Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Montáž předních mlhovek civic 7g pred fc
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
rs.kuba je teď offline  rs.kuba
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2010 , 10:16   Citovat  

Ahoj. Nemáte někdo zkušenost jakým způsobem přidat na auto přední mlhovky Honda civic 7g 2002. Jakým způsobem přidělat na názarník a jak vyřešit spínač mlhovek a celkově elektroinstalaci. Díky Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 15:01   Citovat  

tohle by mě taky zajímalo, zároveň bych rád věděl zdali ty co se prodavaj na ebay na Si mi budou pasovat na EP3,

tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 15:43   Citovat  

Tak přesně tyhle mlhy, jenom čirý, jsem napasoval na 5D...sice to dalo fušku, ale jsou tam Velmi šťastný . Nikomu tu práci nepřeju. Kabely tam jsou všechny, spínač i relé a všechny potřebný konektory. Jenom montáž do toho nárazníku byl porod...nevím, jestli USA hondy mají jinej nárazník, než evropský, ale bez řezání to prostě nešlo. A návod u toho nebyl žádnej. A to dostavení světel je taky takový mizerný. Na jaře to musím ještě poladit...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 16:15   Citovat  

Stepa napsal:
Tak přesně tyhle mlhy, jenom čirý, jsem napasoval na 5D...sice to dalo fušku, ale jsou tam Velmi šťastný . Nikomu tu práci nepřeju. Kabely tam jsou všechny, spínač i relé a všechny potřebný konektory. Jenom montáž do toho nárazníku byl porod...nevím, jestli USA hondy mají jinej nárazník, než evropský, ale bez řezání to prostě nešlo. A návod u toho nebyl žádnej. A to dostavení světel je taky takový mizerný. Na jaře to musím ještě poladit...

měl bys nějaký fotky? trocha bastlení v plastu mi nevadí, spíš mi jde o elektroinstalaci aby byla v pořádku a celý to šlapalo.

James je teď offline  James
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 16:20   Citovat  

Samozrejme, ze US maju iny naraznik Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 18:56   Citovat  

Fotky jsem nedělal, protože jsem si říkal, že jiný magor, jako já, tohle nepodstoupí Velmi šťastný. Až to na jaře shodím, tak to vyfotím. Říkám, na elektriku jsem nesáhl(teda sáhl, musel jsem přepojit pár vodičů), bylo to v pohodě. Má to i konektory do hondí pojistkovky.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 20:14   Citovat  

Stepa napsal:
Fotky jsem nedělal, protože jsem si říkal, že jiný magor, jako já, tohle nepodstoupí Velmi šťastný. Až to na jaře shodím, tak to vyfotím. Říkám, na elektriku jsem nesáhl(teda sáhl, musel jsem přepojit pár vodičů), bylo to v pohodě. Má to i konektory do hondí pojistkovky.

takže jen hraní si s plastama v nárazníku a na té mlhovce samotné? co tam bylo za problém konkrétně?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 21:41   Citovat  

No když se mrkneš na fotku v profilu, tak mám bodykit...mlhovky jsou dělané na holý seriový nárazník, takže jsem musel ubrat kus plastu té mlhovky, abych to tam na ten bodykit nacpal. A samozřejmě do nárazníku udělat díru, abych ji tam nacpal...je dost hluboká. A to naklápění mlhovky mi přišlo dost fórový a ne moc funkční...zajímalo by mně, jaký je rozdíl mezi těmihle mlhovkami a mlhovkami z autokelly, které stojí 2000/ks.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 22:01   Citovat  

Stepa napsal:
No když se mrkneš na fotku v profilu, tak mám bodykit...mlhovky jsou dělané na holý seriový nárazník, takže jsem musel ubrat kus plastu té mlhovky, abych to tam na ten bodykit nacpal. A samozřejmě do nárazníku udělat díru, abych ji tam nacpal...je dost hluboká. A to naklápění mlhovky mi přišlo dost fórový a ne moc funkční...zajímalo by mně, jaký je rozdíl mezi těmihle mlhovkami a mlhovkami z autokelly, které stojí 2000/ks.

tak ono je to třeba jen o tom použít dobrý lepidlo na plast ne? Jinak bodykit mam samozřejmě také - CTR.

Každopádně 2x2000 vs 1700 je trochu rozdíl, ale kouknu i na ty z kelly.

0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 8:20   Citovat  

Stepa napsal:

Chtěl bych se zeptat kudy protahnoout ty kabely k pojistkové skřínce. a jestli ta pojistková skříň je nějak nato zapojena a připravena a jakým způsobem je vyřešené zapínaní mlhovek. Jestli fungují až po zapnutí světel parkovacích nebo potkávacích. Díky

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 8:42   Citovat  

rs.kuba napsal:
Chtěl bych se zeptat kudy protahnoout ty kabely k pojistkové skřínce. a jestli ta pojistková skříň je nějak nato zapojena a připravena a jakým způsobem je vyřešené zapínaní mlhovek. Jestli fungují až po zapnutí světel parkovacích nebo potkávacích. Díky

je predepsane ze predni mlhova svetla musi jit zapnout s parkovacima svetlama

0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 17:09   Citovat  

Stepa napsal:

Jak jste to vyřešil s kontrolkou zapnutých mlh. světel? a kam jste je připojil? přímo do pojistkové skříně? Prosím poraďte. Děkuji

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 18:38   Citovat  

to ninja: přesně tak...mlhovky musí jít zapnout s parkovacími světly, jakmile parkovací světla vypneš, musí se vypnout i mlhovky. Chce to si najít v pojistkovce ten příslušný kontakt, je tam volný Úsměv

to rs.kuba: kabely jsem protáhl pod blatníkem na levé straně z pohledu řidiče, dále za odkládací kapsou po levé straně volantu až k pojistkovce...je tam místa sousta, je to jednoduché. V pojistkovce je jak už jsem psal připravený kontakt, který je pod napětím, jakmile se sepnou parkovací světla...toto napětí je použito pro řízení relé mlhovek(relé se zapíná přes přiložený spínač), které je v zakoupeném setu, je tam i potřebný konektor, který jde do pojistkovky. Zapínání mlhových světel je tam, kam se dávalo továrně ve vyšších výbavách...na zaslepené pozici vedle ovladače pro naklápění světel, dodaný vypínač tam přesně zapadne. Pouze si musíte někde najít "ostrých 12V" pro napájení žárovek a zapojit to přes pojistku(to je také v tom setu). Kontrolku předních mlhových světel v autě nemám a ani v manuálech, které jsem měl otevřené to nikde nezmiňují, takže si troufám říct, že tam ani nikdy nebyla.

Kdybych věděl, že o to bude takový zájem, tak udělám návod...ane nikdo to tu nikdy neprobíral, tak jsem si řekl, že asi není zájem Úsměv.

0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 19:06   Citovat  

Stepa napsal:
to ninja: přesně tak...mlhovky musí jít zapnout s parkovacími světly, jakmile parkovací světla vypneš, musí se vypnout i mlhovky. Chce to si najít v pojistkovce ten příslušný kontakt, je tam volný Úsměv

to rs.kuba: kabely jsem protáhl pod blatníkem na levé straně z pohledu řidiče, dále za odkládací kapsou po levé straně volantu až k pojistkovce...je tam místa sousta, je to jednoduché. V pojistkovce je jak už jsem psal připravený kontakt, který je pod napětím, jakmile se sepnou parkovací světla...toto napětí je použito pro řízení relé mlhovek(relé se zapíná přes přiložený spínač), které je v zakoupeném setu, je tam i potřebný konektor, který jde do pojistkovky. Zapínání mlhových světel je tam, kam se dávalo továrně ve vyšších výbavách...na zaslepené pozici vedle ovladače pro naklápění světel, dodaný vypínač tam přesně zapadne. Pouze si musíte někde najít "ostrých 12V" pro napájení žárovek a zapojit to přes pojistku(to je také v tom setu). Kontrolku předních mlhových světel v autě nemám a ani v manuálech, které jsem měl otevřené to nikde nezmiňují, takže si troufám říct, že tam ani nikdy nebyla.

Kdybych věděl, že o to bude takový zájem, tak udělám návod...ane nikdo to tu nikdy neprobíral, tak jsem si řekl, že asi není zájem Úsměv.

A prosím ještě snad už konečne poslední dotaz. Kudy se tam protahne ta instalace od motorového prostoru do vnitřku interiéru. Je tam nějaká průchodka? A předpokládám že na zapojední se musí vyndat celá ta pojistková skříň? odendat všechny plasty pod volantem? a kam se usadí to relé? je tam přímo nájaká patice? nebo to dám jen tak volně? Děkuji moc za rady. VTEC

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 19:11   Citovat  

Vždyť píšu kudy Úsměv ...pod levým blatníkem. Průchodka tam je, protáhl jsem to jí. Na zapojení stačí vyndat ten kaslík a krytka pojistkové skříně...pojisktovku vyndávat nemusíš, když se tam ohneš, tak tam je celkem dobře vidět. Relé je volně na kabelech...na plastech je taková hadrová poduška, kvůli odhlučnění, tak jsem to tam zatím nechal jen tak ležet.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 19:29   Citovat  

Stepa napsal:
Kontrolku předních mlhových světel v autě nemám a ani v manuálech, které jsem měl otevřené to nikde nezmiňují, takže si troufám říct, že tam ani nikdy nebyla.

Odvazne Úsměv kontrolka tam vo verziach s hmlovkami bola. Pozri si users manual ak mas, su tam popisane vsetky kontrolky a je tam uvedena aj ta pre predne hmlovky.

0
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 19:59   Citovat  

Stepa napsal:
Vždyť píšu kudy Úsměv ...pod levým blatníkem. Průchodka tam je, protáhl jsem to jí. Na zapojení stačí vyndat ten kaslík a krytka pojistkové skříně...pojisktovku vyndávat nemusíš, když se tam ohneš, tak tam je celkem dobře vidět. Relé je volně na kabelech...na plastech je taková hadrová poduška, kvůli odhlučnění, tak jsem to tam zatím nechal jen tak ležet.

Díky díky a ktomu jak ste řikal, ze jsem mel napsat návod. Hodil by se Úsměv Honda

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:01   Citovat  

rs.kuba napsal:
Díky díky a ktomu jak ste řikal, ze jsem mel napsat návod. Hodil by se Úsměv Honda

Já tedy na jaře něco sesmolím, až to shodím.

James napsal:
Odvazne Úsměv kontrolka tam vo verziach s hmlovkami bola. Pozri si users manual ak mas, su tam popisane vsetky kontrolky a je tam uvedena aj ta pre predne hmlovky.

Já vím, já se to nebojím napsat Úsměv. No právě že v user manuálu je uplný wc , ale říkal jsem si, žeje volná pozice vedle kontrolky zadních mlhovek, ale v manuálech ani zmínka. Proto jsem to tvrdil Velmi šťastný. Takže budou 2 verze manuálu a nebo mlhovky jsou až v novější verzi...jiné řešení mně nenapadá.

Fotky z manuálu z roku 2002:

DSCF6586.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF6586.JPG, 70.95 kB

DSCF6588.JPG

DSCF6588.JPG, 63.8 kB

0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 13:42   Citovat  

Stepa napsal:
Já vím, já se to nebojím napsat Úsměv. No právě že v user manuálu je uplný wc , ale říkal jsem si, žeje volná pozice vedle kontrolky zadních mlhovek, ale v manuálech ani zmínka. Proto jsem to tvrdil Velmi šťastný. Takže budou 2 verze manuálu a nebo mlhovky jsou až v novější verzi...jiné řešení mně nenapadá.

Fotky z manuálu z roku 2002:

Mám stejný manuál z 2001 a také o předních mlhovkách vůbec zmínka není, natož o kontrolce.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 16:51   Citovat  

Nech sa paci Mrk

Fotografia0281.jpg

Fotografia0281.jpg, 316.68 kB

Fotografia0282.jpg

Fotografia0282.jpg, 316.39 kB

Fotografia0283.jpg

Fotografia0283.jpg, 276.72 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 17:10   Citovat  

To bude manuál poface, nebo 3D ne? Úsměv Z jakýho to je roku?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 17:16   Citovat  

Poface, ale stale, ak si nemal z vyroby hmlovku tak nemas kontrolku

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 17:24   Citovat  

James napsal:
Poface, ale stale, ak si nemal z vyroby hmlovku tak nemas kontrolku

Jo tohle mi je jasný, o tom se nepřu. Jenom jsem chtěl nějak vysledovat, kam se tedy ty mlhovky dávaly...do předface 5D tedy určitě ne.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 21:02   Citovat  

pro zajímavost přikládám návod z jednoho fóra na instalaci mlhovek na civic 8g coupé

tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 21:30   Citovat  

master88 napsal:
pro zajímavost přikládám návod z jednoho fóra na instalaci mlhovek na civic 8g coupé

tudy odkaz

Kéž by byl takový návod na C7g Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 21:56   Citovat  

Tak takhle jednoduchý to pánové zase nebylo Úsměv. Je tam podstatně víc bastlení.

0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 22:30   Citovat  

Stepa napsal:
Tak takhle jednoduchý to pánové zase nebylo Úsměv. Je tam podstatně víc bastlení.

Opravdu by nákej ,,foto-návod,, nebyl? Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 23:00   Citovat  

rs.kuba napsal:
Opravdu by nákej ,,foto-návod,, nebyl? Úsměv

Našel jsem návod pro instalaci na Civic SI
tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 23:18   Citovat  

No vidíš...to je ono Mrk

0
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 13:35   Citovat  

master88 napsal:
tohle by mě taky zajímalo, zároveň bych rád věděl zdali ty co se prodavaj na ebay na Si mi budou pasovat na EP3,

tudy odkaz

Nemáte někdo zkušenost z placením na EBAY?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Montáž předních mlhovek civic 7g pred fc
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina