Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Olomoucký kraj - měření "folií"
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:01   Citovat  

Brnďa napsal:
a jako kdyz pojedu se slunecnima brylema takyj e budou merit? preci taky chodec nevidi zda se na nej koukam a nekoukam nekam jinam presne.-

Máš brýle nasazené pokaždé,když jedeš autem? V létě, v zimě, ve dne, v noci, slunečna, deště?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:05   Citovat  

Pokud uz to tady je tak sorry:

je to rada primo od policajta (kamos): kdyz vas zastavijou stahnete predni okna uplne dolu. Nikdo vas nemuze donutit je vytahnout. Tot moje jednoducha rada... Je to ozkousene, ale pocitejte stim ze policajt se nastve a bude hledat neco jineho, takze jen pro auta s top stavem Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Máš brýle nasazené pokaždé,když jedeš autem? V létě, v zimě, ve dne, v noci, slunečna, deště?
to nemam, ale asi zacnu Úsměv
   Návrat  
Nosound89 je teď offline  Nosound89
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:31   Citovat  

oorrbb napsal:

je to rada primo od policajta (kamos): kdyz vas zastavijou stahnete predni okna uplne dolu. Nikdo vas nemuze donutit je vytahnout. Tot moje jednoducha rada... Je to ozkousene, ale pocitejte stim ze policajt se nastve a bude hledat neco jineho, takze jen pro auta s top stavem Velmi šťastný

no a když jsem tu tohle psal já o pár příspěvků výše tak se mi všichni vysmáli co člověk nevymyslí zmatenej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:34   Citovat  

oorrbb napsal:

Tak se zeptej kámoše, jestli to můžeš udělat i na STK,kam Tě může policajt poslat (pokud bude v dojezdu). Úsměv

A zas tak úplně jistý bych si tou radou nebyl...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak se zeptej kámoše, jestli to můžeš udělat i na STK,kam Tě může policajt poslat. Úsměv

jen do 4 km (8 tam i z5) Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:37   Citovat  

mě by spíš zajímalo jak je to s tím třetím brzdovým světlem... přední folie jsem už strhl, ale řezat nějaký čtvereček kolem brzdového světla na liftbacku se mi fakt nechce to mi hlava nebere můžou mi to dat jako vážnou závadu, že bych neprošel STK?
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:39   Citovat  

stanovisko MD:

Stanovisko MD k upravam skel vozidel.doc
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Stanovisko MD k upravam skel vozidel.doc
 Velikost:  35 kB
 Staženo:  590 krát

Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 11:41   Citovat  

Nosound89 napsal:
jen do 4 km (8 tam i z5) Cool

A myslíš, že když bude akce na technický stav (jindy než při nějaké akci mě nestavěli - pokud nepočítám jeden radar), že si ten dojezd neohlídají?
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2012 , 12:54   Citovat  

Brnďa napsal:
to nemam, ale asi zacnu Úsměv

je to dobrý Úsměv
   Návrat  
Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:20   Citovat  

To je zase statni Buzerace, stejne zmuzou prd, lidi si tam folie nechaji tak jak tak..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:36   Citovat  

Cajz napsal:
To je zase statni Buzerace, stejne zmuzou prd, lidi si tam folie nechaji tak jak tak..
Tak to valím bulvy nesouhlas
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 9:40   Citovat  

Cajz napsal:

Tady možná jo, ale kdyby jsi bydlel např. v Německu, tak tam si to nikdo nedovolí, tam totiž policie není pro smích jako tady a jsou tam takový pokuty, že si to ty lidi nedovolí vůbec pokoušet Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 11:49   Citovat  

DanTe napsal:
Tady možná jo, ale kdyby jsi bydlel např. v Německu, tak tam si to nikdo nedovolí, tam totiž policie není pro smích jako tady a jsou tam takový pokuty, že si to ty lidi nedovolí vůbec pokoušet Mrk

A co je mi do skopčáku, vláda nas tady obírá o penize tak jak tak. A nedivim se že je u nas policie pro smich když je nemají autoritu, a je to tam samá korupce..
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:06   Citovat  

DanTe napsal:

Toť naprostá pravda OK .

Na druhou stranu např. v Americe můžeš klidně jezdit i bez bočních zrcátek apod., ale nedej bože aby jsi byl účastníkem nehody či dokonce viníkem, z kriminálu už pak nevylezeš.
Nicméně mě osobně vadí, že můžeš za volantem za jízdy jíst, ženská se může malovat, můžeš si připalovat cígo, pít vodu (docela jsem se zapotil když jsem měl otevřenou láhev a týpek předemnou prudce zabrzdil), ale fólie jim vadí. Jestli se nemýlím, tak většina nehod je způsobena tím, že se řidiči prostě nevěnují řízení (viz to moje pití za jízdy) a né že měli tmavý fólie. Ale to je jen můj názor, takhle to vidím já. Já osobně proti tmavým sklům nic nemám

Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:11   Citovat  

Jirka79 napsal:
Toť naprostá pravda OK .

Na druhou stranu např. v Americe můžeš klidně jezdit i bez bočních zrcátek apod., ale nedej bože aby jsi byl účastníkem nehody či dokonce viníkem, z kriminálu už pak nevylezeš.
Nicméně mě osobně vadí, že můžeš za volantem za jízdy jíst, ženská se může malovat, můžeš si připalovat cígo, pít vodu (docela jsem se zapotil když jsem měl otevřenou láhev a týpek předemnou prudce zabrzdil), ale fólie jim vadí. Jestli se nemýlím, tak většina nehod je způsobena tím, že se řidiči prostě nevěnují řízení (viz to moje pití za jízdy) a né že měli tmavý fólie. Ale to je jen můj názor, takhle to vidím já. Já osobně proti tmavým sklům nic nemám

Honda

Ano, to souhlasim, to je přesne ono. Nevěnováni pozornosti u řízení..Jenže vláda to zhodila na folie pač řidiči co je měli, zavinili smrtelné nehody apod. Takže si museli hold něco najit, na čem si zase namastit kapsy...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 18:48   Citovat  

Jirka79 napsal:
Toť naprostá pravda OK .

Honda

Ad jidlo, malovani, piti apod. za jizdy- podivej se do zakona, spravne nesmis delat behem rizeni nic co by te rozptylovalo (nebudu hledat presnou formulaci a dohledat se da). Zakon prece nemuze resit kazdou hovadinu jako smrkani do papiroveho kapesniku, smrkani do textilniho kapesniku, ladeni radia apod., proto je zminene konkretne napr. telefonovani za jizdy a potom uz jenom tahle "nafukovaci" formulace, aby sla aplikovat na vsechno ostatni, bude-li to potreba.
Proti tmavym sklum taky nic nemam, jenom bych nerad aby me nebo mou rodinu kvuli nim nekdo sejmul. Ale to je stejne jako s jakymikoli jinymi nepovolenymi upravami na autech, s prekracovanim rychlosti a s dalsimi X pripady, at jsou v zakone zminene konkretne nebo nebo obecne.
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 19:12   Citovat  

chtěl bych vidět statistiky, kdy zatmavení skel způsobilo nehodu. Na veřejenost hodili jeden případ kdy to byla smrtelná nehoda a teď se tím ohání, jak za všechny nehody, má vinu právě zatmavení skel, tím nechci říci, že se stala jen jedna nehoda
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 19:19   Citovat  

misan napsal:
chtěl bych vidět statistiky, kdy zatmavení skel způsobilo nehodu. Na veřejenost hodili jeden případ kdy to byla smrtelná nehoda a teď se tím ohání, jak za všechny nehody, má vinu právě zatmavení skel, tím nechci říci, že se stala jen jedna nehoda

Tak zase tady nemusime prehanet a chtit statistiky na neco tak tezko prokazatelneho. Je to proste jeden z faktoru co muzou nehodu zpusobit a je uvedeny v zakone. Hezke prirovnani tady padlo s temi slunecnimi brylemi, ty si v noci taky nasadis asi dost tezko. Proc? Z uplne stejneho duvodu jako ty folie (+ u prehnane tmavych folii neni splnena jeste druha podminka krome videt- byt viden).
Nepovolena rychlost taky nemusi byt primarni pricinou nehody a nedohadujeme se tu jestli se ma rychlost vubec nejak omezovat nebo ne ("..ale ja umim prece jezdit bezpecne i kdyz jedu rychle..").
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 19:28   Citovat  

tak samozřejmě, jízda v noci se zatmavenými skly( počítám jenom přední boční ) je dosti naprd. Když vemu mít takto zatmavené čelní sklo tak to je skoro jako jet v noci při obrysovkách Úsměv tím chci říct jen ,že přední boční a čelní by nemělo být zatmavené Úsměv ale je to hezčí ne? Velmi šťastný
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 20:17   Citovat  

neví někdo kolik % zatmavení ma sport s výroby díky Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 20:30   Citovat  

Bully napsal:
Ad jidlo, malovani, piti apod. za jizdy- podivej se do zakona, spravne nesmis delat behem rizeni nic co by te rozptylovalo (nebudu hledat presnou formulaci a dohledat se da). Zakon prece nemuze resit kazdou hovadinu jako smrkani do papiroveho kapesniku, smrkani do textilniho kapesniku, ladeni radia apod., proto je zminene konkretne napr. telefonovani za jizdy a potom uz jenom tahle "nafukovaci" formulace, aby sla aplikovat na vsechno ostatni, bude-li to potreba.
Proti tmavym sklum taky nic nemam, jenom bych nerad aby me nebo mou rodinu kvuli nim nekdo sejmul. Ale to je stejne jako s jakymikoli jinymi nepovolenymi upravami na autech, s prekracovanim rychlosti a s dalsimi X pripady, at jsou v zakone zminene konkretne nebo nebo obecne.

Moc dobře víš, jak jsem to myslel.
Tady jsme v ČR. Zákony tu nahrávají zlodějům a gaunerům a slušní lidi jsou bráni na hůl. Asi moc nevíš co se tady děje za xindl.
Já trvám na svým, ze raději před sebou vidím černý fólie na bmw než kohokoliv jinýho kdo se nevěnuje řízení. (běžně se tady píšou smsky za jízdy!).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 20:53   Citovat  

Jirka79 napsal:
Moc dobře víš, jak jsem to myslel.
Tady jsme v ČR. Zákony tu nahrávají zlodějům a gaunerům a slušní lidi jsou bráni na hůl. Asi moc nevíš co se tady děje za xindl.
Já trvám na svým, ze raději před sebou vidím černý fólie na bmw než kohokoliv jinýho kdo se nevěnuje řízení. (běžně se tady píšou smsky za jízdy!).

Nebudeme tu prece rozebirat nase "blbe" pocity v tomhle tematu. Nakonec zakony jsou v cele EU v principu stejne, nemuzou si prece odporovat v jednotlivych zemich.
Pres tu cernou folii ani neuvidis ze se nekdo tomu rizeni dostatecne nevenuje. Ale potom chapu ze te to aspon nerozciluje- co oci nevidi, .. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 21:11  Naposledy upravil Jirka79 dne 1.3.2012 , 21:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully napsal:

Pres tu cernou folii ani neuvidis ze se nekdo tomu rizeni dostatecne nevenuje. Ale potom chapu ze te to aspon nerozciluje- co oci nevidi, .. Velmi šťastný

Přesně tak Velmi šťastný .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 21:12   Citovat  

Bully napsal:
Nebudeme tu prece rozebirat nase "blbe" pocity v tomhle tematu. Nakonec zakony jsou v cele EU v principu stejne, nemuzou si prece odporovat v jednotlivych zemich.

Mně foliích spíš vadí, že v některých případech nevidím skrz a tedy před auto,které je má,což je občas sranda,když ho dojíždím a on dojíždí někoho před sebou a pak začne brzdit... Ale s tím tak nějak počítám dopředu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 21:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně foliích spíš vadí, že v některých případech nevidím skrz a tedy před auto,které je má,což je občas sranda,když ho dojíždím a on dojíždí někoho před sebou a pak začne brzdit... Ale s tím tak nějak počítám dopředu.

tak to nevidíš ani přes dodávky a jiná auta, plno aut má různé reklamní nápisy. a některé auta ani nemusí mít folie a stejně neuvidíš z důvodu špatného úhlu zadního okna... třeba přes některé alfy nevidíš ani kdyby byly bez oken Cool
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 23:10   Citovat  

Hellborn napsal:

S pruhlednosti pres auto se pocita spis v principu "byt viden"- jak ridic reaguje, jestli se rozhledl atd. atd., hodi se i pro chodce, cyklisty, .. . Navic se hodi i ten pruhled prave prednimi bocnimi okny- kdyz vedle nekoho stojis na krizovatce treba.
Pruhled zadnim oknem neni nekdy mozny ani kdyz folie na aute nejsou, jak tu ted uz taky zaznelo. Na dobrzdeni si mas nechat dostatecny bezpecny odstup od vpredu jedouciho vozidla Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 23:13   Citovat  

Bully napsal:
S pruhlednosti pres auto se pocita spis v principu "byt viden"- jak ridic reaguje, jestli se rozhledl atd. atd., hodi se i pro chodce, cyklisty, .. . Navic se hodi i ten pruhled prave prednimi bocnimi okny- kdyz vedle nekoho stojis na krizovatce treba.
Pruhled zadnim oknem neni nekdy mozny ani kdyz folie na aute nejsou, jak tu ted uz taky zaznelo. Na dobrzdeni si mas nechat dostatecny bezpecny odstup od vpredu jedouciho vozidla Velmi šťastný

Který ovšem musím při přípravě předjížděcího manévru zmenšit,abych předjel co nejbezpečněji... Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 23:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Který ovšem musím při přípravě předjížděcího manévru zmenšit,abych předjel co nejbezpečněji... Se stydím

No co na to rict? Velmi šťastný Ze u tech aut pres ktere vidis ten odstup muzes lehce zkratit protoze bude s ohledem na jejich pruhlednost relativne bezpecny i tak? :twisted:
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2012 , 15:30   Citovat  

Já si už dávno ty folie sloupl na předku a mám klid... I tak tam není pořádně vidět, jelikož mám černý interie jak bota. A co se týče viditelnosti a komunikace za volantem, je to lepší Chápeš! ted když jde po chodníku nějaká mrška:) tak můžu hezky házet přez boční okénka očka Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Olomoucký kraj - měření "folií"
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina