Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak na policejní radary
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.9.2007 , 18:44   Citovat  

jak vybagrovat radar
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2007 , 20:08   Citovat  

dobrej frajer,tak nebal se no : Velmi šťastný ale zase na jednu stranu hodne draha sranda Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2007 , 20:12   Citovat  

HaHaaa pořádnej výtlem kdyby nebyl blbej, tak mu to proslo..Jako ale dobrej napad!! U nas by jsi ho vymontoval za bileho dne a nikdo by se te ani nevsiml..vymontovat zarizeni, kov do sberu..Ty blaho nahodou jeste na tom clovek vydela.. :twisted: pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2007 , 21:05   Citovat  

OK to je máza,vybagrovat radar pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 6:25   Citovat  

a to se vyplatí OK pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 7:14   Citovat  

Klema: sry za OT, nevím jestli se už někdo ptal ,ale na tom tvým avataru to jsi Ty nebo Verča? pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 7:18   Citovat  

Henges napsal:
Klema: sry za OT, nevím jestli se už někdo ptal ,ale na tom tvým avataru to jsi Ty nebo Verča? pořádnej výtlem

tak to je snad jasný, kdo to je..Já takový tanga nemám pořádnej výtlem
   Návrat  
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 7:27   Citovat  

Taky znám jeden trik jak na radary (ale podle zákona)

Poslal mi to kamarád a nevím, co je na tom pravdy, ale zní to celkem logicky:

Myslím, že by bylo dobré co nejvíce řidičů informovat o možnostech obrany při kontrole a obstrukcích, které sice body nezachrání, ale alespoň
zaměstnají úřady. Budu stručný: hlavní zbraní je požadování kalibračního protokolu, který musí policista předložit na místě a to v ORIGINÁLE (event. notářsky ověřená kopie), dále Vám musí ukázat kalibrační známky na těle měřícího zařízení a jeho hlavě (v praxi to znamená Vás naložit, zavézt k radaru, což na např. na dálnici zabere půl hodiny). Pokud něco z toho na místě nemá, je třeba to uvést do protokolu a měření je neplatné (a lze zvážit podání trestního oznámení za zneužití pravomoci event. pokus o podvod). Dále máte právo žádat o dodatečné přezkoumání měřícího zařízení - to bude sice asi v pořádku, ale radar bude na dva tydny vyřazený - když to tak udělají všichni nebude čím měřit Pokud Vám připadá příslušník při kontrole pod vlivem alkoholu či nějaké látky a uvedete to do protokolu, měl by se neprodleně odebrat na odběr krve, aby toto podezření vyvrátil. V přestupkovém řízení lze také požadovat dokument o tom, že daný příslušník byl proškolen k obsluze radaru a samozřejmě také notářsky ověřenou kopii jeho OP nebo jiného průkazu, aby byla jistota, že je skutečně tím za koho se vydává. Atd.

Tak nevim, ale tohle by byla asi ta poslední možnost, vždycky se to nějak dá okecat, ne?! svatoušek
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 7:55   Citovat  

Taky něco přidám:

Pokud budete mít ve schránce oznámení o uložení zásilky, zavolejte na poštu, aby Vám řekli,co to je a pak požádejte o prodloužení lhůty k uložení(podle poštovních podmínek to lze o měsíc na telefonickou žádost) - pokud nebude na obálce napsáno "neprodlužovat lhůtu k uložení" (ale je jen otázka času,kdy to tam začnou úřady dávat... Al to Vám řeknou po telefonu na poště.),tak se úřadu nevrátí dodejka a s největší pravděpodobností se prošvihne (pokud nebude úředník aktivní) termín vysvětlení a bude potřeba Vás pozvat znovu. A každý týden navíc se díky roční promlčecí lhůtě hodí... Obzvlášť, když teď chodí pozvánky na 3-4 měsíce staré přestupky.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:11   Citovat  

@Tommy: Dneska uz nic neukecas. Chytil jsem 94 na 50ce a uz mam spravni rizeni. Jak to jednou vyfoti uz nic neojebes. Teda pokud prejedes limit jako ja... Kdybych mel 92 tak jsem v toleranci 3km/h a dostal bych jen pokutu.

@Hellborn: Radary maj dnes na starost urady a dorucujou ti to primo oni. At si zasilku vyzvednes ci ne - za 10 dnu je povazovana jako dorucena. kouř Mimochodem jsem ted platil 1000,- za fotku z radaru z 3.3.07 jeste kdyz jsem lital s CRX... Mam doma fotku heh...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:12   Citovat  

počkej kdyby si jel o 3 km min máš to pořád za 2500 a 3 body
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:12   Citovat  

Verča napsal:
tak to je snad jasný, kdo to je..Já takový tanga nemám pořádnej výtlem
Já si to myslel pořádnej výtlem

Tak jak vychcat nad radary? Jezdit předpisově :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): ...ale kdo by tak jezdil s Hondou že Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:29   Citovat  

Marfi napsal:
počkej kdyby si jel o 3 km min máš to pořád za 2500 a 3 body

Nebo tak, ale neresil bych jestli mi vezmou ridicak nebo ne... A navic musim na urady, ale ja je :mravenec: nemam cas... To je ta otrava prave vocasove.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:31   Citovat  

tady v Praze na uřádech teprv začli řešit ty lidi co už to překročily čtyřikrát muhehe takže by se tady na tebe ani nedostalo a za rok je to promlčené kouř
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:32   Citovat  

Marfi napsal:
tady v Praze na uřádech teprv začli řešit ty lidi co už to překročily čtyřikrát muhehe takže by se tady na tebe ani nedostalo a za rok je to promlčené kouř

Praha je velka to jo... Tady jsme na vesnici.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 8:44   Citovat  

Zemi napsal:
@Tommy: Dneska uz nic neukecas. Chytil jsem 94 na 50ce a uz mam spravni rizeni. Jak to jednou vyfoti uz nic neojebes. Teda pokud prejedes limit jako ja... Kdybych mel 92 tak jsem v toleranci 3km/h a dostal bych jen pokutu.

@Hellborn: Radary maj dnes na starost urady a dorucujou ti to primo oni. At si zasilku vyzvednes ci ne - za 10 dnu je povazovana jako dorucena. kouř Mimochodem jsem ted platil 1000,- za fotku z radaru z 3.3.07 jeste kdyz jsem lital s CRX... Mam doma fotku heh...

A těch 10 dní spočítáš od kterého dne,když nemáš dodejku nebo vrácenou výzvu s datem uložení? Policie i úřad je doručuje podle správního řádu - bez vrácené dodejky nebo celé nevyzvednuté výzvy není možné stanovit den, kdy bylo opravdu nebo fikcí doručeno a není možné úkon - podání vysvětlení provést.

Vím o čem mluvím - na jednom úřadě dělám a s doručováním jsou občas problémy.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 9:28   Citovat  

Nebylo by jednodušší jezdit podle predpisu nez nekde buzerovat neco o kalibraci a tak? pak neco rikejte ze policie neni videt kdyz je nejakej trouba zamestnava takovyma hovadinama - vsichni dobre vime ze kalibraci budou mit vporadku. Ale hold klasicka ceska povaha, kdyz se neco stane, kopat kolem sebe. Nekdy bych vam pral si stoupnout k ty silnici do pozice policajta. mozna by jste na jejich praci taky nahlizeli trochu jinak.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 9:42   Citovat  

ninja napsal:
Nebylo by jednodušší jezdit podle predpisu nez nekde buzerovat neco o kalibraci a tak? pak neco rikejte ze policie neni videt kdyz je nejakej trouba zamestnava takovyma hovadinama - vsichni dobre vime ze kalibraci budou mit vporadku. Ale hold klasicka ceska povaha, kdyz se neco stane, kopat kolem sebe. Nekdy bych vam pral si stoupnout k ty silnici do pozice policajta. mozna by jste na jejich praci taky nahlizeli trochu jinak.
To je aspon řeč Mr. Green OK
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 9:43   Citovat  

To co píše Tommy bych nedělal,už to někde rozebírali s právníkem a většinu těch věcí zavrhli..Hlavně to,že je strážník pod vlivem nebo tak..Když to vyvrátí,obratem na tebe může podat trestní oznámení(nevim,jestli za urážku nebo co),ale pak už to jede..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 9:44   Citovat  

ninja napsal:

Práci policie nijak nenapadám. Spíš mě štve, že se soustředí pouze na rychlost, povinnou výbavu a chlast (ten samozřejmě schvaluju - kdo pil nemá za volantem co dělat!). Ale už vůbec někoho chytli za špatné předjíždění, špatnou jízdu v pruzích na dálnici (na D1 u Prahy je dost často nejrychlejší jet v pravé, protože prostřední a levý jsou ucpaný loudalama - ale to nejde, protože bych za to mohl dostat pokutu já,že) apod.? To jsou pouze výjimky, když si někdo s telefonem na uchu nevšimne policejního auta.

Rychlost nemůže za vše! Bohužel jí lze nejsnáze "ocenit"... naštvanej Budu muset koupit antiradar.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 9:52   Citovat  

ninja napsal:

na jejich práci bych nahlížel jinak, kdyby nedělali sviňárny jako chytat padesátku těsně u značky ukončující obec nebo v jednu v noci na výpadovce kde se ani nepohybujou lidi protože tam nejsou ani chodníky, ani tam není křižovatka nic (vlastní zkušenost) a to bych tu moch vyprávět ještě hodiny a hodiny! Ale že bych je viděl chytat na opravdu smysluplnejch místech, tak to si už ani nepamatuju kdy bych to viděl! A to ani nemluvim o přestupcích, který dělaj přímo i sami policajti a že to jsou někdy pěkný prasárny :x Takže až si policie zamete před vlastním prahem, tak bude u mě mít opravdu respekt, teď maj jen nálepku buzerantů, před kterejma sme si všichni rovni, ale někteří rovnější KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:01   Citovat  

sopta napsal:
na jejich práci bych nahlížel jinak, kdyby nedělali sviňárny jako chytat padesátku těsně u značky ukončující obec nebo v jednu v noci na výpadovce kde se ani nepohybujou lidi protože tam nejsou ani chodníky, ani tam není křižovatka nic (vlastní zkušenost) a to bych tu moch vyprávět ještě hodiny a hodiny! Ale že bych je viděl chytat na opravdu smysluplnejch místech, tak to si už ani nepamatuju kdy bych to viděl! A to ani nemluvim o přestupcích, který dělaj přímo i sami policajti a že to jsou někdy pěkný prasárny :x Takže až si policie zamete před vlastním prahem, tak bude u mě mít opravdu respekt, teď maj jen nálepku buzerantů, před kterejma sme si všichni rovni, ale někteří rovnější KO

Taky jsem dostal nekolikrat pokutu, ale i kdyz byla noc, nebo jsem nekde porusil rychlost, je to moje chyba, prestupku jsem si vedom a ponesu za to nasledky. Uplne miluju kdyz jedu v obci a nekdo me zacne predjizdet pred koncem obce jen proto ze si zrejmne mysli ze kdyz je cedule na dohled ze tam uz neni obec - i tam muze byt pesak, nebo nekdo chtit vyjet. Proto jen tak dal, dokud si lidi nezvyknou ze se v obci jezdi 50 a podobne tak at meri klidne i tam. Viz Kočov, kdo zna jiste potvrdi. Obec co se do ni vjizdi z kopce, je to hlavni tah na privadec na D5. Stoji priblizne 100m za ceduli obce a meri 50kmh a maji porad plno. Je to svinarna? ja bych rekl ze ne. Vzijte se do pozice matky s kocarkem ktera chce prejit silnici a leti tam auto, motorka nebo dokonce kamion 70kmh, je to bezpecne?
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:12   Citovat  

muj otec ma asi nejlepsi taktiku... kdyz neco provede, nasadi usmev pomatenyho samsuly a je strasne milej aaaa slibuje aaaaaa slibuje.... jednou jsme takhle vytvorili rychlosti rekord (slovy pana prislusnika) u lamovyho mostu (v sobotu v 6:00!!!!), kdyz jsme spechali na rally... 130 na 60ce a za 1000kc:) jenze to se dalo smlouvat, ted maj sazebniky a hrs... ale taktika je to dobra i v dnesni dobe:)
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:14   Citovat  

btw: kdyz tata prislusnikovi rekl kam jedeme, tak nam gratuloval k nejlepsimu casu na prvni rychlostni zkousce:)) jojo,:mravenec: body:(
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:15   Citovat  

jvkgrifone napsal:
muj otec ma asi nejlepsi taktiku... kdyz neco provede, nasadi usmev pomatenyho samsuly a je strasne milej aaaa slibuje aaaaaa slibuje.... jednou jsme takhle vytvorili rychlosti rekord (slovy pana prislusnika) u lamovyho mostu (v sobotu v 6:00!!!!), kdyz jsme spechali na rally... 130 na 60ce a za 1000kc:) jenze to se dalo smlouvat, ted maj sazebniky a hrs... ale taktika je to dobra i v dnesni dobe:)

Jasne ze kdybych byl v pozici prislusnika PCR a nekdo by si na me zacal vyskakovat tak ho okamzite poslu do spravniho rizeni, ale pokud je nekdo vstricnej, prizna chybu a nedohaduje se tak i v dnesni dobe je misto na zmirneni pokuty bo uplne upusteni od pokuty.
btw. taky jsem alergickej na to kdyz me zastavi a zacne me poucovat kolik bych za to dostal co jsem udelal atd atd, ale i v takove situaci je treba se nad to povznest, priznat chybu a zivot jde dal.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:19   Citovat  

ninja napsal:
Taky jsem dostal nekolikrat pokutu, ale i kdyz byla noc, nebo jsem nekde porusil rychlost, je to moje chyba, prestupku jsem si vedom a ponesu za to nasledky. Uplne miluju kdyz jedu v obci a nekdo me zacne predjizdet pred koncem obce jen proto ze si zrejmne mysli ze kdyz je cedule na dohled ze tam uz neni obec - i tam muze byt pesak, nebo nekdo chtit vyjet. Proto jen tak dal, dokud si lidi nezvyknou ze se v obci jezdi 50 a podobne tak at meri klidne i tam. Viz Kočov, kdo zna jiste potvrdi. Obec co se do ni vjizdi z kopce, je to hlavni tah na privadec na D5. Stoji priblizne 100m za ceduli obce a meri 50kmh a maji porad plno. Je to svinarna? ja bych rekl ze ne. Vzijte se do pozice matky s kocarkem ktera chce prejit silnici a leti tam auto, motorka nebo dokonce kamion 70kmh, je to bezpecne?

Ale joo, ať si klidně měřej na takhle opravdu nebezpečnejch a opravdu důležitejch místech, ale proč si vždycky pro takovýhle měření vyberou zapomenutou značku, která je 300 metrů za posledním barákem a skoro zarůstá stromama...? A že takový neexistujou? Zrovna o vejkendu sem se nad jednou takovou zase rozčiloval! A těch zhovadilostí ve značení je v ČR tolik, že se fakt nemůžou divit, že v ČR nemá žádnej respekt. Zrovna včera sem jel z Kladna přes Hostivice. Místama se tam frézuje vozovka. Jenže směrem od kladana je hnedka 50, pak 30 a značka práce na vozovce a nic! O pár set metrů dál zas snížení rychlosti a značka práce na silnici a ppozor hrboly - první frézování po víc jak 100 metrech, další schod ani neoznačenej, další taky ne, až zas ten další atd... Jedu dle předpisů 70 a za mnou na nárazníku nalepenej kamión a tlačí mě jako svině, že bych se bál i byť lehounce přibrzdit! Dál jedu po jižní spojce, v levým si jede dědek 70 a ještě si při tom telefonuje, střední pruh narvanej autama jedoucíma 65, takže člověk ani nemá možnost využít možnosti předjet ve městě z prava úplně prázdným pravým pruhem, protože se k němu z levýho nedostane. Dál najedeš na D1, kde se kope a je zůžení, o dodržování zipu nikde ani vidu ani slechu, fronta až na Václavák, přečkáš nervový zhroucení a jedeš dál po D1, teda psíš se suneš za dalšíma kreténama, který prostě víc jak 100 v levým nepojedou, ty ve středním pro jistotu ještě míň a pravej pruh? - prázdnej! :mravenec: kde je ta policie??? No kde, měří si nesmyslnejch 50 na čtyřproudovce v Malešicích a mastí si kapsu lehce vydělanejma penězma! Tak to je prosím naše slavná policie! KO
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:23  Naposledy upravil Bitkar dne 19.9.2007 , 10:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ja souhlasim se soptou.. taky vidam policajty merit na ruzne nesmyslnych mistech... treba takova obec, ktera sama meri 50 - 100 metru odhadem, jsou tam 4 baraky + hospoda, zadny kopec, za poslednim barakem je cedule vzdalena dalsich 30 - 50 metru a je tam rovinka, krasna prehledna, uz za tim poslednim barakem je louka a zadnej vyjezd nebo neco podobnyho se konat nemuze.. zmerili mi tam 82 km/h asi 20 metru pred tou ceduli. Jo uz sem videl rovinku tak sem jel a ohrozil jsem tim nekoho? ne! Je to svinarna a zpusob jak vytahnout z obcana vic penez? JO! ale aby merili nekde u skoly (nemyslim v noci ale v dobe kdy tam ty deti fakt jsou) jsem fakt taky snad jeste nevidel. nebo uz je to dost dlouho. Mam na dopravni policii stejnej nahled - proste lidi co maj za ukol buzerovat a vybirat co nejvic penez.
a btw: znam hodne znacek koncu obci, ktery jsou dost zbytecne vzdaleny. Mam kvuli tomu jezdit jako snek na prehlednych rovinkach? NE. Jezdit bezpecne neznamena jezdit pomalu tam kde nemusim
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 10:26   Citovat  

sopta napsal:
Dál najedeš na D1, kde se kope a je zůžení, o dodržování zipu nikde ani vidu ani slechu, fronta až na Václavák, přečkáš nervový zhroucení a jedeš dál po D1, teda psíš se suneš za dalšíma kreténama, který prostě víc jak 100 v levým nepojedou, ty ve středním pro jistotu ještě míň a pravej pruh? - prázdnej! kua kde je ta policie??? No kde, měří si nesmyslnejch 50 na čtyřproudovce v Malešicích a mastí si kapsu lehce vydělanejma penězma! Tak to je prosím naše slavná policie! KO

S tou D1 naprosto souhlasím! Myslím, že by tam vydělali víc než v Malešicích a stačilo by 1 neoznačené auto s kamerou a jezdit Praha - Benešov... Pokud se nepletu,tak podle pravidel se na dálnici jezdí v pravém pruhu, což na D1 na zmíněném úseku téměř nikdo nedodržuje...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 11:02   Citovat  

Mě taky minule nakrkli,když mě drapli na 90tce ve 124..Jenže to byl úsek,kde se jede cca 20km na plný čáře,hlavní tah a pak se to na cca 2km rozdvojí..No tak se chce člověk dostat před tu šňůru kamionů a užovek,tudíž tomu dá nažrat,protože pak to opět pokračuje Xkm plnou čárou..Na těch dvou pruzích byli někde zašitý,asi uprostřed,protože na zůžení jsem dojížděl ještě rychlejc..No věděl jsem,která bije a zajel ke kraji ještě dřív než na mě ukázal plácačkou.."pane řidiči,víte čeho jste se dopustil?".."jestli jste měřili tu dvouproudovku,tak jo" :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): Naštěstí byl člověk a dal mi to za litr,ale i tak mi to přijde zbytečný meetallll
   Návrat  
Kovis je teď offline  Kovis
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 12:11   Citovat  

Pokud vas vyfoti nebo zmeri tak nema cenu se hadat, nic neuhadate Úsměv

Pokud vas ale stopnou ze si prejel stopku, nebo jel rychle (ale nezmerili), nebo nepustil babu na prechodu ci neco podobneho, muzete je klidne poslat do háje ( Uz to neni urazka verejneho cinitele), poslou to na prestupkovou komisi a nikdy upozornuju nikdy vam nedaj pokutu, jakmile dojde na jednani slovo proti slovu. Samy pcr to vedi, proto kdyz vas stopnou ze treba nesvitite, staci jen rozvitit a rict ze jste svitili, potom uz vam nemuzou udelat nic.
Toto nejsou zadne vymyslene bludy ale historky od lidi co pracuju u pcr a setkavaji se stim kazdy den. Spoustu lidi na ne nadava ale to jen proto ze nevi...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak na policejní radary
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina