Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ztracený klíč = neuvěřitelný problém
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 16:11   Citovat  

Všechny zdravím Mrk
Podělím se s vámi o napínavý příběh a posonduju pár rad..

Bylo nebylo.. No ztratil jsem zkrátka klíče od vozu. Jelikož jsem už při koupi nedostal náhradní začal jsem řešit - co dál?
Obvolal jsem pár místních firem a u jedné obzvláště ochotné se pozastavil, udělat klíč podle drážky zámku není problém bohužel problém onen pán viděl v imobilizéru, se vším všudy mne seznámil s cenou nad 6000 korun (přeprogramování RJ a naprogramování klíče).
Inu volal jsem tedy Autorizovanému prodejci a tomu jsem sdělil kod klíče - bylo mi sděleno "Žádný problém 1600 za klíč a 500 za programování" tím jsem byl samozřejmě nadšen a klíč objednal.
Když klíč přišel běžel jsem si jej vyzvednout natěšený z toho že odemknu spínačkou volant a nechám se nedaleko odtáhnout na programování a domů už pojedu tralala svojim vozem. Klíč však po zasunutí do zámku nešel otočit - ani u řidiče, spolujezdce, kufru a po odemčení alarmem ani ve spínačce. AAA EJHLE

Vracel jsem se tedy do Honda dy s tím že klíče je pravděpodobně špatně vyřezaný. Ale moc jsem nepochodil prej je mnohem větší šance že ja už mám vyměněny zámky. Tak to koukám!
Skvělé jelikož jsem auto kupoval ojeté přímo z Hondy a krom klíče jsem dostal podepsanou servisku bývalého majitele a všechny další náležitosti (krom náhradního klíče). Slíbil mi technik že se s onou další pobočkou spojí - tam mu však bylo sděleno že zámky jsou původní a tudíž zaslal do německa fotku klíče a čekal.. I tam se ale distancovali s tím že klíč je podle štítku vyřezán správně..

A teď mi někdo poraďte co dělat.. Dostanu k autu štítek od klíče (ten je opsán i v servisce při prodeji a podepsán) a na jiné pobočce mi tvrdí že vyřezali správný klíč a že mi nesedí do zámku je vpodstatě můj problém.
Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 16:38   Citovat  

vyndat zamek z kufru a zkusit do nej zasunout klic a zjistit na jakem stavitku to nejde. Potom klic !!! podle zamku kufru !!! upravit a trada, frcis. Vtip je v tom ze zamek v kufru ma stejny pocet stavitek jako spinacka a jde snadno cely rozebrat aniz by se poskodil.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 16:46   Citovat  

ninja napsal:
vyndat zamek z kufru a zkusit do nej zasunout klic a zjistit na jakem stavitku to nejde. Potom klic !!! podle zamku kufru !!! upravit a trada, frcis. Vtip je v tom ze zamek v kufru ma stejny pocet stavitek jako spinacka a jde snadno cely rozebrat aniz by se poskodil.

Jj to už jsem si ujasnil když jsem kontaktoval firmu který právě podle drážky dělá klíč.. Problém u nich je však v imobilizéru.. Takže asi budu muset nechat klíč udělat u někoho jiného a pak v hondě nechat naprogramovat.. Bohužel se tím pádem zřeknu 1600 Kč za ten klíč kterej mi vyrobili podle štítku.. Bueee

zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 16:52   Citovat  

tak to je smula teda Tak to valím bulvy Smutný ja koupil 20 let stareho civica(predemnou 3 nebo 4 majitele) a k memu prekvapeni sem od puvodni majitelky dostal vsechny klice vcetne cerveneho Úsměv jinak sry za offtopic

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 17:02   Citovat  

Sitcom napsal:
Jj to už jsem si ujasnil když jsem kontaktoval firmu který právě podle drážky dělá klíč.. Problém u nich je však v imobilizéru.. Takže asi budu muset nechat klíč udělat u někoho jiného a pak v hondě nechat naprogramovat.. Bohužel se tím pádem zřeknu 1600 Kč za ten klíč kterej mi vyrobili podle štítku.. Bueee

Jeste jednou si precti co jsem napsal a zamysli se. Treba to usetri 1600,-

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 17:22   Citovat  

ninja napsal:
Jeste jednou si precti co jsem napsal a zamysli se. Treba to usetri 1600,-

Sry "Potom klic !!! podle zamku kufru !!! upravit" Nepřečetl jsem to jako spojitou větu Mrk
Máš recht, zkusím to dát tomu klučinovy. Snad bude schopný to upravit - mě příjde že ten klíč se tam celej ani nevejde jak by měl..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 17:25   Citovat  

zend3r napsal:
tak to je smula teda Tak to valím bulvy Smutný ja koupil 20 let stareho civica(predemnou 3 nebo 4 majitele) a k memu prekvapeni sem od puvodni majitelky dostal vsechny klice vcetne cerveneho Úsměv jinak sry za offtopic

No ja už když dostal jen jeden tak jsem uvažoval že si nechám udělat náhradní (známe se Velmi šťastný ) ale akorát bych zjistil, že podle štítku to nepůjde o něco dřív.

Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 6:14   Citovat  

Teda kamarád měl podobný problém se ztrátou, také mu v Hondě (česká lípa) řekly žádný problém, chtěly za to ranec peněz už přesně nevím kolik, a sice mu klíč dodaly, ale po 1,5 měsíci a neustáleho dohadování a výmluv, býval by šel jinam jenže jim dal půlku peněz jako zálohu. KO

edit: klíč sice fungoval, ale stejně ho musel doupravit protože šlo vše "ztuha"

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 8:17   Citovat  

zend3r napsal:

Ja taky dostal vsechny vcetne cerveneho, ale bohuzel kdyz jsem ho jen tak ze srandy vyzkousel, tak mi nesel...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 10:16   Citovat  

Tak jsem se právě vrátil od auta.. S pocitem zadostiučinění jsem výjmul zámek a HLE! Na zámku je stejný kod který jsem dodal Hondě.. Takže tam zítra jedu udělat vítr, pravda mohl bych to nechat upravit ja říkal Ninja. Ale rozhodně mi to nepříjde jako seriozni jednani když dodám originální kod - aby se nejdříve vymluvili na vyměněné zámky, posléze na opotřebování zámku (všech čtyřech?) a stále neuznali svou chybu..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 10:33   Citovat  

Co jsme v honde v nemecku nechali delat klice, tak jim vzdycky stacila fotka klice a VIN a oni podle toho dodali nakodovany funkcni klic. Nikdy nebyl problem.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 10:41   Citovat  

ninja napsal:
Co jsme v honde v nemecku nechali delat klice, tak jim vzdycky stacila fotka klice a VIN a oni podle toho dodali nakodovany funkcni klic. Nikdy nebyl problem.

No tenhle je taky dělaný v Německu.. A potom co jsem tvrdil že nefunguje jsem jim zaslal fotku a oni stojí na tom že klíč je správný. Ale mám to teď v ruce a jde jasně vidět že klíč do zámku nezajede až na poslední výbrus a lamela tím pádem zůstane zvedlá.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2010 , 10:43   Citovat  

Sitcom napsal:
No tenhle je taky dělaný v Německu.. A potom co jsem tvrdil že nefunguje jsem jim zaslal fotku a oni stojí na tom že klíč je správný. Ale mám to teď v ruce a jde jasně vidět že klíč do zámku nezajede až na poslední výbrus a lamela tím pádem zůstane zvedlá.

omlat jim to o hlavu a kdyz nepochodis tak nech klic upravit nebo si ho pribrus sam. musis vyndat vnitrek zamku a kdyz do nej zasunes klic tak presne uvidis na jakem stavitku to vazne.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 17:11   Citovat  

ninja napsal:
omlat jim to o hlavu a kdyz nepochodis tak nech klic upravit nebo si ho pribrus sam. musis vyndat vnitrek zamku a kdyz do nej zasunes klic tak presne uvidis na jakem stavitku to vazne.

Tak jsem nepochodil.. Defakto mi bylo doslovně řečeno že černý petr je na mojí straně že mi to nejde do zámků.. :-/
Chtěl bych ten klíč vrátit a nezaplatit .. Už teď znám i lepší variantu řešení ale o tom asi páni z Hondy nebudou chtít slyšet.. Budu se muset poinformovat u čoi :-/

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 17:17   Citovat  

jen se nedej, je to mafie :)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 21:12   Citovat  

Chtěl jsem se zeptat jestli tady je nějáký příjmací technik.. Či někdo se zkušeností.. Jsem v právu když chci ten klíč vrátit? A vzít si zpět zálohu .. Když je jasně nefunkční ?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 21:33   Citovat  

Sitcom napsal:
Chtěl jsem se zeptat jestli tady je nějáký příjmací technik.. Či někdo se zkušeností.. Jsem v právu když chci ten klíč vrátit? A vzít si zpět zálohu .. Když je jasně nefunkční ?
tak měla by byt nejaka zaruka na odzkouseni byva 30 dni na vraceni bez udani duvodu

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 21:46   Citovat  

Sitcom napsal:
No ja už když dostal jen jeden tak jsem uvažoval že si nechám udělat náhradní (známe se Velmi šťastný ) ale akorát bych zjistil, že podle štítku to nepůjde o něco dřív.

Podle stitku by to sice neslo, ale v pohode bys to za cca ticku udelal v normalnim zamecnictvi. Aspon klic s imobilizerem na targu nebyl problem udelat, chteli asi 900 kc.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 22:09   Citovat  

skyline napsal:
Podle stitku by to sice neslo, ale v pohode bys to za cca ticku udelal v normalnim zamecnictvi. Aspon klic s imobilizerem na targu nebyl problem udelat, chteli asi 900 kc.
v zamecnictvi ti udelali klic s immo??

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 22:14   Citovat  

brnda: jasne, normalne v hypermarketu, ani nic specialniho.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2010 , 22:26   Citovat  

skyline napsal:
brnda: jasne, normalne v hypermarketu, ani nic specialniho.

To ti ho ale zkopírovali.. 150 kč stojí udělat kopii klíče a zbytek je cena za immo.. Jenže já původní klíč nemám víš Mrk a s načipováním Řídící jednotky a k tomu immo do klíče jsem byl na ceně 6000

elpin je teď offline  elpin
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 20:41   Citovat  

Napiš Sitcome jak jsi dopad. Docela by mě to zajímalo jestli jsi pochodil s reklamací?

Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2011 , 3:30   Citovat  

Brnďa napsal:
tak měla by byt nejaka zaruka na odzkouseni byva 30 dni na vraceni bez udani duvodu

To je, ale na zboží zakoupené na internetu, které můžeš bez udání důvodu do 14 dnů vrátit. Je to tam.

Pokud chceš vrátit zboží koupené v kamenném obchodě, je to čistě na prodavači, jestli ti vyhoví.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ztracený klíč = neuvěřitelný problém
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina