Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenost se servisem Honda PV
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 3
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 13:31   Citovat  

Henges: tož já to myslel tak, že v létě najedu někdy za den víc než Jaran za rok, za zimu najedu tolik co Jaran za rok Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 13:46   Citovat  

Miki Civic napsal:
Henges: tož já to myslel tak, že v létě najedu někdy za den víc než Jaran za rok, za zimu najedu tolik co Jaran za rok Velmi šťastný

No tohle??!!! Mistr me zminil ve svem prispevku??? A hned dvakrat vidim nick JaRaN Tak to koukám! Oooo dekuji mistre...dekuji..hluboce se klanim.. Velmi šťastný

Tohle mi nevadi, mas smulu, najezdim, kolik potrebuju, jako kazdy z nas. Vyval neco dalsiho, jestli me chces ranit..Treba boudu, jak nicim auta barvou ty bašťoune pořádnej výtlem Stejna bouda, jako kdyz jsem prodaval targu JEN pred tebou, nebo "kradl" radio v obchode pořádnej výtlem Mozna pak taky neco najdu HaHaaa V tom, jak vsecko zbastis jsi dokonaly a nikdy jsem neodolal kdyz se naskytla prilezitost a mozna to mi chybi a pokamošime se zase..

Ne neboj, kdyz se nevidime a nemluvime spolu, tak jsi snesitelny a celkem proti tobe nic nemam, jen by jsi mel konecne spadnout do reality. V servisu ti spravili co jsi chtel, sam jsi spokojeny, ale ty proste musis vzdycky neco najit a to jen pro par smouh a ted neresim, ze si to nesmi dovolit, to je zase druha vec veci.. Jak tu bylo zmineno, taky si myslim, ze jsi tam byl za troubu a uplne zbytecne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 13:56   Citovat  

To myslite ze za 5 minut normalni jizdy ma olej o teplote treba 15 stupnu schopnost se ohrat na 80? No ja nevim, mozna jo, ale me to prijde dost malo... Ale taky ono samozrejme neni 5 minut jako 5 minut, nevim jestli to stopoval Úsměv
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 13:58   Citovat  

ja ti to rikals s tou sirkou vladimire .. ale neboj na funkci to nebude mit vliv ... ,
byl sem v servise 2x pak uz mi servis provadi kamos jinak drobny veci co se daji udelat venku si delam sam
to co ted nepisu neber jako urazku , prudeni nebo neco v tomhle smeru.
nechapus stejne co se tak rozcilujes ze tim jezdili .... i kdyby tomu motoru dali po koulich tak co? nadmerna spotreba oleje znaci ze motor uz stejne neni v nejlepsi kondici,a az budes s montym delat generalku tak urcite budes mit novy krouzky,hlavni a ojnicni loziska,prebrouseny ventily novy gufirka a celej motor vycistenej od karbonu
a prevodovka? skrkaji ti 2 nebo 3 kvalty ...
   Návrat  
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 14:07   Citovat  

ale notak lidi nehadejte se tu Úsměv kazdej ma svuj nazor, ja to nejak nebudu komentovat, ja se priznam ze jsem v honde nebyl ani jednou kdyz nemusim tak tam nejedu a zatim jsem nemusel Úsměv ale jen k te rezerve co jsem tu cetl, tak ja ji taky nevozim Se stydím vim spatna to vec... ale zas az koupim kola, tak pak sezenu adekvatni k tomu, ale ted ji nemam Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 14:16   Citovat  

Doomm napsal:
i kdyby tomu motoru dali po koulich tak co?

Ja bych dokonce rekl, ze super. Kdyby jsi prisel a auto bylo poskozene, nacez motor .. kamarade, to bys mozna od nich vyjel s novou S2000 ... ja vim, nema sneka, ale na par mesicu by ti treba stacila je to dobrý
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 14:34   Citovat  

ReNo napsal:
Ja bych dokonce rekl, ze super. Kdyby jsi prisel a auto bylo poskozene, nacez motor .. kamarade, to bys mozna od nich vyjel s novou S2000 ... ja vim, nema sneka, ale na par mesicu by ti treba stacila je to dobrý

anebo by mu pučili kolo Velmi šťastný za ty hlašky
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 16:53   Citovat  

Já myslel že nejneoblíbenější člen je gizmi ale mám pocit že ho miki začíná krutě porážet pořádnej výtlem
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 18:41   Citovat  

a proto jezdím k jednomu známýmu opraváři co dělá všechny auta a je něj spoleh...vždycky mi dá nějakou slevičku a když si člověk koupí díly, tak chce jen za práci...ale já mu dycky dám něco navíc...holt na to koukám asi jinak...sám bych si to neudělal a když to potřebuju mít opravený, tak proč za to nezaplatit...já bych to ještě zku*vil...každopádně ty špinavý sedačky by mě taky štvaly, ale to ostatní - co oko nevidí, to srdce nebolí...ani nevím, kdo a jak s mým autem jezdil přede mnou nebo co s ním bylo...Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 19:31   Citovat  

Marfi: driv jsi byl "nejoblibenejsim" clenem ty, posleze ja a nyni co mam Golfa f TDicku jsem nehorazne klidny, byla jen otazka casu, kdy zezlo prevezme nekdo "lepsi". Ale je pravda, ze i kdyby jsi nezboril wokurka ku a ja nekoupil naftu, tak nas stejne Miki da na plnej care pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 22:55   Citovat  

některý žvásty nebudu komentovat, to ať si každý přebere sám co píše a proč to píše ...

Řeknu jen jedno, dnes jedu do Olmika a po několika minutách buch buch buch .... takže problém bude jinde.. otázka je jak jim to v Po podám.. 5500 pryč (5300 mělo být bez geometrie, špatně jsem to asi napsal) .. sice opravili nejspíš něco co by se stejně muselo, na druhou stranu to co jsem chtěl vyřešit, vyřešeno není ... nechci si kazit víkend, tak to budu řešit v Po.... sranda tohle Úsměv .. takže krom tyček stabilizátorů nejspíš výměna šteftu s ložiskem tím pádem... super, za chvíli budu mít celou novou přední nápravu Velmi šťastný

Crushot: mě tohle prostě vadí, auto je moje a nikdo cizí mi s ním nebude prasit tečka.. kdyby byly všichni takoví jak by to pak vypadalo Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:03   Citovat  

Miki: na druhou stranu ukaz me mechanika co bude tve auto prasit vic jak ty sam přátele Jinak pokud zavada nebyla odstranena, tak tam zajed, ohlas to a myslim ze by se to melo financne resit je to dobrý
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:06   Citovat  

Četl jsem popis závady jen v tom zadání pro servis, ale podobné příznaky jsem měl na svém EE9, když se mi rozpadal kámen ve vnitřním kloubu. V určitých otáčkách to začínalo bouchat, rázy šly do volantu, ve vyšších otáčkách bouchání zase zmizelo. Stále se to zhoršovalo.
Vtecy mají jinou konstrukci kamenů než třeba ED9 a tohle se u nich prý občas stává.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:12   Citovat  

Hehe zajed tam a porad jim to, to budou koukat jestli je to tim ze jedes s tak starym autem do znackovyho servisu a jeste znas pricinu zavady a oni ne pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:16   Citovat  

Miki Civic napsal:
některý žvásty nebudu komentovat, to ať si každý přebere sám co píše a proč to píše ...

Řeknu jen jedno, dnes jedu do Olmika a po několika minutách buch buch buch .... takže problém bude jinde.. otázka je jak jim to v Po podám.. 5500 pryč (5300 mělo být bez geometrie, špatně jsem to asi napsal) .. sice opravili nejspíš něco co by se stejně muselo, na druhou stranu to co jsem chtěl vyřešit, vyřešeno není ... nechci si kazit víkend, tak to budu řešit v Po.... sranda tohle Úsměv .. takže krom tyček stabilizátorů nejspíš výměna šteftu s ložiskem tím pádem... super, za chvíli budu mít celou novou přední nápravu Velmi šťastný

Crushot: mě tohle prostě vadí, auto je moje a nikdo cizí mi s ním nebude prasit tečka.. kdyby byly všichni takoví jak by to pak vypadalo Smutný

nic proti miki ale
kdybys ty vo*e zvedl auto obyc heverem a zkusil vule v cepech .... prvne stabilizato,potom horni a pak dolni a cep rizeni ... pak zkontroloval zadni ulozeni (silentbloky) tak bys na to prisel mozna sam .... co ti poradim tak co vim tak hlavne odchazi hlavni silentblok vzadu, a pokud si ses stoprocentne jistej ze to je vepredu tak vem monterpaku nebo zeleznou tycku a zkus kazdym cepem zahybat a pokud ani tak nic nenajdes tak si zajet na stanici stk na ty "tresace" a technik ti rekne kterej cep nebo silentblok je spatnej ... kolikrat poznas spatnej silentblok i napokled bud uplne vybouchanej nebo brutalne sterelej
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2009 , 23:23   Citovat  

Ještě snad doplním, že jde o kámen v kloubu poloosy, co jde do převodovky, ne o vnější homokinetické klouby. Velmi pravděpodobně to bude tím.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 12:14   Citovat  

Nick napsal:
Na tvém místě bych byl rád, že to aspoň opravili jak měli a neupadlo ti cestou ze servisu kolo nebo něco jinýho tak, jak je to u nás v Banánistánu zvykem Úsměv A ta cena je úplně normální ve značkovym servisu, dneska je drahý snad všechno... Akorát ta špína je blbá no, já když jezdím do jednoho neznačkovýho tak mi většinou vnitřek trochu zapráší jak nechají otevřený okno u auta, takže luxuju a pucuju, ale zase tam za ty peníze mi to neva.. Buď rád že nejezdíš do Hyunday servisu, tam mi říkal kámoš že maj ceny úplně jiný, i když bůhví co mu nakecali tak nevim stopro... Je to tam.

A vis proc se to dela? protoze spousta lidi ma ruzne alarmy, centraly a podobny veci a kazdy to ma nastaveny jinak a pokud odpojis baterii tak se vetsinou zamkne auto - nekdy ani nemusis odpojit baterii a auto se zamkne... a kdyz mas auto na zvedaku, potrebujes si tocit kolama tak ti nic jineho nez nechat klice v zapalovani nezbyde = otevrene okno.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 12:19   Citovat  

A jeste doplnim proc se auto po geometrii projizdi. Projizdi se proto aby se overilo ze auto jede opravdu rovne a nikam netahne a predevsim aby se ujistili ze je volant rovne, protoze si vzpominam na otcovo renaulta kdyz ho dal do servisu, udelali mu geometri a kdyz odjizdel tak zjistil ze ma volant krive. O nic nejde, ale potom mechanik v servise vypada za blbce.

PS: me se rucicka na normalni teplotu zvedne zhruba po 5 minutach normalni jizdy kdyz vyjedu od baraku a najedu na jizni spojku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 15:05   Citovat  

Aha. U me to trva podstatne dele a to mam dvoulitr a hreje to docela rychle. A kdyz jsem jednou varil tak mi rucicka ukazovala lehce nad stred i kdyz uz slo dost pary. Az na benzince kde jsem to odstavil(nebylo kde zastavit teda bylo ale zastavil bych provoz Úsměv) najednou vystoupala rychle hned az k cervenemu. Mel jsem uplne miniaturni dirku v chladici. Ten jsem uz vymenil. Ale jinak zadne problemy s tim. Termostat?
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 16:27   Citovat  

ninja napsal:
A vis proc se to dela? protoze spousta lidi ma ruzne alarmy, centraly a podobny veci a kazdy to ma nastaveny jinak a pokud odpojis baterii tak se vetsinou zamkne auto - nekdy ani nemusis odpojit baterii a auto se zamkne... a kdyz mas auto na zvedaku, potrebujes si tocit kolama tak ti nic jineho nez nechat klice v zapalovani nezbyde = otevrene okno.

Vždyť jasně, já si nestěžoval jestli to tak vypadalo. Prostě auto dam do servisu a nečekam že když se někdo hrabe v motoru, tak si bude desinfikovat všechno než tam nasedne, tak si holt to auto potom vyluxuju. Hlavně že ho spraví... Jo a ještě sem neslyšel že by nějakej servis někomu myl auto HaHaaa to spíš když ho mam zaprasený tak ho trochu umeju předtim abych sám sobě nedělal ostudu...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 17:29   Citovat  

Minor napsal:
Ještě snad doplním, že jde o kámen v kloubu poloosy, co jde do převodovky, ne o vnější homokinetické klouby. Velmi pravděpodobně to bude tím.

díky za tip Mrk , určitě se o tom zmíním, jelikož jsem dnes zkoušel a na volnoběh (za jízdy) to nedělá, jen když je zařazeno, čili nějakou spojitost s převodovkou by to mohlo mít ..

Nick: představ si, že když vezu služební Golf, tak ve VW když je špinavý ho umyjí... Velmi šťastný ale jasný, to byla jen taková poznámka, navíc bylo relativně čistý ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 18:50   Citovat  

Miki Civic napsal:
když vezu služební Golf, tak ve VW když je špinavý ho umyjí... Velmi šťastný

toviiiiis, VW..jine sluzby, protoze to je DAS AUTO pořádnej výtlem ... ze by jsi zacal zvazovat o zmene znacky ?? Lucy Lucy pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 18:53   Citovat  

gizmi napsal:
toviiiiis, VW..jine sluzby, protoze to je DAS AUTO pořádnej výtlem ... ze by jsi zacal zvazovat o zmene znacky ?? Lucy Lucy pořádnej výtlem pořádnej výtlem

myslíš že to bylo vtipný? Fucka VW, Fucka Diesel ... das is Gesetz pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 18:55   Citovat  

Miki: priznej se..ze jsi se zasmal.. pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 18:55   Citovat  

gizmi napsal:
Miki: priznej se..ze jsi se zasmal.. pořádnej výtlem

nezasmál, spíš jsem tě politoval papa HaHaaa
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 19:02   Citovat  

Doomm napsal:
nic proti miki ale
kdybys ty vo*e zvedl auto obyc heverem a zkusil vule v cepech ....
Miki??? Dyt by jsi zlámal ruce! Dyt ho znáš pořádnej výtlem HaHaaa ted mě zabije pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 19:16   Citovat  

Henges napsal:
Miki??? Dyt by jsi zlámal ruce! Dyt ho znáš

pořádnej výtlem pořádnej výtlem megarofl!!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 19:18   Citovat  

Henges napsal:
Miki??? Dyt by jsi zlámal ruce! Dyt ho znáš pořádnej výtlem HaHaaa ted mě zabije pořádnej výtlem

haha, třeba nejsem tak dobrej v tomto, ale na silnici si tě podám kdykoli Hihi šuk
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 19:21   Citovat  

Miki Civic napsal:
haha, třeba nejsem tak dobrej v tomto, ale na silnici si tě podám kdykoli Hihi šuk
pořádnej výtlem a další joke pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.1.2009 , 19:26   Citovat  

Henges napsal:
pořádnej výtlem a další joke pořádnej výtlem

no, klidně si tu hrej na hrdinu, víme kde je pravda .. tam venku Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenost se servisem Honda PV
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina