Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7G alebo Civic 8G ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
chefino je teď offline  chefino
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 19:05   Citovat  

Ahojte manici,

chystam sa predat svoje 6G VTi a zakupit bud 7G Acco (jazdeny) alebo novy Civic 8G. Potreboval by som trochu pomoct v tejto problematike.
V zasade su moje poziadavky asi taketo.

Musi mat:
- xenony
- 6 rychlosti
- motor 150+ koni (benzin alebo diesel, pravdepodobne 2.4 benzin acco, a 1.8 iVtec v Civicu (pripadne 2.2 d-Tec))
- v pripade jazdeneho tak do 160.000 km najazdenych

Co zvazujem:
- Novy Civic vyjde drahsie (o 5-7 tisic EUR)
- Aky je rozdiel vo vybave 7G accord a 8G civic (tempomat, airbagy, naprava?), hlavne miesto v kufri a pre pasazierov (nemam moznost si to odskusat osobne).

Napiste mi prosim plusy a minusy jednotlivych variant. Ide mi o komfortne vozenie, obcas nieco vacsie previezt v kufri / sklopit sedadla, auto by malo sluzit aspon 3-4 roky.

Diky moc!

Brano
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 19:28   Citovat  

Pokud Tě budou zajímat konkrétní věci, tak jezdím jak Acco 7G 2.4i tak 8G Type-S.

Co se týče svezení, tak u mne vede Acco, Type-S mě po předešlé generaci kterou jezdím nějak nebaví, nicméně je zase mnohem komfortnější a lépe vybaven.. Tak kdyžtak SZ s konkrétnímy dotazy, nejlépe uděláš když si oboje projedeš a posoudím sám..
   Návrat  
chefino je teď offline  chefino
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 20:30   Citovat  

Diky,

vies co, radsej ako SZ by som sa spytal tu, aby si to mohli pozriet aj ostatni. Ale ak su to tajne veci, tak mi plz odpis cez SZ nez neodpisat vobec Mrk
Najma ma zaujimaju tieto veci:

- da sa do A7G a C8G pripojit iPod/iPhone na radio? Ovladanie z volantu?
- ako je to s pohodlim jednak sofera a takisto cestujucich 4 a 5 osob v Acc a Civ? Rozdiel triedy?
- Ako su auta hlucne pri 140-150 km/h na dialnici (dobrej ceste myslim, nie D1 tankodrom)
- Ako je na tom volant A7G? SU vsetky 2.4 modely volanty v kozi? Je veniec moc tenky? Viem, ze C8G volant je uplny orgazmus Mrk
- A este ma zaujima palubny pocitac, rozdiel medzi A7G a C8G

dik moc!

Brano
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2009 , 20:55   Citovat  

chefino napsal:
Diky,

vies co, radsej ako SZ by som sa spytal tu, aby si to mohli pozriet aj ostatni. Ale ak su to tajne veci, tak mi plz odpis cez SZ nez neodpisat vobec Mrk
Najma ma zaujimaju tieto veci:

- da sa do A7G a C8G pripojit iPod/iPhone na radio? Ovladanie z volantu?
- ako je to s pohodlim jednak sofera a takisto cestujucich 4 a 5 osob v Acc a Civ? Rozdiel triedy?
- Ako su auta hlucne pri 140-150 km/h na dialnici (dobrej ceste myslim, nie D1 tankodrom)
- Ako je na tom volant A7G? SU vsetky 2.4 modely volanty v kozi? Je veniec moc tenky? Viem, ze C8G volant je uplny orgazmus Mrk
- A este ma zaujima palubny pocitac, rozdiel medzi A7G a C8G

dik moc!

Brano

-Dá, přes tudy odkaz
-Ve 4ech v acco bez problému, odhlučnění lepší než v C8G v C8G jsem vzadu nikdy neseděl, ale vyzkouším o víkendu.
-Acco jezdím 150tacho tempomat, hlucnost od podběhů je vyšší, ale to přisuzuju né moc tichým GYF1, s RE050A to bylo mnohem lepší, takže pokud na delší cesty určite brát Acco.
-Volant, řekl bych že v C8G je lepší, Acco má HODNĚ velký volant s tenkým věncem (možná se mi to zdá - zvyk na MOMO z C7GSport)
-Palubní počítač rozdíl z hlavy nepovím, ale mám dojem že to je stejné.

Co se týče toho cestování, tak vždy pokud je to nad 100km sáhnu po Accordu, ale myslím že C8G je s pohodlím úplně v pohodě (C7G Sport na 205/45 R17 moc ne Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 7G alebo Civic 8G ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina