Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukaž nám jak si sprasil svého miláčka!!!
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 26
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 10:49   Citovat  

můj Accord těsně potom co jsem potkal paní která si vůbec nevšimla že jede v noci absolutní tmou bez světel......

bohužel stačila vteřina a koupil jsem to čelně....

bummm.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
bummm.jpg, 50.19 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 11:41   Citovat  

tak té bych asi vynadal do všech možných přirození... KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 18:51   Citovat  

vojt4s napsal:
tak té bych asi vynadal do všech možných přirození... KO

mi povídej Smutný pojmenoval jsem jí jak to šlo..... paní vylezla z auta a řekla že to budu mít drahý.pak si zavolala záchranku ,dovezli jí do nemocnice a tak okamžitě podepsala revers a vezla se domů.bouračku řešili na městě kde maká její bratr kterej to okamžitě hodil na mě - papíry na rok + 30 tisíc pokuta (to ten její revers)+ auto KO který mi pojištovna nezaplatí Smutný

tenkrát jsem v něm měl asi týden NOVÝ motor a celkově opravy za 100K ...pak rok stál a šel po dílech za 15 Smutný jak zlý sen.....
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 18:55   Citovat  

Tak bych si na to vzal pravnika a hodil to na ni diky stretu zajmu a hotovo(teda pokud za to fakt nemuzes)
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 19:14   Citovat  

v tuhle chvili si clovek rika, ze by to ten onboard cam opravdu chtelo...
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 19:26   Citovat  

Je to sice ze začátku jara, ale taky se to sem dám. Můj bývalý dlouho opečovávaný cíva po návratu bráchy z Londýna. Stálo mě to hektolitry potu a krve, aby byl v perfektním stavu a takhle dopadl. Bueee

jestrebi-splavy-policie-brezen-1203.jpg

jestrebi-splavy-policie-brezen-1203.jpg, 181.25 kB

jestrebi-splavy-policie-brezen-1209.jpg

jestrebi-splavy-policie-brezen-1209.jpg, 194.26 kB

jestrebi-splavy-policie-brezen-1212.jpg

jestrebi-splavy-policie-brezen-1212.jpg, 205.53 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 21:28   Citovat  

BunGee napsal:
Tak bych si na to vzal pravnika a hodil to na ni diky stretu zajmu a hotovo(teda pokud za to fakt nemuzes)

nemohl jsem za to.řekli mi že jestli se mi to nelíbí tak ať si vezmu právníka a řeším to soudně ale tím že mi vzali papíry jsem byl automaticky bez práce a to se pak řeší soudy špatně bez peněz Smutný takže jsem na to prděl.... hodili to na mě i přes to že expertíza dokázala že měla zhaslý světla..... sem myslel že se mi to zdá ještě snad první měsíc..
   Návrat  
Leviathan je teď offline  Leviathan
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 21:52   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
nemohl jsem za to.řekli mi že jestli se mi to nelíbí tak ať si vezmu právníka a řeším to soudně ale tím že mi vzali papíry jsem byl automaticky bez práce a to se pak řeší soudy špatně bez peněz Smutný takže jsem na to prděl.... hodili to na mě i přes to že expertíza dokázala že měla zhaslý světla..... sem myslel že se mi to zdá ještě snad první měsíc..

A nenapadlo Tě nechat nějaký kamarády udělat na paní trestnou výpravu? Mám kamaráda, kterej se v podobných přáípadech mstí, třeba tak, že nechá auto dotyčného polejt nějakou barvou..samozřejmě při tom není, má partu, která si takhle vypomáhá navzájem..a samozřejmě to dělaj tajně. Protože já bych za tohle opravdu zabíjel..
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 23:00   Citovat  

Leviathan napsal:
A nenapadlo Tě nechat nějaký kamarády udělat na paní trestnou výpravu? Mám kamaráda, kterej se v podobných přáípadech mstí, třeba tak, že nechá auto dotyčného polejt nějakou barvou..samozřejmě při tom není, má partu, která si takhle vypomáhá navzájem..a samozřejmě to dělaj tajně. Protože já bych za tohle opravdu zabíjel..
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 23:01   Citovat  

Leviathan napsal:

az narazis na nekoho, komu se "pomstis" a on se ti pak "pomsti" jeste vic, tak budes litovat, ze te nekdy podobna blbost napadla. HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 23:15   Citovat  

millhauz napsal:
az narazis na nekoho, komu se "pomstis" a on se ti pak "pomsti" jeste vic, tak budes litovat, ze te nekdy podobna blbost napadla. HaHaaa
Nikdy jsem nic takového nedělal, nicméně velmi barvitě mi bylo popsáno zrovna polití auta balakrylem, propíchání gum i další věci. A nikdy na to dotyčný nepřišel. A minimálně by to oné dámě zabránilo dělat podobné prasárny dál.
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 23:26   Citovat  

Leviathan napsal:
Nikdy jsem nic takového nedělal, nicméně velmi barvitě mi bylo popsáno zrovna polití auta balakrylem, propíchání gum i další věci. A nikdy na to dotyčný nepřišel. A minimálně by to oné dámě zabránilo dělat podobné prasárny dál.

Vis, ze tohle vsechno co popisujes, sou trestny ciny? Úsměv takovyhle veci udela clovek bez mozku a ne clovek, co nema hlavu jen na to, aby mu neprselo do krku Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.7.2012 , 23:37   Citovat  

Vím, že je to trestný čin, ale to, co udělala ta paní, je taky trestný čin, ovšem s mnohem horšími následky, jenže zůstala nepotrestaná a mohla by to udělat znovu, pokud bude mít čím. Co kdyby to udělala třeba Tobě? Taky si všimni, že kamaráda jsem nejmenoval a jmenovat ho nebudu, stejně tak nehodlám víc rozvádět, co a jak přesně udělali.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 7:37   Citovat  

Leviathan napsal:
Vím, že je to trestný čin, ale to, co udělala ta paní, je taky trestný čin, ovšem s mnohem horšími následky, jenže zůstala nepotrestaná a mohla by to udělat znovu, pokud bude mít čím. Co kdyby to udělala třeba Tobě? Taky si všimni, že kamaráda jsem nejmenoval a jmenovat ho nebudu, stejně tak nehodlám víc rozvádět, co a jak přesně udělali.

no měl jsem hodně krušný plány abych se přiznal nakonec jí to potrestalo samo.paní chtěla za rozbité auto 180tisíc (jetý focus) ,pak ušlý zisk v zaměstnání + rehabilitace + psychická újma + dalších x věcí který by mě nikdy nenapadly...dohromady dostala dalších 100tisíc za nic od pojištoven + za to auto.

ale svět je malý a po měsíci jsem zjistil že paní koupila auto jen za 90tisíc (schodou okolností od mého bratrance) takže stačilo poukázat na skutečnou cenu auta a paní měla o problém postaráno.... Hihi

nicméně jsem jí od té doby několikrát potkal po městě v noci a opět bez světel takže asi nebudu poslední Smutný
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 7:49   Citovat  

Tak to bych si připravil jeji spzku abych ji v rychlosti nezapomněl a pokaždé když bych ji potkal tak bych volal policajty , navic bych si prisadil tím že mně omezovala v ohrozila svoji jizdou a ze je pravděpodobně pod vlivem podle toho jak jede. Když to párkrát uděláš tak jednou to treba vyjde.....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 7:55   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Tak to bych si připravil jeji spzku abych ji v rychlosti nezapomněl a pokaždé když bych ji potkal tak bych volal policajty , navic bych si prisadil tím že mně omezovala v ohrozila svoji jizdou a ze je pravděpodobně pod vlivem podle toho jak jede. Když to párkrát uděláš tak jednou to treba vyjde.....

doufám že nikoho neurazím ale tohle je blondýna - a asi fakt pravá.tady u nás v maloměstě stačí že se jmenuješ stejně jak místostarosta a máš vysmáto Smutný

jedině že by chlastala za volantem..... já hlavně něchápu jak je možný že jí to necvakne......a jak může něco vidět?tam kde jsem jí potkal nejsou lampy!!
vždyt ani budíky nesvítí tak jak jí to nemůže netrknout....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 7:59   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
vždyt ani budíky nesvítí tak jak jí to nemůže netrknout....

Mně v Accordu svítí hned po otevření dveří. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 8:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně v Accordu svítí hned po otevření dveří. Úsměv

V Legendu mám aut. rozsvícení taky Úsměv a kupodivu inteligentní né jen natvrdku dráty na baterku Velmi šťastný

ale to po Fordu nemůžeme chtít Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 8:05   Citovat  

Anebo tam kudy jezdí vykopat pořádnou díru Úsměv
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 8:53   Citovat  

Já jsem tvrdohlavej mezek, buď se soudit do krve a do konce sil, nebo pomsta. Co ty mě jednou, já tobě desetkrát. A držet se toho. Oni si to pak časem takový m***y rozmyslí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 11:06   Citovat  

Nemohl bys sem dát, kudy jezdí, její jméno a SPZ? Abych věděl, kudy jezdit nehodlám..a nejen já.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 12:32   Citovat  

Leviathan napsal:
Nemohl bys sem dát, kudy jezdí, její jméno a SPZ? Abych věděl, kudy jezdit nehodlám..a nejen já.

jezdí jen Týn nad Vltavou a občas do ČB.... momentálně má stříbrnou Astru kombi rok 2003 SPZ z hlavy neznám ale už z dálky to merčím a uhybám se.....

a jinak k tý mstě.... musí se tomu dát čas ,nějakej rok a pak přijde kámoš barvožrout Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2012 , 12:32   Citovat  

n3uro napsal:
Já jsem tvrdohlavej mezek, buď se soudit do krve a do konce sil, nebo pomsta. Co ty mě jednou, já tobě desetkrát. A držet se toho. Oni si to pak časem takový m***y rozmyslí.

taky jsem tvrdohlavej ale bez peněz a bez práce to tenkrát šlo hodně špatně se s někým soudit Smutný
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 10:22   Citovat  

Fotku ne a ne dohledat, ale náš civic 7.g skončil po té, co si pipka s mazdou 626 cutla pro ni levotočivou ostrou zatáčku s horizontem . V cívovi byla manželka. Dle policie: manželka 50-60km/h, mazda 90-110km/h. Cíva ji dostal na blinkr a kolo. Výsledek : LP loukoťový ráfek se rozložil na střed a "obruč" s pneu, loukotě odskákali porúznu do škarpy, vytržený rameno a zbytek kola narvanej místo pedálů. Auto komplet ohnutý, pytle venku. Na místě policajti řekli, že nemohou dělat předčasné závěry, ale že za to na 90% může pani s 626. Manželku odvezla RZ-zhmožděná krční páteř, hrudník a kotník(od pedálů, který se posunuly o cca 10cm) Taky byla v šoku a měla výpadek paměti. A výsledek: Policie to hodila na manželku, protože prý omdlela už za jízdy to mi hlava nebere (jak tedy mohla projet celou pravotočivou zatáčku i bez levýho kola to mi hlava nebere ) Pokuta 2500,- a 2 body. Několikrát jsem ji pak potkal, a udržet s ní tempo jízdy je problém i na cestě, kterou jezdím denně a to jak ve stejném autě(mame jako druhé auto 626 100kW) tak i v silnějším 2,4 110kW -prostě lítá jak svatoušek . Nedávno jsem ji potkal cestou do práce..... stála rostřelená v křižovatce na okresce-trfila kamarádovu manželku. Holt zas jela jak ta 3,14-ča ča ča. Cívovi budiž ke cti, že po nasazení poloosy a přibodování ramene najel na odtahovku sám a jel hledat nového majitele (určitě jako leštěnka, po prvnímmajiteli, nebouraný s max 60 tkm-a to i když mu byly 4 a měl 220tkm) Alespoň že pojišťovna nám za něj dala nakorunu stejně, jako za co jsme ho o rok dřív koupili Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 11:26   Citovat  

To jsou příběhy, to by jeden zaplakal. V tomhle státě má fakt pravdu ten, kdo má víc peněz a známý na lepších místech. Na blití to snad ne KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 11:30   Citovat  

to sumy: Docela by mě zajímalo za co jí dali tu pokutu a body, když dle nich omdlela už před nehodou?!
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 11:51   Citovat  

No přeci za to, že řídila ve stavu, který není s bezpečnou jízdou slučitelný, to snad ne prý musela cítit přicházející slabost kuky kuk Jenže ruku na srdce s dětma(tehdy ještě jen 3) se člověk cítí na omdlení pořád pořádnej výtlem tak jak to má poznat. Ale co do 1/2 roku se vše zahojilo a teď už jen vydžet až do října na 8.g Je to tam.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.7.2012 , 12:19   Citovat  

Koukám ouředník opět nezklamal Smutný naštvanej A člověk neudělá nic to snad ne
   Návrat  
fero1021 je teď offline  fero1021
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2012 , 9:16   Citovat  

Vpravo nic, vlevo nic...a nakonec stejně něco Ble

IMG338.jpg

IMG338.jpg, 878.44 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2012 , 11:55   Citovat  

Tak jsem jeden den objevil na předním spojleru takovou zvláštní vydrenou vlnovku. A dneska pro týdnu na druhý straně další. Tak jsem přemýšlel kde bych to tak blbě mohl orvat. No a na co jsem přišel ? Pokaždé jsem před tím byl na myčce. ONO na jejich pumpě v Teplicich za 39,- ....
Tak mám dilema, buď pořídit nějaký oterovy lišty gumový na to, nebo jezdit mýt auto jinam. Když ono to ONO za 39,- myje vážně pěkně, ale reklamovat se tohle asi nedá.....

2012-08-14 11.20.51.jpg

2012-08-14 11.20.51.jpg, 1.34 MB

2012-08-14 11.21.06.jpg

2012-08-14 11.21.06.jpg, 1.38 MB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukaž nám jak si sprasil svého miláčka!!!
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina