Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 102
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 11:41   Citovat  

Becky napsal:
taky to tak mam, jednou se mi povedlo na 40 litru 760 je to dobrý je to dobrý

ty xxx tak to cumim...ale to bylo 760km...konstatni 70kou na 5 ku,ne ? pořádnej výtlem ja dal jednou 680 OK myslim ze kdybych jel na dovcu rekneme ze bych mohl dat kolem tech 720?to bych musel fakt vyjet z Prahy a pak uz jen valit na 5ku to mi hlava nebere
ale vic si nedokazu vubec predstavit ze by se mi nekdy mohlo podarit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 13:39   Citovat  

tak s kupátkem na těch 40l v nádrži najedu cca 530km +-20km (jak kdy), níž jsem se zatím nedostal, ale 90 nejezdím Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:40   Citovat  

Hlavator napsal:
ty xxx tak to cumim...ale to bylo 760km...konstatni 70kou na 5 ku,ne ? pořádnej výtlem ja dal jednou 680 OK myslim ze kdybych jel na dovcu rekneme ze bych mohl dat kolem tech 720?to bych musel fakt vyjet z Prahy a pak uz jen valit na 5ku to mi hlava nebere

fak to jde, ani sem se nejak extra nesnazil slo to samo, ale je pravda ze sem vypnul motor jenom jednou, jel sem s pritelkyni za znamejma docela streku, nejak sem to neresil a najenou koukam ze se rucicna nak extra nehejbe, hodne delaj ty couracky kdyz se motor nestihne ani poradne ohrat to pak papka.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:45   Citovat  

Becky napsal:
fak to jde, ani sem se nejak extra nesnazil slo to samo, ale je pravda ze sem vypnul motor jenom jednou, jel sem s pritelkyni za znamejma docela streku, nejak sem to neresil a najenou koukam ze se rucicna nak extra nehejbe, hodne delaj ty couracky kdyz se motor nestihne ani poradne ohrat to pak papka.

jj..popojizdky..4km sem.5km na nakup..2km na postu a uz to bere Ble

jinak pokud sednes a jedes v kuse na plnou tak to je opravdu jina je to dobrý
   Návrat  
ignac je teď offline  ignac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 19:06   Citovat  

kdyz si davam pozor a netocim to nad 5rpm...taaaak tech 600-650km...vic ani tuk Smutný
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 19:36   Citovat  

Becky napsal:
taky to tak mam, jednou se mi povedlo na 40 litru 760 je to dobrý je to dobrý

tak to je masakr je to dobrý já dám výjimečně max 600, ale je fakt, že většinou beru hned, když se rozsvítí voko, a jezdim dost ne-eko (1.5 vtec-e, dlouhodobá 6,8 l/km)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 20:13  Naposledy upravil Hlavator dne 25.5.2009 , 20:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jj...jakmile davam denodenni pojizdky po Praze tak se pohybuju taky kolem tech max 600 do hlad.oka pak hned taky beru!ale je to o tom jak sme rikali..proste jedes kousek sem, kousek tam a pak zas tamhle a ta spotreba je uplne jinde!jen takove popojizdeni..

edit: za 3 tydny jedem s pritelkyni na Slovensko tak uvidime kolik se da dat na dlouhou trasu je to 550km:ehh:
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 20:18   Citovat  

Nikdy sem neměl PLnou Velmi šťastný Velmi šťastný to mi hlava nebere
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 0:40   Citovat  

489 km na 40 litrů Hihi

ale teď mám něco přez 210 km a do půlky nádrže ještě dost zbývá Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 0:47   Citovat  

Hlavator napsal:

Hele vůbec nepřemýšlej, že se Ti to nepodaří, daří se to mně a nemám s tím problém ... holt jedeš všechny kvalty na lehkou nohu a snažíš se max. využít krouťák, byť malý, ale ten co tam je, točíš do cca 3000-3500RPM a pohoda. Nebojíš se jet na 5tku celou dálnici Praha-Brno - jde to totiž bez problému, jen to chce se snažit a mít na mysli, že chceš jet hezky EKO a pak valit dál. přátele Honda OK

Jestli jedete za 3 týdny na Slováč, napiš SZ kam jedete. Já jedu po HONDAyi také. Tak jsem zvědav kam valíte. je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:02  Naposledy upravil M@jk dne 18.6.2009 , 9:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak zas to trochu oprášíme,
HaHaaa

1) 6.6. jsem bral 30litrů, rovných, ručičku jsem měl někde lehce nad ryskou "Éčka", ujel jsem cca 438km, z toho mimo města, trochu provětrání, pak asi 5 sprintů v Panenském Týnci a zbytek město, ručička pak klesla pod "éčko" a rozsvítila se rezerva a na tu jsem najel cca 10km a vychází to cca na 7l/100km, což je slušné./b]

2) Dnes v noci jsem bral plnou. Opět po hrdlo a dal jsem si záležet, takže se tam vešlo 51,44l Naturalu 95[/b] za Kč 26,50 - TankOno. Ručička byla lehce na "Éčku" dole, těsně před rozsvícením rezervy. První vypnutí pistole skončilo na 35litrech, do cca 45litrů to ještě šlo jakž takž a pak už opravdu jen trpělivost. Takže na HONDAy je připraveno. Úsměv

18062009(001).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
18062009(001).jpg, 220.79 kB
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:04   Citovat  

ty tankuješ na ONU? Tak to koukám! to snad ne to Markovo babička, když tam tankovala s polskym fiátkem, tak pak ani neodjela Velmi šťastný osobně bych tam teda nikdy natankovat nejela... Ble
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:15   Citovat  

nadrz 64,5litru...dojezd do prazdna 594km...to je ma kombinovana spotreba...katastrofa...
pak jeste testik do prazdna-->5l-->do prazdna...najeto krasnych 43km po meste,11,6l/100,katastrofa... Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:16   Citovat  

LadyImagine napsal:
ty tankuješ na ONU? Tak to koukám! to snad ne to Markovo babička, když tam tankovala s polskym fiátkem, tak pak ani neodjela Velmi šťastný osobně bych tam teda nikdy natankovat nejela... Ble

To jsou takové vždycky kecy ... že je to či ono nekvalitní ... hele kamarádka vzala z Astrou ve Zlíně u OMV naftu ... a celý palivový systém na výměnu. To máš jedno. A v posledním týdnu stejně ČOi přišla na zhoršování kvality benzínu a nafty. Ze stovky vzorků neprošla asi desetina. A ti xxxx neřeknou kdo. Protože by porušili zákon. Dokonce taková síť čerpaček jako ESSO byla v minulosti pokutována a i její dodavatel a stále svou "levou", ale levou činnost opakovala a skočila na trhu. Hele netankuji u Tank Ono stále. Ale mám on nich asi 4 nádrž a jezdím. Nevím, musel bych rozhodit motor Velmi šťastný Ale pokud DEMENCE OSTATNÍCH ŽENE CENY NAHORU, ODMÍTÁM TO PLATIT ... SHELL 28,90L ČI 29,50 to snad ne
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:24   Citovat  

M@jku, nato, že máš nádrž na 45l ... to jsi pašák Velmi šťastný
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:33   Citovat  

SonnyX napsal:
nadrz 64,5litru...dojezd do prazdna 594km...to je ma kombinovana spotreba...katastrofa...
pak jeste testik do prazdna-->5l-->do prazdna...najeto krasnych 43km po meste,11,6l/100,katastrofa... Bueee

Já se taky pod 10 nedostanu Úsměv Spíš nad Úsměv))
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:37   Citovat  

no ja uz to radsi nemerim...nejhorsi je,ze sice na zimnich 185/65 15 jsem mel na mesto v tech nejvetsich snehovych kalamitach-studene starty-10,6!!!a ted,je teplo,studenych startu moc neni,ale 225/40/18 a o litr vyssi.. Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:37   Citovat  

Rom. napsal:
M@jku, nato, že máš nádrž na 45l ... to jsi pašák Velmi šťastný

No prostě jsem to tak po setinkách docvakával ... asi si obsluha říkala, co že to tam ten M@jk dělá ... Velmi šťastný Pokud bude dojezd hluboce za 700km, tak je jasné, že se to tam vešlo. Není to poprvé, co si mi tam povedlo tolik dostat ... anebo to někdo jiný nezkoušel hehe Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:43   Citovat  

M@jk napsal:
No prostě jsem to tak po setinkách docvakával ... asi si obsluha říkala, co že to tam ten M@jk dělá ... Velmi šťastný Pokud bude dojezd hluboce za 700km, tak je jasné, že se to tam vešlo. Není to poprvé, co si mi tam povedlo tolik dostat ... anebo to někdo jiný nezkoušel hehe Úsměv

A nebo do 5l kanystru natočíš 6l jen to fikne... HaHaaa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:47   Citovat  

Hellborn napsal:
A nebo do 5l kanystru natočíš 6l jen to fikne... HaHaaa

Jo, to už mě taky několikrát zaskočilo. 6 litrů a pořád ještě zbývá volný prostor.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:53   Citovat  

to je dobrý já natočil plnou dvoulitrovou pet lahev až po víčko a na stojanu 1,8L HaHaaa
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 9:54   Citovat  

Minor napsal:
Jo, to už mě taky několikrát zaskočilo. 6 litrů a pořád ještě zbývá volný prostor.

V létě tankuju do 5L kanystru běžně 6 litrů, ale v zimě jsem rád když tam těch 5 ostanu, jak je scvrklej Velmi šťastný ... a do 20L jde dát i 24 litrů...jen se to pak blbě z něho přelévá - je to těžký do ruky a nadlouho Se stydím
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 11:22   Citovat  

M@jk napsal:
Tak zas to trochu oprášíme,
HaHaaa

1) 6.6. jsem bral 30litrů, rovných, ručičku jsem měl někde lehce nad ryskou "Éčka", ujel jsem cca 438km, z toho mimo města, trochu provětrání, pak asi 5 sprintů v Panenském Týnci a zbytek město, ručička pak klesla pod "éčko" a rozsvítila se rezerva a na tu jsem najel cca 10km a vychází to cca na 7l/100km, což je slušné./b]

2) Dnes v noci jsem bral plnou. Opět po hrdlo a dal jsem si záležet, takže se tam vešlo 51,44l Naturalu 95[/b] za Kč 26,50 - TankOno. Ručička byla lehce na "Éčku" dole, těsně před rozsvícením rezervy. První vypnutí pistole skončilo na 35litrech, do cca 45litrů to ještě šlo jakž takž a pak už opravdu jen trpělivost. Takže na HONDAy je připraveno. Úsměv

m@jku si nakej divnej, já byl rád když sem tam natlačil 39 l. že ty s tím něco děláš??
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 12:03   Citovat  

tak na dalku z toho tak 60% dalnice + 40% okrsky..na dalnici od 110-170km/h..spotreba 6,55l

pri zpatecni trase trochu jina cesta..50% na 50% a vic ekono jizda..spotreba 6,02l.

.vse mereno od plne do hladoveho oka...natankovano vzdy az tak ze uz se proste vic neveslo..koz to zacinalo splouchat ven HaHaaa

pokud by bylo mene dalnice ci na dalnici bych valil 90km/h tak verim ve spotrebu do 5,5 pořádnej výtlem
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 12:06   Citovat  

Hlavator napsal:
tak na dalku z toho tak 60% dalnice + 40% okrsky..na dalnici od 110-170km/h..spotreba 6,55l

pri zpatecni trase trochu jina cesta..50% na 50% a vic ekono jizda..spotreba 6,02l.

.vse mereno od plne do hladoveho oka...natankovano vzdy az tak ze uz se proste vic neveslo..koz to zacinalo splouchat ven HaHaaa

pokud by bylo mene dalnice ci na dalnici bych valil 90km/h tak verim ve spotrebu do 5,5 pořádnej výtlem

nj jenže 90 nejde jezdit. vždycky si rád vytočim hondici nad 4500 to je pak zvuk.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 12:11   Citovat  

hlavator: blazne Úsměv, ja nevim, ja jsem porad na prumeru 7l na 100km, ale taky to solim slusne az k 7.000rpm a navic jezdim ted jen mesto Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 12:23   Citovat  

david.hammer napsal:
hlavator: blazne Úsměv, ja nevim, ja jsem porad na prumeru 7l na 100km, ale taky to solim slusne az k 7.000rpm a navic jezdim ted jen mesto Úsměv

ano..napodobne..za posl.tyden se mi povedl 2krat omezovac na 2jce HaHaaa

i ja se pohybuju v prumeru kolem 6,5...100% mesto ekonomicky sem na 7l..takze to mame vsichni tak nejak podobne zda se...proste nevydrzime netocit pořádnej výtlem

navic sem nahodil rozperu a pritahly mi rizeni...tudiz to co bylo preservovane uz ted neni..no a to pak laka tomu nalozit...se drzim jak jen to jde..dycky kdyz uz musim vytocit tak aspn pred tim zahreju..nechci ji chudinku huntovat..jen udrzovat svěže pruznou Lucy
   Návrat  
vojta_coupe je teď offline  vojta_coupe
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 12:56   Citovat  

jj rozperu jsem videl ve fotkach Úsměv, jak se to projevilo na jizdnich vlastnostech??
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 12:59   Citovat  

vojta_coupe napsal:
jj rozperu jsem videl ve fotkach Úsměv, jak se to projevilo na jizdnich vlastnostech??

mam to v kombinaci s tim pritazenym rizenim...tudiz tezko takhle moc soudit..mam z toho urcite dobrej pocit...v zatackach pri vetsi rychlosti,na nerovnosti pri najezdu do zatacky atd..to krasne drzi tuhou kastli..mam pocit ze to pekne sedi a nekrouti se to..

BTW: ta origo Vti tam suprove padne ..aby ne kdyz tam chybeli jen ty stefty..i to misto bylo oznaceny kam ty diry na uchyceni navrtat pořádnej výtlem

ja puvodne myslel ze bude na ty srouby u tlumicu ale to neee... pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.6.2009 , 14:07   Citovat  

sablos napsal:
nj jenže 90 nejde jezdit. vždycky si rád vytočim hondici nad 4500 to je pak zvuk.
Tak to máš pravdu,také ji při svých jízdách vytočím,ale vtip je v tom,že se nekoná žádná podlaha,prostě to chce chytře využívat potenciál auta,tam kde motor táhne tak zbytečně nemáckat pedal plynu,zbytečně nebrzdit,nafouknout pneu dle zatížení. jemné s citem se rozjíždět,prostě jet s citem a myslet.A i přes občasné vytočení nemám problém jezdit za avizovanou spotřebu.A jsem za to rád.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina