Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
šlo by udělat koutek pro Toyotáře?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:18   Citovat  

Ještě tam dej Škodovky prosím muhehe Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:21   Citovat  

Berte v potaz, že je to zkušební provoz, pokud to překročí určité hranice, tak to prostě zastavíme, zamkneme atd. ... jak jsem již psal, nemáme ambice stát se multi-značkovým fórem a pokud by se k tomu mělo schylovat, tak to ve vlastním zájmu uříditelnosti utneme.

Tak jen ať s tím počítáte, kdyby něco je to dobrý
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Pozdě... Ble

Davere, jak případným Toyoťákům zmasíš jejich registrace a příspěvky v Honda tématech?

všechno se dá, ale je to víc práce, než obvykle a je úúúúplně zbytečná. Na 10 minut to rozhodně neni. spíš pár hodin, když to chceš udělat důsledně a opatrně
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:41   Citovat  

Taky se přidám s malým typem.
Rozšíření o další značky - které ne každého třeba zajímají - by pravděpodobně navýšilo (možná časem) počet uživatelů a možná i zvýšilo náklady na provoz fora. Tak proč to nevzít tak trochu komerčně ? Ve smyslu chceš mít přístup ( psací - pouze čtecí by bylo zdarma ) i do podfora (podsekce) jiných značek ? Oki, zaplať nějakou nijak hroznou částku, třeba 200 za rok. To že to tu o něčem je, narozdíl od jiných for, by bylo i nadále vidět přeci. A pokud někdo bude chtít kecat smysluplně o nehondách, tak ho ten poplatek neodradí a na druhou stranu se to tam nezvrhne. A asi by stálo za úvahu, aby to Gold, Silver a Web členové měli v rámci svojí roční ceny. Tím by se zajistilo, aby kdejakej trouba bohabojně neplácal že jeho auto s pochvou na kapotě je lepší než Honda .
Co vy na to ? Ukamenujte mně Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Pozdě... Ble

Davere, jak případným Toyoťákům zmasíš jejich registrace a příspěvky v Honda tématech?

Hellbi,
nastavením přístupových práv třeba?
Co navrhuješ Ty, jak řešení?

přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:57   Citovat  

M@jk napsal:
Hellbi,
nastavením přístupových práv třeba?
Co navrhuješ Ty, jak řešení?

přátele

Jen narážím na to, že je problém u případného rušení profilu apod., kdy to může narušovat jiné diskuze.

Řešení - nechat při starém, tedy máš problém s RAVkou, není problém se zeptat, pokusíme se poradit, chceš o ní pokecat - fajn, na to máme sekci konkurence - téma buď časem zapadne nebo ne, ale jsme v první řadě H+ .
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 23:59   Citovat  

ne
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:00   Citovat  

Takhle nějak jsem to myslel já, jako Hellby. Proto jsem taky mluvil o tématu. A buď se v něm budou probírat zajímavé věci nebo ne.
Konec konců, Honda classic je taky jen téma, ne samostatná sekce.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:00  Naposledy upravil Bubaak dne 10.12.2013 , 0:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Díky za Otu v Toyce Je to tam.
Snad si tam nebudu psát sám se sebou jak v Subaru, McLarenu a Lotusu HaHaaa Alespoň se mi tam nikdo nehádá to mi hlava nebere

PS: přesunou se tam topicy jako GT86? Do Toyky samozřejmě Se stydím

PSS: taky si myslím že tu multikulturníme Se stydím Je hezký že jsme hodní na konkurenci, ale zas tak hodní to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:03   Citovat  

Hellborn napsal:
Jen narážím na to, že je problém u případného rušení profilu apod., kdy to může narušovat jiné diskuze.

Řešení - nechat při starém, tedy máš problém s RAVkou, není problém se zeptat, pokusíme se poradit, chceš o ní pokecat - fajn, na to máme sekci konkurence - téma buď časem zapadne nebo ne, ale jsme v první řadě H+ .

Mě to také přijde zbytečné, téma konkurence tu je již nějaký čas a dle mě stačí...
Za chvíli z toho bude takovej kočkopes Ble

Nijak jsem si nevšiml, že by někdo někomu bránil si založit téma s žádostí o pomoc, a to dle mě na fórum o majoritní značce je tak akorát...
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:06   Citovat  

Daver napsal:
Berte v potaz, že je to zkušební provoz, pokud to překročí určité hranice, tak to prostě zastavíme, zamkneme atd. ... jak jsem již psal, nemáme ambice stát se multi-značkovým fórem a pokud by se k tomu mělo schylovat, tak to ve vlastním zájmu uříditelnosti utneme.

Tak jen ať s tím počítáte, kdyby něco je to dobrý

a nebo se to hodí na separé server/doménu/web a toyoťáci si to budou platit Úsměv Proč zabít něco co funguje...
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:10   Citovat  

Taky jsem proti, je tu volna diskuze,konkurence a ja nevím kam by se to dalo jeste dát.
Navíc pochybuju, že tam bude tolik příspevku aby to mohlo mit svou kategorii.
Ale není to hlavní důvod proč říkam NE.
Co tak anketa? Budem hlasovat. Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:13  Naposledy upravil Bubaak dne 10.12.2013 , 0:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zkusil bych nechat zkušební provoz a uvidí se to mi hlava nebere
Jen by to chtělo hlídat trochu mnohem přísněji, než Honda Club kde vznikaj topicy jako, "vrže spojka" "spojka vrže" "pazvuk při sešlápnutí spojky" "pomoooc, vrže mi pedál vlevo" a podobně cože cože ? Vysloveně jim udělat Topicy Camry, MR2, Avens, Corča, Sraz Oťáků.... a víc pod velice přísnou restrikcí to mi hlava nebere

A zas, možná bude víc platících členských poplatků a tudíž zbyde víc pro Honďáky to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:14  Naposledy upravil M@jk dne 10.12.2013 , 0:20, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hellborn napsal:

Aha,
tak to je to nejmenší. Profily se totiž neruší. I já tu mám dva a díky problémům, které by to vyvolalo v databázích/databízi se neruší. V tom problém nevidím.

Jo Dany,
tak nějak bych to viděl. Říkám, že nemám problém s koutkem Toyotářů, v rámci sekce Konkurence.

Ono stačí, že už hlídám sekci Srazy, aby to mělo hlavu a patu, a to jsou NAŠE témata a ještě řešit "něčí" sekci, to už je fakt moc. Osobně jsem navrhoval tam šoupnout všechno, co se týče neHOND (ŠKODA, VW, McLaren ... atd.), aby to skutečně byla konkurence.

přátele
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:15   Citovat  

Zůstal bych u JDM, zkušebka uvidíme ... slabší chvilka, ale když už jsem to udělal, tak to zkusíme Se stydím
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:24   Citovat  

Daver napsal:
Zůstal bych u JDM, zkušebka uvidíme ... slabší chvilka, ale když už jsem to udělal, tak to zkusíme Se stydím

zrádče pořádnej výtlem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:29   Citovat  

ciwe crxmann mě na to přived, taxem myslel, že to je public mind a vono heleho kuky kuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:55   Citovat  

Bubaak napsal:

PSS: taky si myslím že tu multikulturníme Se stydím Je hezký že jsme hodní na konkurenci, ale zas tak hodní to mi hlava nebere

Snad nedopadneme jak evropani s muslimama a nebudeme se na vlastním webu bát promluvit... Se stydím Cool
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:56  Naposledy upravil Hellborn dne 10.12.2013 , 0:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Daver napsal:
ciwe crxmann mě na to přived, taxem myslel, že to je public mind a vono heleho kuky kuk

Crxmann = Toylobista? Tak to koukám! pořádnej výtlem

Nemysli a udělěj mi Suzuki... Hihi Velmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Snad nedopadneme jak evropani s muslimama a nebudeme se na vlastním webu bát promluvit... Se stydím Cool

Od toho Tě tu máme, aby si tomu právními kroky zabránil a ne jen o tom off topicoval, což?

Velmi šťastný pořádnej výtlem (Vtip samozřejmě)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 0:57   Citovat  

M@jk napsal:
Od toho Tě tu máme, aby si tomu právními kroky zabránil a ne jen o tom off topicoval, což?

Velmi šťastný pořádnej výtlem (Vtip samozřejmě)

Ty vole, po dlouhý době píšu k věci a hned mi tu předhodíš offtopic ... naštvanej Hihi HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 1:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Ty vole, po dlouhý době píšu k věci a hned mi tu předhodíš offtopic ... naštvanej Hihi HaHaaa

Hellbi,
džouk, nevidíš ty smilíky???

Hele,
sice lidi jsou různí, ale věřím, že to tak horké nebude.

Dobrou noc.

Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 1:42   Citovat  

M@jk napsal:
Hellbi,
džouk, nevidíš ty smilíky???

Nápodobně... Velmi šťastný
   Návrat  
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 7:37   Citovat  

Chlapy,no není to tady paráda? Je to tam. Je to tam. Je to tam. takovou reakci jsem nečekal.Já jsem nikdy tady neřešil jinou značku,tak jsem nevěděl že když napíšu o problému s toyotou,tak nebudu ukamenován.Zase se mi zdá nefér,abych psal do sekcí s hondou o jiné značce,proto jsem myslel o tom koutku a aby to hlavně nenarušilo sekce o Hondě.Myslím si ale,že zde by chodili jen ti toyotáři,co mají v srdci Hondu jako jááá Úsměv a musím také oponovat jak jsem zde četl o škodovce,BMW apod.To nejsou Japonci.Ale už bych to moc nerozpytvával a plně chápu všechny negativní názory.Myslím ale,že každý rozumný člověk,který tady přijde by si měl být vědom,že je zde na návštěvě na HONDA clubu a to je zde hlavní a musí to akceptovat,jako já!!!!!
Tak díky za vaši reakci a jak přijedu z práce,tak napíšu story jak jsem k Ravce přišel,jen naznačím,že už nikdy nepojedu do Prahy a kupovat ojetou Hondu přímo v HONDĚ kde jsem si byl jistý,že nekoupím zajíce v pytli,tak to mě vyvedlo z omylu Bueee
   Návrat  
Carloscz je teď offline  Carloscz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 7:50   Citovat  

existuje určitě toyota club souš to tam mam taky vw a jsem reglej u nich na clubu ale musim říct že hodná clubu a lidem v hodná clubu neváhá ani po kolena všem hondařum tímto podáváme poklonu za ochotu je to dobrý samozřejmě že tu budou i výjimky . offtopic
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 8:39   Citovat  

Daver napsal:

....jak mi napráskal pořádnej výtlem ....co sem dělal, nic sem nedělal, vona dělala, co sem měl dělat. wokurka

Shodli jsme se s Daverem že jako proč ne, ale že to budeme tvrdě hlídat! Šak mi znáte, někteří zdejší mají díky mně špatné spaní dodnes pořádnej výtlem
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 9:30   Citovat  

Daver napsal:
Už jsme to vymysleli s crxmannem ... uděláme sekci pro tuty značky dole ... s tím že se nebudou zobrazovat v TOP 40. Takže kdo chce diskutovat, musí si to rozkliknout tam, ale naše standardní diskuze to nenaruší

Názory ?
Toyota jako nevinný topic pro nespokojence na jejich divném klubu je moc dobrá volba je to dobrý
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:05   Citovat  

Muj nazor je, ze na tenhle navrh se melo zalozit minimalne hlasovani v clenske sekci at si clenove reknou jestli tu neco takoveho chteji nebo ne.

Me osobne se to moc nelibi. Oddil "Konkurence" tu je tak proc delat jeste extra pro kazdou znacku zvlast, bude v tom akorat chaos a zbytecne to natahuje uvodni stranku na delku. Kdyz ma nekdo potrebu pokecat o jine znacce tak si zalozi tema v konkurenci jako do ted ne? Prijde mi to jako unahlene rohodnuti neco takoveho hned vytvaret. Meli jste to nechat trochu uzrat...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:44   Citovat  

PreludeZ napsal:
Muj nazor je, ze na tenhle navrh se melo zalozit minimalne hlasovani v clenske sekci at si clenove reknou jestli tu neco takoveho chteji nebo ne.

Me osobne se to moc nelibi. Oddil "Konkurence" tu je tak proc delat jeste extra pro kazdou znacku zvlast, bude v tom akorat chaos a zbytecne to natahuje uvodni stranku na delku. Kdyz ma nekdo potrebu pokecat o jine znacce tak si zalozi tema v konkurenci jako do ted ne? Prijde mi to jako unahlene rohodnuti neco takoveho hned vytvaret. Meli jste to nechat trochu uzrat...

vystizne a plne souhlasim ve vsech bodech OK
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:46   Citovat  

Jofrey napsal:
Toyota jako nevinný topic pro nespokojence na jejich divném klubu je moc dobrá volba je to dobrý

OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
šlo by udělat koutek pro Toyotáře?
Fórum: Náměty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina