Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Eshop - vrácené dobírky
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:24   Citovat  

Dneska uz je dobirka podle me prezitek, zbytecne slozita administrativa a pak si to jeste nekdo nevyzvedne, coz mi za techto podminek pripada ubohost. V nekolika emailech informujes o stavu objednavky. Za me bych volil pouze platbu predem, useti to cas a stres. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:13   Citovat  

a úplně nejlepší je zaplatit předem na účet a pak mít hodnýho kamaráda odsud co to vyzvedne u Davera v práci je to dobrý
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 7:09   Citovat  

CRXMANN napsal:
PAKO to nemyslíš vážně ...a co takovej telefoní seznam ...že bych někomu dal souhlas se zveřejněním jména .... zase nehroť Chápeš!

mistře...zkus například mě najít v tel.seznamu případně zavolej na T-mobile a zkuz zjistit tel.číslo na mne (jsem u nich paušálním klientem,při podpisu smlouvy jsem zaškrtl anonimitu)na pevných linkách je to samé,chce to jen smlouvy a to co se podepisuje číst.Měl by jsi vědět ,že i v tel seznamu jsi se souhlasem stvrzeným svým podpisem.Zkus vymyslet lepší příklad. A nestřílej v euforii od boku.

toto je médium s návštěvností veřejnou ,né uzavřenou a "nějaké" ty paragrafy se na to vztahují,pro někoho bohužel,pro někoho bohudík
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 7:11   Citovat  

PAKO napsal:
mistře...zkus například mě najít v tel.seznamu případně zavolej na T-mobile a zkuz zjistit tel.číslo na mne (jsem u nich paušálním klientem,při podpisu smlouvy jsem zaškrtl anonimitu)na pevných linkách je to samé,chce to jen smlouvy a to co se podepisuje číst.Měl by jsi vědět ,že i v tel seznamu jsi se souhlasem stvrzeným svým podpisem.Zkus vymyslet lepší příklad. A nestřílej v euforii od boku.

toto je médium s návštěvností veřejnou ,né uzavřenou a "nějaké" ty paragrafy se na to vztahují,pro někoho bohužel,pro někoho bohudík

pořádnej výtlem stejně nemáš pravdu a jen rejpeš to je celý co sem chtěl říct Hihi
Jo a nemáš pravdu. Zveřejnění ve veřejném tel seznamu je automatické. Pouze pokud nechceš musíš to zaškrtnout ve formuláři. Ale dohadovat se s Tebou nebudu. Zkrátka jméno a příjmení není citliví osobní údaj.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 7:34   Citovat  

V nekterych shopech je udano v blacklistu jak jmeno tak i mesto, treba Radek Novak Pisek a taky to neresi, v zakonech se nevyznam ale staci se podivat jinam
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 8:00   Citovat  

citovaný zákon daverem zákona č. 101/2000 Sb.

§ 4

Vymezení pojmů

Pro účely tohoto zákona se rozumí

a) osobním údajem jakákoliv informace týkající se určeného nebo určitelného subjektu údajů. Subjekt údajů se považuje za určený nebo určitelný, jestliže lze subjekt údajů přímo či nepřímo identifikovat zejména na základě čísla, kódu nebo jednoho či více prvků, specifických pro jeho fyzickou, fyziologickou, psychickou, ekonomickou, kulturní nebo sociální identitu,

ZDE MÁME PRVKY JMÉNO ,PŘÍJMENÍ A SOCIÁLNÍ IDENTITU

HLAVA II

PRÁVA A POVINNOSTI PŘI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

§ 5

e) uchovávat osobní údaje pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování. Po uplynutí této doby mohou být osobní údaje uchovávány pouze pro účely státní statistické služby, pro účely vědecké a pro účely archivnictví. Při použití pro tyto účely je třeba dbát práva na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů a osobní údaje anonymizovat, jakmile je to možné,
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 8:39   Citovat  

pako já bych chtěl mít jednou tolik volnýho času co máš ty Úsměv
   Návrat  
Dydy je teď offline  Dydy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 9:05   Citovat  

kojak napsal:
peníze na účet aspoň nebudu muset běhat na poštu z penězi je to dobrý je to dobrý

souhlas, alespoň si nečlenové z nás nebudou dělat kiss me wc pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 9:13   Citovat  

Dejf napsal:
pako já bych chtěl mít jednou tolik volnýho času co máš ty Úsměv

co je to sobota,co je to neděle,ten pojem neznám,dovolenou také ne...občas si sem sednu ,abych si odfoukl,nebo když mě ruce brní že dělat nemohou.dělám 10-18 hodin denně 7dní v týdnu . z 90% fyzicky z toho 50% namáhavě fyzicky...chceš si to vyměnit??? neznáš nesuď

a když tu sedím tak něco studuji ,hledám různé technologie jejich postupy různé produkty co potřebuji . pak jdu spát
jo včera večer jsem byl na hodinku na golfu,přiznávám (do toho času se mi vešli dvě pivka a jeden košík míčků na odpaly...)
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 9:15   Citovat  

PAKO napsal:
co je to sobota,co je to neděle,ten pojem neznám,dovolenou také ne...občas si sem sednu ,abych si odfoukl,nebo když mě ruce brní že dělat nemohou.dělám 10-18 hodin denně 7dní v týdnu . z 90% fyzicky z toho 50% namáhavě fyzicky...chceš si to vyměnit??? neznáš nesuď

a když tu sedím tak něco studuji ,hledám různé technologie jejich postupy různé produkty co potřebuji . pak jdu spát
jo včera večer jsem byl na hodinku na golfu,přiznávám (do toho času se mi vešli dvě pivka a jeden košík míčků na odpaly...)

Změň si nick na magor, blázen... protože takovou robotu mít, tak se asi oběsim za kšandy, všechna čest že si ještě živej přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 9:22   Citovat  

PAKO napsal:

pako já to vim a proto mě neustále překvapuje proč máš pořád snahu do všeho rejt. neřikam, že je to vždy neoprávněný, ale co je moc to je příliš.

tak že buď si blázen a nevážíš si ani vteřiny volnýho času a nebo prostě nejseš tak vytíženj jak tvrdíš

taky dělám 7 dní v týdnu, mám dvě zaměstnání a proto vim, že bych na tohle neměl ani čas, ani náladu. možná by sis se svou drahou ženou měl udělat dítě a pak by si třeba svůj volný čas investoval smysluplnějš...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 9:03   Citovat  

Cituji výklad zákona:
citace:
Znakem osobního údaje tedy je, že vypovídá o subjektu údajů, který nelze zaměnit s jiným subjektem údajů.

Pokud by se tedy jedna kombinace výše uvedeného jména a příjmení vyskytovala v naší republice právě jednou, tak by to byl osobní údaj. Ani jeden z výše uvedených tomuto neodpovídá.

Až tato diskuze bude ukončena, tak jí smažu ... nechápu, proč tady PAKO zveřejňuje návody, jak dělat nám i klubu nepříjemnosti. naštvanej .... to je jako by pod diskuzi autoalarmu psal návod, jak jej jednoduše obejít meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 15:57   Citovat  

beru z5 a moc se omlouvám v jediném případě a to že všichni dotyční vědí že jim přišla zásilka na poštu a byli informování a vyzváni k vyzvednutí.
návody nepíši,to jen tu někdo vyvěsil pár lidí jako uličníky co za všechno můžou...i když zaplatíte na české poště za doručení (doporučená zásilka) pošta není povinná zásilku doručit!!! vy si zásilku max můžete pojistit na určitou částku kterou dostanete při ztrátě zásilky... a jak české pošty fungují víte samy...

a jestli jsi si nevšiml ,nepíši udělali jste chybu já mám pravdu ,prečti si ten první příspěvek znova.dál bych to nekomentoval kdyby mě tu "někdo" neoznačil za rejpala.myslím si že je jedno že jsem použil slovo zavání a nepoužil třeba mohlo by být. Ale už jsem si zvykl ,že buď se tu někdo ohání nesmyslným přirovnáním nebo rovnou odpoví jsi rejpal,naštěstí davere ty víš pod jaký zákon to spadá což je dobře,že se orientuješ. OK
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 22:36   Citovat  

PAKO napsal:

Hele, běž se se svým pseudohumanismem zahrabat. Nesnáším, jak se někdo hned z principu zastává lidí, kteří něco "provedli". Tohle téma se tě netýká, tak se neobtěžuj, nikdo na tvé bláboly není zvědav... na netu jsi strašný machr, ale co takhle zkusit někdy něco z očí do očí.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 22:40   Citovat  

PAKO napsal:

ps: všem lidem přijde několik emailů ode mne, že objednávka byla přijata, odeslána a těm co nepřevzali, ještě píšu email s otázkou, proč se tak stalo. Takže opět kecy o službách pošty nejsou na místě. Sama vím, že nefunguje stoprocentně, ale pokud mi nepřijde balíček, na který čekám, tak asi začnu zjišťovat co a jak ne?
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 22:41   Citovat  

cheerion napsal:
Hele, běž se se svým pseudohumanismem zahrabat. Nesnáším, jak se někdo hned z principu zastává lidí, kteří něco "provedli". Tohle téma se tě netýká, tak se neobtěžuj, nikdo na tvé bláboly není zvědav... na netu jsi strašný machr, ale co takhle zkusit někdy něco z očí do očí.

z oci do oci radsi s pakem ne... ver mi, pres net ho aspon nemuzes zaskrtit a jit za to do vezeni :D

btw. mas ale vyridilku ;)) tyjo :) ale dobry no, nemam nic proti, mlcim ;)

ps: jen se vtiram do diskuze, kterou jsem necet
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 22:55   Citovat  

Bitkar napsal:
z oci do oci radsi s pakem ne... ver mi, pres net ho aspon nemuzes zaskrtit a jit za to do vezeni Velmi šťastný

btw. mas ale vyridilku Mrk) tyjo Úsměv ale dobry no, nemam nic proti, mlcim Mrk

ps: jen se vtiram do diskuze, kterou jsem necet

se ti ta vyřídilka ukáže za měsíc na honday, tedy doufám že ano, ale jako předloni plánuji nákup v e-shopu na místě Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 22:57   Citovat  

PAKO napsal:
beru z5 a moc se omlouvám v jediném případě a to že všichni dotyční vědí že jim přišla zásilka na poštu a byli informování a vyzváni k vyzvednutí.
návody nepíši,to jen tu někdo vyvěsil pár lidí jako uličníky co za všechno můžou...i když zaplatíte na české poště za doručení (doporučená zásilka) pošta není povinná zásilku doručit!!! vy si zásilku max můžete pojistit na určitou částku kterou dostanete při ztrátě zásilky... a jak české pošty fungují víte samy...

a jestli jsi si nevšiml ,nepíši udělali jste chybu já mám pravdu ,prečti si ten první příspěvek znova.dál bych to nekomentoval kdyby mě tu "někdo" neoznačil za rejpala.myslím si že je jedno že jsem použil slovo zavání a nepoužil třeba mohlo by být. Ale už jsem si zvykl ,že buď se tu někdo ohání nesmyslným přirovnáním nebo rovnou odpoví jsi rejpal,naštěstí davere ty víš pod jaký zákon to spadá což je dobře,že se orientuješ. OK

Bueee měl jsem tu velkou reakci, ale kašlu na to. Spor budu řešit s Pakem po SZ.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 23:03   Citovat  

OsekSpider napsal:
se ti ta vyřídilka ukáže za měsíc na honday, tedy doufám že ano, ale jako předloni plánuji nákup v e-shopu na místě Úsměv

všichni jsou vítáni, stějně jako loni:-) ale na zadek se z nikoho neposadim kiss me
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 23:06   Citovat  

Daver napsal:
Díky kucí za oporu ... samozřejmě jméno a příjmení není určitelným ani určeným osobním údajem ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb.

Tak tak předsedo, bohužel a škoda, kdyby to ty ovce (národ) věděly. Dedodenně s tím bojuji v práci s neznalostí. Tudíž díky moc za Vaše služby a dobírku bych zrušil. Též upřednostňuji platbu předem a lidé dost chtějí dobírku - chrání se tím, ale já chci prodat, tak přistoupím, ale naštěstí platí včas a zatím všichni. Nemám takový objem jako vy. přátele Honda
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 11:06   Citovat  

Jen bych chtěl říct, že mám opačný problém. Peníze jsem poslal ihned po objednání - 24.6. - na účet, zboží dodnes nedorazilo a počítám, že dorazí vlastně až ve středu po svátcích, což bude přesně za 14 dní od zaslání peněz na účet Honda-clubu. Takže taky nic moc KO
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 11:58   Citovat  

Danny napsal:
Jen bych chtěl říct, že mám opačný problém. Peníze jsem poslal ihned po objednání - 24.6. - na účet, zboží dodnes nedorazilo a počítám, že dorazí vlastně až ve středu po svátcích, což bude přesně za 14 dní od zaslání peněz na účet Honda-clubu. Takže taky nic moc KO

Cože? A můžeš mi říct, kdy sis co objednával??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:02   Citovat  

cheerion napsal:
Cože? A můžeš mi říct, kdy sis co objednával??

objednávali jsme to dohromady s uživatelem SkyDriver
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:05   Citovat  

Danny napsal:
objednávali jsme to dohromady s uživatelem SkyDriver

Aha, tak proto, mně neseděla ta přezdívka. Nepřijde mi tak strašné, že po 4 dnech od zaplacení odešlu balík! Mimochodem chodím do práce, takže na poštu chodím vždy jednou týdně, kdy nesu větší várku balíků. Opravdu neběhám s každým balíkem zvlášť a pokud někdo na zboží spěchá, může se se mnou domluvit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:10   Citovat  

cheerion napsal:
Aha, tak proto, mně neseděla ta přezdívka. Nepřijde mi tak strašné, že po 4 dnech od zaplacení odešlu balík! Mimochodem chodím do práce, takže na poštu chodím vždy jednou týdně, kdy nesu větší várku balíků. Opravdu neběhám s každým balíkem zvlášť a pokud někdo na zboží spěchá, může se se mnou domluvit.

nic jiného jsem nečekal ... nebudeme to řešit ... Kdo si počká ten se (snad) dočká.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:12   Citovat  

Danny napsal:
nic jiného jsem nečekal ... nebudeme to řešit ... Kdo si počká ten se (snad) dočká.

nechápu tvou poznámku... nejsem mall.cz abych odesílala denně! Balík byl podán včera dopoledne a za to, že jsou v pondělí a úterý svátky fakt nemůžuÚsměv)
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:15   Citovat  

Danny napsal:
zamyslis e co pises, nebo si bez zkusit jaky to ma cheerion, pochybuju ze ty bys letel s kazdou obednavkou zvlast na postu, jeste takovy keci mít, měl jsi ji napsat, že pospícháš, věřím, že by ti vyšla vstříc, ale takhle pak delat z lidí blbce to snad ne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:17   Citovat  

Brnďa napsal:
zamyslis e co pises, nebo si bez zkusit jaky to ma cheerion, pochybuju ze ty bys letel s kazdou obednavkou zvlast na postu, jeste takovy keci mít, měl jsi ji napsat, že pospícháš, věřím, že by ti vyšla vstříc, ale takhle pak delat z lidí blbce to snad ne

buď tak hodnej a nepleť se do věcí, do kterých ti nic není ... díky
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 12:20   Citovat  

Danny napsal:
buď tak hodnej a nepleť se do věcí, do kterých ti nic není ... díky

asi jsi nezazil stary butik... bud rad Mr. Green
   Návrat