Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.3.2010 , 21:47   Citovat  

Radkův komentář:
Radek Menšík napsal:

Prece jenom si uvedomuju, ze dovezt auto presne podle predstav je nerealne a proto neplacu nad nefunkcnim radiem, chybejicim patym pasem, bourackou na zadek+ spotrebnim materialem (do oprav doposud 40 000kc, ale s tim jsem pocital).

Co ovsem nesu tezce je, to ze auto nema najeto 150 tis km, v zime lze jen tezko radit 1 a 2 prevod, auto ma posunute PP kolo o 2,5 cm dozadu a tim padem neustale zataci doprava (na geometrii to prohlasili za levne neopravitelne), problem s rizenim – do prava se musi prekonat takove lupnuti v servu… O amaterskem stoceni kilometru by mohla vypravet palubni deska, kde nestivi asi 4 diody… Takle by podle me 3 roky stare auto bez bouracky se 150 tis km vypadat nemelo.

Tim se dostavam k pridane hodnote vyhlaseneho dovozce. Kdybych v CR koupil opravenou bouracku, tak by urcite mela ESP, funkcni radio, 2 klice a klidne zfalsovanou servisku, ale nejakou se kterou to za 3 roky prodam za jinou cenu a porizovaci cena bude o 20 000Kc nizsi. To jsou veci, ktere by dokazal pohlidat kazdy.

Clanek jsem zverejnil 4 mesice po dovozu auta a to v okamziku, kdy mi pan Essl prokazatlne lhal (do te doby jsem mu vymluvy veril). Volal jsem mu, abych se ujistil, ze je v auto jiz v autobazaru po oprave 5. pasu, radia a je tam doplnena spravna servisni kniha s 2. klicem. “Vse tam pane Mensik je.” Jake to bylo prekvapko,kdyz mi bazarnik, se kterym jsem mluvil po telefonu, oznamil, ze nejake nefunkcni radio lezi v kufru, serviska je k jinemu autu, pas chybi a klice jsou jedny. V tom okamziku jsem mel chut zabijet, protoze jsem 4 mesice zobal z ruky…

Pane Essl, proc jste mi nedal zfalsovanou servisku, kopii druhych klicu? Chybejici ESP jste svedl na autorizovaneho prodejce ford, ktery vam podle vasich slov nabidl slevu 300E na dalsi auto a to same s radiem?
Jestli jste na aute neco ve vasem servisu opravil, prosim poslete fakturu, rad ji uhradim. Ale az budu mit v ruce doklad o koupi s cenou Mondea na nemecke strane, doklad o vystupni prohlidce co zdrazila auto o 300E a slibenou kompenzaci za ESP a radio.

Proste at pocitam jak pocitam, na tom aute jste minimalne 50 000Kc po odecteni vsech nakladu v plusu, nebo to je ta vase marze? A kdyby ne, uz davno jste mi dal doklady dokazujici vasi nevinu a smulu. Kolikrat jsem prosil o zaslani jejich fotek na mail? To by vam zabralo 5min, nasledne predani by probehlo u vas pred domem. Takze kvuli 15min casu za ted uz 6 mesicu jste prisel o par budoucich zakazniku . A to se vyplati!

Ja se ted bojim, ze jste nekomu daroval 2. klic (asi nekomu, kdo ma snorchl a potapi se v rybniku za vasim domem) a jednou rano zjistim, ze jsem prisel o vsechno.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jarda-SannyCars je teď offline  Jarda-SannyCars
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2010 , 23:46   Citovat  

do kseftu nevidim a tak neminim hodnotit ale zarazi me proc vetsina pise o tom jak Daver CTR je nespokojene a on sam nenapsal ani prispevek kdyz je to auto tak spatny .. uplne tomu nerozumim ..
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 28.3.2010 , 23:50   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
do kseftu nevidim a tak neminim hodnotit ale zarazi me proc vetsina pise o tom jak Daver CTR je nespokojene a on sam nenapsal ani prispevek kdyz je to auto tak spatny .. uplne tomu nerozumim ..

asi proto ze ho to docela mrzi a zere... obcas je to tezky se s takovou veci smirit, obzvlast u auta za 265t czk...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2010 , 23:53   Citovat  

ninja napsal:
asi proto ze ho to docela mrzi a zere... obcas je to tezky se s takovou veci smirit, obzvlast u auta za 265t czk...

to je docela podle me neuspokojujici odpoved o to vic bych napsal co si myslim kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2010 , 23:58   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
to je docela podle me neuspokojujici odpoved o to vic bych napsal co si myslim kouř

Nastesti je kazdej jinej a v ruznych situacich se zachovava jinak. Jinak by byl svet nudnej. Lucy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 0:08   Citovat  

no vypada to ze to asi vadi vam vic nez Daveru samotnymu ..

ja osobne muzu napsat jenom tolik ze jsem s panem Esslem nikdy zadne problemy nemel v zadnem obchodu a bylo jich dost mam uz od nej asi 4auta .. ale nebot mam sannycars v nicku tak asi budu zase tercem ja.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 7:35   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
no vypada to ze to asi vadi vam vic nez Daveru samotnymu ..

ja osobne muzu napsat jenom tolik ze jsem s panem Esslem nikdy zadne problemy nemel v zadnem obchodu a bylo jich dost mam uz od nej asi 4auta .. ale nebot mam sannycars v nicku tak asi budu zase tercem ja.

Tak stačí,že už to nevydržela a napsala k tomu svoje paní,která ho nutí se doma zouvat,ni?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 11:48   Citovat  

spoon napsal:
Tak stačí,že už to nevydržela a napsala k tomu svoje paní,která ho nutí se doma zouvat,ni?

Spoon: svata pravda, casto to byva ze chlap je ten co to necha byt a zenska se postavi a rekne si sve.. Mrk Obcas maji zeny vic rozumu kdyz se jedna o hracky panu :o) (vlastni zkusenost)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 12:07   Citovat  

gizmi napsal:
Spoon: svata pravda, casto to byva ze chlap je ten co to necha byt a zenska se postavi a rekne si sve.. Mrk Obcas maji zeny vic rozumu kdyz se jedna o hracky panu :o) (vlastni zkusenost)

Jestli je to poznámka na mne, vložila jsem se do diskuze především kvůli autu koupenému mými rodiči a abych podpořila Padama. Daverovo auto je bonus navíc.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 13:14   Citovat  

jsou lidé ruzní,někdo je zdraví jak lípa ,ale tu ho píchá tahle nemoc na něj leze ,politiciho štvou,sousedka dupe na schodech ,v krámu mu prodali malej rohlík ,polívka je bud horká nebo studená a obštastní s tím veškeré svoje okolí 2x denně.
pak jsou lidé co mají problém s autem ,nebo třeba rakovinu,ale na ostatní se usmívají vše je v pohodě ,nezatěžují.Tu a tam s někým si zanadávají ,nebo zdílí nějakou křivdu.jak napsal ninja,každej jsme jinej.nejlepší je že ženský jsou ještě jinačejší Hihi
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 13:30   Citovat  

cheerion: neber to prosim jako narazku, bylo to mysleno dobre.. Mrk přátele
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 13:52   Citovat  

gizmi napsal:
cheerion: neber to prosim jako narazku, bylo to mysleno dobre.. Mrk přátele

já to nebrala negativně Úsměv
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 14:24   Citovat  

cheerion napsal:
Jestli je to poznámka na mne, vložila jsem se do diskuze především kvůli autu koupenému mými rodiči a abych podpořila Padama. Daverovo auto je bonus navíc.

zas nechápu, že s jednim autem nejste spokojení a vezmete si další? nerejpu jen mi to zajímá.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 14:37   Citovat  

posero napsal:
zas nechápu, že s jednim autem nejste spokojení a vezmete si další? nerejpu jen mi to zajímá.

Vzali obě současně nebo v takovém horizontu,že vady lepšího se nestihly projevit..
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 14:47   Citovat  

Hellborn napsal:
Vzali obě současně nebo v takovém horizontu,že vady lepšího se nestihly projevit..

to je jediný vysvětlení co mi napadá no
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 15:44   Citovat  

ja nikoho neobhajuju jenom proste kdyz to vemu v globalu tak se dovezlo desitky hond za hodne dobre ceny a bohuzel co se ted stalo tak to urcite zkazilo hoodne reputaci a myslim ze i potencialni zakazniky to odradi ale stalo se o tomto pripade nic nevim tak to nechci konkretizovat a ani psat proc je jednani a domluva takova jaka je. ja jen ze proste sposuta lidi si koupila auto a co vim tak i psaly ze snima byli spokojeni a proste po roce nebo nevim jake dobe ti sami lidi pisou ze auta stojijou za prd. jde o to ze proste nekupujete nove auta.. a zaruku vam na auto neda nikdo ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 15:48   Citovat  

Jarda-SannyCars: doporucuji si tuhle diskusi precist jeste jednou od zacatku, pomalu, v klidu...
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 15:54   Citovat  

Pěkný flame, jen co je pravda...
Protože o problému nic nevím, dovolím si pouze poznámku k poslednímu příspěvku (Jarda). To je omyl, prodej ojetého auta je prodej jako jakýkoliv jiný a je ošetřený v rovině občansko-právní, slušný prodejce dává záruku na mechanický stav vozu a např. také záruku na původ vozu. Protože není pravda, že kvůli tomu, že prodávám ojeté vozy, můžu prodat vozidlo nezpůsobilé k provozu (samozřejmě bez zřetelného upozornění, že dotyčné vozidlo není způsobilé provozu a je na ND nebo je nepojízdné) jako by se nic nestalo...případně nemůžu kupujícího uvést úmyslně v omyl a nedodat vše, co v nabídce slibuji....pokud prodávám nebourané auto a ono je do rohlíku, je to značný problém...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 15:55   Citovat  

ja ji znam docela dobre .. ale proste kazdy ma svoji verzi a nebot znam trosku vic jednu stranu nechci to resit jde o to ze do toho zapojily i lidi co bud nic nikdy nekoupily a nebo kdyz jo byli spokojeni proste to melo byt na urcite tema a ne ze se kazdej rejpal pripoji.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 15:59   Citovat  

Algol : ale to jo je tam proste zaruka pul roku na skryte vady a tak dal .. a pokud se nepletu tak auto je a bylo pojizdne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 16:03   Citovat  

No já četl, že nebouraný auto je do rohlíku, proto moje poznámka...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 16:08   Citovat  

Algol napsal:
No já četl, že nebouraný auto je do rohlíku, proto moje poznámka...

To jsi čet asi u mně,to je upe jiný mondeo,s tímhle nesouvisí..jen vsuvka Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 21:45   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
Algol : ale to jo je tam proste zaruka pul roku na skryte vady a tak dal .. a pokud se nepletu tak auto je a bylo pojizdne

Nejsem si úplně jistej že výmluva...auto jezdí, tudíž nemá skryté vady je to pravé ořechové.Skrytá vada přece neznamená že mi za dva dny klekne motor.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 21:50   Citovat  

U těch skrytých vad, nejde tam nějak o to, že o nich prodávající musí vědět? Nemluvě o tom, že asi není snadné odlišit vady, které už auto mělo a které vznikly nově jeho dalším užíváním.
Máma kdysi koupila auto v autobazaru a až druhý den si všimla, že jí nejdou světla a ostřikovače, ale s nějakou reklamací tvrdě neuspěla.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 22:08   Citovat  

taky sem stim mel u auta problem kdyz se menila prevodovka z automatu na manual a novej majitel si to koupil a za tyden volal ze se mu prevodovka rozloupla .. byla tam skryta vada a tak sme se dohodly ze se auto opravi a pul ceny zaplatim ja a pul ceny zaplatil novej majitel .. presne nevim jak to je protoze zakony sem nikdy nestudoval. ale myslim si ze skryta vada je takova ktera nebyla uvedena v kupni smlouve a kupujici ani prodavajici o ni nevedel a stane se v obdobi pul roku po prodeji vozidla ..

mozna je to blbost ten muj vyklad ale jak rikam nestuduju prava
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 22:13   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
taky sem stim mel u auta problem kdyz se menila prevodovka z automatu na manual a novej majitel si to koupil a za tyden volal ze se mu prevodovka rozloupla .. byla tam skryta vada a tak sme se dohodly ze se auto opravi a pul ceny zaplatim ja a pul ceny zaplatil novej majitel .. presne nevim jak to je protoze zakony sem nikdy nestudoval. ale myslim si ze skryta vada je takova ktera nebyla uvedena v kupni smlouve a kupujici ani prodavajici o ni nevedel a stane se v obdobi pul roku po prodeji vozidla ..

mozna je to blbost ten muj vyklad ale jak rikam nestuduju prava

skrytá vada je vada o které prodávající ví , ale zatají ji kupujícímu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2010 , 22:27   Citovat  

To Spoon: eee, bylo to tohle...
R.Menšík wrote: Co ovsem nesu tezce je, to ze auto nema najeto 150 tis km, v zime lze jen tezko radit 1 a 2 prevod, auto ma posunute PP kolo o 2,5 cm dozadu a tim padem neustale zataci doprava (na geometrii to prohlasili za levne neopravitelne), problem s rizenim – do prava se musi prekonat takove lupnuti v servu…

K tomuto bych ještě dodal, že při předváděcí jízdě by na to, že auto zatáčí a nedrží stopu měl člověk přijít...

Ad skrytá vada, domnívám se, že se to např. týká toho, kdy prodejce deklaruje, že vozidlo nebylo bourané a ono bylo...je to buď skrytá vada nebo úmyslné uvádění v omyl, přičemž pokud si prodejce tuto skutečnost není schopen zjistit, tak je lepší, když to tam radši nenapíše...
Ostřikovače a podobné věci jsou problém, jen velmi těžko se prodejci dokazuje, že o tom věděl...totéž s tím, když koupím auto a za 2 dny se vysype klika, pak je jenom jedna možnost, a to expertíza, která je schopná prokázat stáří závady...ale jak je to s vymahatelností netuším, nejspíš nic moc...

Nechci, aby můj příspěvek vyzněl zaujatě proti zde diskutovanému prodejci, nemám s ním žádnou skutečnost, pouze hodnotím.... pifko
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 10:10   Citovat  

Jen ke skryte vade :
Nekdy v roce 2003 (myslim) jsem si koupil jetou preludku v ustecke Honde. Po 800km mi odesel motor (ojnice na klice). Zavolal se expert pri otevreni motoru. Zjistilo se, ze je tam jedna nova ojnice a nezabrousena klika dle ni. Na tom to ztroskotalo. O oprave motoru se puvodni majitel nezminil a tvrdil, ze o tom nic nevi. Je to i mozne, pac to byl uz treti majitel. Tudiz cast dilu platil puvodni majitel, cast ja (cca 10t - dnes bych odmital i tuto spoluucast) a veskerou praci a slevu na nakupni cenu dilu sponzorovala ustecka Honda (citila svou moralni povinnost za zprostredkovani prodeje). Zduraznuju, ze auto nebylo v jejich majetku, jen klasickej bazar.
Presne po roce (ujeto 10200km) mi ten opravenej motor (opraveno nekde u Liberce) odesel. K memu prekvapeni opet ojnice na klice. Pritom olej jsem kontroloval skoro porad a po predchozi oprave nemel skoro zadnou spotrebu. Joo, a vzdy to zaclo bcuchat pri jizde v 3500otm, takze zadna rychlojizda nicici motor to snad ne
A to pak zaclo dohadovani se. Zkousel jsem to uhrat, ale nebyla sance, nebot na opravu je zaruka jen pul roku. Nakonec jsem se s usteckou Hondou dohodl na tom, ze ja zaplatim 120t za novej spodek z JP (po predchozi "oprave" jsem nemel naladu na repete) + generalku vrsku.
Prace byla stanovena na 200kch a opet nakupni ceny dilu. Pripominam, ze v te dobe, nekdy rok 2004/2005 bylo Euro za uplne jine penize, tudiz i ceny dilu to snad ne
Pote uz auto slapalo jak ma ...
To jen moje zkusenost se skrytou vadou, znalcem a naslednou "pulrocni zarukou" to snad ne

P.S.>Vedet uz tenkrat, ze existuje neco jako tuning, tak tam ty poniky narvu hned. Bylo by to o dost levnejsi nez original VTEC
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2010 , 11:08   Citovat  

ReNo napsal:
zaplatim 120t za novej spodek z JP (po predchozi "oprave" jsem nemel naladu na repete) + generalku vrsku.

A to se vyplati Úsměv
   Návrat  
FMX je teď offline  FMX
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 19:37   Citovat  

kouř
No uspokojit 1000 ludi pri kupe ich ojazdeneho auta je praca nadludska, zvlast ak je kupec blbec a nedaj boze si dost veri. Kupit auto za 1000€ a cakat ze bude bez chyb z povedzme 150tkm pri 15 rocnom pouzivany, len za to ze je z Nemecka alebo ze mu predajca o tom aute prehlasuje nieco take je sprostost kupcu ak mu to zozere a to preto lebo predajca auto neservisoval a mozno na nom nespravil ani 50km. Nechcem ESSA obhajovat ani ho nepoznam len co sa tu pise. Podvodnikov je vela a treba na nich upozornovat ale nemyslite ze tak dlho to robit pod jednym menom, tak dlho kazdeho okradat a nik mu nevypalil barak a pod. Mozno ma ta minca predsa len dve strany.

A tiez sa mi zda ze tu vela ludi hovory za svojich kamaratou a aj ja mam jedneho takeho kvoli ktoremu sme sa casto rozhnevali z roznimi ludmi prave kvoli tomu ze sme mu chceli pomoct z autom a cas ukazal ze to bolo vsetko kvoli jeho sprostosti a ze bol moc zbrkli, urazlivy a vselico ine.

Nie som obchodnik s autami ale ked som predaval svoj prvy C5G tak si spominam na jedneho skolaka co si predal motorku spravyl B-cko vodicak a dovalil sa na Felicii z tatkom,matkou a malou sestrou. Zastavili vedla mna, tatko otvoril dvere a este ani nevystupil uz mi vopchal prsty do dezenu Ble HaHaaa
Je proste mnoho ludi a mnoho chuti a nemozes byt s kazdim kamarat Bueee

Niekomu sa podari kupit dobre ojazdene auto od poctiveho majitela a niekto moze mat smolu. Ja osobne by som nekupoval auto cez obrazok lebo viem ze nie vsetko zlato sa blizsti a tie krasavice co ponuka na nete napr. AAA-cko su vetcsinou len pekne inak sa mi snich chce to snad ne

offtopic zazil som uz aj to ze v jednej nemenovanej automobilke gitovali nove auto, ano a je toto snad fer pre zakaznika co kupuje nove auto a neni to ze auta vychadzaju z vyrobnej linky uz po repase skrita vada? papa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina