Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Povi. ruč. od Kooperativy - HC !!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 23:33   Citovat  

Je tu nekdo, kdo tu tu havarijku vyzkousel? Jaka je treba spoluucast? Cena plati pro jakoukoliv znacku vozu?

Ja to vyzkouset chtel, ale nikdo se 3tydny neozyval...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 9:11   Citovat  

bordel napsal:
Je tu nekdo, kdo tu tu havarijku vyzkousel? Jaka je treba spoluucast? Cena plati pro jakoukoliv znacku vozu?

Ja to vyzkouset chtel, ale nikdo se 3tydny neozyval...

já včera napsal na TOMEK.P@KAPITOL.CZ a ještě večer se mi ozval na mail.
Zkus to,snad ti odpoví.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Veselac je teď offline  Veselac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 11:11   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jak je to s ukončením pojištění u jiné pojišťovny před novým pojištěním tady? Musí tam být nějaká výpovědní lhůta, nebo to dokážeš nějak profesionálně urychlit?
A taky mě zajímají podmínky připojištění čelního skla (výše plnění, spoluúčast,...)

výpovědní lhůta je 6 týdnů ale mi to zvládneme urychlit, nespotřebované pojistné vám bude vráceno. U pojištění čelního skla je spoluúčast jako vždy 1000kč. Úsměv
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 11:12   Citovat  

a co havarijko do 300 000?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 11:59   Citovat  

a když jsem před 2 týdny zaplatil povinný (3400/půlrok u koop) na dvoulitra a chtěl bych to havarijko, tak s tím povinným nic nenadělám co Smutný
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 15:23   Citovat  

myst napsal:
a co havarijko do 300 000?

Po znamosti se da udelat kolem 10t
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 15:47   Citovat  

ARMIK napsal:

lepsi nez 16k
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 15:54   Citovat  

ARMIK napsal:

To je super cena, ale u pojisteni preci neni dulezite kolik platis, ale kolik dostnes zaplaceno, jak jsou reseny bonusy/malusy, spoluucast porad veci ktere tu nejsou zodpovezeny...
Nechce se mi verit, ze cena je pouze podle vyse pojistne castky, nikoliv podle znacky, vybavy, zabezpeceni apod...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 16:17   Citovat  

myst napsal:
lepsi nez 16k

ale ne tak jako 12500 za pov+živel+skla+krádež+vandal+havárka+řidičova smrt na mega :hehe:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 16:14   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jak je to s ukončením pojištění u jiné pojišťovny před novým pojištěním tady? Musí tam být nějaká výpovědní lhůta, nebo to dokážeš nějak profesionálně urychlit?
A taky mě zajímají podmínky připojištění čelního skla (výše plnění, spoluúčast,...)

profesionálně urychlíme Velmi šťastný Jinak čelní sklo je za 1000kč spoluúčasti. Výše plnění je na tobě na kolik si sklo ceníš
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 16:23   Citovat  

bordel napsal:
To je super cena, ale u pojisteni preci neni dulezite kolik platis, ale kolik dostnes zaplaceno, jak jsou reseny bonusy/malusy, spoluucast porad veci ktere tu nejsou zodpovezeny...
Nechce se mi verit, ze cena je pouze podle vyse pojistne castky, nikoliv podle znacky, vybavy, zabezpeceni apod...

přesně tak, máš pravdu. Především je důležité plnění a proto, pakliže nemáte pojištění na cenu novou ale pouze časovou, zřejmě jste to neřešili. Kooperativa už vyhrála 2x jako pojišťovna roku, kde je hlavním kritériem pojistné plnění Úsměv Samozřejmě mohu mít kalkulaci i na jiné pojišťovny ale nevezmu si Vás klubáky na svědomí. Co se týče majetku je to špička.

K havarijnímu pojištění. Efektiv je novinka, která u aut do 150tis. opravdu nehledí na na značku atd. Do této ceny to ani není potřeba. Spoluúčast je 10t. jako u většiny.

Pokud by ale chtěl někdo havarijní pojištění na auto nad 150tis. pak také můžeme udělat cenu přes produkt Global, který vyhrál již 5x první cenu za hav.poj. Jinak běžný ceny jsou samozřejmě vyšší ale díky obratu, který těmto společnostem tvoříme, můžeme poskytnout daleko zajímavější ceny. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 16:31   Citovat  

bordel napsal:

pro všechny případy jsem přidal sazebník a podmínky k havarijnímu pojištění Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 16:47   Citovat  

Veselac napsal:
profesionálně urychlíme Velmi šťastný Jinak čelní sklo je za 1000kč spoluúčasti. Výše plnění je na tobě na kolik si sklo ceníš

Můžeš to nějak upřesnit? To jakože, když dám pojišťovně fakturu za výměnu skla na jakoukoliv částku, tak jí proplatí mínus 1000,-Kč?
Jinak je fajn, že umíš urychlit tu výpověď. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 18:13   Citovat  

Petr 78 napsal:
Můžeš to nějak upřesnit? To jakože, když dám pojišťovně fakturu za výměnu skla na jakoukoliv částku, tak jí proplatí mínus 1000,-Kč?
Jinak je fajn, že umíš urychlit tu výpověď. je to dobrý

u havarijka je to přesně tak ale u povinného ručení si musíš zvolit částku do které chceš aby pojišťovna hradila např.5 - 10 - 15 - 20tis. Úsměv a keždé se samozřejmě liší cenou např. pojistit si u povinného ručení přední sklo na 5tis. stojí 42kč měsíčně Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 18:59   Citovat  

Veselac napsal:
u havarijka je to přesně tak ale u povinného ručení si musíš zvolit částku do které chceš aby pojišťovna hradila např.5 - 10 - 15 - 20tis. Úsměv a keždé se samozřejmě liší cenou např. pojistit si u povinného ručení přední sklo na 5tis. stojí 42kč měsíčně Úsměv

Jo, to jsem chtěl slyšet.
Takže Česká pojišťovna má pořád nejlepší podmínky připojištění čelního skla ze všech pojišťoven u nás.
Platím 700,-/rok žádná spoluúčast a plnění do 12 000,- Mrk
   Návrat  
Raven89 je teď offline  Raven89
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 19:27   Citovat  

Ja nvm, ale CSOB ma pojisteni skla na 15 000 bez spoluucasti vymeneni na miste kde chces za 700... A pojistka je daleko levnejsi péokud ti je nad 29 let... U csob takovej clovek ma 30% slevu:-D

( informace primo od zdroje jsem zamestnanej u CSOB )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 20:19   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo, to jsem chtěl slyšet.
Takže Česká pojišťovna má pořád nejlepší podmínky připojištění čelního skla ze všech pojišťoven u nás.
Platím 700,-/rok žádná spoluúčast a plnění do 12 000,- Mrk

ano to je pravda, plnění máš ale jen do vyčerpání částky ročně. To znamená, že jestli si rozbiješ čelní sklo za 10tis. v lednu a v březnu znovu, máš jen 2tis. na opravu. U Koop. můžeš kliidně 10x za rok žádat o plnění. Na jednu žádost máš tu částku jakou si si určil ale kolikrát za rok budeš potřebovat. Úsměv Takže na 10.000kč za 750kč ročně bych radši volil Kooperativu. Nejlepší je relativní pojem, každá pojišťovna má svoje a Kooperativa ví za co si nechá zaplatit. Úsměv Koukněte se na běžný ceník Koopertivy povinného ručení.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 21:17   Citovat  

Veselac napsal:
ano to je pravda, plnění máš ale jen do vyčerpání částky ročně. To znamená, že jestli si rozbiješ čelní sklo za 10tis. v lednu a v březnu znovu, máš jen 2tis. na opravu. U Koop. můžeš kliidně 10x za rok žádat o plnění. Na jednu žádost máš tu částku jakou si si určil ale kolikrát za rok budeš potřebovat. Úsměv Takže na 10.000kč za 750kč ročně bych radši volil Kooperativu. Nejlepší je relativní pojem, každá pojišťovna má svoje a Kooperativa ví za co si nechá zaplatit. Úsměv Koukněte se na běžný ceník Koopertivy povinného ručení.

Ahaaa, tak to je pak jiná. To je moc důležitá informace. je to dobrý
V tom případě by se o tom už dalo uvažovat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 21:54   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ahaaa, tak to je pak jiná. To je moc důležitá informace. je to dobrý
V tom případě by se o tom už dalo uvažovat.

to víš někdy jsou to moc drobný písmenka ty smluvní ujednání Velmi šťastný
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:02   Citovat  

Pár dotazů: (možná se některé opakují)

Zrovna asi před měsícem mi začalo nový období na povinné. Když by jsem si chtěl tady zřídit kooperativu, tak mi to u mé současné (ČSOB) ukončíte aniž by jsem musel někam chodit? Nedostanu nějaké penále za výpověď?
Varianta druhá - když by jsem si povinné ponechal kde je a chtěl si u Koop dát pouze pojistku na - odcizení (760,-)+ živelné (+150,-) + vandalismus (+750,-) = 1660,- ročně ?
Jak je to s pojištěním proti krádeži u auta staršího 10 a více let? Některé pojišťovny už takové nepojišťují.
   Návrat  
lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:15   Citovat  

Ahoj,mohl by si mi prosím napsat na kolik by mě vyšla pojiska na rok na céro?Bez havarijka?a jaká by tam byla spoluučast?:-)zatim jsem u české a určitě bych využil toho že by ste za mě vyřídili to odstoupení od smlouvy.díky moc za odpověd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:27  Naposledy upravil Veselac dne 6.8.2010 , 22:32, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ajsik napsal:
Pár dotazů: (možná se některé opakují)

Zrovna asi před měsícem mi začalo nový období na povinné. Když by jsem si chtěl tady zřídit kooperativu, tak mi to u mé současné (ČSOB) ukončíte aniž by jsem musel někam chodit? Nedostanu nějaké penále za výpověď?
Varianta druhá - když by jsem si povinné ponechal kde je a chtěl si u Koop dát pouze pojistku na - odcizení (760,-)+ živelné (+150,-) + vandalismus (+750,-) = 1660,- ročně ?
Jak je to s pojištěním proti krádeži u auta staršího 10 a více let? Některé pojišťovny už takové nepojišťují.

přechod zařídíme, jediná cesta kterou podnikneš bude na poštu Úsměv Penále nedostaneš, jediné co si ČP nechá je jeden měsíc zaplacený, v tomto případě září. Ostatní nespotřebované pojistné ti bude vráceno.

Kooperativa tenhle produkt udělala právě pro to, že 70% aut v ČR je starších 7 let a klsické havarijní pojištění je pro ně drahé. Pokud by jsi chtěl tedy Odcizení, živelné vandlismus dostanem se na 1660kč a možná bychom byli schpni se dostat třeba o 100 až 150kč níž ale to by bylo na samotné kalkulaci Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:29   Citovat  

lazzzik napsal:
Ahoj,mohl by si mi prosím napsat na kolik by mě vyšla pojiska na rok na céro?Bez havarijka?a jaká by tam byla spoluučast?:-)zatim jsem u české a určitě bych využil toho že by ste za mě vyřídili to odstoupení od smlouvy.díky moc za odpověd.

omlouvám se ale budeš muset napsat podrobnosti, nejlépe oskenovat z obou strn velký technický průkaz a zaslat ho i s dotazem na nedvedova.d@kapitol.cz (kolega má prozatím naplněnou kapacitu tady z HC) a ona ti udělá kalkulaci, ok?
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:53   Citovat  

zeptám se takto, udělá mi tajle pojištovna havarijko a pojistku na odcizení vozu na mé vti?

Honda Civic rv.92 118kw
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 23:11   Citovat  

OsekSpider napsal:
zeptám se takto, udělá mi tajle pojištovna havarijko a pojistku na odcizení vozu na mé vti?

Honda Civic rv.92 118kw

určitě
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 14:59   Citovat  

Úsměv Velmi šťastný
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 9:36   Citovat  

Když je něco výhodné, vždy hledám tu druhou stranu mince. Změnu pojišťovny plánuju už nějakou dobu a tak mi tato nabídka přišla vhod. Co mě zarazilo už na začátku byla informace od pana TOMEK.P@KAPITOL.CZ cituji: "Cena se muze pohybovat od 4100 az po 5250", což se neshoduje s první stranou tohoto topicu (skupina do 2500 cm3). Chtěl jsem jen, aby mi někdo napsal: "za povinné budeš platit tolik: ... , za havarijní tolik: ... za skla: ... - prostě konkrétní nabídku pro porovnání se stávající pojišťovnou. Mám dva vozy a oba bych chtěl přepojistit, avšak do této chvíle jsem neobdržel ani náznak konkrétní nabídky pojištění. Je to škoda, vypadalo to dobře. Honda
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 9:56   Citovat  

Danny napsal:
Když je něco výhodné, vždy hledám tu druhou stranu mince. Změnu pojišťovny plánuju už nějakou dobu a tak mi tato nabídka přišla vhod. Co mě zarazilo už na začátku byla informace od pana TOMEK.P@KAPITOL.CZ cituji: "Cena se muze pohybovat od 4100 az po 5250", což se neshoduje s první stranou tohoto topicu (skupina do 2500 cm3). Chtěl jsem jen, aby mi někdo napsal: "za povinné budeš platit tolik: ... , za havarijní tolik: ... za skla: ... - prostě konkrétní nabídku pro porovnání se stávající pojišťovnou. Mám dva vozy a oba bych chtěl přepojistit, avšak do této chvíle jsem neobdržel ani náznak konkrétní nabídky pojištění. Je to škoda, vypadalo to dobře. Honda

já mu poslal údaje co by mohl potřebovat vzhledem k tomu co se pojištuje, data o pojistníkovi a dál taky skutek utek KO
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 10:21   Citovat  

master88 napsal:
já mu poslal údaje co by mohl potřebovat vzhledem k tomu co se pojištuje, data o pojistníkovi a dál taky skutek utek KO

já to samý! Naskenoval jsem mu TP, má všechno co chtěl a už se neozval. Snad když toho mám hodně, alespoň napíšu,že se ozvu, prostě cokoliv.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 12:16   Citovat  

Tak to koukám! noo tak to je pěkný teda. To je podivný přístup ke klientovi hned na začátku. Snad se tady dočkáme nějakého objasnění.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Povi. ruč. od Kooperativy - HC !!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina