Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Učetnictví a učet hondaclubu??
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 12:26  Naposledy upravil Hellborn dne 16.11.2007 , 13:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mega1 napsal:
To neni lobovani, to je spis tim, ze jsem taky z Vysociny, takze se treba Mokecem zas az tak nezabyvam.. Ty vis, ze mame spolek nezavislych Hond z Vysociny (HCV) a nechteli jsme se v zadnem pripade oddalovat od vaseho H-C nebo i HC, ale posledni dobou mi H-C prijde vic o penezich, nez o autech.. Je to smutny..

Hlasovani na HD opravdu pusobi smesne kdyz se z toho pak pramalo dodrzuje.

Co se tyce ucetnictvi a uctu: transparentni, cili pruhledny ucet je v pripade, ze clenove nebudou videt do ucetnictvi, k nicemu, protoze na tento ucet se prevede jista castka, ktera se oznaci jako vydelek z HD (napriklad) - ale kdo vi, ze ta suma je opravdu vydelek z HD? a cely vydelek? no zase jen ten, kdo vidi do ucetnictvi. Je to takove prhledne napul...

OS HC vzniklo kvůli tomu,aby se mohli vybírat peníze na HONDAy apod.,takže byl vždy kromě Honda i o penězích... Nemám pocit,že by se tohle za poslední 3roky nějak změnilo (pokud ho někdo má,tak ať mi řekne důvody proč ten pocit má.)

Na HD bylo odhlasováno:

Stanovy - jsou schválené Ministerstvem vnitra

Zřízení členské sekce viditelné pouze pro členy - připravena jak na stránkách tak na foru (zatím v není žádný článek, takže se nezobrazuje)

Transparentní účet - bude zřízen od 1.1.2008

Jak je to s nahlížením do účetnictví nevím,tyhle zákony neznám,ale může se podívat - až bude chvilka...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 12:30   Citovat  

665+1 napsal:
dobrý, tak se všichni shodli na tom, kde je problem ... a co je nejvic urgent

ted jsem zvedavej, kdo co kdy a jaky navrhne, reseni ? kde zacit, aby to tak nebylo ?

osobne chci, co nejjednoduší funkcionalitu, která bude plnit učel a nebude zatěžovat potvurku a ostatní ...

jistě to asi každý oni to nemaj jednoduchý ani ty celkově celá rada ale men mrzí že todle se týká všech členu a kdo sem chodí kdo řekne svůj názor slabá třetina tak jak chceš hledat řešení když něco vyřešíme a pak ten zbytek lidi co tu nenapsali ani řádku tak začnou zase spokulovat todle je všeobecný problém větší komunity a naší země necháme sebou manipulovat a pak vykřikujemm že to tak nechcem já to tu čtu a vidím že tu píše snad víc nečlenu Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 12:36   Citovat  

CJMonty napsal:
Jenom par postrehu k "frasce" clenske schuzi.

1. Ve stanovach je napsano: Zúcastnit se clenské schuze a hlasovat mají všichni clenové, kterí mají k datu konání
clenské schuze zaplacen clenský poplatek

Nejak jsem na Honday nezpozoroval ze by tuhle vec nekdo kontroloval. Proste jsem prisel podepsal jsem se a tim to bylo. Uprimne pochybuji ze vsichni do jednoho kdo tam sedel byli clenove.

Navrh reseni: Nejaky uzavreny prostor kam by se clenove odebrali probrat si veci ktere musi? Napr. Ve Svij. Ujezdu je mistni hospudka. Parkrat jsme ji behem pobytu na Honday navstivili a obsluha nevypadala az tak nepratelsky ze by se s ni nedalo domluvit ze se tam na hodinku zavreme a probereme si co potrebujeme za to ze si tam kazdej dame kofcu/pivko/cokoli jinyho. U vstubu by se zkontrolovaly karticky cimz by se zajistilo ze necleni neovlivni hlasovani a bude klid(clenove je stejne meli u sebe aby meli levnejsi vstup na celou akci)

2. Clenská schuze je usnášeníschopná tehdy, je-li prítomno alespon 35 clenu
sdružení. Není-li clenská schuze usnášeníschopná, svolá rada náhradní clenskou schuzi tak,
aby se konala do deseti dnu ode dne, kdy se mela konat clenská schuze prve svolaná.
Náhradní clenská schuze je usnášeníschopná i když není prítomno 35 clenu sdružení.

Osobne by me zajimalo kolik lidi uplatnilo clenskou slevu na vstup jestlize se neseslo ani tech 35 clenu a schuze nebyla platna(mozna tohle neni presna informace, cerpam z toho ce se ke me utrzkovite dostalo proto budu rad za upresneni. Take si nejsem jist jestli tenhle bod ve stanovach nebyl od HD zmenen).

Reseni: Asi zadne. Ucast na schuzi a pravo hlasovani jsou prava nikoliv povinnosti cili me ani nikoho jineho k tomu nikdo nutit nemuze(v urcitych pripadech bohuzel) Ovsem pak se nemuzeme divit ze druha schuze ktera uz tech min. 35 clenu nevyzaduje odhlasuje (v nejhorsim moznem pripade) co se ji bude hodit.

3. Volby do rady.

Tady me docela zarazilo ze na hlasovacim listku bylo (uz nevim presne) asi devet lidi a z toho se melo osm zvolit(prosim nebrat doslovne uz si opravdu nepamatuju presnej pocet). Pro me osobne to bylo docela smesny. Ano chapu ze volit se muzou pouze lide kteri se chteji nejakym zpusobem v rade angazovat a kandidovali. S tim take nic nenadelame protoze k tomu nemuzeme nikoho nutit.

Reseni: Jak se tady resi tak Crxman(myslim) slibil ze nam napise par slov o jednotlivych lidech kteri pro NAS klub ridi. Tesim se na to protoze priste uz nebudu muset vybirat stylem sportka ktery asi pouzilo vice novych clenu.

Tak to je ode me vse. Ted do me Mrk

To máš podle te´d platných stanov - platí od října 2007,kdy je schválilo Ministerstvo vnitra, odhlasovány byly na HD. Původně bylo k členské schůzi potřeba nadpoloviční většina členů (takže podle údajů potvůrky by to bylo asi 176členů! Na HD bylo něco kolem 120 aut...), takže ať nás na HD bylo 55členů nebyla schůze usnášení schopná, proto se hlasovalo o návrhu na změnu počtu,aby jsme nemuseli pokaždé svolávat náhradní čl. schůzi.

Ten uzavřený prostor to bude chtít...

Volby:

Nominováni byli a nominací souhlasili:

FOX, Daver, Potvůrka, Crxmann, TargaMan, Sopťa, Hellborn, 667-1, Kuba

Pro nedostatek nominačních hlasů nebo pro neudělení souhlasu s nominací nemohli být voleni:
Happy, ReJa, marab, Mulder, Tygr, Lucy, Marphy, Pacoš, Monty, Desperado, M@jk, Marfi

Nominaci odmítli:
Minor
Pako

Za těch 9 lidí k 8 voleným si "můžou" členové sami... A jsme opět u přístupu členů a jejich laxnosti a malé aktivity... Způsob nominace je ve stanovách, papíry byly na HD kdykoli přístupné a Crxmann s Daverem to několikrát říkali do mikrofonu...
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:01   Citovat  

Hellborn: Diky za upresneni.

Z laxnosti clenu neudelame nic.

K volbam uz jenom toto. Proc to neudelat stylem kdo chce kandidovat at se trochu predstavi. At o sobe napise kratickej clanecek hodi k nemu fotku a kdo bude chtit si ho na HD najde pokeca a pak mu podepise nominacni listinu(treba). Proste to udelat trochu fornou predvolebni kampane kdy si aspon trochu udelame obrazek co to je za cloveka a jestli ho v rade chceme.

Timto bych ukoncil muj OT(prece jenom je to topic o ucetnictvi a ne o volbach a podobne) Ctel jsem jenom poukazat na par veci ktery jsem postrehl. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:11  Naposledy upravil Hellborn dne 16.11.2007 , 13:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CJMonty napsal:

K volbam uz jenom toto. Proc to neudelat stylem kdo chce kandidovat at se trochu predstavi. At o sobe napise kratickej clanecek hodi k nemu fotku a kdo bude chtit si ho na HD najde pokeca a pak mu podepise nominacni listinu(treba). Proste to udelat trochu fornou predvolebni kampane kdy si aspon trochu udelame obrazek co to je za cloveka a jestli ho v rade chceme.

Timto bych ukoncil muj OT(prece jenom je to topic o ucetnictvi a ne o volbach a podobne) Ctel jsem jenom poukazat na par veci ktery jsem postrehl. Mrk

Neřekl bych,že je to OT,když se tu řeší problémy v klubu. Úsměv Každý postřeh dobrý,ale musí někde zaznít a být odůvodněn a navrženo nějaké řešení! Úsměv Čili tvůj přístup vcelku ideální! OK Úsměv

Představovací články by to asi chtělo, ale podmínka pro mominaci je nějaká ta práce pro klub (organizace srazu, sehnání sponzora apod.) - takže šanci být nominováni mají lidé více či méně známí...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:11   Citovat  

CJMonty napsal:

myslím že stou předvolební kampaní to nneí uplně špatný napad ale to není předmětem této diskuze já vím
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:43   Citovat  

hmm , je to celkem začarovanej kruh. ale z toho duvodu tu vzniklo forum a rostou na nem funkcionality, ktery právě podpoří vlastní fungovaní. Jedna ze zakladnich veci začína bejt splněná a to je komunikace a místo, kde se může prezentovat nějakej výsledek. A to přímo samotným tvurcem, bez nutnosti čekat na někoho dalšího... popr bez odezvy -> proč to pak dělat ... KO

volby do rady ? CJMonty se ujme informovani o volbách do rady etc ? muhehe . funkcionalita na foru již je, jen ji využit. Přečte si to masa lidí Honda

Buďme konkrétní a na jednoduchou otázku je i je jednoduchá odpověd... a pokud neni s ní nekdo spokojen, necht řekne či navrhne jak by to mělo byt, kdo by to měl dělat, dokdy to bude hotovy... aat je na čom stavět a nejsou to jen vykřiky do tmy. což mi připadne od mega1. honda-club rozhodne neni o prachach ... KO
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:51   Citovat  

Hellborn napsal:

Představovací články by to asi chtělo, ale podmínka pro mominaci je nějaká ta práce pro klub (organizace srazu, sehnání sponzora apod.) - takže šanci být nominováni mají lidé více či méně známí...

Je jasny ze podminkou nominace je nejaka prace pro klub, ale...

Predstav si ze si koupis starsi Honda a zacnes browsit po nejakych informacich... Parada dostanes se sem... par lidi ti poradi pokecas a najednou zjistis ze za dve klia dostanes karticku a nejaky slevy... Cili si reknes parada poslu formular a dve kila a budu spokojenej az pojedu priste do servisu/autokelly/kamkoli... Pak se zacne resit honday... koukas... parada bude to velky, konecne poznam tech par lidi z diskuze, mam slevu na vstup... jedu. Pak zjistis ze je nejaka clenska schuze a ze se tam bude neco resit... hmm uvidime... prijdes zapises se dostanes listecek a hlasuj koho chces v rade... Aha a najdednou mas dat hlas nekomu koho vubec neznas... nevis co pro klub udelal za tech X let co uz v nem pusobi(mozna tusis z diskuze) a ted vyber nekoho kdo spravuje ty tvy dve kila... nekoho kdo za ne nepujde na pivko s kamosem(nebrat jako utok ale i takovej nazor uz jsem slysel Mrk ) cili udelam co? Proste neco odkrizkuju s tim ze tyhle nicky znam z diskuze a protoze je tam o jednoho cloveka vic nez jich mam zvolit tak mam celkem jistotu ze za rok zase bude HD a ze se v podstate az tak moc nedelo...

Naopak kdyby se tady treba mesic pred schuzi a novou volbou rady objevily kratke profily lidi kteri maji zajem pro klub udelat neco vic nez zorganizovat nejakej srazik, tak si to aspon polovina lidi precte(a ze sem denne chodi lidi dost) uz jenom ze zvedavosti a treba si rekne hele tady ma napsano ze zaridil to a to a to a treba by toho zvladl vic kdyby to mohl prohnat pres radu a tak ja se tam stavim a podepisu mu tu jeho nominacni listinu a kdyz se neosvedci no tak priste tam uz nebude... Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:51   Citovat  

665+1 napsal:
hmm , je to celkem začarovanej kruh. ale z toho duvodu tu vzniklo forum a rostou na nem funkcionality, ktery právě podpoří vlastní fungovaní. Jedna ze zakladnich veci začína bejt splněná a to je komunikace a místo, kde se může prezentovat nějakej výsledek. A to přímo samotným tvurcem, bez nutnosti čekat na někoho dalšího... popr bez odezvy -> proč to pak dělat ... KO

volby do rady ? CJMonty se ujme informovani o volbách do rady etc ? muhehe . funkcionalita na foru již je, jen ji využit. Přečte si to masa lidí Honda

Buďme konkrétní a na jednoduchou otázku je i je jednoduchá odpověd... a pokud neni s ní nekdo spokojen, necht řekne či navrhne jak by to mělo byt, kdo by to měl dělat, dokdy to bude hotovy... aat je na čom stavět a nejsou to jen vykřiky do tmy. což mi připadne od mega1. honda-club rozhodne neni o prachach ... KO

Pokud do těch prachů nepočítáš i každoroční příspěvek na HD a chod klubu (stránek, butiku,papíry a náplně do tiskárny, poštovný apod.) , tak o prachách fakt není... HaHaaa

Všichni to děláme ve volném čase (kterého je málo, proto to taky trvá... Nebo má někdo tolik volného času,že se doma nudí?) a posloucháme výčitky (oprávněné i neoprávněné) doma i v klubu... zmatenej Ale s tím se dá srovnat, pokud je výtka rozumná a konkrétní...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:53   Citovat  

CJMonty napsal:
Je jasny ze podminkou nominace je nejaka prace pro klub, ale...

Predstav si ze si koupis starsi Honda a zacnes browsit po nejakych informacich... Parada dostanes se sem... par lidi ti poradi pokecas a najednou zjistis ze za dve klia dostanes karticku a nejaky slevy... Cili si reknes parada poslu formular a dve kila a budu spokojenej az pojedu priste do servisu/autokelly/kamkoli... Pak se zacne resit honday... koukas... parada bude to velky, konecne poznam tech par lidi z diskuze, mam slevu na vstup... jedu. Pak zjistis ze je nejaka clenska schuze a ze se tam bude neco resit... hmm uvidime... prijdes zapises se dostanes listecek a hlasuj koho chces v rade... Aha a najdednou mas dat hlas nekomu koho vubec neznas... nevis co pro klub udelal za tech X let co uz v nem pusobi(mozna tusis z diskuze) a ted vyber nekoho kdo spravuje ty tvy dve kila... nekoho kdo za ne nepujde na pivko s kamosem(nebrat jako utok ale i takovej nazor uz jsem slysel Mrk ) cili udelam co? Proste neco odkrizkuju s tim ze tyhle nicky znam z diskuze a protoze je tam o jednoho cloveka vic nez jich mam zvolit tak mam celkem jistotu ze za rok zase bude HD a ze se v podstate az tak moc nedelo...

Naopak kdyby se tady treba mesic pred schuzi a novou volbou rady objevily kratke profily lidi kteri maji zajem pro klub udelat neco vic nez zorganizovat nejakej srazik, tak si to aspon polovina lidi precte(a ze sem denne chodi lidi dost) uz jenom ze zvedavosti a treba si rekne hele tady ma napsano ze zaridil to a to a to a treba by toho zvladl vic kdyby to mohl prohnat pres radu a tak ja se tam stavim a podepisu mu tu jeho nominacni listinu a kdyz se neosvedci no tak priste tam uz nebude... Mrk

Bezva! Úsměv Tak se toho můžeš klidně ujmout nebo s tím pomoct... Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 13:57   Citovat  

665+1 napsal:

S timhle se klidne poperu myslim ze by se na to cas nasel...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 14:01   Citovat  

CJMonty napsal:
S timhle se klidne poperu myslim ze by se na to cas nasel...

OK OK OK Bereme Tě za slovo! Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 14:14   Citovat  

Hellborn napsal:
OK OK OK Bereme Tě za slovo! Úsměv

OK OK Parada... zbytek muzeme dohodnout pres SZ pres ICQ jakkoliv... Mrk
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 14:15   Citovat  

CJMonty napsal:

no,myslím že to není o tom kdo chce kandidovat ať se představí , jaký by to byl rozdíl , pokud toho člověka neznám ze srazů , nebo z osobního kontaktu tak na základě dojmu z jednoho proslovu si stejně neudělám objektivní názor. Kandidátů není nikdy moc a tak nějak nevidím tu rvačku o to být v radě, není to placená funkce a nese sebou pouze kupu starostí a jedinou odměnou je pocit,že jsem dostal důvěru tolika lidí a pocit,že se mi případně povedlo něco pěkného i pro druhé.Pokud se ovšem nenajde někdo kdo ti ten pocit zkazí a vysvětlí ti ,že je to všechno na :mravenec: a celý to stálo za ("renault").
No koukám,že jsem se dostal nějakou náhodou do nominací , nějak si nedokážu představit že bych měl o sobě sepisovat nějaký libesbrífy ,asi bych se odbyl tak dvěma větama a jestli by měl někdo představu o tom že budu sepisovat zásluhy pro klub , to mi hlava nebere dyt já žádný nemám , no co trošku jsem pomoh 667-1 s diskuzí , občas se někomu snažím poradit se zlobícím autem , no a? takovejch lidí je . Když si uvědomím kolik mám svých starostí , povinností a teď k tomu by měli přibýt další ještě pro klub Tak to koukám! , to bych asi nezvlád.Například Foxíkovi(ovejm) patří můj velkej obdiv,že mimo rodiny, zaměstnání a stavby ještě najdou nějakej čas na klub.
Pokud někdo namítá, že není něco podle jeho představ a cítí se na to , má možnost ,stačí se angažovat a může se další rok "radovat " myslím , že nikdo nebude proti , pokud bude víc lidí na výběr.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 14:22   Citovat  

CJMonty napsal:
OK OK Parada... zbytek muzeme dohodnout pres SZ pres ICQ jakkoliv... Mrk

OK! Zkus vymyslet, jak osobu k nominaci vybrat (člen + práce pro klub - problém,protože něčí práce není vidět.) - teda spíš, kdo jí osloví (asi rada nebo komise) a kdy nejpozději, co by mělo být v představení a co Tě ještě napadne.... A pošli to radě a komisi jako návrh mailem. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 14:43   Citovat  

monty napsal:
No koukám,že jsem se dostal nějakou náhodou do nominací.

Za to můžu asi já... Se stydím Nepomáhal jsi trošku loni Tygříkovi s první Vysočinou?
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 14:47   Citovat  

Hellborn napsal:
OK! Zkus vymyslet, jak osobu k nominaci vybrat (člen + práce pro klub - problém,protože něčí práce není vidět.) - teda spíš, kdo jí osloví (asi rada nebo komise) a kdy nejpozději, co by mělo být v představení a co Tě ještě napadne.... A pošli to radě a komisi jako návrh mailem. Úsměv

Ok zamyslim se nad tim a zkusim dat neco dohromady.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 15:03   Citovat  

práce kterou dělate je supr já si jí vážím a na rovinu co je komu dotoho kdyby jste za to něco dostávali a když ne finančně tak aspoň dík aspoň nějakou odměnu ikdyž nevidím důvod proč by to nemohlo být i po finanční sránece jako upřímně já jsem tu rok teď tu budu druhý dal jsme tenkrát 200kč jako příspěvek defakto minimum ale dnes už vše vidím jinak naučil jsme se využívat slev našel jsme spoustu přátel taky lidí co umějí poradit na koho se mužu obrátit dokonce jsem sám začal tady v mostě se snažit o něco podobného a spousta lidi mi pomáha a děláme to rádi a to vše jen za 200kč pořádnej výtlem to mne příjde jako scela absurdní častka jen na dílech v auto kelly jse ušetřil kolem 1000 a kde je sleva butik hondey kde sjou ty rady za který se všude platí já halasoval o zvýšení přispěvku a bohužel jsem byl přehlasovan ale to mi nebráni přispět víc a já říkám že proč bych něměl přispět klidně půlkou co jsme ušetřil stale na tom vidělám a taky pomužu a to jde jsem rád že tu sem transparetní učet mi přišel jako dobrý nápad takže jsem pro něj hlasoval a tayk ho chci to se na mne nikdo nemužete zlobit ale nikdy si vás bez důvodně nedovolím nadřknout pokud budu jen slyšet jedna baba povídala nemám důvod nemám dukaz a to nikdo z vás ak si toho vašte že těhle pár lidi to pro vás dělaj já si toho vážím a moc jim děkuji
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 15:20   Citovat  

monty napsal:
no,myslím že to není o tom kdo chce kandidovat ať se představí , jaký by to byl rozdíl , pokud toho člověka neznám ze srazů , nebo z osobního kontaktu tak na základě dojmu z jednoho proslovu si stejně neudělám objektivní názor. Kandidátů není nikdy moc a tak nějak nevidím tu rvačku o to být v radě, není to placená funkce a nese sebou pouze kupu starostí a jedinou odměnou je pocit,že jsem dostal důvěru tolika lidí a pocit,že se mi případně povedlo něco pěkného i pro druhé.Pokud se ovšem nenajde někdo kdo ti ten pocit zkazí a vysvětlí ti ,že je to všechno na :mravenec: a celý to stálo za ("renault").
No koukám,že jsem se dostal nějakou náhodou do nominací , nějak si nedokážu představit že bych měl o sobě sepisovat nějaký libesbrífy ,asi bych se odbyl tak dvěma větama a jestli by měl někdo představu o tom že budu sepisovat zásluhy pro klub , to mi hlava nebere dyt já žádný nemám , no co trošku jsem pomoh 667-1 s diskuzí , občas se někomu snažím poradit se zlobícím autem , no a? takovejch lidí je . Když si uvědomím kolik mám svých starostí , povinností a teď k tomu by měli přibýt další ještě pro klub Tak to koukám! , to bych asi nezvlád.Například Foxíkovi(ovejm) patří můj velkej obdiv,že mimo rodiny, zaměstnání a stavby ještě najdou nějakej čas na klub.
Pokud někdo namítá, že není něco podle jeho představ a cítí se na to , má možnost ,stačí se angažovat a může se další rok "radovat " myslím , že nikdo nebude proti , pokud bude víc lidí na výběr.

Videl jsi kolik lidi bylo nominovano ale pro jejich kandidaturu nebylo dost podpisu Mrk Myslim si ze trochu priblizit praci tech lidi by treba pomohlo. Pokud se na to neciti vzdycky muzou rict sorry ale nemam cas resit dalsi veci kolem klubu...
Ale kdo vi treba o to nebude zajem... Kazdopadne me se to zda jako dobrej napad a tim padem si na to sednu a zkusim to promyslet. Pak to predam rade k projednani a pokud o to bude zajem rad se toho ujmu. Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2007 , 20:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Za to můžu asi já... Se stydím Nepomáhal jsi trošku loni Tygříkovi s první Vysočinou?
pořádnej výtlem no pomáhal trošičku , to nestálo za řeč Velmi šťastný se spanilkou a tak nějak kolem Velmi šťastný letos prostě nějak nezbývá na nic čas
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2007 , 20:42   Citovat  

CJMonty napsal:
Videl jsi kolik lidi bylo nominovano ale pro jejich kandidaturu nebylo dost podpisu Mrk Myslim si ze trochu priblizit praci tech lidi by treba pomohlo. Pokud se na to neciti vzdycky muzou rict sorry ale nemam cas resit dalsi veci kolem klubu...
Ale kdo vi treba o to nebude zajem... Kazdopadne me se to zda jako dobrej napad a tim padem si na to sednu a zkusim to promyslet. Pak to predam rade k projednani a pokud o to bude zajem rad se toho ujmu. Mrk
ale jo já neříkám, že to je špatný nápad ,asi by to fungovalo.jen třeba já o sobě nic dohromady nedám to mi hlava nebere pořádnej výtlem pořádnej výtlem pokud se na to cítíš , tak OK
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2007 , 23:39   Citovat  

CRXMANN napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem si člen?

PŮVODNĚ BYL TENTO PŘÍSPĚVEK JINÝ, ALE NESTOJÍ MI ZA TO ZDE ŠÍŘIT ŠPATNÉ JMÉNO HC VŮČI NEČLENŮM

A pro Tvou informaci účto 2006 bude zveřejněno myslím tento týden....
myslíš??
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2007 , 19:49   Citovat  

PAKO napsal:
myslíš??

Nemyslíím, vím že bude údajně do vánočního srazu. Navíc Tobě to může být přece jedno ne.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 13:14   Citovat  

CJMonty : mozna by stacilo,kdyby nekdo pred HD07 predeslal,ze bude hlasovani v te forme,jake bylo.Kdo by pak ono hlasovani bral vazne,nejakou informaci o nominovanych by uz snad vydoloval (pocet clanku,zminky v diskuzi atd.).Za ty necely 3 roky,co sleduju deni,jsem uz si jakystakys obrazek udelal o nich sam,ac je osobne neznam vsechny a za nejak moc aktivniho clena se nepovazuju.Clanky o dulezitych lidech jsou dobra vec,je porad dost lidi,co se k Honde dostanou a meli by vedet,s cim za kym jit,kdyz se dostanou do OS (a taky i kdyz v nem figurovat nebudou,ja taky nerad hned lezu do prostredi,kde nikoho neznam a nevim,co tam cekat).
Ze vsichni clenove meli na HD karticky,na to zapomen.Staci treba,kdyz si me pamatuje Teri nebo nekdo jiny u vjezdu,prestoze me valna vetsina lidi vidi tak 1x do roka a to jeste ani nebylo forum s fotkama clenu,napad se jmenovkami upadl v zapomneni - i kdyz bych je treba chtel zajistit sam,nejsou nikde reference,jaky by byl zajem je v kempu viditelne nosit.Ja klubovou kartu neukazoval snad nikdy,slev jsem u partneru jeste nevyuzil,presto ji nosim vsude s sebou.Ale rekl bych jako spousta jinych,ze "nemusim".

Gizmiho napad s nejakou reprezentaci klubu je pekny,ale uz zive vidim,jak se budeme dohadovat,kde v republice se akce,a jaka,uskutecni...
Sice se drzim dojmu,ze z mych prispevku a platby u vstupu tezko nekdo zbohatne,ale uz kvuli jinym se pripojuji k urgenci zverejneni nejblizsiho vyuctovani a zavedeni transparentniho uctu v predeslanem terminu.Zaroven plne souhlasim za honorovani zvolenych clenu,paklize jejich aktivita bude zrejma a v dusledku,resp. predpokladu platby casu straveneho praci pro klub bude tento cas vyhrazen pro ni.Ja,kdyz pro nekoho neco delam,tak je to bud gratis a cas je neznamy,nebo mam termin a platbu (alespon slibenou).Fandim Foxikum,ze s tim jeste neprastili,zaroven ale chapu ostatni,kdyz pozaduji cinnost nekoho,komu ji sverili.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:06   Citovat  

Wayne: Vice mene s tebou souhlasim... Pres vikend jsem si prostudoval stanovy a premyslel nad tim jak situaci kolem voleb zjednodusit aby jsme vsichni vedeli kdo byl navrzen a proc... Vzhledem k tomu ze stanovy schvaluje ministerstvo vnitra je praticky nemozny je menit v jakemkoliv smyslu cili vymyslet zpusob voleb znovu nema smysl nehlede na to ze je podle me dostacujici stavajici clanek XI stanov OS.

Jedinym nedostatkem se mi zda tato pasaz: Rada oznamuje své kandidáty v pozvánce na clenskou schuzi. Skupina clenu sdružení
predloží návrhy na kandidáta písemne na clenské schuzi.

Radsi bych tam videl ze kandidati skupin clenu by meli byt take urceni nejmene mesic pred clenskou schuzi. Tim by se zajistilo to ze by se ostatni clenove v dostatecnem predstihu dozvedeli kdo byl nominovan a z jakeho duvodu respektive zacit sbirat podpisy pro jednotlive lidi ktere nenominuje rada a tim padem bude dost casu pro ne ty podpisy ziskat.

Timto mi neni uplne jasne jakym zpusobem byli nominovani lidi na letosnim HD kdyz se pro ne nesebralo dost podpisu. Pokud je nominovala rada tak podle me interpretace stanov nebyly podpisy potreba(nejsem pravnik takze interpretace nemusi byt spravna Prosim o upresneni)

Napadlo me jestli by nebylo nejakym zpusobem mozne usporadat shaneni podpisu elektronickou formou. Kazdy registrovany clen OS by mel mit pridelen elektronicky klic ktereho by treba bylo mozno pouzit(neznam moznosti fora toto zajistit) aby se zajistilo to ze pred schuzi jiz bude jasne kdo bude na volebnim listku a kdo nikoliv.

A ted to nejdulezitejsi. Rad napisu clanek jak tohle vsechno funguje aby to bylo srozumitelne vsem. Vezmu si na starosti sepisovani nominaci a sbirani podpisu plus s tim spojene veci.

Jedina vec na kterou si netroufam je psat clanky o lidech kteri pro nas klub delaji a to z jednoho prosteho duvodu. Neznam je osobne a nejsem schopen tyto clanky napsat aniz bych dotycne musel otravovat. A jak napsal vyse Monty nechci aby mi nekdo posilal svuj klubovy zivotopis ktery ja mirne upravim a stylem copy/paste vlozim do clanku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:13   Citovat  

K představení vymysli pár otázek, tedy spíš kontaktuj Crxmanna - ten už by nějaké měl mít a zkus se domluvit s ním.

Výklad stanov udělám později. Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Výklad stanov udělám později. Úsměv

Diky je to dobrý
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:41   Citovat  

CJMonty napsal:
Napadlo me jestli by nebylo nejakym zpusobem mozne usporadat shaneni podpisu elektronickou formou. Kazdy registrovany clen OS by mel mit pridelen elektronicky klic ktereho by treba bylo mozno pouzit(neznam moznosti fora toto zajistit) aby se zajistilo to ze pred schuzi jiz bude jasne kdo bude na volebnim listku a kdo nikoliv.

to hlasování se dá uskutečnit tady na fóru, dá se stvořit hlasovací otázka v sekci kam budou mít přístup jen členové a kde bude mít každý tolik hlasů podle toho kolik se bude volit funkcí a bude je přidělovat jednotlivým osobám které budou nominovány.
Jediný "zádrhel" který mě napadá je, že by se to muselo uskutečnit nadvakrát, v první vlně nominovat lidi a ve druhé vlně pak hlasovat za jejich schválení protože když někdo v průběhu hlasování navrhne někoho na nominaci a ten člověk by byl přidán k hlasování tak ti co už hlasovali by mu nemohli dát hlas (už svoje hlasy použili) takže jediná cesta by byla to hlasování restartovat od začátku...
Doufám že jsem to nenapsal moc složitě a že se v tom dá vyznat....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:45  Naposledy upravil Hellborn dne 20.11.2007 , 15:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PreludeZ napsal:
to hlasování se dá uskutečnit tady na fóru, dá se stvořit hlasovací otázka v sekci kam budou mít přístup jen členové a kde bude mít každý tolik hlasů podle toho kolik se bude volit funkcí a bude je přidělovat jednotlivým osobám které budou nominovány.
Jediný "zádrhel" který mě napadá je, že by se to muselo uskutečnit nadvakrát, v první vlně nominovat lidi a ve druhé vlně pak hlasovat za jejich schválení protože když někdo v průběhu hlasování navrhne někoho na nominaci a ten člověk by byl přidán k hlasování tak ti co už hlasovali by mu nemohli dát hlas (už svoje hlasy použili) takže jediná cesta by byla to hlasování restartovat od začátku...
Doufám že jsem to nenapsal moc složitě a že se v tom dá vyznat....

Možnost: Člen do rady (komise) musí být navržen do určitého data, pak bude třeba se ho zeptat,jestli s tím vůbec souhlasí (Minor toho dělá pro nás dost,ale do rady už nechtěl) a pak teprve hlasování (10hlasů minimum pro účast ve volbách), nějaký ten článeček a pak na HD volby.

Čili jdu upravovat stanovy... muhehe snad je jednou dotáhneme +/- k dokonalosti... svatoušek
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.11.2007 , 15:46   Citovat  

zkouška hlasování odkaz
funguje to výborně, i to ignoruje více zaškrtlých voleb OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Učetnictví a učet hondaclubu??