Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PCR
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 19:25   Citovat  

tak si predstavte co se mi dnes stalo,jel sem na micku ze si omiji Honda pri vyjezdu stali pomahat a chranit na parkovisti,stopli mne a provedli standartni zastaveni + drogtest,z toho testu vyplinulo ze jsem pozitivni na amfetamin cili na peri.ale problem je v tom ze jsem pervitin nikdy nemnel.tak sme jeli na krev tu mi vzali a odvezli mne zpatky k Honda .ze prej mne dojde obsilka s predvolanim.raci jsem to auto mnel nechat spinavy.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 19:27   Citovat  

to mas celkem "stesti" teda. Sem nikdy neslysel, ze by chytali na vyjezdu z mycky.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 19:42   Citovat  

Tak to koukám! to snad ani neni mozny... ale muzes byt klidnej, nic z toho mit nebudes, krev prokaz ze si nic nemel a timto konci, jinak docela kuriozni chytat u mycky pořádnej výtlem
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 19:49   Citovat  

Jeste ze do myčky nejezdim Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 19:58   Citovat  

mot napsal:
Tak to koukám! to snad ani neni mozny... ale muzes byt klidnej, nic z toho mit nebudes, krev prokaz ze si nic nemel a timto konci, jinak docela kuriozni chytat u mycky pořádnej výtlem

No to ja vim ze v krvi nic nebude,ale ze se jim ten tester nejak pokazil ci co?
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:01   Citovat  

No tak to je konec Úsměv)).
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:22   Citovat  

kalich napsal:
No to ja vim ze v krvi nic nebude,ale ze se jim ten tester nejak pokazil ci co?

a co pouzivali? takovou sadu s nazvem "Drugwipe" ne? ono to neni moc presny, je to jen orientacni...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:25   Citovat  

Tak to je masaker!! pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:28   Citovat  

no jo a neměl jsi nahodou před použitím něco v puse, bombon, zvejku atd. pokud ano tak je to jasný..... je to dobrý
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:30   Citovat  

Nechápu jak ti mohli brát krev, když se testy na drogy dělaj z moči? Aspoň co vozíme takový lidi s dredama když jim něco vyleze, tak jim berou jenom moč, krev se bere když jsi pod vlivem alkoholu, na druhou stranu, aspoň se někteří policajti snaží dostat ze silnic lidi co si nevyděj ani volant, tim nemyslim třeba tebe zrovna, prostě i tester může selhat, je to jenom kus plastu s detekční vodičkou.
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:44   Citovat  

a co takhle něco na chřipku nebereš? nějakej modafen či co... v tom jsou tady svinstva, tak třeba to aktivovalo...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:45   Citovat  

Prcek napsal:
Nechápu jak ti mohli brát krev, když se testy na drogy dělaj z moči? Aspoň co vozíme takový lidi s dredama když jim něco vyleze, tak jim berou jenom moč, krev se bere když jsi pod vlivem alkoholu, na druhou stranu, aspoň se někteří policajti snaží dostat ze silnic lidi co si nevyděj ani volant, tim nemyslim třeba tebe zrovna, prostě i tester může selhat, je to jenom kus plastu s detekční vodičkou.
OK ( to abys věděl, že jsou zde i lidi co práci PČR chápou)
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:52   Citovat  

posero napsal:
OK ( to abys věděl, že jsou zde i lidi co práci PČR chápou)

Mě je jedno jestli někdo chápe práci policie, je to všechno o lidech, jak se kdo chová, tak taky dopadne. Člověk kterej na mě spustí, že je nejlepší a že nic neudělal a přitom neváhá použít sprostá slova či výhružky že si bude stěžovat a tak, nemá u mě šanci že sklopim uši a pujdu dál. Když už jdu někomu vynadat, mám k tomu důkaz, kterej můžu poslat v klidu na úřad, tam se s nim nikdo mazlit už vůbec nebude. Policii si vytváříme sami jako národ, a to tim koho zvolíme a kdo vymyslí zase nějakej praštěnej zákon, je to prostě ve vládě, kdo u policie nepracuje neví o čem mluvim, ale když vidim co zubař dokáže udělat, mám husí kůži, ještě že už vláda padla. Občas když tady čtu některý témata, nestačim se divit, kolik moudrosti všichni maj, ale díky že máš k tomu kladnej postoj.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:58   Citovat  

přesně všechno o lidech ... auto nemam úplně podle přestav zákona ale předevšim slušnym chovánim sem zatim bez postihu Mrk

o tom, že se policie musí řídit zákony mi nemluv nebo se zas nas... svatoušek

pevný nervy Mrk
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:59   Citovat  

Je třeba inviduální přístup na zlo být zlý a naopak ale pozor nic není tak černobílý jak to vypadá-něco jako jing a jang kdy v černém je i trochu bílého-ono i nový koště dobře mete-po 5 letech na služebně se staršími kolegi by ho to už asi nenapadlo....
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:04   Citovat  

Prcek napsal:
Mě je jedno jestli někdo chápe práci policie, je to všechno o lidech, jak se kdo chová, tak taky dopadne. Člověk kterej na mě spustí, že je nejlepší a že nic neudělal a přitom neváhá použít sprostá slova či výhružky že si bude stěžovat a tak, nemá u mě šanci že sklopim uši a pujdu dál. Když už jdu někomu vynadat, mám k tomu důkaz, kterej můžu poslat v klidu na úřad, tam se s nim nikdo mazlit už vůbec nebude. Policii si vytváříme sami jako národ, a to tim koho zvolíme a kdo vymyslí zase nějakej praštěnej zákon, je to prostě ve vládě, kdo u policie nepracuje neví o čem mluvim, ale když vidim co zubař dokáže udělat, mám husí kůži, ještě že už vláda padla. Občas když tady čtu některý témata, nestačim se divit, kolik moudrosti všichni maj, ale díky že máš k tomu kladnej postoj.

Mrk ja si myslim ze je to predevsim o vykazovani cinnosti... Mrk
zakonodarci vymysli ptakoviny aby to vypadalo ze neco delaj, policisti davaj pokuty casto bezduvodne aby vykazali cinnost.
a to : Jak se kdo chová tak taky dopadne .. je přinejmenším usměvné.... Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:14   Citovat  

mot napsal:
a co pouzivali? takovou sadu s nazvem "Drugwipe" ne? ono to neni moc presny, je to jen orientacni...

nevim co to bylo,ale poldy jsem se ptal jesti se to muze splist a on rikal se se to nestava.leky neuzivam zadne.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:24   Citovat  

kalich napsal:
nevim co to bylo,ale poldy jsem se ptal jesti se to muze splist a on rikal se se to nestava.leky neuzivam zadne.

nj pan policista rikal
OK Tak to valím bulvy
jedna pani na zastavce povidala druhy pani ...
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:26   Citovat  

Prcek napsal:

nemyslim si ze to je vinou vlady, je celkem jedno jestli tam sedi nekdo s modrym ptakem, nebo ruzi, nebo tresnema za uchem. co musim uznat, at nemam rad policii celkove, tak novej trend u statni policie je jen a jen dobrej. kdyby me takhle kontrolovali, tak jim jeste podekuju ze delaj zasluznou praci. stejne jako kdyz sou silnicni kontroly. kdyz se mi budou prehrabovat v lekarnicce, tak je taky nepochvalim, ale pochopim to. jednou me zbuzerovali za mekkou rezervu. na to sem mu opacil ze to je muj problem a on rek, ze vlastne jo. od ty doby co nesmi merit mestska policie bez oznaceni se hned jezdi lip. ono uhlidat tu 50ku je docela problem.
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:39   Citovat  

co vím tak amfetaminy jsou v "koulích", zůstává to v krvi klidně i 30 dnů.... Jestli jsi nic takovýho neměl ani nebyl někde na párty kde by ti to někdo mohl podstrčit (lidi jsou schopný všeho, nenechávat pití bez dozoru, kdokoli ti tam může něco hodit, člověk nikdy neví), tak buď v klidu...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PCR
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina