Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 46
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 15:59  Naposledy upravil cocks dne 20.12.2016 , 0:05, celkově upraveno 6 krát. Citovat  

Tak..již dlouho ve mě hlodala myšlenka zvýšení výkonu a zlepšení jízdních vlastností mé lásky....nechtěl jsem to tu nějak předčasně rozvádět ale zřejmě již nastal ten čas Úsměv

Auto jsem na doporučení Minora svěřil do rukou Petra Krejzy alias MotorArt s.r.o. a měla by se mi co nevidět vrátit z dílny s tím že :
MOTOR: - úprava hlavy začištění zabroušení ventily sedla atd,nové těsnění + srovnání hlavy, větší klapka 66mm, manifold ITR, vačky MotorArt + pružiny, retainery a stavitelná rozvodová kola a nový řemen + chladič. Honda ... samozřejmostí jsou svíčky, sání, svody se budou ještě řašit zatím jsou tam ty Racelandy, průchozí kat a koncový tlumič...zřejmě bude komplet CatBack.
PŘEVODOVKA: - Stálý převod z verze SiR (tuším že 4.40) a samosvorný lamelový diferenciál CUSCO
BRZDY: - instalace tzv. "pancéřovaných" hadic, kompletní program EBC (desky + kotouče) + zřejmě dojde i k výměně posilovače a hl. brzd. válce za nové komponenty.

To je zatím vše na co si vzpomínám, auto prošlo kompletní GO karoserie a dostalo nový lak (byť možná s pár ALE ale na tom se pracuje) + přibyde ještě kvalitnější audio zástavba (další "ohavná" tuba meetallll )

S autem mám další plány ale to zatím nechci předbíhat, přeci jen rozpočet není bezedný (bohužel)

cenově cca 70 000 + ..dbez brdz ....případné dotazy rád zodpovím ,samozřejmostí bude upload videí a grafu z brzdy každopádně sám nevím, co od toho mám čekat Úsměv

Myslím, že po všech těch dotazech a pokusech je tato cesta cestou nejideálnější, než abych se v tom vrtal sám a všechno wc podělal Úsměv

V současné době se ještě čeká na špéru, která ještě není v čr a tudíž se zatím neinstaluje ani převod, takže nejbližšší akci - Mimoňské války absolvuju bez nich s tím, že po doručení do čr se dodělá i převodovka...pak se teprve ukáže to správné peklíčko VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 16:02   Citovat  

Jojo, a když se to Cocksovi nebude líbit, prej dostanu na pamětnou:) Tím asi myslí, že mi dá to céro na památku, ne? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 16:36   Citovat  

Minor napsal:
Jojo, a když se to Cocksovi nebude líbit, prej dostanu na pamětnou:) Tím asi myslí, že mi dá to céro na památku, ne? Velmi šťastný

přesně tak..zcela zdarma, ještě ho dovezu, s plnou nádrží komplet vyčištěné v polopřevodu se zaplacenou EKO daní pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 16:45   Citovat  

pěknej seznam OK

Cusco 1 way, nebo 1,5 way?
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 17:15   Citovat  

no, rozpočet možno bezedný nie je, ale skoro to tak vyzerá Velmi šťastný
pekne cocksi OK
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 18:09   Citovat  

ježiši! Ten chlapák má snad bezednou peněženku. Jen ten lak stál majlant a teď zase tohle Tak to koukám!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 18:14   Citovat  

Ten samosvor mě zajímá...
   Návrat  
hrebo je teď offline  hrebo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 18:24   Citovat  

ty jo, to nevypadá vůbec zle.. možná to i trochu pojede Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 18:50   Citovat  

ten samosvor me taky zajima Úsměv jinak hodne stesti, jestli ti to vsechno klapne jak ma, tak to poleti
   Návrat  
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 21:35   Citovat  

chceme cenu za samosvor Úsměv ked ta SS prosim Velmi šťastný
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 22:05   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
chceme cenu za samosvor Úsměv ked ta SS prosim Velmi šťastný
cusco stojí okolo 20tis... Pokud se nepletu.
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 22:09   Citovat  

Uvidíme se na startu. Budu se těšit Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 22:11   Citovat  

Neznam sice vyrobce svodu, vyfucku apod ...
ale Mimon bude za 14.3 OK
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 8:26   Citovat  

ChuCky napsal:
Uvidíme se na startu. Budu se těšit Úsměv
taky jsme chtěl jet.. ale asi z toho nic nebude..
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 8:39   Citovat  

OK u me mas plus predevsim za to ze nejdes jako vetsina tuneru crx, jen smerem vykonu ale mas v planu i brzdy....
kazdopadne uz ted je to tvoje cero pekna vonavka Úsměv co ten lak jak to dopadlo s reklamaci ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 10:00   Citovat  

Zrušíme sekci garáž, každej si založíme topic o tom co jsme si koupili KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 10:34   Citovat  

Dejf - to opravdu nevím, na to jste tu na mě moc chytří Úsměv ...ale je to lamelovka.
pepo crx - no tak pokud bych měl "volnou ruku" tak bych z toho chtěl udělat něco ve stylu MarAta..ale pořád chci zůstat u koncepce "cestovního vozu" tzn. žádnej vyházenej vnitřek a podobný zvěrstva.
Hellborn - jo, mě taky Úsměv hlavně z toho důvodu jak se to bude chovat..mám trochu strach Úsměv
hrebo - no mohlo by tak trochu Úsměv
chcemVTI - no dejme tomu že to je někde mezi 10ti a 20ti Úsměv PK má dobrý ceny..
Chucky - nápodobně pane Úsměv
ReNo - to je tvůj předpoklad bez úpravy převodovky nebo s úpravou ? jinak svody co tam byly z marfiho a výfuk jen upravený od PK, není tam nějakej komplet...třeba časem...ale je to strašná pálka za to Smutný
Newer - tak to bych byl blázen kdyby to bylo bez brzd, vždyť to vůbec nebrzdí, vůbec celý brzdy byly extrémně špatný KO
CRXMANN - tak si stejně musel někdo rejpnout že, to by jinak nešlo..já se tu ničím nechlubím, spousta lidí včetně mě tu denně zakládá topicy kde se ptají na úpravy a co a jak a jaký to bude mít výsledek, já se tu snažím těm ostatním, kteří toho taky moc neví jako já to trochu objasnit bez vzorců a počtů a ukázat jim jakou kombinaci toho a toho jsem zvolil já a jaký to přineslo výsledek atd atd...do garáže to časem taky nacpu ale našl jsem tu pár témat kde si člověk taky staví svůj sen tak proč bych já nemohl ? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 10:55   Citovat  

Jsem zvědavý na výsledek. Alespoň se budu mít od čeho odpíchnout potom. Špéru plánuji QUAIFE, ale lamelovka je zase něco jiného no...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 11:21   Citovat  

CRXMANN napsal:
Zrušíme sekci garáž, každej si založíme topic o tom co jsme si koupili KO
jsem pro muhehe
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 11:39   Citovat  

cocks napsal:

CRXMANN - tak si stejně musel někdo rejpnout že, to by jinak nešlo..já se tu ničím nechlubím, spousta lidí včetně mě tu denně zakládá topicy kde se ptají na úpravy a co a jak a jaký to bude mít výsledek, já se tu snažím těm ostatním, kteří toho taky moc neví jako já to trochu objasnit bez vzorců a počtů a ukázat jim jakou kombinaci toho a toho jsem zvolil já a jaký to přineslo výsledek atd atd...do garáže to časem taky nacpu ale našl jsem tu pár témat kde si člověk taky staví svůj sen tak proč bych já nemohl ? Tak to valím bulvy

staví svůj sen...už jenom to slovo staví..
je to fajn,dozvědět se různý vychytávky z pracovního postupu, zádrhele a řešení dané věci..
ale z toho,že si někdo nechá stavit a co kupuje, z toho se dozvim akorát tak cenu a kolikrát ani to ne..
jestli to myslel crxmann nějak takhle, tak má recht a rejpání to neni OK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 11:57   Citovat  

Řada témat je tu úplně o ničem, případně nijak s hondami nesouvisí. Tohle je aspoň o hondách a má to nějakou vypovídací hodnotu, jaké součástky si vybral, kdo mu projekt realizuje atd. Otázka, za kolik se jaká věc dá sehnat a podobně, taky jistě není od věci.
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:00   Citovat  

RASTA napsal:
je to fajn,dozvědět se různý vychytávky z pracovního postupu, zádrhele a řešení dané věci..
ale z toho,že si někdo nechá stavit a co kupuje, z toho se dozvim akorát tak cenu a kolikrát ani to ne..

No každý není takový odborník a eskamotér jako Ty, já jsem si třeba taky SÁM postavil swap B16A2 do ED9, a trebas elektrika ci mechanicke veci jako napravy, brzdy, poloosy atd neni pro me zadny problem si udelat sám, ale do ceho bych nikdy nesel, je kuchat vnitrnosti motoru ci s*at se do mapy ECU! Nekdo neni ani na to, vymenit si vyfuck... nechci timto nekoho napadat v tom, ze je neschopny, ale kazdy nemuze umet vsechno... napr. kolik uprav si udelal ReNo? ted ho nechci nejak urazit (mam toho kluka rad, nic proti nemu), ale proc jste z neho tak vypleskly a tleskate mu na Hday, kdyz si vlastne nechal vse udelat od nekoho jineho? Meli byste se chlapci zamyset, jestli rypete opravnene. Cya
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:02   Citovat  

RASTA napsal:

tak každej nemá obě ruce pravý, nemá garáž, zkušenosti ani odvahu a radši to svěří odborníkům na slovo vzatým, já sedím od rána do večera v práci a doam je malej tak si to vynahrazuju takhle.. nikdy jsem pro "tohle" neměl zázemí ani podporu, na blbym fichtloj jsem se naučil jezdit až v 15ti když už kámoši lítali v autech.. tak proto.. a seznamem "nakoupených věcí" to rozhodně neskončí Úsměv ..někdo prostě má a někdo nemá, třeba jednou můj syn, do kterýho to budu cpát ze všech stran co to půjde bude mít šikovný ruce a bude mít svou dílnu atd atd...

když bych to nacpal do garáže tak by to bylo o ničem, chci si tu o tom tady s lidma popovídat, vyměnit názory a postřehy...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:05   Citovat  

Přesně jak napsal Rasta.
Já sem do Tebe neryl. Jen jsem podotkl, že na to abych publikoval co jsem si koupil je dělaná garáž.
Tenhle topic nemá pro mne žádnou vypovídací hodnotu protože předpokládám, že nebudeš vědět nic o instalaci, problémech atd. Jen jsi napsal koupil jsem si tohle a dal jsem to tam dělat... KO a nazval to project 2010
A jenom aby sis nemyslel, fandím Tvým úpravám a líběj se mi i směr kterým jdeš, jen jsem okomentoval účelnost topicu.

Líbí se mi třeba ginodovo projekt, který sleduju OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:06   Citovat  

ChuCky napsal:
No každý není takový odborník a eskamotér jako Ty, já jsem si třeba taky SÁM postavil swap B16A2 do ED9, a trebas elektrika ci mechanicke veci jako napravy, brzdy, poloosy atd neni pro me zadny problem si udelat sám, ale do ceho bych nikdy nesel, je kuchat vnitrnosti motoru ci s*at se do mapy ECU! Nekdo neni ani na to, vymenit si vyfuck... nechci timto nekoho napadat v tom, ze je neschopny, ale kazdy nemuze umet vsechno... napr. kolik uprav si udelal ReNo? ted ho nechci nejak urazit (mam toho kluka rad, nic proti nemu), ale proc jste z neho tak vypleskly a tleskate mu na Hday, kdyz si vlastne nechal vse udelat od nekoho jineho? Meli byste se chlapci zamyset, jestli rypete opravnene. Cya

chucky děkuju.. přátele nebudem tu rozjíždět žádný flame Úsměv já alespoň na rovinu přiznám, že si na autě máloco udělám sám a jsem prostě "jen" uživatel...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:09   Citovat  

cocks napsal:
tak každej nemá obě ruce pravý, nemá garáž, zkušenosti ani odvahu a radši to svěří odborníkům na slovo vzatým, já sedím od rána do večera v práci a doam je malej tak si to vynahrazuju takhle.. nikdy jsem pro "tohle" neměl zázemí ani podporu, na blbym fichtloj jsem se naučil jezdit až v 15ti když už kámoši lítali v autech.. tak proto.. a seznamem "nakoupených věcí" to rozhodně neskončí Úsměv ..někdo prostě má a někdo nemá, třeba jednou můj syn, do kterýho to budu cpát ze všech stran co to půjde bude mít šikovný ruce a bude mít svou dílnu atd atd...

když bych to nacpal do garáže tak by to bylo o ničem, chci si tu o tom tady s lidma popovídat, vyměnit názory a postřehy...

myslím že si nepochopil jak to myslel. Neshazoval ho za to že si to neudělá sám. Taky sem levej a netroufnul bych si. Ale napadl účelnost topicu stejně jako já. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:11   Citovat  

CRXMANN napsal:
Přesně jak napsal Rasta.
Já sem do Tebe neryl. Jen jsem podotkl, že na to abych publikoval co jsem si koupil je dělaná garáž.
Tenhle topic nemá pro mne žádnou vypovídací hodnotu protože předpokládám, že nebudeš vědět nic o instalaci, problémech atd. Jen jsi napsal koupil jsem si tohle a dal jsem to tam dělat... KO a nazval to project 2010
A jenom aby sis nemyslel, fandím Tvým úpravám a líběj se mi i směr kterým jdeš, jen jsem okomentoval účelnost topicu.

Líbí se mi třeba ginodovo projekt, který sleduju OK

jasně no...to asi jo..na druhou stranu PK volám každý den + mejlejem a vím toho docela dost koor včera se vyskytl jeden problém který mě i PK docela rozhodil..a to jsou právě ty chvíle kdy jsem rád, že se u toho nevztekám já ale odborník, protože to jsou neskutečný laborace a ladění do nesmyslů a na to bych si právě nikdy netroufl..

jinak ginďa je machr o tom žádná...zlatý ruce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:14   Citovat  

jinak pro větší vypovídatelnost teda jsem v tom zatím bez brzd někde kolem 70 000 CZK ....

a to v ceně nejsou vačky a nevím hlavně, co na to řekne spojka...ta půjde asi v Mimoni do kelu bych řekl...
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:19   Citovat  

cocks napsal:
jinak pro větší vypovídatelnost teda jsem v tom zatím bez brzd někde kolem 70 000 CZK ....

a to v ceně nejsou vačky a nevím hlavně, co na to řekne spojka...ta půjde asi v Mimoni do kelu bych řekl...
70tis?za jaky dily jsi tuhle castku utratil?
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2010 , 12:34   Citovat  

jinak mezi náma, na větší překopávky motoru si ještě netroufnu Se stydím , jinak si dělám vše je to dobrý

to cocks: byla to reakce na topic,jinak aspoň,že se takhle přiznáš..motor mám taky od Petra a nestěžuju si..teďka sem si, podle toho jak předělávali manifoldy, předělal svůj intake manifold..(s pomocí D16Z5 a B16A1 udělal jeden) Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina