Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejkrásnější silnice v ČR - Top Gear
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 6:01  Naposledy upravil M@jk dne 15.10.2013 , 10:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

coudu napsal:
nevíte oněčem takovímhle VTEC ?

No paráda. Něco pěkného by se našlo, ale takovouhle silnici bych hledal v Rakousku, SRN či Švýcarsku ... (Norsko apod.) Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 8:25   Citovat  

kousek za českejma hranicema na slovensku (když jedeš na Slovensko od Olomouce) jsou velký serpentýny. A asfalt tam taky neni špatnej. Ale je tam už větší provoz no. No a benga tam taky bejvaj
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 20:10   Citovat  

83427 napsal:
kousek za českejma hranicema na slovensku (když jedeš na Slovensko od Olomouce) jsou velký serpentýny. A asfalt tam taky neni špatnej. Ale je tam už větší provoz no. No a benga tam taky bejvaj

Zdravím,

83427 má na mysli silnici II. třídy číslo 35 vedoucí z Hranic na Moravě přes Rožnov p/R na Bečvy (podél Bečvy) volně přecházející do silnice II. třídy číslo 16 na Slovenské straně do průsmyku Makov na SK straně. Jezdím tam často a je to fakt pecka i v zimě.

Velmi šťastný Úsměv
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 20:51   Citovat  

Po dnešku přidám další dvě trasy Úsměv

První je z Hodkovic nad Mohelkou do Hamru na Jezeře a jede se tu uplně luxusně, protože je tu čerstvě položený nový asfalt.

01.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
01.JPG, 117.19 kB
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 20:54   Citovat  

Druhá cesta vede ze Zákup přes Sloup do Nového Boru.

02.JPG

02.JPG, 89.97 kB
   Návrat  
ne-moc je teď offline  ne-moc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 21:05   Citovat  

Mne se jelo dobre od Zelezneho Brodu na Tanvald
Ale poptej se motorkaru ty maji toto nejvice ocekovany..Urcite ti poradi nejlepsi trasy je jich dost..Ale bacha na benga slysel sem ze se v techto usecich mnozeji cim dal casteji.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 21:41   Citovat  

pěkná silnice, dobrý povrch, Kousek od Mělníka

Schránka01.jpg

Schránka01.jpg, 171.62 kB
   Návrat  
Chroust je teď offline  Chroust
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 0:11   Citovat  

a neco kousek od Prahy ( pokud mozno zapadne Se stydím )....by jste neznali???
Dík
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 11:39   Citovat  

Chroust napsal:
a neco kousek od Prahy ( pokud mozno zapadne Se stydím )....by jste neznali???
Dík

Zdravím,

ale známe, že? přátele

Komořany-Točná. Dolnobřežanské údolí. Mníšek pod Brdy-Řevnice. Tam si užiješ. HaHaaa HaHaaa HaHaaa

P.S.: ve dne asi moc nejezdit, nebo mít oči na šťopkách anebo 1000%ní pozornost a v noci tak od 02h.
   Návrat  
Chroust je teď offline  Chroust
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 16:13   Citovat  

Dekuju za rychlou odpoved Úsměv
uplne jsem zapomnel se podelit o vlastni trasu. Je to z Velke Chuchle do Slivence. Je to mala, pomerne kratka silnicka vedouci udolim....
A ted prichazi to nejlepsi.....
Je tam polozena uplne nova, namalovana silnice bez der a vytluku a jeste k tomu je to uzavreny ale da se Velkou Chuchli zespoda projet jednosmerkama bez projeti jedinyho zakazu a pak uz to mate cely jen pro sebe Úsměv ( ale bacha na chatare a na lidi na prknech, ktery to obcas sjizdej dolu - proste radsi v noci)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 19:43   Citovat  

Chroust napsal:
Dekuju za rychlou odpoved Úsměv
uplne jsem zapomnel se podelit o vlastni trasu. Je to z Velke Chuchle do Slivence. Je to mala, pomerne kratka silnicka vedouci udolim....
A ted prichazi to nejlepsi.....
Je tam polozena uplne nova, namalovana silnice bez der a vytluku a jeste k tomu je to uzavreny ale da se Velkou Chuchli zespoda projet jednosmerkama bez projeti jedinyho zakazu a pak uz to mate cely jen pro sebe Úsměv ( ale bacha na chatare a na lidi na prknech, ktery to obcas sjizdej dolu - proste radsi v noci)

Aha,

tak co se sejít a můžeme se projet. Někde na foru tu je topic s touto tématikou. Najdu moment. přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 20:23   Citovat  

Ahoj

tak je tu je odkaz: Projížďka na kopec

Honda
VTEC
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:54   Citovat  

Dovolím si obnovit toto téma které jsem zakládal ještě před smazáním mého původního profilu. Dneska jsem čirou náhodou narazil ve svém pc na složku kde jsem si uložil pár pěkných cest které jsem objevil kdysi dávno někde na nějakém webu, tak mě napadlo že bych to tady mohl opět zveřejnit. Úsměv

Zdroj: Bohužel už si nevzpomenu, stáhnul jsem to před několika lety na nějakém serveru o sportovních automobilech.

RZ1: Uhlířské Janovice - Zruč nad Sázavou
Loc: 49°52'31.79"N,15°4'9.51"E

Tato velmi podařená trasa po celé silnici číslo 336 z Uhlířských Janovic přes Janovickou Lhotu a Čestín do Zruče nad Sázavou navazuje na RZ: Janovická Lhota - Čestín.
Pěkná, rychlá a přehledná trasa, 22 km dlouhá, dokonale prověří Váš podvozek a brzdy. Povrch je bezproblémový a rychlý. Trasa se dá jezdit v pohodě oběma směry.

RZ2: Mirovice - Myštice - Blatná
Loc: 49°30'42.32"N,14°1'47.25"E

Velmi dobrá trasa po úzké, ale kvalitní silnici 175 z Mirovic na Strakonicku do obce Blatná. Je poměrně rychlá a přehledná, místy pěkné stoupání, provoz průměrný.
Doporučuji dále spojit vyjížďku s návštěvou letiště u obce Tchořovice (Loc: 49°25'52.84"N,13°47'20.96"E), kde je dobrá příležitost otestovat schopnosti své i Vašeho vozu Úsměv

RZ3: Jílové u Prahy - Kamenný Přívoz - Neveklov - Sedlčany - Milevsko
Loc: 49°53'22.6"N,14°29'48.87"E

Pěkná trasa po silnici číslo 105 z Jílového u Prahy do Milevska. Dá se projet v obou směrech. Celková délka této trasy činí cca 66km. Dá se docela dobře spojit s trasami Route 116 a Jesenice - Jílové u Prahy - Davle - Mníšek pod Brdy - Řevnice v jednu dlouhou trasu (cca 200km). Charakterem se jedná o pěknou širokou a rovnou silnici plnou pěkných zatáček a retardérů s kvalitním povrchem. Trasu je možné zpestřit odbočením na Sedlec - Prčice hned za Sedlčanama a na silnici 105 se vrátit těsně před Milevskem.

RZ4: Vrutice - Drahobuz - Tuhaň - Dubá
Loc: 50°30'8.19"N,14°17'41.22"E

Další pěkná trasa v oblasti mezi Litoměřicema, Mělníkem a Českou Lípou. Celková délka trasy je cca 22km. Trasa vznikla spojením silnice číslo 269 a části silnice číslo 260 končící v obci Dubá. Svým charakterem se jedná o silnici II. třídy, takže s kvalitním povrchem a mírnými, přehlednými zatáčkami. Tuto trasu jsem absolvoval ve směru uvedenám v nadpisu, ale je lhostejné, zda ji pojedete v opačném směru. Na tuto trasu velmi dobře navazuje trasa Liběchov - Dubá - Sosnová u České Lípy.

RZ5: Route 116
Loc: 50°07′26.07″N 13°56′53.96″E

Trasa začína v Lánech u Kladna, nedaleko Lánského zámečku. Celková délka činí cca 55km. Je celkem jedno ze které strany ji pojedete, ale doporučuji začít v Lánech a zkončit velice pěkným úsekem z Řevnic do Mníšku pod Brdy. Pokud se vydáte touto cestou projedete celou silnici číslo 116.
Charakterem se jedná o celkem širokou a přehlednou silnici, jednou do kopce jednou z kopce, s kvalitním povrchem. Na podzim v okamžiku, kdy opustíte údolí Berounky a začnete stoupat k Lánům se zde často vyskytují mlhy a také povrh silnice bývá kluzký. Alternativní cestou do Lán je pak trasa z Nižboru přes Roztoky a Křivoklát do Lán. Jedná se o část silnice 236.
Součástí této trasy jsou i následující RZ:
RZ: Srbsko - Hostim - Beroun
RZ: Řevnice - Mníšek pod Brdy

RZ6: Srbsko - Hostim - Beroun
Loc: 49°56′9.24″N 14°08′8.06″E

Po delší době opět velmi pěkná RZ. Trasa se dá projet vzhledem ke svemu profilu v obou směrech. Jedná se o část silnice číslo 116 ze Srbska u Berouna, přes Hostim do Berouna. Pěkná, celkem široká a přehledná silnice. Charakterem se jedná o trasu rychlou, plnou přehledných zatáček a s kvalitním povrchem.
Celková délka trasy činí téměř 10km. Tato RZ spolu s RZ: Řevnice - Mníšek pod Brdy jsou součástí Trasy "Route 116", což je trasa vedoucí, dle hesla "To nejlepší na konec", nejlépe z Lán do Mníšku pod Brdy.

RZ7: Rakovník - Ročov - Louny
Loc: 50°6'37.6"N,13°44'2.46"E

Trasa se dá projet vzhledem ke svemu profilu v obou směrech. Jedná se o silnici číslo 229 z Rakovníka do Loun. Pěkná, celkem široká a přehledná silnice. Charakterem se jedná o trasu rychlou, plnou přehledných zatáček a s kvalitním povrchem.
Celková délka trasy činí cca 35km. Pozor na přejezd hlavního tahu na Karlovy Vary(6)!!

RZ8: Liběchov - Dubá - Sosnová u České Lípy
b]Loc: 50°24'17.31"N,14°26'54.37"E[/b]

Trasa začíná v obci Liběchov. Jedná se o část silnice číslo 9 z Mělníka do České Lípy. Jedná se o velmi populární trasu, zejména pro motorkáře. I z tohoto důvodu zde často potkáte hlidku Policie ČR měřící rychlost. Charakterem se jedná o trasu velmi rychlou, plnou přehledných zatáček, s četnými stoupáními a HLAVNĚ s velmi kvalitním povrchem.
Celková délka trasy činí cca 37,5km. Ta končí u známého autodromu v Sosnové, zde je možne také dotankovat palivo.

RZ9: Řevnice - Mníšek pod Brdy
Loc: 49°54′21.85″N 14°13′47.66″E

Velmi pěkná RZ v obci Řevnice cca 4,5km dlouhá. Vřele doporučuji testnout! Jedna se o část silnice 116. Start této RZ je na konci obce Řevnice.
Zde dovolte jeden typ. Pokud stojíte na startu RZ, hned za cedulí konce obce a ve "Vašem" směru nejede cca 2min. zádné vozidlo, užijete si nádhernou svižnou jízdu "do vrchu" na celkem přehledné silnici až do cílového bodu. Pozor na dva vracáky, levy a pravý, jinak je trasa bez problemů a přehledná.

Obrázková příloha

1. Uhlířské Janovice - Zruč nad Sázavou.JPG

1. Uhlířské Janovice - Zruč nad Sázavou.JPG, 75.51 kB

2. Mirovice - Myštice - Blatná.JPG

2. Mirovice - Myštice - Blatná.JPG, 46.35 kB

3. Jílové u Prahy - Kamenný Přívoz - Neveklov - Sedlčany - Milevsko.JPG

3. Jílové u Prahy - Kamenný Přívoz - Neveklov - Sedlčany - Milevsko.JPG, 70.47 kB

4. Vrutice - Drahobuz - Tuhaň - Dubá.JPG

4. Vrutice - Drahobuz - Tuhaň - Dubá.JPG, 49.48 kB

5. Route 116.JPG

5. Route 116.JPG, 76.59 kB

6. Srbsko - Hostim - Beroun.JPG

6. Srbsko - Hostim - Beroun.JPG, 47.14 kB

7. Rakovník - Ročov - Louny.JPG

7. Rakovník - Ročov - Louny.JPG, 61.76 kB

8. Liběchov - Dubá - Sosnová u České Lípy.JPG

8. Liběchov - Dubá - Sosnová u České Lípy.JPG, 66.09 kB

9. Řevnice - Mníšek pod Brdy.JPG

9. Řevnice - Mníšek pod Brdy.JPG, 42.51 kB
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 11:58   Citovat  

výborný přehled, a u toho rakovník -> louny opravdu bacha na tu křižovatku u ONOtank byl tam nejeden smrťák.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 12:09  Naposledy upravil M@jk dne 6.10.2011 , 20:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdar jmenovče,

bomba článek a aktualizace a já ji večer doplním. Přeci jen pár tisíc km po ČR mám již za sebou.

Velmi šťastný VTEC je to dobrý přátele
   Návrat  
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 12:15   Citovat  

Trochu nechápu kde se ztratila silnice vedoucí z Brna na Uh. Hradiště, místo kde vede přes Buchlovské Hory. VTEC (občas označována jako nejlepší silnice na Moravě) to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 20:32  Naposledy upravil M@jk dne 6.10.2011 , 21:18, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdarec,
vůbec nevím, kde mám začít a tak to vezmu popořadě, jak mne napadne!

tudy Silnice 105 - Bavorovice-Milevsko-Sedlčany-Jílové u Prahy - přiblížná délka 118km.
- pokud si opravdu chcete užít "105tku", doporučuji si ji užít na své celé délce o Bavorovic SZ od Budějovic až po Jílové u Prahy. Na území jičeského kraje povrch velmi kvalitní a to, že jste už ve středočeském kraji poznáte velice rychle. Pár úseků je opravených: před Sedlčany a pak v celém Jílovém u Prahy. Jinak se "to dá zvldánout".

Máme ji projetou s Mulderem již 2x, já osobně 3x a stojí to za to.

tudy Silnice 143-141-145 - Planá u Českých Budějovic-Křemže-Prachatice-Husinec-Vimperk-Kašperské Hory-Radešov - přibližná délka 92km
- pokud opravdu chcete vychutnat každý metr této cesty, nenudit se a nevadí vám, že na ni strávíte přibližně 1,5hodiny, je to právě cesta pro vás. Na cestě je množství stoupání, serpentýn, krásné Prachatice a Kašperské hory. Asfalt??? No paráda, krása a lahoda. Pokračovat můžete do Sušice a hrad Rabí. Absolvoval jsem tuto cesty v září 2011. Fakt kvalitka.

tudy Silnice 128 - Čechtice - Pacov - Černovice - Deštná - Jindřichův Hradec - přibližná délka 67km
- pokud se chcete svéz ve svižnějším tempu a něco vidět doporučuji. Na celé délce najdete možná tak 10km horšího povrchu (stav roku 2010), jinak je perfektní. Na cestě si můžete udělat výšlap na Blaník, podívat se na Červenou Lhotu a Jindřichův Hradec je překrásný.

tudy Silnice 112 - Pelhřimov - Horní Cerekev - Telč - přibližná délka 38km
- opět parádní asfalt, rychlé rovinky, ale i táhlá stoupání, překvapivé horzinoty, atd. ... to vše jsme absolvovali letos v září 2011, i pro ty z vás, kteří cestu pojedou poprvé, jako já, vybudí adrenalin na max. míru. Opět doporučuji.

105tka.jpg

105tka.jpg, 384.11 kB

143-141-145tka.jpg

143-141-145tka.jpg, 280.46 kB

128tka.jpg

128tka.jpg, 448.37 kB

112tka.jpg

112tka.jpg, 343.58 kB
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 20:50   Citovat  

105 je moje oblibena, jezdim ji asi 10 let. Severni cast doporucuju nahradit cestou na Tynec a Kamenici, zazitek se znasobi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2011 , 20:11   Citovat  

tudy Jojo, pravdu díš. Včera jsem po ní jel a sice mokro, ale paráda ... VTEC přátele Je to tam.
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 9:37   Citovat  

Ten beron mohu jen pochvíálit, jen já si to protahuju jeste trosku dál, večernakoupím 3-5 redbulů, dojedu do mníšku počkám až je noc, jasné nebe, hvezdy a mesíc nad hlavou , no a potom jezdím Mníšek - řevnice - černošice a zpět s Miatkou bez hardtopu furt dokola Velmi šťastný
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 10:03   Citovat  

Tak jo, tuhle trasu si dám dneska Úsměv
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 10:25   Citovat  

Jeden z nejlepsich jizdnich zazitku se da prozit na Zlinskych, stoupavych klikaticich.. jsou dokonale a paradne siroke Mrk
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 12:56   Citovat  

a u nás na moravě se taky dá zajezdit, moje nejoblíbenější je od pohořelic nebo mikulova se připojit na 415 na Hrušovany n. Jevišovkou přes Hevlín až do Vranova kolem Znojma, ve Vranově posedět na přehradě a na zámku, a pak se pokračovalo kolem Dukovan, Mohlena na Velkou Bíteš, a kolem Brněnské přehrady na Slavkov Nesovice a Kyjov a pak dom (Břeclav) hodil jsem sem náhled jen cesty po Vranov, protože dál si nepamatuju, které to byly přesně cesty, ale až dojde počasí tak to projedu a doplním... ale konkrétně úsek z Litobratřic po hevlín je megaluxusní, nový tepich, krásné zatáčky, všude jde vidět....prostě krása je to dobrý

mapa1.jpg

mapa1.jpg, 464.55 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 13:35   Citovat  

Jonaasek napsal:
a u nás na moravě se taky dá zajezdit, moje nejoblíbenější je od pohořelic nebo mikulova se připojit na 415 na Hrušovany n. Jevišovkou přes Hevlín až do Vranova kolem Znojma, ve Vranově posedět na přehradě a na zámku, a pak se pokračovalo kolem Dukovan, Mohlena na Velkou Bíteš, a kolem Brněnské přehrady na Slavkov Nesovice a Kyjov a pak dom (Břeclav) hodil jsem sem náhled jen cesty po Vranov, protože dál si nepamatuju, které to byly přesně cesty, ale až dojde počasí tak to projedu a doplním... ale konkrétně úsek z Litobratřic po hevlín je megaluxusní, nový tepich, krásné zatáčky, všude jde vidět....prostě krása je to dobrý

Ola,
máš naprostou pravdu, jezdím tam dost často z dovolené a vyhýbám se tím R52 a D1 ... a z Mikulova valím na Prahu přes Hrušovany a Rouchovany a směr Třebíč ... k atomce a těsně před Třebíč je cesta parádní.

přátele
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 14:15   Citovat  

Ja zase nedam dopustit na Sumavu, treba takova silnice 169 v useku za Rejstejnem doleva nahoru pres Svojse na Zhuri, to je parada Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 14:25   Citovat  

DaM napsal:
Ja zase nedam dopustit na Sumavu, treba takova silnice 169 v useku za Rejstejnem doleva nahoru pres Svojse na Zhuri, to je parada Mrk

Ty to tam trochu znas? V lete budeme tyden prave na Sumave, tak bych ti byl za par podrobnejsich tipu vdecny Úsměv
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 14:38   Citovat  

Bully napsal:
Ty to tam trochu znas? V lete budeme tyden prave na Sumave, tak bych ti byl za par podrobnejsich tipu vdecny Úsměv

No to si pis, ze to tam znam Úsměv Kam konkretne pojedete? Jinak tech silnic je tam samozrejme vic, dalsi je treba stoupani z Cenkovy Pily na Srni nebo z Borovych Lad na Kvildu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 14:43   Citovat  

DaM napsal:

DaMe,
práve vůbec cesta de facto z Křemže od Českých Budějovic do Rejštejna, což je přes Prachatice a Vimperk a je to pecička ... celá cesta není dlouhá, ale má potenciál i dobrý asfalt.

Viz můj příspěvek výše ... Silnice 143-141-145 - Planá u Českých Budějovic-Křemže-Prachatice-Husinec-Vimperk-Kašperské Hory-Radešov - přibližná délka 92km

Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2013 , 14:43   Citovat  

ještě si vybavuju na perfektní serpentinky od Šternberku po Huzovou, od Lipůvky po moravský kras, a jedna delší od Šumperku až po Žamberk, a vím že jich je pár kolem Nového města na Moravě a jedna dlouhá nová někde mezi Žďárem n. S a Poličkou

mapa4.jpg

mapa4.jpg, 481.92 kB

mapa3.jpg

mapa3.jpg, 426.32 kB

mapa2.jpg

mapa2.jpg, 490.06 kB
   Návrat  
Tafi je teď offline  Tafi
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 2:40   Citovat  

Já přidám své doporučení a to na trasu Č. Krumlov -> Frymburk (přes Větřní a Světlík) Nedávno dělanej novej asfalt, kopice zatáček, hodně soupání a klesání a i dlouhá rovinka... Ani nechci vědět, kolik benzínu už tam padlo Velmi šťastný

Trasa (24,2km 29m)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejkrásnější silnice v ČR - Top Gear
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina