Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
AAA auto Praha
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Věříte tomu co se dějě v AAA podle tohoto dopisu?
Ano jsou to šmejdi !
69%
 69%  [ 27 ]
Něco na tom bude
10%
 10%  [ 4 ]
Nevěřím
7%
 7%  [ 3 ]
mám podobnou zkušnost
2%
 2%  [ 1 ]
mám velmi dobrou zkušenost
10%
 10%  [ 4 ]
Hlasovalo : 39
Celkem hlasů : 39

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 15:31   Citovat  

A A A

Chystáte se koupit starší automobil v bazaru? Ale prosím ...

poslyšte neuvěřitelný příběh, který se stal ...

V srpnu 2001 jsem si vyhlédl v autobazaru AAA AUTO PRAHA, ulice Dopraváků automobil Mitsubishi Pajero Sport v ceně 679 tisíc Kč.

Informační leták sliboval "kvalitní a prověřený vůz za nejlepší cenu" a hošík s kravatou mne ujišťoval, že na vozidlo mám "půlroční záruku na skryté vady".

Složil jsem NEVRATNOU zálohu 14 tisíc korun a už jsem se v tom > vezl...

Následně, při koupi zamluveného vozu o týden později,jsem využil možnosti "nejvýhodnějšího leasingu" u společnosti CCB-Leasing a složil akontaci 50 procent. "Důvěřujte profesionálům!", nabádal mne z reklamy Karel Loprais, šestinásobný vítěz Rallye Paříž - Dakar. "Důvěřujte nejlepším!", radila sympatická Kateřina Hrachovcová. A já blbec jim uvěřil! Poprvé a doufám i naposled jsem uvěřil profesionálům!

Povznesl jsem se nad to, že Všeobecné smluvní podmínky byly napsány titěrným písmem.

Povznesl jsem se i nad to, že mi při podpisu leasingové smlouvy vnutili kartu asistenčních služeb ABA v ceně 2450 Kč, ačkoliv součástí havarijního pojištění vozu u firmy Zurich je asistenční služba ELVIA.

Dále mi ten hodný pán v kravatě předložil účtenku na 1950Kč za lustraci vozidla tuším firmou Cebia, ačkoliv prodejce "garantuje původ vozu".

Ruka ruku myje,pomyslel jsem si. Nebudu dělat dusno kvůli pár tisícovkám.

A záhy jsem se dozvěděl, že ačkoliv "měsíční splátky zahrnují plné povinné ručení" (stále cituji reklamní leták), já si ho budu muset zaplatit sám, protože blebleble. Uvědom si čtenáři, že v té době již byla složena NEVRATNÁ záloha > (O kterou bych přišel, pokud správně rozumím slovu nevratný).

Mitsubishi bylo krásné, byla to láska na první pohled. Ti hoši ho leštili tak, že vypadalo skoro jako ze zlata. Chtěl jsem s ním jet až > tam, kde se hory dotýkají slunce ... žádné jiné auto by to nezvládlo. Nezradím TĚ!, řekl jsem si, vyklopil na stůl třistapadesát tisícovek, hrst drobných ... a podepsal. Abych měl jistotu, že jsem nekoupil špatně, nechal jsem vůz prohlédnout v autorizovaném servisu, kde mne upozornili na to, že vůz byl havarovaný, má vadnou geometrii řízení, jeví závadu převodovky, drobné závady v osvětlení vozidla, sjeté pneumatiky. S každým zařazením rychlosti, kdy se z převodovky ozvalo GRRR (někdy se neozvalo Úsměv se mne začalo zmocňovat svaté rozhořčení a řekl jsem si DOST! Vzhledem k tomu, že jsem kupoval "kvalitní a prověřený vůz s půlroční zárukou" a na výše uvedené nedostatky, zejména podezřelý stav převodovky a předchozí havárii vozidla mne nikdo neupozornil odvezl jsem automobil do AAA na reklamaci s tím, že kvalitní a prověřený vůz si představuji jinak a trvám na zrušení kupní smlouvy a vrácení peněz. Pánové v reklamačním oddělení, aniž by se vůbec na automobil podívali, zase trvali, na tom, že jsem koupil starší automobil, že jeho stav je tomu odpovídající a není důvod smlouvu rušit. Asertivní technika přeskakující gramofonové desky. Ne, Ne, Ne... Co se dá dělat, za blbost se platí, důvěřuj ale prověřuj ...

Teprve později jsem objevil v Protokolu o zkušební jízdě a předání automobilu - Příloha č.1 ke kupní smlouvě, malililinkatými písmenky napsaný poslední

vychytralý odstavec, ve kterém se praví, že můj automobil patří do skupiny C, což je stav "horší než dobrý ... a doporučuje se důkladná technická kontrola a oprava všech agregátů, zejména motoru, převodovky" ...
"kupující akceptuje veškerá rizika a chápe, že AUTOMOBILE GROUP, a.s. nemůže být a není odpovědná za další opotřebení automobilu a vady automobilu zjištěné kupujícím až po jeho převzetí od prodávajícího". .....A to prosím u auťáku za bezmála třičtvrtě miliónu s najetou sedmdesátkou tisíc kilometrů. Jsou to opravdu profíci! Trošku to hrká ale jedeme dál

.........

Během několika málo dnů, s přihlédnutím k dalším nepříznivým okolnostem mého života jsem přehodnotil svůj původní záměr kvůli kterému jsem Mitsubishi kupoval a usoudil, že mít automobil pochybné kvality je pro mne zbytečným luxusem a rozhodl jsem se na svou žádost zrušit leasingovou smlouvu s vědomím, že na tom prodělám, ale čím dříve smlouvu ukončím, tím prodělám méně.
Reklamní letáček AAA sliboval možnost "leasingovou smlouvu kdykoliv vypovědět". Předpokládal jsem, že leasingová společnost auto vrátí do AAA a vzhledem k tomu, že jsem jej užíval cca 14 dnů, bude jeho cena prakticky stejná s cenou kupní nehledě k tomu, že jsem
stihl do automobilu investovat 30 tisíc korun za prohlídku v autoservisu, seřízení, výměnu oleje a nové pneumatiky. Vůz jsem předával v lepším stavu než jsem jej před čtrnácti dny převzal. Leasingová společnost CCB-Leasing překonala mé nejbujnější představy (od začátku do konce mne oslovovali "Vážený kliente" a "Vážený pane"), vůz ode mne převzala 27.8.2001, prý jej nechala ocenit soudním znalcem (na 500tisíc korun), nabídla více autobazarům a nejvyšší cenu nabídlo právě AAA, totiž 550 tisíc korun.

Záležitost se vlekla dva měsíce navzdory mému několikerému upomínání. Při závěrečném vyúčtování 4.10.2001 mi CCB zaslalo složenkou 16864 Kč. Pokud tomu správně rozumím, leasingová společnost mi naúčtovala všechny zbývající leasingové splátky - "dlužné splátky 510451Kč" a ještě k tomu "penále 23481Kč" za 23 denní prodlení těchto splátek (které jsem měl podle leasingové smlouvy splácet následujících 18 měsíců - podle splátkového kalendáře). Při zjištění, že mi naúčtovali také bezmála 60 tisíc korun havarijního pojištění na následujících 18 měsíců provozu automobilu, který dnes patří někomu jinému, si jako "Vážený klient" přestávám připadat.

Suma Sumárum: Za "zapůjčení" automobilu Mitsubishi Pajero na čtrnáct dní od AAA AUTO PRAHA za pomoci CCB-leasing jsem dal přes 320 tisíc korun!(nepočítám-li mou investici do automobilu 30 tisíc Kč) Tak tomu říkám byznys!

Nevěříte svým očím? Ale ano! Tohle není sen. Zde se sny rozplývají. Od samého začátku jsem se snažil tuto záležitost nazvat celkem velkoryse nedorozuměním - při reklamaci vozidla s jehož stavem jsem nebyl spokojený
(smůla, bylo to céčko) i při vyúčtování leasingu (asi jsem podepsal něco co jsem podepsat neměl, anebo neumím počítat).

Poslal jsem smířlivé dopisy oběma firmám, že tohle snad nemohou myslet vážně. Nic, myslí to vážně ... Tak co, ještě důvěřujete "profesionálům"?

Vít Paroulek

PS: Rozešlete to kam to jde, ať konečně lidi vidí jaký to jsou ku...!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 15:43   Citovat  

KO
Tak tohle je teda pecka,je mi te fakt lito. Utvrdil jsi mne v tom,ze si nikdy nebudu brat leasing a auto nekupovat v bazarech. Ale na druhou stranu,do toho Mitsubishi jsi mel zajet pred koupi,ne po ni,takhle to delam vzdycky a bazar,kterej ti to neumozni neni bazar,ale pochybna kseftarna,ktera ma co skryvat.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 15:44   Citovat  

ja byt tim poskozenym tak se asi neudrzim a vsechny bych je tam postrilel.... cože cože ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 15:54   Citovat  

Podepsat můžeš, přečíst musíš... Velmi šťastný
   Návrat  
lahoo je teď offline  lahoo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 15:59   Citovat  

Znám taky spoustu lidí co mají auto z AAA a už by to v životě neudělali.. KO
   Návrat  
sivek je teď offline  sivek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 16:56   Citovat  

Kamarádka koupila v AAA osobáka za 70tis. a při technický se přišlo na to že vozidlo je kradený-trvalo to téměř rok než dostala peníze zpět
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 16:58   Citovat  

AAA? anooo..znam mnoho historek z teto firmicky.. to snad ne naštvanej to snad ne

jak skladaji auta ze 3...ruzne meni interier a vymenuji dily atd atd..proto vim o cem tahle firma je to snad ne to snad ne

uprimnou soustrast Tak to koukám!

PS: celkem se drzis..ja bych to tu jen nenapsal..bych spis nekomu neco asi udelal to mi hlava nebere

Rozeslal sem vsem znamym tvuj pribeh na mail Se stydím at se pouci co nejvic lidi..a na Facebook s tim OK ale ten ja nemam HaHaaa
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 17:16   Citovat  

Hlavator napsal:
PS: celkem se drzis..ja bych to tu jen nenapsal..bych spis nekomu neco asi udelal to mi hlava nebere

Tipuju ze se to nestalo primo mu, ale ze to taky jen posila dal Úsměv
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 17:16   Citovat  

docela smula... vyhodit tolik peněz za 2 tydny .. asi bych si přečetl naprosto celou tu smlouvu, zloději.. nebyt toho odstavečku tak bych je dal k soudu.. není nad kupovaní od normálního majitele..
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 17:18   Citovat  

bych rek, ze pan byl asi hodne nezkuseny :) Jednak koupil draze, jednak pred koupi nezkontroloval auto, jednak daval nevratnou zalohu (coz je pekna bejkarna), pak podepsal aniz by si zjevne precetl VSECHNO a hlavne VERIL. Je mi ho lito, ale venku je jungle a on se stal obeti. Jeho blbost, bohuzel. Ne ze bych tu chtel bejt za chytraka. Kazdopadne jsou to mrchy, neco na tom bude. Kazdymu rikam, ze je blbost brat neco z bazace, asi jakyhokoliv, aspon tady v CR.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 17:33   Citovat  

Nejvetsi bazar = nejvice nespokojenych klientu

ve smlouve jasne bylo napsano ze vuz je skupiny C, pak se preci pan nemuze divit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:02   Citovat  

jo jinak, přišlo mi to mailem Mrk docela bych se tomu ani nedivil. Neznám člověka co by je vychválil. Jendou jsem se tam byl podívat tady v ČB A když jsem vyděl tu samou Mazdu 323F za 64tis. Tak na me šli mrákoty. já za ní dal 23tis. v tej době
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:10   Citovat  

bordel napsal:
Nejvetsi bazar = nejvice nespokojenych klientu

ve smlouve jasne bylo napsano ze vuz je skupiny C, pak se preci pan nemuze divit

jestli to bylo napsano "jasne" tak o tom by se asi dalo diskutovat, je prasarna psat nejake odstavecky dole na smlouve milimetrovym pismem aby si toho nekdo nahodou nevsiml a pritom tam napsat vlastne to nejdulezitejsi z cele smlouvy... KO
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:20   Citovat  

mot napsal:
jestli to bylo napsano "jasne" tak o tom by se asi dalo diskutovat, je prasarna psat nejake odstavecky dole na smlouve milimetrovym pismem aby si toho nekdo nahodou nevsiml a pritom tam napsat vlastne to nejdulezitejsi z cele smlouvy... KO

Bohuzel, urokovy miry jsou taky malym pismem a jsou to nejdulezitejci na pujcce....

My tam prodavali jedno auto, vsechno ok, sepsala se smlouva a pak nas po premlouvani nechali odjedt, abychom si vyndali veci z vikendu, samozrejne nam nabizeli, odvoz apod. Misto domu jel tata do dilny aby vyndal loketku, alarm, radio, repraky, vratil zamky a prehodil kola. Bohuzel, smlouva byla napsana, tak s tim nic nezmohli. Jejich chyba, hold meli na to auto kupce, tak jim nic jineho nezbyvalo. Je to tak 8 let zpet.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 18:32   Citovat  

Zeptejte se Targamana, teď už montyho,jak jsou spokojeni s HR-V z AAA... Velmi šťastný

Myslíte,že je to v jiných bazarech jinak? Doporučuju Kingovo příběh - taky si s C5g v nějakém bazaru (a nebyly to AAA) naběhl... Velmi šťastný
   Návrat  
jend@ je teď offline  jend@
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 19:33   Citovat  

Mohu potvrdit. To se opravdu stalo. Pracoval jsem v AAA a takových příběhu se tam stalo víc. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 21:34   Citovat  

Kokta rekl "AAAAAA tam bych si aaaaaauto nikdy nekoupil" HaHaaa HaHaaa HaHaaa Tahle story je celkem stara zalezitost.Pokud se nepletu tak urcite 2-3 roky.Muj byvaly sef si koupil Accorda v AAA v Ostrave za celkem balik s tim ze mu jej doporucili a do pul roku sjete vnitrkem gumy (a to tam byly nove) a kazdy dil jina barva.Nehlede na to ze nesvitil check motor a spousta drobnosti k tomu.Takze ani za nic!!!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2010 , 22:53   Citovat  

k tomu se hodí ještě tenhle článek Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 7:48   Citovat  

to bych do tak kvalitniho bazaru jako AAA nikdy nerekl pořádnej výtlem takovych pribehu tam budou mit stovky rocne OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 7:55   Citovat  

Bohuzel, opotrebena vec ma vzdy sve mouchy. Kdyby lidi stara auta zlikvidovali a koupili nove, tak se to nedeje. Kazde auto je pouzivane jinak, kazde jezdi jinde a pak jsou proste odlisne, nektera jsou bourana jina ne. Kazda koupe veci z druhe ruky je loterie. Bud auto prohlednu a je v poradku, tak koupim a jezdim, nebo proste neprohlednu, neco zanedbam a pak se nemuzu divit, ze se deje to ci ono. Navic oni ve smlouvach maji napsano, zda auto bylo bourane ci nikoliv, dokonce tam maji napsano zda ma stoceny tachometr ci nikoliv a to i kdyz ma servisni knizku, ac to proste neni do oci bijici jako "AKCE SLEVA - 10000kc NA VSE".

Navic kdyz se nekdo zamysli, tak auto ktere je v TOP stavu se z 80% prodava soukrome pres inzerci, mezi zname, rodinu, spolupracovniky.... Pokud neni v TOP stavu, po nehode... tak se ho majitele chteji rychle zbavit a aby predesli problemum s novym majitelem, tak ho prodaji levneji do bazaru, kde za nej prevezmou veskerou zodpovednot, prave jako AAA, Esa a pod, kde je jednoduse vykoupi, zadnej komisni apod prodej.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 8:00   Citovat  

tak tohle je hodně starý a vymyšlený.... KO
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 8:13   Citovat  

Taky znam par pripadu...ale taky je pravda ze uz je to par let zpatky, nevim jak to delaj ted...
Chtelo by jim udelat nekde nejakou reklamu at to vsichni vidi, jaky to jsou **** a ne jen tady na HC Úsměv
Mate nejaky napad?Úsměv Mozna udelat nejaky web kde budou tyto clanky napsany ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 9:18   Citovat  

bordel napsal:
Bohuzel, opotrebena vec ma vzdy sve mouchy. Kdyby lidi stara auta zlikvidovali a koupili nove, tak se to nedeje. Kazde auto je pouzivane jinak, kazde jezdi jinde a pak jsou proste odlisne, nektera jsou bourana jina ne. Kazda koupe veci z druhe ruky je loterie. Bud auto prohlednu a je v poradku, tak koupim a jezdim, nebo proste neprohlednu, neco zanedbam a pak se nemuzu divit, ze se deje to ci ono. Navic oni ve smlouvach maji napsano, zda auto bylo bourane ci nikoliv, dokonce tam maji napsano zda ma stoceny tachometr ci nikoliv a to i kdyz ma servisni knizku, ac to proste neni do oci bijici jako "AKCE SLEVA - 10000kc NA VSE".

Navic kdyz se nekdo zamysli, tak auto ktere je v TOP stavu se z 80% prodava soukrome pres inzerci, mezi zname, rodinu, spolupracovniky.... Pokud neni v TOP stavu, po nehode... tak se ho majitele chteji rychle zbavit a aby predesli problemum s novym majitelem, tak ho prodaji levneji do bazaru, kde za nej prevezmou veskerou zodpovednot, prave jako AAA, Esa a pod, kde je jednoduse vykoupi, zadnej komisni apod prodej.

Jo, ojetina je vždy trochu loterie,ale rizika se dají snížit.

Ještě je možnost nechat auto v bazaru na protiúčet.

D15B2 napsal:
Taky znam par pripadu...ale taky je pravda ze uz je to par let zpatky, nevim jak to delaj ted...
Chtelo by jim udelat nekde nejakou reklamu at to vsichni vidi, jaky to jsou **** a ne jen tady na HC Úsměv

A víš 100%,že se to stalo? Jinak bys jim mohl poškodit jméno a to by bylo hodně drahý...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 9:39   Citovat  

D15B2 napsal:

Proc reklamu? Navic spousta lidi si to pribarvuje v afektu, takze takove clanky by byly zcestne.

Viz tento:

Složil jsem NEVRATNOU zálohu 14 tisíc korun Proc? Na co? K cemu? Jen tak?
při podpisu leasingové smlouvy vnutili kartu asistenčních služeb ABA v ceně 2450 Kč Ano vnutili, takze to neni povinne, ale maji z toho provize, cili predpokladam, ze pan ji chtel

Cebia, tam by se dalo polemizovat, oni maji auta proverena svym zpusobem, ale zrejme nikoliv Cebii, pokud pan pozadoval certifikat, tak ho musel hold zaplatit. Ja myslim, ze ho pozadovala leasingovka, jelikoz je to auto ve vyssi hodnote.

Ve smlouve bylo napsano technicky stav C "horší než dobrý ... a doporučuje se důkladná technická kontrola a oprava všech agregátů, zejména motoru, převodovky" Proc si pan tedy stezuje na stav vozu "vůz byl havarovaný, má vadnou geometrii řízení, jeví závadu převodovky, drobné závady v osvětlení vozidla, sjeté pneumatiky. S každým zařazením rychlosti, kdy se z převodovky ozvalo GRRR"

Navic ty podminky na letaku funguji, ale ne pro vsechny. Pokud se panovi nelibila splatka 11300kc mesicne, ale chtel jen 9990kc mesicne, tak jednoduse zvolili jinou spolecnost cili jine podminky, ktere mel jiste ve smlouve.

Je to stejne, jako Veselacovo nejlevnejsi havarijni pojisteni. On ho pro nekolik lidi ma nejlevnejsi, ale me treba nepojisti ani jedno auto, protoze nikde nedodal, ze pojistuje lidem od 24let a vyse... Mam mu za to delat nejakou reklamu, ze lze? TO preci neni pravda, on ho skutecne dokaze pokud se nekdo vejde do jeho "modelu"
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 10:49   Citovat  

ja mam taky paradni zkusenost s |AAA auto a mym prvnim autem honda civic MA8 Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 10:53   Citovat  

bordel napsal:

Ve smlouve bylo napsano technicky stav C "horší než dobrý ... a doporučuje se důkladná technická kontrola a oprava všech agregátů, zejména motoru, převodovky"

S i delas kiss me wc

co to je za kategorii auta prosimte..pokud takove auto bazar prodava tak papa to muzu jit rovnou na vrakac Chápeš!

Pan je hlupak ze si poradne neprocetl co koupil,ale figle AAA zna uz temer skoro kazdy bud ze sve zkusenosti,zkusenosti kamarada bo nekde z netu ci televize..je otresne co si dovoluji...ale bohuzel je jeste otrtesnejsi ze se porad najdou tupci co tam chodi Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 11:08   Citovat  

Hlavator napsal:
S i delas kiss me wc

co to je za kategorii auta prosimte..pokud takove auto bazar prodava tak papa to muzu jit rovnou na vrakac Chápeš!

Pan je hlupak ze si poradne neprocetl co koupil,ale figle AAA zna uz temer skoro kazdy bud ze sve zkusenosti,zkusenosti kamarada bo nekde z netu ci televize..je otresne co si dovoluji...ale bohuzel je jeste otrtesnejsi ze se porad najdou tupci co tam chodi Tak to koukám!

A proč by to bazar nemohl prodávat? Vždyť je to ojetina a bazary jsou na použité zboží (všeobecně). To je jako bys řekl,že bazar nemůže prodávat mobil s prasklým displayem... Proč by nemohl?? Cena je otázka nabídky a poptávky - pokud by to nekoupil za 670tis,tak by to za měsíc dva mohl koupit třeba za 400...

Jinak tyhle fígle používá většina bazarů...

Tu záruku na skryté vady na půl roku fakt máš,ale za podmínek,které si bazar stanoví - pokud na ně přistoupil...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 11:37   Citovat  

Hlavator napsal:
S i delas kiss me wc

Kdyz si takove auto koupis od jedince s annonce, myslis ze nejak pochodis? Pokud ti napise, ze mu nejsou znamy zadne skryte vady a kupujici se seznamen se stavem vozidla, tak kdyz kupujici prijde na tyhle veci, tak ma jednoduse smolika. Acka ti to vsechno napisou do slmlouvy jak se veci maji.

Psal jsem ze koupe ojetiny je loterie, prodavat muze auto svarene z deseti jinych, pokud na to nekdo pristoupi za takovou cenu, je to jen a jen jeho vec, preci Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 11:51   Citovat  

Hellborn napsal:
A proč by to bazar nemohl prodávat? Vždyť je to ojetina a bazary jsou na použité zboží (všeobecně). To je jako bys řekl,že bazar nemůže prodávat mobil s prasklým displayem... Proč by nemohl?? Cena je otázka nabídky a poptávky - pokud by to nekoupil za 670tis,tak by to za měsíc dva mohl koupit třeba za 400...

Jinak tyhle fígle používá většina bazarů...

Tu záruku na skryté vady na půl roku fakt máš,ale za podmínek,které si bazar stanoví - pokud na ně přistoupil...

a kdy sem prosimte rekl, ze to nemuze prodavat ?

jen sem rekl, ze pokud prodava tak papa hold takove bazary stoji na blbcech kteri si tam to auto i pres to jdou koupit

Proto ja osobne bazar to snad ne a samozrejme..jednotlivec ti to muze prodat upne stejne..ale je to kapanek neco jineho..muzes nejen prolezt stejne jako v bazaru cele auto,ale mas kontakt s majitelem a i z toho se da o aute ledasco samozrejme usoudit

jiny pocit budes mit pri koupi od slusneho pana duchodoveho veku a jiny zas kdyz kupujes od 23 leteho floutka s rozkrokem kalhot pod zadkem pořádnej výtlem - samozrejme to neznamena,ze ten te automaticky podvede PANOVE...abyste me hned zase nezacali mlatit argumentama ze i takovy se o auto dokaze starat!! ja vim ze to neni o vzhledu..ale proste je to tak ze chovani,pristup,upravenost,znalosti vozidla atd atd jsou velkyma indiciema pri koupi ojeteho auta

samozrejme i tady na foru se najdou lidi kteri ti prodaji smecko HaHaaa ale aspn o nejake to % mas vetsi sanci pro lepsi kup nez na ulici a tak o 90% vetsi sanci nez v bazaru
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 12:59   Citovat  

Aha,ja myslel,ze se to stalo primo tobe,mels uvest zdroj,odkud cerpas...
Myslim,ze to zase tak zhavy nebude,osm let stara historka,petkrat prikraslena. Nesedi mi,ze by takovej autobazar jako AAA prodavali takovyhle sunky,na tom prece nemuzou zalozit zivnost,pokud prodavaji obrovsky mnozstvi aut a kazdy byla plecka toho stylu,tak by se to mezi lidma rozsirilo a bylo by po bazaru,tohle chovani bych ocekaval u bazaru nekde na okraji vesnice,ne u nadnarodni spolecnosti. (Spokojenej clovek reknu svou zkusenost dvoum,nespokojenej deseti,tak nejak to myslim je) Ale holt jestli prodavaji nekdy sunty a pan kupec si zajde auto proverit az po koupi,neprecte smlouvu,atd. tak bohuzel,smutne,ale bohuzel.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
AAA auto Praha
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina