Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C6G pár rad prosím
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Koubas je teď offline  Koubas
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 16:52   Citovat  

Zdravím tak už mám konečně Hondičku doma pořídil jsem 6G 3dv motor 1,4 rok 99 jsem nad míru spokojenej a to ještě není spoustu věcí udělanejch ale potřeboval bych pár rad v první řadě mi svítí check závada 65 lambda puvodní majitel mi řekl že to už takhle koupil a že je to kvuli tomu že tam jsou laděný svody 4v1 a není kat ale to mi příjde jako blbost nedá se lambda uplně vyrušit? vím že s ní bývaj často problémy tak bych uvítal nějaké rady co s tím další problém je že si honda zakouří když se ohřeje a trochu jí šlápnu a s tím je spojeno že v kabině je dost cítit olej nemá s tím někdo zkušenost? olej jsem ted měnil zároveň s rozvodama a mám ujeto cca 200km a stále se drží jak sem dolil moc děkuju za každou radu
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 17:07   Citovat  

poface 1.4 ma 2 lambdy takze jestli tam mas naky svody jenom s jednou dirou tak jedine sehnat jiny svody OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 17:08   Citovat  

Bazzi napsal:
poface 1.4 ma 2 lambdy takze jestli tam mas naky svody jenom s jednou dirou tak jedine sehnat jiny svody OK

pozor: jedna lambda je na levém parohu svodů a druhá je na přední části katu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 17:12   Citovat  

capino napsal:
pozor: jedna lambda je na levém parohu svodů a druhá je na přední části katu
jo mas pravdu sory Se stydím tak tam bude asi naka nahrada katu bez diry na lambdu Tak to valím bulvy ja mam ale nahradu katu ale diru tam mam to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 18:18   Citovat  

Bazzi napsal:
jo mas pravdu sory Se stydím tak tam bude asi naka nahrada katu bez diry na lambdu Tak to valím bulvy ja mam ale nahradu katu ale diru tam mam to mi hlava nebere
aha to je dost možný sice sem to až tak dukladně nezkomal ale lambdu sem viděl jen jednu a na svodech není to vím určitě.Dá se s tím dělat něco jinýho než jiný svody? příde mi to škoda dávat je pryč ale zas nechci mít extrémní spotřebu a cítit výkon až od 4 tis taky nic moc snad to pujde nějak ošálit

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 20:55   Citovat  

heledte, jedna lambda je na svodech, je uplne jedno jestli sou origo, nerezovy nebo papirovy, to nema vliv, druha lambada je v katu (ale az na vystupu), jestli ECU hlasi chybu prave teto lambady tak sou 3 moznosti
1) mas tam misto katu nahradu
2) lambda je KO
3) kat to ma za sebou, je vysypanej

kadopadne vymenou svodu nic nevyresis, sem bych po lambdach a katu je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 20:58   Citovat  

Koubas napsal:
aha to je dost možný sice sem to až tak dukladně nezkomal ale lambdu sem viděl jen jednu a na svodech není to vím určitě.Dá se s tím dělat něco jinýho než jiný svody? příde mi to škoda dávat je pryč ale zas nechci mít extrémní spotřebu a cítit výkon až od 4 tis taky nic moc snad to pujde nějak ošálit

nahod fota a poradime, musi tam byt, jinak je jasny proc to hlasi chybu Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2011 , 20:59   Citovat  

Koubas napsal:
ty nemas ve svodech diru na lambdu -? to je divny tam bude asi chyba no Smutný

0
PříspěvekZaslal: 1.8.2011 , 17:39   Citovat  

Bazzi napsal:
ty nemas ve svodech diru na lambdu -? to je divny tam bude asi chyba no Smutný
takže beru zpět najel sem dnes na kanál a lambdy tam jsou obě jak na svodech(ale až dole nevšiml sem si jí) a druhá na konci katu a u tý asi bude problém jsou tam nastavovaný kabely a byli mezi nima 3 odpory zakroucený do sebe fakt profi práce Smutný takže odpor je pryč ale stejně svítí a další věc je kat je stopro vybranej ale to by snad nemělo vadit nebo jo?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2011 , 20:08   Citovat  

Koubas napsal:
takže beru zpět najel sem dnes na kanál a lambdy tam jsou obě jak na svodech(ale až dole nevšiml sem si jí) a druhá na konci katu a u tý asi bude problém jsou tam nastavovaný kabely a byli mezi nima 3 odpory zakroucený do sebe fakt profi práce Smutný takže odpor je pryč ale stejně svítí a další věc je kat je stopro vybranej ale to by snad nemělo vadit nebo jo?
ja si myslim ze na ty lambde meli bejt 4 kable to mi hlava nebere ale na sto pro to nevim Smutný KO

0
PříspěvekZaslal: 1.8.2011 , 20:38   Citovat  

Bazzi napsal:
ja si myslim ze na ty lambde meli bejt 4 kable to mi hlava nebere ale na sto pro to nevim Smutný KO
ano je čtyřdrátová jen nechápu proč jí nastavoval a dával tam ty odpory když to stejně nemělo žádnej učinek a kat by na to neměl mít vliv alespoň podle zkušenosti z jiných aut. Nevim jak to teď řešit mám i dost vysokou spotřebu a to při dnešních cennách benzínu nic moc teda

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2011 , 20:43   Citovat  

Koubas napsal:

jestli je vybranej, tak v tom bych hledal problem je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 17:22   Citovat  

máte někdo zkušenost s univerzální lambdou? jestli má smysl jí kupovat

0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 16:17   Citovat  

Potřeboval bych ještě jednu vzácnou radu jestli má někdo zkušenost když se auto zahřeje a jedu třeba z kopce brzdim motorem a pak přidám vyvalí se zamnou docela velkej dým dělá to at z kopce nebo na rovině nevim čim to je protože od výměny oleje sem nedolil zatim ani kapku mám najeto asi 800km a nějak mě nenapadá co by to mohlo dělat

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 21:45   Citovat  

Koubas napsal:
Potřeboval bych ještě jednu vzácnou radu jestli má někdo zkušenost když se auto zahřeje a jedu třeba z kopce brzdim motorem a pak přidám vyvalí se zamnou docela velkej dým dělá to at z kopce nebo na rovině nevim čim to je protože od výměny oleje sem nedolil zatim ani kapku mám najeto asi 800km a nějak mě nenapadá co by to mohlo dělat

tohle je naprosto klasickej případ, většínou u Civiců s cca 200t km, bohužel ... špatné stěrací kroužky a případně simeringy na ventilech
počítej s tím, že spotřeba oleje se ti ukáže tak po 2-3t km

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 21:55   Citovat  

Rom. napsal:
tohle je naprosto klasickej případ, většínou u Civiců s cca 200t km, bohužel ... špatné stěrací kroužky a případně simeringy na ventilech
počítej s tím, že spotřeba oleje se ti ukáže tak po 2-3t km
a čim dál tim to bude horší až nakonec to bude žrát olej a bud to budeš ignorovat a dolejvat nebo s tim něco uděláš.

0
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 14:06   Citovat  

tak to sem zrovna slyšet nechtěl Smutný ale myslel sem si že to bude s tím spojený už sem tu četl že to je nemoc hond a km seděj mám 193tis a na motor nebylo sáhnuto a s tím by mohlo být spojený i škubání je to tak? ,máte ověřenou nějakou značku za rozumný peníz?

mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 14:32   Citovat  

Koubas napsal:
tak to sem zrovna slyšet nechtěl Smutný ale myslel sem si že to bude s tím spojený už sem tu četl že to je nemoc hond a km seděj mám 193tis a na motor nebylo sáhnuto a s tím by mohlo být spojený i škubání je to tak? ,máte ověřenou nějakou značku za rozumný peníz?

Jj, měl jsem to podobný a naplno se to projevilo při 250tis, ale to už tam ty vodítka snad skoro nebyly Ble olej mi to bralo cca 1L na 800km. Po přetěsnění je klid, najeto něco přes 2Otis a nemusel jsem dolévat ani deci, navíc už se za mnou i dá jezdit HaHaaa Škubání by mohl mít na svědomí rozdělovač(ten se tu teď v poslední době hodně řeší), případně kabely, svíčky a palivovej filtr Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 14:38   Citovat  

mirage21 napsal:
Jj, měl jsem to podobný a naplno se to projevilo při 250tis, ale to už tam ty vodítka snad skoro nebyly Ble olej mi to bralo cca 1L na 800km. Po přetěsnění je klid, najeto něco přes 2Otis a nemusel jsem dolévat ani deci, navíc už se za mnou i dá jezdit HaHaaa Škubání by mohl mít na svědomí rozdělovač(ten se tu teď v poslední době hodně řeší), případně kabely, svíčky a palivovej filtr Úsměv
jj zjistim co stojej gufera kroužky a šály a holt se do toho vrhnu co se dá dělat naštěstí pořizovací cena auta nebyla tak vysoká takže se to i vyplatí

0
PříspěvekZaslal: 20.8.2011 , 19:03   Citovat  

mám ještě jednu prosbu a nechci zakládat nové téma začala mi svítit další chyba a to 61 mělo by to být na lambdě u svodu a to vysoké nebo nízké napětí co to přesně znamená a co s tím snad ne další lambdu sice bych měl obě noví ale finančně znáte to Smutný

0
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 19:03   Citovat  

Koubas napsal:
mám ještě jednu prosbu a nechci zakládat nové téma začala mi svítit další chyba a to 61 mělo by to být na lambdě u svodu a to vysoké nebo nízké napětí co to přesně znamená a co s tím snad ne další lambdu sice bych měl obě noví ale finančně znáte to Smutný
nikdo nic ?

Obsah fóra Honda-club.cz   
C6G pár rad prosím
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina