Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Samolepky Honda-club
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 15:05   Citovat  

Doomm napsal:
myslim ze by to slo .. pokud se nepletu cenu sem tenkrat udaval kolem 70 a 140kc nejak ... velka a mala ... s obalkou a postovnym to delalo neco kolem 100-120 a potom 200kc za velkou a pak sem si jeste prirazil asi 20kc na kazde za benzin, vyrizovani a veci kolem toho ABY NEVZNIKALY DOHADY PROC TAK DRAZE A ZE SE CHCI NAPAKOVAT VE FINALE SEM NA TO BYL 00 PRDa pokud by se opravdu nasel nejakej super stoural tak aby vysla treba velka nalepka na 100kc i s postou musel bych jich nechat vyrobit aspon 100 ..... a 10 000 jen tak na nalepky teda nemam .. sice chleba nezezerou, a ani nehnijou ale mel bych v tom prachy ktery muzu vyuzit mnohem lip, a pokud by se i tohle nelibilo tak je muzu nechat udelat i s paragonem takze 140+19% + obalka + posta - to jen pro trasnparentnost situace
myslim ze v reklamce porad nejaky motivy na my jmeno maji kdyby byl vetsi zajem od kazde aspon 10ks tak bych do toho sel driv jsem to posilal dobirkou ale ted bych to resil asi na ucet (2 listecky na dobirku a 4x vypisovat adresu je pro me jak muka bozi) ja ji mam na aute asi uz 2 roky a az na to ze je trochu vybledla tak odolava teplu i mrazu akorat v zime z ni neskrabu namrazu ... mohlo by se to udelat tak ze bych nechal vyrobit bezpomlckovy nalepky a dodatecne by se nechaly vyrobit pomlcky .. kdo by chtel logo s pomlckou tak by si nalepku rozdelil na 3 dily Honda HONDACLUB a oddelil "the power of dreams .. posleze rozdelil HONDA a CLUB udelal mezeru a nalepil pomlcku a pod to "The power of dreams"

a proč neudělat tu nalepku tak aby se lepila zevnitř na zdní sklo nebo tak.muj nazor prosim nekamenovat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 16:29   Citovat  

sablos napsal:
a proč neudělat tu nalepku tak aby se lepila zevnitř na zdní sklo nebo tak.muj nazor prosim nekamenovat.
kdyz se to resilo minule tak tule otazku nikdo myslim nepolozil ale kdyby se musely delat zrcadlove tak by tomu zavazelo topeni zadniho okna, ale kdyz to tak vemes tak srazovy - honday,klubovy - hkm, srazovy vyskov, to vse se dela na nalepeni z venku, ze vnitr by to taky nebylo treba tak pekne videt
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 17:44   Citovat  

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakub.sampon je teď offline  jakub.sampon
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 17:33   Citovat  

Ahoj lidi tak koho jsem to zahlédl na červené? Stál jsem u stánku s pizzou a čekal an pizuu a v tom slyšim dunění vejfuku velmi agresivní zvuk a přes zadní nebo přední sklo už přesně nevim samolepka honda-club.cz auto bylo zelené ,a místo bylo: tudy odkaz zde Úsměv tak kdo to byl? Úsměv jinak co je to za vejfuk,ten zvuk nebyl k přeslechnutí jakoby si pro mě jel sám ďábel Velmi šťastný Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 17:47   Citovat  

jakub.sampon napsal:
Ahoj lidi tak koho jsem to zahlédl na červené? Stál jsem u stánku s pizzou a čekal an pizuu a v tom slyšim dunění vejfuku velmi agresivní zvuk a přes zadní nebo přední sklo už přesně nevim samolepka honda-club.cz auto bylo zelené ,a místo bylo: tudy odkaz zde Úsměv tak kdo to byl? Úsměv jinak co je to za vejfuk,ten zvuk nebyl k přeslechnutí jakoby si pro mě jel sám ďábel Velmi šťastný Je to tam. Je to tam.

jinak v hlavne to mas srovnany ?
proc to davas vsude ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Samolepky Honda-club
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina