Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondata s300
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
trackwhore je teď offline  trackwhore
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 5:49   Citovat  

S300 pro vsechny B,D,H,F motory.
Zde najdete preklad funkci s300

Kdyby mel nekdo nejaky dotaz poslete mi zpravu nebo email auto-performance@mail.com, pracuji pro APG Performance v USA (autorizovany dealer Hondata).

APG Performance

Brzy budou predelane stranky i s internetovym obchodem. Momentalne mohu dostat s300 uz nainstalovanou v ridici jednotce za $700. Doporucena cena je $595 plus minimalne $50 za instalaci plus $100-250 za ecu.
Samozrejme se zabyvame i s K-Pro tam je doporucena cena $995 a ECU musi byt zaslana k Hondata do USA na instalaci. K-Pro uz s ECU jde za $1595.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zbysek je teď offline  Zbysek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 8:58   Citovat  

takze za kolik muzes sehnat jen jednotku K-pro pro integru type-R dc2?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 9:10   Citovat  

Co nějaký udělátko pro motory crx D16Z5????
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 12:31   Citovat  

Ahoj, kdysi jsem prave u Hondata hledal neco pro motor H22A7 (ATR, r.v. 1999) a nic pro nej jeste nebylo. Jde tedy tento novy s300 nasadit n na ECU v tomto motoru? Dik!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 17:04   Citovat  

Zbysek: K-Pro by pres nas vysla zhruba na $900. Tunili jsme zrovna minuly tyden RSX type S (neco jako Integra Type R) jen s K-pro zacala na 176 koni na kolech a skoncili jsme na 198 koni. K motory maji vyhodu, ze uz z tovarny maji Wideband O2, jen tuning trva dele diky casovani saci vacky.

Wilda CRX: S300 je samozrejme pro CRX take pokud ma 4 bodove vstrikovani, pokud je to OBD0 tak jen je potreba vymenit rozdelovac a OBD0 - OBD1 kable ty jdou zhruba za $100. Take existuje Turbo edit pro OBD 0, kde nejsou potreba zadne kable a rozdelovac, ale tuning je slozity, pokazde je treba vyndat cip nainstalovat emulator, pote vypalit cip atd. Turbo edit i s OBD 0 Vtec ECU jde zhruba za $160.

DaM: Pokud mas ATTS tak to bohuzel ovladat nemuze. Pokud nemas ATTS tak protoze mas OBD2 tak budes jeste potrebovat OBD2-OBD1 kable ty mam za $85. Sam jsem s300 pouzival na svem aute, ale prodal jsem to za dobrou cenu a tunil jsem si dal auto pres Crome Pro (zhruba $180) coz je podobny, jen mene funkci ale musi se pokazdy vyndavat cip, tunit pres emulator a vypalovat cip. Zabere to hodne casu a obcas jsou problemy s pripojovanim, takze se budu sam vracet k S300. Jistli mas druhotne klapky v sani tak by jsi potreboval P72 ECU, aby jsi je mohl kontrolovat, jinak muzes odpojit vacuum a nechat klapky otevrene. Ja jezdim na PO6 ECU s Vtec conversion a IAB mam zapojene spolu s Vtec, takze se mi klapky otevrou dohromady s Vtec. S300 je tak jednoduche jen zapojit jeden kabel do laptopu a tot vse.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 19:01   Citovat  

s300 je něco jako hondata už má datalogin ale vyjde to na stejno jak když koupíš jednotku obd 1 a necháš jí naladit.

Nemáš někde foto té acury rsx?díky
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2008 , 19:37   Citovat  

trackwhore napsal:

DaM: Pokud mas ATTS tak to bohuzel ovladat nemuze.

Neber nam nasi vyjimecnost, jen prelude ma ATTS Lucy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 2:42   Citovat  

Zbysek napsal:
takze za kolik muzes sehnat jen jednotku K-pro pro integru type-R dc2?

Ted mne to teprve trklo to neni novejsi nez 2001, ne? Pro B18 nemuzes mit K-Pro, jen S300.
K-Pro je jen pro K motory a s dalsimi upravami i pro C jako S2000. To by jsi musel mit DC5 2002-2006.
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 7:08   Citovat  

Ahoj a něco pro Prelude r.v 91 PGM-Fi by nebylo? Mam dost upravenej motor je po GO a zajetej co to ještě víc zhodnotit? Elektronice moc nerozumím..Díky
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 10:42   Citovat  

trackwhore napsal:
DaM: Pokud mas ATTS tak to bohuzel ovladat nemuze. Pokud nemas ATTS tak protoze mas OBD2 tak budes jeste potrebovat OBD2-OBD1 kable ty mam za $85. Sam jsem s300 pouzival na svem aute, ale prodal jsem to za dobrou cenu a tunil jsem si dal auto pres Crome Pro (zhruba $180) coz je podobny, jen mene funkci ale musi se pokazdy vyndavat cip, tunit pres emulator a vypalovat cip. Zabere to hodne casu a obcas jsou problemy s pripojovanim, takze se budu sam vracet k S300. Jistli mas druhotne klapky v sani tak by jsi potreboval P72 ECU, aby jsi je mohl kontrolovat, jinak muzes odpojit vacuum a nechat klapky otevrene. Ja jezdim na PO6 ECU s Vtec conversion a IAB mam zapojene spolu s Vtec, takze se mi klapky otevrou dohromady s Vtec. S300 je tak jednoduche jen zapojit jeden kabel do laptopu a tot vse.

OK, diky za info, i kdyz z toho nejsem vubec chytrej. Prosim te tedy o nasledujici: Mam seriovy ATR z roku 1999, model CH1, motor H22A7, navic jen prime sani Ractive a iridiove svicky. Co presne a za jakou cenu bys doporucil pro rozumne zvyseni vykonu (nic brutalniho nepotrebuju)?

Dikes!!!

DaM
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2008 , 16:55   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Ahoj a něco pro Prelude r.v 91 PGM-Fi by nebylo? Mam dost upravenej motor je po GO a zajetej co to ještě víc zhodnotit? Elektronice moc nerozumím..Díky

Jak jsem jiz psal, protoze mas OBD0 musel by jsi koupit OBD0-OBD1 kable (kolem $100) a OBD1 rozdelovac, bohuzel nevim jistli nejaky obd1 rozdelovac fitne. Takze kable a ECU s S300 pro tve auto zhruba $750. V tvem pripade by bylo jednodusi pouzit Turbo Edit ktery je specificky pro OBD0.
Tuto ECU jako je PR3, PR4 uz s Cipem a programem pro tve auto muzes mit uz za $175. Po te budes muset najit nekoho, kdo ti to dokaze postelovat, ten clovek musi mit emulator, vypalovacku na cip a wideband 02 a nejlepe tunit na motorove brzde/dynamometr, protoze jedine tak muzes videt kolik koni ti pribyva.

[DaM:

Apexi Vafc2 nebo Neo (Vtec controler)$200-450 ziskas zhruba 5-10 whp, P28 ecu S300 plus OBD2-OBD1 kable - $750 a ziskas zhruba 10-20whp plus lounch control, controlka razeni atd. P28 ecu Crome Pro plus kable - $270 ty same funkce jako Hondata jen tezsi pro tunera, zabere vice casu a nekde nefunguje lounch control. Take muze byt tezsi sehnat nekoho kdo s Crome dela.
U obou na konecnem vykonu zalezi na cloveku ktery bude tunit vase auto, tam se setrit nevyplaci. Ja bych si napriklad uctoval kolem 1000- 4000 kc za tune na ulici, nebo na brzde.
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2008 , 11:00   Citovat  

Diky za vycerpavajici info! Asi se mi nejvic zamlouva za varianta s300 za USD 750. Nekdy na jare se mam objevit v Americe, bylo by pak mozne to objednat s dopravou do cca. 2 dnu do hotelu (bud v Nevade nebo v Massachusets, sam jeste nevim, kde budu)? Dikes!!!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2008 , 16:49   Citovat  

Myslim, ze bych to mohl poslat uz za $780 do Cech, nebo do 2 dnu po Statech za $770.
Zjistim presne ceny a kdyz tak to upravim.
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2008 , 21:35   Citovat  

a co Nep Tune ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.1.2008 , 5:07   Citovat  

Neptune RTP vyjde o neco draz nez S300, ale je hezke ze se da pouzit s Bluetooth, bezdratove pripojeni do ridici jednotky!
Sam s nim nemem zkusenosti, neni po nem velka poptavka.
   Návrat  
ladis.biker je teď offline  ladis.biker
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 22:51   Citovat  

Sorry za OT, ale chtěl jsem se zeptat zda je možné použít systém hondata (např s300) na jiném voze než honda? Díky za odpověď.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 6:56   Citovat  

ladis.biker napsal:
Sorry za OT, ale chtěl jsem se zeptat zda je možné použít systém hondata (např s300) na jiném voze než honda? Díky za odpověď.
na tohle ti odpovím já , lze , pokud jsi schopen mechanicky usadit honda rozdělovač místo původního nebo někam jinam na motor , u mě v albu je pár fotek z přestavby bmw na honda ecu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 18:44  Naposledy upravil trackwhore dne 27.10.2008 , 0:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

trackwhore napsal:
Neptune RTP vyjde o neco draz nez S300, ale je hezke ze se da pouzit s Bluetooth, bezdratove pripojeni do ridici jednotky!
Sam s nim nemem zkusenosti, neni po nem velka poptavka.

Opravuji : Neptune RTP zlevnil a ziskava na popularite prodava se za $390 v pomeru s S300 za $595 kde RTP ma temer ty same funkce. Az prodam svou S300, tak hned budu zkouset Neptune.
Neptune RTP nainstalovany ve Vtec ridici jednotce mohu dodat za 12000kc, Hondata S300 s Vtec ECU za 15000 kc.
Jednu vtec ECU s S300 mam za bezkonkurencni cenu 12700kc.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 22:15   Citovat  

Nevis jestli KPRO modul je stejny pro PRA(Euro Ecu bez WB kontroleru) i PRB(US Ecu s WB kontrolerem) jednotky?

Mam Kpro v PRA jednotce a premejslim, ze bych koupil PRB jednotku a prepajel to a pripojil WB do ty jednotky (+ nejakej ten mod kabelaze).

Mam posledni verzi KPRO s datalogingem.

Jde mi hlavne o Lambda overlay ... to je zupa vec na AF tuning - hrozne to ulehcuje praci.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 2:51   Citovat  

Tady je muj rozhovor primo s Hondata:

If I have the PRA ECU with Kpro installed can the Kpro board be reinstalled to PRB or PRC ecu? I'd like to upgrade the ECU because of the stock wideband, or can there be some wideband components installed in the Euro ECU?
Thanks

New postPosted: Mon Oct 27, 2008 8:32 am Post subject: Reply with quote
Yes, the KPro can be transferred.

No, the wideband parts of the ECU cannot be added the PRA.

Takze Kpro modul je stejny a muze byt prendan do US ECU, ale tovarni WB nemuze byt nainsatlovan do Euro ECU.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 9:05   Citovat  

Jo to chapu, ze PRA nema WB controler v sobe ... spis mi slo o to jestli neni vic variant KPRO (pro PRA,PRB,PRC,PRD jednotky).

Diky

Dan
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondata s300
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina