Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Leden - 2010
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3

Fotosoutez Leden
blur
37%
 37%  [ 30 ]
Henges
32%
 32%  [ 26 ]
Klejzlik
2%
 2%  [ 2 ]
laco
2%
 2%  [ 2 ]
sh@m@n
25%
 25%  [ 20 ]
wrana
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 53
Celkem hlasů : 80

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 9:38   Citovat  

Gratulace Blur! je to dobrý Nápad moc dobrý, technicky to zhodnotit neumím,ale nejdůležitější je, že se líbí,ne? Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 11:18   Citovat  

kandik napsal:
nerad bych se tady blur nejak zastaval, ale ta fotka je obsahove podle me vyborna, a technicky ( a je teda znamo, ze zadnej velkej technik nejsem) na ni nevidim nic spatnyho ( mozna rozlíšo, nevim, ale i to bych vzal jako stylizaci) . Mozna bych to " popředí" doostril šopmo, budiž....ale ani barevne, ani svetlosti bych nic nemenil, pripada mi to presny .....

Musim rict, ze mam daleko radsi fotky tohohle typu, byt jsou treba udelany pod heslem " minimalni snaha maximalni styl " nez sebedokonalejsi Honda pri zapadu slunce, Honda pri vychodu slunce, Honda zepredu, Honda zezadu, Honda na louce, Honda u vody, Honda u nadrazi, Honda u bagru, Honda v garazi......

taky jsem jí označil jako nezjajímavější... vítězství si zasloužila.

co jsem nepochopil, jsem se ptal, bohužel sama blur se k tomu nevyjádřila. ta fotka mi přijde trochu neostrá, ale není to nic hroznýho. Canon 30D znám celkem dobře, tak vím co dokáže. buď mi to připadá jako výřez a nebo jestli to bylo foceno 1/30 z ruky, tak je to jasný - v tom příapadě nač tak velká clona navíc v manuálním nastavení expozice - možná bych tady míň clonil. to je ale na diskuzi co a kdyby, a já tam nebyl. to je všechno, co mi nebylo jasnéÚsměv
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 11:59   Citovat  

Fotka byla focena z ruky a původně měla sloužit pouze k tomu aby se z ní vypreparoval podpis pana Hondy. Spouste lidí se líbila některý ji dokonce nazvali fotkou roku, tak jsem to zkusila. Vím není dokonala ale podle mě hondare chytí za srdce...

tímto chci všem poděkovat za hlasy
neyo napsal:
taky jsem jí označil jako nezjajímavější... vítězství si zasloužila.

co jsem nepochopil, jsem se ptal, bohužel sama blur se k tomu nevyjádřila. ta fotka mi přijde trochu neostrá, ale není to nic hroznýho. Canon 30D znám celkem dobře, tak vím co dokáže. buď mi to připadá jako výřez a nebo jestli to bylo foceno 1/30 z ruky, tak je to jasný - v tom příapadě nač tak velká clona navíc v manuálním nastavení expozice - možná bych tady míň clonil. to je ale na diskuzi co a kdyby, a já tam nebyl. to je všechno, co mi nebylo jasnéÚsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Foto soutez - Leden - 2010
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina