Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spěchá ! Rychlá koupě !
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 15:07   Citovat  

ono i u nas se najdou v peknem stavu ... ale necekej ze to pujde pod 50 Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 15:09   Citovat  

Sakul napsal:
ono i u nas se najdou v peknem stavu ... ale necekej ze to pujde pod 50 Velmi šťastný

Já mám s auty z ČR dobré zkušenosti, naopak jedinou špatnou z Německa. Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sarky je teď offline  Sarky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 15:41   Citovat  

Tohle už sem taky slyšel že z čechiš dobrý a naopak neměcko šajze :/ podle mého je to prostě na bývalém majiteli jak se o to staral co chce zakrýt co vám neřekne.. :/
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 16:24   Citovat  

tak když hledáš něco na sprintováníčko, tak by pro začátek nemuselo být špatné toto tudy odkaz akorát asi úplně nenaplním tvojí cenovou relaci Úsměv
   Návrat  
Sopy je teď offline  Sopy
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:09   Citovat  

Sarky napsal:
nebój nějak tak mám přesně takle sem to i myslel Úsměv s radostí oznamuju že ta kára stojí za starou belu díky za ty svody zkontroloval sem je a samozřejmě 3 prasklý jenom laděná koncovka 2 díl díra na dvě nohy.. těmi černými pruhy zakresloval shnilou karosérii ani jí nezakitoval ! rovnou pruhy Velmi šťastný vyskakovala 2ka. zpátečka šla špatně hodit. a říkal že ty fólie jsou na hraně policie už to také zkoumala čekám na "esinu" Se stydím mobile.de či autoscout některý ty káry sou v pohodě Úsměv Se stydím

--- Díky, to auto je moje a fakt bych rád viděl ty " prasklý svody" , když tam jsou leštěný 2 roky Velmi šťastný Když se ti to auto nelíbí / nekupuj, ale nehaň ho. A karosérie je zakitovaná asi 2 měsíce, kdy jsem nad "renovací" strávil nemálo času a peněz. Chápu, že chceš být za frajera, když to tady všichni pomlouvaj a taky si rejpnout, ale bacha na to KO Peace
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:17   Citovat  

A byl se na to vubec podivat ? Velmi šťastný
   Návrat  
gembler je teď offline  gembler
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:17   Citovat  

lidi, přestaňte tomu řikat "ekonom" už je to pomalu jak nadávka to mi hlava nebere jako první auto 6g d15z6 určitě stačí, kde co to pojede jak nic, ale to záleží i na řidičovi. D16Z6 je samozřejmě lepší, ale je to hodně staré auto
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:22   Citovat  

gembler napsal:
lidi, přestaňte tomu řikat "ekonom" už je to pomalu jak nadávka to mi hlava nebere jako první auto 6g d15z6 určitě stačí, kde co to pojede jak nic, ale to záleží i na řidičovi. D16Z6 je samozřejmě lepší, ale je to hodně staré auto

No to byl, ale já s nim vůbec nemluvil. Máti mu pujčila klíčky, tak se projel asi 50 metrů tam a 50 metrů zpátky. Upřímně... To auto je z roku 1996. Asi nikdo nemůže čekat, že bude ve 100%ní kondici. Jen mě rozčílilo, jak to tady pomlouvá. Je to první Honda, kterou jsem měl a je to stejný, jako kdyby někdo pomlouval mojí holku Úsměv Nemusí se každýmu líbit, ale když jí miluješ... Úsměv Znáte to papa VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:22   Citovat  

gembler napsal:

No to byl, ale já s nim vůbec nemluvil. Máti mu pujčila klíčky, tak se projel asi 50 metrů tam a 50 metrů zpátky. Upřímně... To auto je z roku 1996. Asi nikdo nemůže čekat, že bude ve 100%ní kondici. Jen mě rozčílilo, jak to tady pomlouvá. Je to první Honda, kterou jsem měl a je to stejný, jako kdyby někdo pomlouval mojí holku Úsměv Nemusí se každýmu líbit, ale když jí miluješ... Úsměv Znáte to papa VTEC
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:23   Citovat  

nevim mno ale já jsem občas z D15Z6 vyplesklej když ho podržím do červenýho a zároveň když jedu ecošnek tak vyplesklej z tý spotřeby takže za mě eco-vtec je to dobrý

a jako první kára si myslim na naučení a seznámení se s H+ perfektní volba, za mě teda v sedanu ale to je věc každýho, amen kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:32   Citovat  

Speedey napsal:
nevim mno ale já jsem občas z D15Z6 vyplesklej když ho podržím do červenýho a zároveň když jedu ecošnek tak vyplesklej z tý spotřeby takže za mě eco-vtec je to dobrý

a jako první kára si myslim na naučení a seznámení se s H+ perfektní volba, za mě teda v sedanu ale to je věc každýho, amen kouř

Přesně... Mám z "ECO" V-TECEM stejný zkušenosti. Aut už jsem projel nemálo, ale vytočená dvojka a následně trojka do červenejch rozpumpuje adrenalin Úsměv Ale jsem spíš spořivě založenej, takže většinou mrkam na tu zelenou kontrolku Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 18:34   Citovat  

Sakul napsal:
A byl se na to vubec podivat ? Velmi šťastný

No to byl, ale já s nim vůbec nemluvil. Máti mu pujčila klíčky, tak se projel asi 50 metrů tam a 50 metrů zpátky. Upřímně... To auto je z roku 1996. Asi nikdo nemůže čekat, že bude ve 100%ní kondici. Jen mě rozčílilo, jak to tady pomlouvá. Je to první Honda, kterou jsem měl a je to stejný, jako kdyby někdo pomlouval mojí holku Nemusí se každýmu líbit, ale když jí miluješ... Znáte to
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 19:39   Citovat  

ÁÁÁch jo.. ! muhehe to mi hlava nebere
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 21:08   Citovat  

Hellborn napsal:
Já mám s auty z ČR dobré zkušenosti, naopak jedinou špatnou z Německa. Se stydím Velmi šťastný

no vida...tak nejsem sám Velmi šťastný přesně takhle je to i u mě
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2012 , 21:55   Citovat  

Sopy napsal:

určitě né mluvili jsme spolu a povídal si že auto bez rzi ok nezakitované auto poze zakritá rez to mi hlava nebere leštěné svody sem teda nenašel jediné co bylo leštěné přímé sání Úsměv
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 12:40   Citovat  

Sarky napsal:
určitě né mluvili jsme spolu a povídal si že auto bez rzi ok nezakitované auto poze zakritá rez to mi hlava nebere leštěné svody sem teda nenašel jediné co bylo leštěné přímé sání Úsměv

a ještě jenom zvenku Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2012 , 18:01   Citovat  

vojt4s napsal:
a ještě jenom zvenku Mr. Green

Tak Velmi šťastný
   Návrat