Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výpověď OS HondaClub.cz ze sídla sdružení
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:50   Citovat  

TargaMan napsal:
Tak ted jenom doufám, že na Vánoční sraz někdo dorazí! Protože jestli tam bude o polovinu lidí méně tak to cáluju ze svýho! pořádnej výtlem pořádnej výtlem A nebo tam prasknu až sežeru dvě kančí kýty 25 porcí guláše a 25 řezanů! meetallll

já přijedu taky tak to tam začnem prodávat si uděláme mali butik a jestě na tom něco trhnem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:54   Citovat  

TargaMan napsal:
Tak ted jenom doufám, že na Vánoční sraz někdo dorazí! Protože jestli tam bude o polovinu lidí méně tak to cáluju ze svýho! pořádnej výtlem pořádnej výtlem A nebo tam prasknu až sežeru dvě kančí kýty 25 porcí guláše a 25 řezanů! meetallll

Míro, minimálně Já(žena a malá), Civinka a ReJa dorazíme, zbyde víc pro nás ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Ne vážně, doufám, že dorazí co nejvíce. Možná přivezeme Potvůrku ... jestli ji ještě někdo nenadzvedne mandle.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:55   Citovat  

M@jk napsal:
Míro, minimálně Já(žena a malá), Civinka a ReJa dorazíme, zbyde víc pro nás ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Ne vážně, doufám, že dorazí co nejvíce. Možná přivezeme Potvůrku ... jestli ji ještě někdo nenadzvedne mandle.

Ještě určitě Katka, Bitkar, méďovi...to by bylo aby se to nesnědlo Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:56   Citovat  

jo ja budu celej den hladovet a to pak uvidite! jak sem malej tak toho dokazu spast jako hejno sarancat :) kdyby jedly maso :)
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:56   Citovat  

kojak napsal:
já přijedu taky tak to tam začnem prodávat si uděláme mali butik a jestě na tom něco trhnem

kdyztak privez na mokec, tam se ta padesatka lidi sejde :hura: zalozime ohnicek u zimaku a budem podsmradovat zverinou duchodak Úsměv
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 1:00   Citovat  

ReNo napsal:
kdyztak privez na mokec, tam se ta padesatka lidi sejde :hura: zalozime ohnicek u zimaku a budem podsmradovat zverinou duchodak Úsměv

hele vrať číslo 30 a nedělej tady neplacenou reklamu na Mokec! pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 1:01   Citovat  

ReNo napsal:

jasně a z důchoďáku na nás budou lidi volat policajty pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 1:02   Citovat  

TargaMan napsal:

jak neplecenou jsem člen a on byl pověřen mnou pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 1:07   Citovat  

TargaMan napsal:

... nebo Te zkasne cerman pořádnej výtlem
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 1:10   Citovat  

TargaMan napsal:

ja su jeste clenem, do konce roku, nebo jeslti ne, tak bych zadal o zaplaceni preplatku pořádnej výtlem
a vubec, musim jit vsadit NHL nebo prodelam predpaltne pro kojakovu rodinu na jedno desetileti naštvanej
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 1:37   Citovat  

Panečku, copak se nám to tu děje kuky kuk

Vážení (teď nemyslím Foxíky, ale opačnou stranu barikády) .... já myslím, že se s těch peněz jednou všichni poserete ... a víte co, já Vám to přeju .. kvalitní průjem ... jako po předávkování Guttalaxem je to dobrý

V dalším vývoji klubu navrhuji zrušit členské příspěvky ... a budete mít po ptákách papa

Platit se bude úkonově ... tzn:
- roční registrace na webu (na provoz serveru)
- vstupné na honday 3 měsíce předem (500,- ??)
- butik bude provozovat soukromá osoba -> ceny se zvednou, zřejmě už půjde o výdělek
- atd.

A nakonec bychom si zavedli přísná pravidla o vyjadřování na webu ... kdo bude prudit -> sbohem ... přecejen už si nebudete platit těch obrovských 200Kč, které Vás opravňují do všeho mluvit a dělat si nároky na všechno, co je s klubem spojeno (zářným příkladem budiž diskuze o transparentním účtu).

Kdybyste místo "máte v tom bordel, měli byste si to dát dopořádku" (Gizmiho myšlenka výše) zkusili třeba "proč to nejde vystavit hned to účetnictví ? Nestíháte to ? Rád bych vám s tím pomohl, protože chápu, že pracovat od rána do večera a dělat se tu s klubem není sranda a ještě zadáčo !!!"

Tolik informace pro naše "zákazníky", kteří celý klub živí a rozhodně za své prachy chtějí maximum ...

EnJoY :music:
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 8:51   Citovat  

TargaMan napsal:

My přijedem! Úsměv A přece Ti zbyly nějaký drobný z občerstvení z HD,ne? pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 8:55   Citovat  

Daver napsal:
Panečku, copak se nám to tu děje kuky kuk

Vážení (teď nemyslím Foxíky, ale opačnou stranu barikády) .... já myslím, že se s těch peněz jednou všichni poserete ... a víte co, já Vám to přeju .. kvalitní průjem ... jako po předávkování Guttalaxem je to dobrý

V dalším vývoji klubu navrhuji zrušit členské příspěvky ... a budete mít po ptákách papa

Platit se bude úkonově ... tzn:
- roční registrace na webu (na provoz serveru)
- vstupné na honday 3 měsíce předem (500,- ??)
- butik bude provozovat soukromá osoba -> ceny se zvednou, zřejmě už půjde o výdělek
- atd.

A nakonec bychom si zavedli přísná pravidla o vyjadřování na webu ... kdo bude prudit -> sbohem ... přecejen už si nebudete platit těch obrovských 200Kč, které Vás opravňují do všeho mluvit a dělat si nároky na všechno, co je s klubem spojeno (zářným příkladem budiž diskuze o transparentním účtu).

Kdybyste místo "máte v tom bordel, měli byste si to dát dopořádku" (Gizmiho myšlenka výše) zkusili třeba "proč to nejde vystavit hned to účetnictví ? Nestíháte to ? Rád bych vám s tím pomohl, protože chápu, že pracovat od rána do večera a dělat se tu s klubem není sranda a ještě zadáčo !!!"

Tolik informace pro naše "zákazníky", kteří celý klub živí a rozhodně za své prachy chtějí maximum ...

EnJoY :music:

Ámen!
   Návrat  
wynzel je teď offline  wynzel
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 9:00   Citovat  

Vždyť je nás co si práce teri a foxe váží většina né, tak se přece na ty rejpaly vyse...
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 9:07   Citovat  

Lidi neblázněte. Jsem tu sice krátce, ale myslím vedení není třeba měnit. Ta diskuze jede v několika vláknech a co jsem přečet, tak si naopak myslím, že ta Vaše práce by měla být více oceněna a ne abyste na tom ještě prodělávali. Chápu, že se Vám to po všech těch příspěvcích muselo hodně znechutit, ale nevzdávejte to. Nikdo přece nechce, abyste odstupovali - co udělat nějaký hlasování, klidně veřený, kdo si přeje, abyste zůstali a kdo ne?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 9:26   Citovat  

wynzel napsal:
Vždyť je nás co si práce teri a foxe váží většina né, tak se přece na ty rejpaly vyse...

Jenže ta většina většinou mlčí, dokud to nedojde do takhle vyhroceného stadia.
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 9:32   Citovat  

TargaMan napsal:

Vezmu kastrůlky a v neděli může být mejdan u nás pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 9:39   Citovat  

Já si myslím, že je HC až moc demokratický. Chce to pevnou ruku předsedy a rady. A buď chceš být členem, tak budeš poslouchat nebo vystup. Myslím, že klub přežije i bez rejpalů. Nikdo si myslím neumíme představit, kolik práce vedení klubu zabere. A to všechno zvládají Foxíci i s malou Anežkou. Sebekriticky říkám, že já bych to nedělal ani za milion. Mám vás rád Foxíci a ať už se rozhodnete jakkoliv, nebudu vám to mít za zlý. Držte se! Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 9:46   Citovat  

Zombie napsal:
Já si myslím, že je HC až moc demokratický. Chce to pevnou ruku předsedy a rady. A buď chceš být členem, tak budeš poslouchat nebo vystup. Myslím, že klub přežije i bez rejpalů. Nikdo si myslím neumíme představit, kolik práce vedení klubu zabere. A to všechno zvládají Foxíci i s malou Anežkou. Sebekriticky říkám, že já bych to nedělal ani za milion. Mám vás rád Foxíci a ať už se rozhodnete jakkoliv, nebudu vám to mít za zlý. Držte se! Úsměv

No přeče každý za svoje 200,-- může vše,ne? Úsměv Neříkám,že nemá právo na informace - na tom se pracuje a jelikož se tomu nevěnujeme profesionálně, tzn.,že máme svojí práci (někdo i dvě), tak to trvá délecož někteří nechápu... Když přijdu domů z práce v 19h,tak toho času moc nemám...

Jsem zvědav,kdo si k sobě vezme klubové věci nebo se bude muset pronajmout nějaký prostor = členské příspěvky vyšší nebo kdo zorganizuje HONDAy (pochybuju, že ho Fox bude dělat a dotovat ze svého)..

Tak kdo se za svoje 200 ukáže, že je ten pravý? Já ne - znám svoje schopnosti a s klidným svědomím můžu prohlásit,že na podobné věci nemám buňky...
   Návrat  
Desperado je teď offline  Desperado
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 11:36   Citovat  

I když jsem si řekl, že házet hrách na stěnu je někdy opravdu zbytečné, přeci jen mi to ještě v předposledním měsíci mého členství nedá, abych se ještě jako řadový člen také nevyjádřil. Předně si vyprošuji označování za rejpala, chytráka atp. Klub je demokratickou záležitostí, je to občanské sdružení, a není jeho předmětem říkat, jak má kdo smýšlet. Jestli je někomu jedno, jak klub hospodaří, je to jeho věc, stejně tak jako je věcí druhého, že se o hospodaření má chuť zajímat. // Stále tu padají slova o tom, že většina stojí za způsobem, jakým je klub veden. Ptám se, kdo je tou většinou?! Jednotlivci, kteří si to slovo jako zbraň berou do úst, nebo snad 10% členů, kteří jsou ochotni přijít na členskou schůzi? Možná bych se i rád do té řečené většiny zařadil, k tomu mi však dlouhodobě chyběly informace o hospodaření. Není skutečně omluvou, že je něco děláno zadarmo. Za prvé to není bez informací možné objektivně tvrdit (a tím netvrdím opak, jak by mohlo být vyvozeno! ), za druhé, v případě, že by informace existovaly, bylo by jistě možné i nalézt cestu k odměňování aktivních členů. Bez informací to však nejde, prostě ne, ačkoli se u jednotlivce jedná o malou částku 200,- Kč na rok. Stejně jako není pro aktivní členy omluvou nekvality části jejich práce bezplatnost, není ani ve vztahu ke členům, kteří se zajímají i více ekonomicky argumentem, že za 200,- toho chtějí nějak moc. // Členy má uklidnit tvrzení o tom, že účetnictví je v pořádku. A to jako řekl kdo? Nic osobně, ale ani takové tvrzení Hellborna nemůže nahradit příslušný papír v ruce, navíc, když je jeho obsah a forma vymezena zákonem. Schvalování účetní závěrky má svou proceduru a nejsem si vědom, že by kdy byla dodržena. // Býval jsem rejpalem a už nejsem, musím říci, že ke škodě klubu, protože z praxe vím, že opozice je nutná. Návrhy na omezení rozbujelé klubové demokracie mohou být v takto vyvolané „jakoby“ krizi mediálně populární, avšak ruku na srdce, není to snad opozice, vůči které se vždy můžeme zdravě a účinně vymezovat, případně zjistit, že existují i jiné názory, ze kterých lze konstruktivní úvahy převzít? // Postoj rady a jednostranné vypovězení ze sídla OS má svoje právní souvislosti a je to zejména rada sama, kdo si tímto svým postupem problémy přidělala, nechce-li klub poškodit. Osobně současný stav vnímám jako takové vyvolání jednání o důvěře vlády, které se, a to je ve skutečnosti ta nejzásadnější informace pro řadového člena, pravidelně opakuje. Zajímavé je, že jen v období, kdy někdo oprávněně požaduje informovanost, zatímco v období klidu a tedy po zralé úvaze se neděje nic. Je pak jenom úsměvné, že onou tvrzenou většinou v plamenné diskusi jsou tři čtyři věrní souputníci proti dvěma rejpalům, zatímco otrocky a neinformovaně platících jsou tři stovky. // Nechci vyvolat další kolo reakcí, ani se nechci ostatních dozvědět, co jsem vlastně zač. Myslím, že mi na to stačí vlastní rozum a lidi kolem, se kterými se vzájemně respektuji. Chtěl jsem jen sdělit důvody rozpoložení řadového člena, které od nadšení přejdou k bezmoci, pokračují k rezignaci na dění a končí ukončením členství, protože frustrace je to poslední, co bych si do mého vztahu k Hondě chtěl zavléct.
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 11:41   Citovat  

Foxíci : upřímě si nedovedu představit nikoho jiného ve vedení klubu,věřím že po tom co se tu poslední týden rozjelo na fóru vás muselo pořádně nadzvednout.Hodně těch rejpalů si neuvědomuje že bez vás by nebyl žádný Honday ani Butik,já osobně věrím že jste lidi na svem místě,ale ať už se rozhodnete jakkoli mé přátelství neztratíte Mrk OK
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 12:31   Citovat  

Desperado napsal:
I když jsem si řekl, že házet hrách na stěnu je někdy ..................... bych si do mého vztahu k Hondě chtěl zavléct.

pod to bych se podepsal. OK i kdyz budu za toho debila v opozici.
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 12:50   Citovat  

Vždycky jsem byl a jsem na straně Foxíků. Ale Foxi a ostatní členové rady, radši to účetnictví rychle zprůhledněte. Pokud je v pořádku, zacpete všem hubu. Pokud to neuděláte a seknete s tím, ulpí na vás špína těch, kteří se budou právem domnívat, že jste to vytunelovali a odcházíte. Nápad je tu!
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 12:57   Citovat  

RÁD BYCH TO UZAVŘEL ... ČTETE ZDE
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 13:05   Citovat  

Daver napsal:
RÁD BYCH TO UZAVŘEL ... ČTETE ZDE

je to dobrý Sehr gut, Daver!

ale už jsem se tady už dočetl (pro úplnost od nečlena), že transparentní účet je na nic, když tam bude výběr na platby na HD ve výši XY,ale nebude zřejmé kolik bylo opravdu zaplaceno...

Ano, v minulosti nepracovala rada a kontrolní komise tak, jak by měla, ale snaha o zlepšení je, akorát není zatím vidět...
   Návrat  
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 13:50   Citovat  

CRXMANN napsal:
Řešení je aspon částečné už v mé hlavě. Zítra to sesumíruju a v neděli zajedu k Foxům a budu si šoupat kolena za ty lidi, kteří berou HC jako HC ..... a ne jako zloděje, kteří nechtějí nikomu nic ukazovat, kteří nejsou skvělí a nedokázali vymyslet jak zaplatit na HD jen jeden den, jak dělat butik skvěle, jak zabránit komerčnímu zneužívání webu .....

Tímto naražíš i na mě a já se budu bránit.NIKDY jsem neobvinil nikoho z ničeho,dával jsem to jen jako příklad,že obvinit je táááák jednoduché takže,by si všichni měli dát bacha před tím než neco vypustí s huby,stači si to jenom přeščíst.a taky jsem psal toto jako reakci na 665+1:

665+1 napsal:
já jsem ke všemu uz řek dost, a rozhodne nemam zapotřebí, aby mě někdo chytal za slovo (končim v debatě, nic konstruktivního) jako Tygr, Bitkar, Civinka, Mega1, ... a co je vysledkem jejich snažení ? no pro mě rozhodně nic pozitivního

Tak v první řadě je nás víc,viz hlasovaní a prkavaď to za co tady kopu připadá nepozitivní,tak si to buď nepocupil anebo mije tě líto.

Vysvetlím o co mně a ostaním lidem který mají stejný názor jak já jde.
Jde mi o to aby všem členum,ať už řadovím nebo členum rady a komise bylo měřeno stejným metrem a aby pravidla,stanovi a zákony platili pro všechny stejně.S toho co jsem si poslední dobou četl, mi dáva dojem že to tak není.Targamen už dlouho dělá dvd se srazu a prodáva ho za 50,- a pokavaď nejsm blbej a umím počítat tak taky na to vydělá(mě o to nejde,já s tím problém nemám) i když jen málinko ale výdělek to je.Najednou se objeví bitkař a jeho dvd za 100,- a hned někerým lidem vadí že na tom vydělava ale targamen jim to teď nevadil.A to neříkam o tom že podle mého názoru to není absolutně žádne obohacovaní se.To že jsem psal něco o vstupném na honday to byl jenom proti příklad.Osobně když si to takhle postavý,že chcou platit rovnou i letiště a to bez rozdílu jestli tam pojedu nebo ne,to zaplatím protože na honday chici.Vloni tí samí lidi co teď kamenují bitkaře,obhajovali targamena když byl obviněn, že se obohatil na občerstvení.Každý klidně to občersvení mohl dělat,tak jako každý může natočit a sestřihat dvd se srazu.Já taky spravuji auta členům za peníze,tak proč by si nemohli ohodnotit svojí práci i lidí který dělaji dvd.Je pak na každém z nás jestli si ho koupim ne.Ale s toho všeho co někteřý členove rady a členové klubu psali jsem nabyl dojmu že tohle je píšeček OS a hrát se na něm můžou jenom určití lildi.A todle sa mi příčí a to strašně moc.A to podle mě,když se to vyřeší, POZITIVNÍ JE!!!

doufám že mě už konečně pochopíte o co mi jde a jestli si myslíte že kopu proti vám a že chci tady jiného předsedu nebo tak něco, tak to se šereně mýlite,snažím se vám jen poúkazat na problém co tu je a kerý mě i llidem vadí s kerými se stýkam vadí.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 13:59   Citovat  

Hellborn napsal:
je to dobrý Sehr gut, Daver!

ale už jsem se tady už dočetl (pro úplnost od nečlena), že transparentní účet je na nic, když tam bude výběr na platby na HD ve výši XY,ale nebude zřejmé kolik bylo opravdu zaplaceno...

Ano, v minulosti nepracovala rada a kontrolní komise tak, jak by měla, ale snaha o zlepšení je, akorát není zatím vidět...

To si nemyslím, velké dodavatele se budeme snažit obsloužit bezhotovostně a hotovostní transakce budou v pokladní knize ...
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 14:33   Citovat  

Teri:

tak takhle to dopadnout nemelo - ale myslim, ze to je zaver horke hlavy, ktera zareagovala emocne na vznikle dohady..

to, ze jste ze zacatku klub dotovali, to ti verim, protoze ja casto taky saham do sve kapsy, kdykoliv poradam akci kolem Hond, ale u nas to jinak nejde, my nejsme OS. Ve vasem pripade, kdy uz OS H-C rozjete je, to neni v poradku, aby napr. Potvurka jezdila pro butik za sve penize nebo kdokoliv investavolal obnosy ze svych penez! Verim, ze clenove tohle taky nechcou a zaplati o par korun (napr. o stovku) vic na rocnim prispevku, ale pak take at vidi do uctu a do toho, co se s penezma a hospodarenim deje.. A to neber jako utok na tebe a Foxe, protoze pokud je vse v poradku (a ja verim, ze je!), tak jak uz tu nekdo rekl, clenove budou uspokojeni, na coz veta "vse je v poradku" bohuzel nestaci..

kocirovat sdruzeni, kde je tolik lidi, neni sranda, ale az se preklene tenhle problem a utichne nepokoj a bude zase klid, budeme se dal bavit jen o autech a o vecech, ketere nam prinaseji jen radost Mrk
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 15:04   Citovat  

Doufam,ze ti,kterym prislo 200,- jako dostatecne mnoho penez (a zapomneli,ze Foxici neprisli k hotovymu,nybrz to museli rozjet a to neco stoji),jsou ted spokojeni.Zajimalo by me,ktera takova drzka se ted chyti za nos,postavi se k problemu celem a da na vedomi,ze se s ni v pripade nezdaru da pocitat!?Lidi,to uz si sakra tak malo verime,ze nekdo obvinuje predsedovic,ze si neco nechavaji a strasne rad zapomene,ze by si naopak neco zaslouzili???To je vazne nekdo takovej blb,ze nepochopi,ze kdyz to bude nekdo delat ne protoze ho to bavi,ale aby uspokojil hlavne ostatni (nejaka komercni osoba),tak to nebude stat 200,ale minimalne 3x tolik,nehlede na ostatni zvyseni?Protoze kazdyho nebude bavit ze sebe nechat delat blbce a postavi se k tomu ve stylu "jsem zivnostnik a za tvoje prachy neco delam,tak drz hubu a ja te mozna nenatahnu o moc vic,nez jsem chtel".Kdyz se ted nekomu neco nelibi,je (byla?) tady parta neplacenych pratel,ktera veci resila ne treba ihned,ale planovite a do konce.Az to povede nekdo jiny,zpoplatni svoje sluzby,protoze bude muset,na nejakou otevrenou,nebo dokonce pratelskou komunikaci s nama se vy*ere (protoze ho bude napadat jen tim vetsi mnozstvi lidi),nakonec zjisti,ze na tomhle se vyrejzovat neda (z 1-2 srazy rocne se prachy na barak a dovcu v Karibiku nevyzdimaji) a polozi se to cely a uplne.Nakonec se budou poradat jen lokalni srazy a i kdyz se pak treba podari domluvit sraz o velikosti HonDaye,bude neorganizovany,bez vedlejsi zabavy,jidla,zazemi a vubec vseho,co jsme meli radi.Damy a panove,vazne "dekuju".Komu se (nejen) muj navrh na zvyseni clenskych poplatku na 500 nelibil,tak at doufa,ze priste nebude platit jeste vic nesouhlas meetallll

Jestli vas mam videt nejak vic pohromade,asi bych se mel na Vanocnim sraze alespon otocit Bueee
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 15:13   Citovat  

jen poznamka wayne: ono se tezko posuzuje na schuzi clenu na kolik zvysit nebo nezvysit poplatky, kdyz se vlastne ani nevedelo jak na tom klub financne je ;) Imho kdyby byla ta zprava a vedelo se ze se s tim hospodari dobre a stejne to nestaci, tak by mozna bylo i vic lidi pro zvyseni.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výpověď OS HondaClub.cz ze sídla sdružení
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina