Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Honda Prelude 3G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
unnamed je teď offline  unnamed
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:42  Naposledy upravil unnamed dne 25.3.2009 , 1:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ZDAR chlapi...mam cerstvé ridicak a chtel bych si jako prvni vozitko kópit Hondu Prelude 3G r.v. 1991 .. schanel sem neco po netu inzeraty atd ..ale rozhodl sem se ze pujdu k nejpovolanejsim ..cili k vam!!..pokud negdo mate nebo by ste chteli dat na prodej tuto hondu tak to sem hodte s 2 fotkama (predek,zadek) ,malym popisem : motor,kolik ma najeto, hlavne chyby kdyby prip. nejake byly a hlavne s rozumnó cenó ..je mi 18 takze disponuji dosti obmezenym rozpoctem. nabidnete mi co mate a doufam ze si vyberu a dohodneme se ...NEMUSI TO BYT SUPER VYPADAJICI AUTO,BERTE OHLED NA TO ZE SEM ČERSTVÉ RIDIC..takze nepotrebuju auto za 50 tisic ..DIKY MOC BORCI CUS Mrk VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Balu_CRX je teď offline  Balu_CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:45  Naposledy upravil Balu_CRX dne 25.3.2009 , 0:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

unnamed napsal:
ZDAR chlapi...mam cerstvé ridicak a chtel bych si jako prvni vozitko kópit Hondu Prelude 3G r.v. 1991 .. schanel sem neco po netu inzeraty atd ..ale rozhodl sem se ze pujdu k nejpovolanejsim ..cili k vam!!..pokud negdo mate nebo by ste chteli dat na prodej tuto hondu tak to sem hodte s 2 fotkama (predek,zadek) ,malym popisem : motor,kolik ma najeto, hlavne chyby kdyby prip. nejake byly a hlavne s rozumnó cenó ..je mi 18 takze disponuji dosti obmezenym rozpoctem. nabidnete mi co mate a doufam ze si vyberu a dohodneme se ...NEMUSI TO BYT SUPER VYPADAJICI AUTO,BERTE OHLED NA TO ZE SEM ČERSTVÉ RIDIC..takze nepotrebuju auto za 50 tisic ..DIKY MOC BORCI CUS Mrk VTEC

no to potes si radsi kup ctvrtletni na autobus ... a divej se jak se jezdi po cestach a ne hned neco silneho aby jsi mel tyden na to kremaci ... to je ma rada
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:46   Citovat  

prjeď si spíš co kdo prodává a možná bych si na tvym místě poupravil nadpis vlákna přátele je to dobrý jinak dobrá volba Honda
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:46   Citovat  

ahoj. omlouvám se za offtopic . ale dřív než tě napomenou admini. Odstraň ten caps z nadpisu a přjmenuj to třbe an koupím honda prelude. budeš tak mít daleko lepší šanci, že si topicu někdo všimne.

Jinak přeju hodně štastných kilometrů a snad brzy najdeš svou první velkou lásku Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:48   Citovat  

nechci byt zlej patron a psat off topic ... a tak ti dam radu .. na hlavni strane v bazaru neco bylo tak se koukni ...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:51   Citovat  

Krom toho co jiz bylo receno.. radeji kup neco jako je C4g 1.3 ... jako prvni auto urcite super, jede to vic nez dobre a na zacatky myslim az az.. Jsem take zastancem ze prvni auto ma byt na to aby se clovek naucil, nikoliv zabil.. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:54   Citovat  

gizmi napsal:
Krom toho co jiz bylo receno.. radeji kup neco jako je C4g 1.3 ... jako prvni auto urcite super, jede to vic nez dobre a na zacatky myslim az az.. Jsem take zastancem ze prvni auto ma byt na to aby se clovek naucil, nikoliv zabil.. je to dobrý

offtopic na jednu stranu s tebou souhlasim ale já se učil řídit s Omegou 2.5 v6 a jsem tady a ani sem ji neškráb,první auto je první a je to láska na kterou se nezapomíná...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:56   Citovat  

Davee napsal:
offtopic na jednu stranu s tebou souhlasim ale já se učil řídit s Omegou 2.5 v6 a jsem tady a ani sem ji neškráb,první auto je první a je to láska na kterou se nezapomíná...

víš jak to je.. silná kára silné řeči ...pak hec.. pojd pojedem se projet ukažeš nám jak to jede... a buh strom a 4 křížky
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:57   Citovat  

Zas taková střela to není a aspon z toho vyleze,kdyby něco Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 1:01   Citovat  

Balu_CRX napsal:
víš jak to je.. silná kára silné řeči ...pak hec.. pojd pojedem se projet ukažeš nám jak to jede... a buh strom a 4 křížky

zase Prelude neni Crx a když bude kluk lama tak se rozbije o strom klidně i v 1.3
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 1:05   Citovat  

Davee napsal:
zase Prelude neni Crx a když bude kluk lama tak se rozbije o strom klidně i v 1.3

jasne ja vím ale takové to honem honem mám teplé papíry tu uz bylo několikrát ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 1:08   Citovat  

Balu_CRX napsal:
jasne ja vím ale takové to honem honem mám teplé papíry tu uz bylo několikrát ...

to popřít nemůžu to je fakt,chce to jezdit s rozvahou,ale furt ať je ti 18 nebo 40 a at už máš výkon 40kw nebo 400kw chcípnout je tak snadný...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 1:09   Citovat  

Tak ono i spotreba a povinny 1.3 civic vs 2.0 preluda bude jiny.
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 1:13   Citovat  

No tak hosi hleda tu auto a ne buz*raci Velmi šťastný Jinak bez o par temat niz do Prodam auto a tam si urcite vyberes, jinak pokud ti je 18 tak bych preci jen asi premyslel nad civicem nez nad prelude... Oki preludari rozkousejte me Velmi šťastný

Nebo se mrkni a na sbazar.cz na nejaky ojetiny hod jsem linka verim ze jsou tad ytací lidé kteri ti pomuzou je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 1:39   Citovat  

no oka ..s tim vyberem nazvu topicu sem to asi zrovna nevyhral ..ale us je to zmeneno ..diky za napomenuti.. ..jinak mam ridicak pres mesic ..a auto sme meli peugeot 407 2,0 HDI 100kW ted us je jako autoskola..skoda ho ..tata se nechal presvecit od kamosa a prodal mu ho ..no newa.. ucil me na nem jezdit us drif takze s tim vykonem problem nemam a pak mi strejda pucil novou ochcafku RS na tyden..dlouho sem ho premlouval az se tata zarucil za me a pucil mi ju na tyden..on sel s kamionem do anglie a ja newim kam jeste takze sem mel tyden 200 konove stado ..byl to mazar ale moc sem tomu nedaval jeste si moc neverim jel sem max 160 a to sem jenom predjizdel jinak normal jizda do tech 120. tata ted uvazuje nad koupou neceho silnejsiho jako evo 7 nebo 8 nebo impreza .. a to mi urco nebude chtet pucit takze si musim sehnat auto ..chtel bych neco takeho co mi vykonem vydrzi dele ..pac si nove auto asi tak skoro nekoupim a s tuningem pocitam do budoucna jak mi finance dovoli.. tata mi chtel koupit kivika VTI..ale ja se proste zamiloval do tohoto preluda a proste od nej nemuzu odtrhnout oci ..tak me pls neco nabidnete ja este skouknu ten bazar a uvidime co se da delat ..a kdyz budete tej lasky a hodite mi to sem na hromadu tak vam budu hodne vdecny diky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 2:19   Citovat  

no tak mozna sem spatne hledal ..ale nasel sem tam par kousku ...za 5000 je tusim bez motoru a za 10 000 ma stary svetla ty se me moc nelibej...ja bych chtel s tema hezkejma zadnima svetlama tusim ta faceliftovana verze ..r.v. by mel byt 1991 tak newim no ..na sbazaru nic moc ..35 tisic je na me moc..ale nasel sem na autobazar.eu neco ..
Odkaz 1
Odkaz 2
Odkaz 3

reknete co si o nich myslite a hlavne o te prvni ..diky walim chrnet
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 6:50   Citovat  

no , těžko v tomhle radit , taky mě chytla preludí mrkačka takže to chápu . Má to svoje nevýhody , motor je ač označením B uplně jinej jak ostatní motory z B řady takže záměnnost dílů ,případně nějakej swap b 16 hlavy nehrozí.V případě motortuningu by bylo rozumnější toho civika vti co ti radí táta, větší možnosti. Ale na druhou stranu podvozkově mi přijde lepší prelude , proti tomu je cíva uskákanej , prelude je taková klidnější,profesorštější -přece jen je určením pro starší pány . oproti tomu v cívovi bude větší adrenalin Velmi šťastný
na vadný motory pozor , klika je slabá a není záměnná s 12ventilem, háklivý ,sám jsem motor na klice odrovnal. Skoro nesehnatelnej , já kvůli motoru koupil další auto asi po půl roce shánění .
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 8:45   Citovat  

Ahoj . Taky jsem si rikal ze pofacelift je mnohem hezci, ale ted uz vim, ze krasne jsou oboje pořádnej výtlem. Hlavne treba tahle predfaceliftova...
A jinak to zas tolik nejede a zas tolik nezere nebo tedy jede to pekne, ale nic extra nebezpecneho na tom neshledavam. Podle me je nebezpecnejsi ucit se na skodovce. A pozor na spotrebu oleje...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 13:19   Citovat  

tak jako ta cerna je mega krasna ty jo ...ale kdyz us jako tak se ty svetla prehodi ..podle me trochu prace s plechem druhe kufrove vyko a par uprav newim je to moje predstava..ale ty stare sa mi mrte nelibi newim no Velmi šťastný bude to asi tim ze ty nove mi hrozne pripominaji bmw ..me osobne teda jo..k temu tuningu kdyz us bych to tunil ..tak asi nebudu tunit takto stary motor ktery jak vy rikate neni srovnatelnej nebo podobnej s jinyma motorama od hondy ..to radeji skusim negde v nemecku nebo v rakousku neco bourane treba tu tu H22 nebo hodne se mi libi motor B18 z integry ale bouracku intregru to bude orisek a motor se prodava sam o sobe za 50-60 klacku ..a to je hodne no..ale tuning je este hodne daleko ..a ten provni tunig jako ze filtr a vyfuk a snizena hlava a ja newim co jeste to je nic v podstate takze tak no a negde sem cetl ze po faceliftu meli ty hondy aj lepsi motory ..predtim ze meli dualcarb ty slabsi tusim a potom meli strikacky-vyssi vykon a nizsi spotreba..takze aji kvuli tomu ji chcu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 13:42   Citovat  

Taky jsem chtel zprvu jen pofacelift a taky si ho poridil HaHaaa.

Ale tehlete cerne ten predfacelift nejak hrozne sedne a vypada tak vic oldschool a vic agresivne, pofaceliftovyma svetlama a naraznikem bys ji jedine ublizil... Ale predelat to samozrejme takovy problem neni, ale je tam vic rozdilu viz prelude3web.com. Co se tyce motoru, tak carb se delaly prave hlavne pofacelifty... Predfacelifty mivaji vetsinou strikacku B20A5 101kW. Pofacelifty strikacky maji vetsinou B20A9 103kW, ale je mezi nimi prave spoustu tech karbecu B20A3 tusim 85kW... A nejspis je to jen muj dojem, ale ty B20A5 se mozna povedly i vic nez ty A9 to mi hlava nebere... Mozna to je jen nahoda a tim ze jsem narazil motorove na nejakej horsi kousek a mozna taky ne, ale viset me tedy nikde nikdy nenechala...

A nevim cim ti preludka pripomina bmw... To si rovnou kup baworaaka jestli se ti vic libi naštvanej...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 13:57   Citovat  

..neee Velmi šťastný tak sem to zas nemyslel ..wim ze tady spomenout druhe auto je jako postavit se dobrovolne na hranici nebo tak Velmi šťastný..jako me se bmw taky libi sou to krasna auta tojo ..dobre taky ..ale penize na to nejsou.. ale bmw tu neresme .. jen sem to myslel tak ze z dalky ty zadni faceliftovana svetla mi pripominaji bmw nemuzu najit takovou fotku na ktere je to dobre videt ..ale to je jedno ..proste zadnima blinkrama mi to pripomina jedno bmw..a bavoraka bych aj koupil ...325i e36..ale drahe dily a aj celkem drahe auto samo o sobe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:04   Citovat  

325 e36? ble to snad ne... Me se libi jen ty s kulatyma svetlama Úsměv... Drazsi dily nez na preludku ? Nevim mozna, ale moc tomu tedy neverim HaHaaa... A o moc drazsi nez 3G taky neni...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:13   Citovat  

sori ..mne taky ..je to e30..us je to v cajku ..moje chyba...no vzhledem k tomu ze je to 170 konovy 2,5l sestivalec tak si troufnu rict ze dily budou o dost drazsi
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:15   Citovat  

ja kdyz jsem mel cerstvej ridicak, tak jsem taky chtel neco silneho, alenakonec jsem si vzal 1,4 a diky ze tak, ona je hezka vidina auta, ale pokud clovek chce jezdit, tak proste ta spotreba i kdyz to bude jen litr, tak se to nascita a kdyz jsem mel 1,4 tak jsem si nekdy pral at mam jeste neco mensiho a to nemluvimo povinem a pokud tam chces jednou davat poradnej motor, tak si tak ci onak muzes koupit misto nake 1,3 ci 1,4. Je to ale tva vec ja to rikam jen ze jako student s horkym ridicakem jsem horko tezko shanel prachy na auto abych mohl jezdit vymeny oleje technicke povine atd. to je muj nazor.
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:16   Citovat  

unnamed napsal:
sori ..mne taky ..je to e30..us je to v cajku ..moje chyba...no vzhledem k tomu ze je to 170 konovy 2,5l sestivalec tak si troufnu rict ze dily budou o dost drazsi

tak to si nemyslim, tohle auto je tu tak rozsireny, ze nato sezenes vsechno za babku...
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:18   Citovat  

Jj, zadní světla P3G poface, to je nádhera za tím v noci jet Úsměv Myslím, že by Dino s Mulderem mohli povyprávět jak díky nim sejmuli tramvajovej ostrůvek. HaHaaa Doufám, že tu neuvádím desinformace, ale takhle si to pamatuju z vyprávění, ale už nevim kdo jel za kým.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:21   Citovat  

Ryba napsal:
tak to si nemyslim, tohle auto je tu tak rozsireny, ze nato sezenes vsechno za babku...

no s tou babkou bych byl opatrnej , ale řekl bych tak srovnatelně . ale nevím , na 170 k mi ten motor nepřijde .
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:24   Citovat  

jinak i před i poface se vyráběli 12v dualkarby s 80 kw , já ho měl a předělával na vstřik
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:28   Citovat  

jak se tu řešilo 1,3 vs 2,0 bych dodal, že trocha výkonu může občas člověku naopak i zachránit život. Třeba se slabšim autem se hůř předjíždí apod. A zase tak moc výkonu ten dvoulitr taky nemá aby to bylo jo nebezpečný auto. Takže já myslim, že auto je to dobrý. Pokud utáhne pojištění a spotřebu, neni problém. To, zda se vyseká nebo ne je spíš o řidiči než o motoru. Pokud si toho auta bude nějak vážit, jakož že usuzuju ze zde napsaného, že ano, nemyslim si, že bude nějak riskovat. Vzhledem k jeho věku si sice nemyslim, že by s tim autem nikdy nezablbnul, občas i já tomu šlápnu na krk, ale opatrnost vůči sobě i svému okolí by měla být vždy na prvním místě. Když kámoš řekne, ukaž jak to jede, stačí, když mu ukáže odpich a nemusí hned zkoušet nejrychlejší možný průjezd skrz město.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 14:41   Citovat  

unnamed napsal:

E30 je docela pekna no... Ale proti 3G preludkam jich tu jezdi mraky Lucy ... Pokud netouzis vylozene po nahonu na zadek, tak si myslim ze preludka neni zadny cenovy kompromis pokud se ti libi jako me Úsměv ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Honda Prelude 3G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina