Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Type D !
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:28   Citovat  

tchan ma nejakou 1.6 MPI felicii kompi a nejede to zle, celkem od spodu, motor je tichej, jde to, takovy obyc, co ale neurazi. Pak maj jeste tu 1.3 a to je katastrofa :) fakt mazec.jinak add diskuze, vsechno ma svoje, i chrochtaky maji svoje vyhody. Jen je to otazka osobnich priorit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:30   Citovat  

Miki Civic napsal:
naši mají teď doma 2 Felicie (1.3 jednu slabší jednu silnější jestli se to tak dá nazvat) a jednoho Formana 40kw lpg a řeknu ti, kdyby ty auta vážily o 200kg víc, tak se to snad nerozjedou, v 1.9D jsem kdysi taky jel a naprostá bída, nepoužitelný auto.. proto jsem vůbec nechápal co to tam psal Weyrak tuším v tom vedlejším tématu...no a v 1.6 Felicii jsem taky jel a řídil, tam už je to trochu lepší, sice s ní zamete i 1.4 civic, ale už se s tím dá trošku jet, díky osmiventilu to "tahá" odspoda trochu, už to není taková bída.. ale pořád o ničem.. auto začíná podle mě jet až když udělá kilo pod 10s, jinak to nemá smysl ...

Hmm to je zajímavý.. já mám kilo za 10,5s a taky mi to jede.. to mi hlava nebere Mrk jen jsem tak na to narazil.. myslím, že je fakt, že když srovnávat diesla s benzínem, tak turbo s turbem.. ale tak jako zase turba do dieslů se dávaj normálně a do benzínů ne tak často - myslím do těch normálních.. takže většinou asi je situace TDI vs. benzin.. a kolegova fabia RS jede 0-100 asi 7,5s.. tak to už jede, ne?? :mrk:
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Feldu si kdysi chtěl koupit táta, takže snad si ještě motory pamatuju 2x 1.3 (40 a 50kW), 1.5 (55kW), 1.9 D (47kW).
jen opravím z 1.5 na 1.6 Mrk A viděl jsem i nějakou limitovanou sérii RS 1.6 66kw. No felicie je jen kulatej favorit a to do detailu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:35   Citovat  

Jauda napsal:
Hmm to je zajímavý.. já mám kilo za 10,5s a taky mi to jede.. to mi hlava nebere Mrk jen jsem tak na to narazil.. myslím, že je fakt, že když srovnávat diesla s benzínem, tak turbo s turbem.. ale tak jako zase turba do dieslů se dávaj normálně a do benzínů ne tak často - myslím do těch normálních.. takže většinou asi je situace TDI vs. benzin.. a kolegova fabia RS jede 0-100 asi 7,5s.. tak to už jede, ne?? :mrk:
To už má s úpravou ne? Serie RS má 0-100km/h za 9.5s zzzzzzz
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:36   Citovat  

Az tohle zacne jezdit tak muzou skodofkari fabie ulozit do garazi a nevytahovat Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:39   Citovat  

Henges: jo jo, má tam chip a lepší spojku.. kolem 190koníků.. dva dny zpátky jsme se honili s M-B CLS (jednou z těch slabších verzí asi, AMG by nám ukázalo záda dřív, než bychom zařadili pořádnej výtlem ) a měl s náma docela problém.. Fábka je menší, tak jsme myškovali v provozu, zatímco on byl větší, tak se všude nevlezl.. pak nás ale předjel, kolega sice trochu přibrzdil, protože doprotívky jelo auto, tak ho nechtěl ohrozit toho v M-B, že by mu zamezil předjetí, byl už na naší úrovni.. dřív nebo později by nás stejně dal, ale tak do těch 150 jsme byly nastejno.. a nebylo to teda s pevným startem samozřejmě, ale jízda v cca 90-150kmh..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:47  Naposledy upravil Jauda dne 24.10.2007 , 13:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jauda napsal:
Henges: jo jo, má tam chip a lepší spojku.. kolem 190koníků.. dva dny zpátky jsme se honili s M-B CLS (jednou z těch slabších verzí asi, AMG by nám ukázalo záda dřív, než bychom zařadili pořádnej výtlem ) a měl s náma docela problém.. Fábka je menší, tak jsme myškovali v provozu, zatímco on byl větší, tak se všude nevlezl.. pak nás ale předjel, kolega sice trochu přibrzdil, protože doprotívky jelo auto, tak ho nechtěl ohrozit toho v M-B, že by mu zamezil předjetí, byl už na naší úrovni.. dřív nebo později by nás stejně dal, ale tak do těch 150 jsme byly nastejno.. a nebylo to teda s pevným startem samozřejmě, ale jízda v cca 90-150kmh..

Tím jsem teda nechtěl nějak vyzdvihovat nafťáky, ale myslím, že se s ním dá taky užít.. ale stejně mi nic naftovýho nenahradí ten krásnej sytej zvuk benzínu, ať už třeba s CAI a ještě výfukem, v nějakejch 6-8000 ot...

Ale rozhodně bych Civica v dieselu s nějakejma 132kw neodsuzoval.. ale asi by to neměl být Type-R.. to abych se vrátil k tématu.. ostatně Accord v tom dieselu je (prý) taky super.. já v něm teda nejel..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:54   Citovat  

Jauda napsal:
Tím jsem teda nechtěl nějak vyzdvihovat nafťáky, ale myslím, že se s ním dá taky užít.. ale stejně mi nic naftovýho nenahradí ten krásnej sytej zvuk benzínu, ať už třeba s CAI a ještě výfukem, v nějakejch 6-8000 ot...

Ale rozhodně bych Cvivica v dieselu s nějakejma 132kw neodsuzoval.. ale asi by to neměl být Type-R.. to abych se vrátil k tématu.. ostatně Accord v tom dieselu je (prý) taky super.. já v něm teda nejel..
hele vymaž moje jméno z TVÉ citace pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:57  Naposledy upravil Verča dne 24.10.2007 , 13:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jela jsem v Civicu dieselu 2.2 a můžu říct, že to má odpich mooooc dobrej, OK jede svižně a celkovej dojem z toho svezení mě nadchnul...jede fakt pěkně a v autě nebyl zvuk motoru vůbec slyšet...je to Honda a její diesely bych neházela do stejnýho pytle se Škodovkou a jinýma..že?... papa

takže, kdo po mě hodí bábovičku? :chichi: :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:57   Citovat  

Jauda napsal:

Ale rozhodně bych Cvivica v dieselu s nějakejma 132kw neodsuzoval.. ale asi by to neměl být Type-R.. to abych se vrátil k tématu.. ostatně Accord v tom dieselu je (prý) taky super.. já v něm teda nejel..

Prave, podle me to bude slušný práče, stačí se podívat na jízdn výkonu třeba u BMW se podobnými parametry motoru. A jízdní poetiku je třeba prostě hledat jinde, třeba v tom prvotním " kopanci" spojeným s hvídáním turba.......
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 13:57   Citovat  

Henges napsal:
hele vymaž moje jméno z TVÉ citace pořádnej výtlem

Cože?? Kde?? cože cože ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:04  Naposledy upravil Hellborn dne 24.10.2007 , 14:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Verča napsal:
Jela jsem v Civicu dieselu 2.2 a můžu říct, že to má odpich mooooc dobrej, OK jede svižně a celkovej dojem z toho svezení mě nadchnul...jede fakt pěkně a v autě nebyl zvuk motoru vůbec slyšet...je to Honda a její diesely bych neházela do stejnýho pytle se Škodovkou a jinýma..že?... papa

takže, kdo po mě hodí bábovičku? :chichi: :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

Jak neslyším motor, tak mě to nebaví... A jestli si Honda pořád hraje na sportovní značky, tak by měl být motor slyšet.

a chytej!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:04   Citovat  

Verča napsal:

A jaktože jsi si teda nekoupila diesela?? :chichi: já teda v Hondím dieselu ještě nejel, tak nevím..
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:05   Citovat  

Verča napsal:

háááázííímm Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:08   Citovat  

potvrzuju ze se v tom ctdicku jelo dobre, hlavne me spis nadchlo to rizeni, ta strmost a ten volant, mmm. A ten motor nezklamal, nebylo to jako v benzinaku, ale jelo to slusne. Ten zvuk, pravda, chybel, nebyl z toho ten dojem. Ale celkovej dojem to na me zanechalu dobrej :)
a kdo mate nejakou dobrou babovku, hazejte :)
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:09   Citovat  

Muj nazor ze jako druhe auto na litani(myslim litani kazdodenni tak 30 a vic tkm/rok) by pro me diesel mel smysl(takovy 335d OK ale jako jedine auto, to urcite nee... Jedine co se mi na nich libi, ze jsou pekne pruzne(pouzitelne), proste vsechen vykon je hnedka po ruce!! no a na radost EK9!!! Honda a M3!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:09  Naposledy upravil Hellborn dne 24.10.2007 , 14:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jauda napsal:
A jaktože jsi si teda nekoupila diesela?? :chichi: já teda v Hondím dieselu ještě nejel, tak nevím..

Já jo, v Accordu, Civicu a FR-V a je to votrava! Motor k Tobě nemluví, řadit skoro nemusíš, kopne Tě do zad chvíli táhne a hned řadit... Je to nový auto, podvozek Civicu dobře nalazen, ale čumák je těžkej... Kdepak! Na plynulý tah atmosféry (a případně šťouchanec Vtecu) to nemá! Accord jako limuzínka dobr, ale 2.4 i-Vtec lepšííí!!! V cca 230 jsem chtěl řadit šestku, ale byl tam horizont a nebyl jsem si jistý provozem,takže jsem radši ubral... jinak moje žena mi tehdy tu 2.4 zakázala Měli jsme po nehodě a jí bolel krk a tah toho motoru jí nedělal moc dobře... Bylo to prostě super! Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:12   Citovat  

Tady to je jako když píchneš do vosího hnízda... pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:14   Citovat  

Verča napsal:
Tady to je jako když píchneš do vosího hnízda... pořádnej výtlem

To jo.. Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:21   Citovat  

Jauda: jinak diesela jsem si nekoupila, protože nemám půl mega na novýho Civica, jenomže toho bych stejně nechtěla, protože já jsem na ty větší auta Mr. Green no a ten 2.2 u novýho Accorda se mi zdá "málokoňovej" muhehe ale v Civicovi ten motor působí jinak.. kouř
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:23   Citovat  

ono jak rikam kaydz ma rad jine pohodli...nekdo ma rad zvuk motoru nekdo ma rad tichoucko.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:35   Citovat  

At se to jmenuje Type D a ne R...
Takze za par let tu budou jezdit nachipovane civicy v dieslu pořádnej výtlem
Ale chapu hondu, v evrope je po takovych autech zajem a honda se neuzivi z radosti ryzich fanousku. Napr. myslim ze kazda ITR byla pro hondu prodelecna...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:38   Citovat  

infinity napsal:
At se to jmenuje Type D a ne R...
Takze za par let tu budou jezdit nachipovane civicy v dieslu pořádnej výtlem
Ale chapu hondu, v evrope je po takovych autech zajem a honda se neuzivi z radosti ryzich fanousku. Napr. myslim ze kazda ITR byla pro hondu prodelecna...

jj si nevidel ten test autoweb jak tam typek rikal ze to neni nic moc ten type R.....sem zvedav kolik lidi si to koupi
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 14:43   Citovat  

No tak to Cooo??? snad ne, že by Honda Tak to koukám! obrátila plachty???

To se za chvíli může :fnuk: rovnat s tuzemskými RS..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 15:00   Citovat  

kamol napsal:
jj si nevidel ten test autoweb jak tam typek rikal ze to neni nic moc ten type R.....sem zvedav kolik lidi si to koupi

V Anglii přirovnávají poslední TypeR spíš k VTi - není odlehčen, má klimu a podobný blbost... Prostě to není čistokrevný Race verze... A děsně je pobavilo to odlehčení té racing verze (nebo jak se jmenuje) např. ve formě chybějícího plata na kufr...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 15:18   Citovat  

Verča a Biturb: chytejte bývalí kamarádi papa wokurka pořádnej výtlem Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 15:22   Citovat  

Miki Civic napsal:
Verča a Biturb: chytejte bývalí kamarádi papa wokurka pořádnej výtlem Honda

ale no tak Mikine.. :chichi: pifko Honda pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 15:25   Citovat  

Verča napsal:
ale no tak Mikine.. :chichi: pifko Honda pořádnej výtlem

nesouhlas
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 15:42   Citovat  

kamol napsal:

Prave ze videl, koupit si to muze dost lidi protoze vetsina lidi nepotrebuje hardcore. Mnohym zalezi na vecech jako komfortni podvozek, hlucnost, kufr, vybaveni atd...Evropa jde jinym smerem nez Japonsko a honda se tomu prizpusobuje...vsak se sam podivej jak vypada JDM CTR a EUDM CTR...nemluvim o tomhle nadobicku Chápeš! staci si koupit skorepinu a mas novou pilu za 325 tis kc, ktera naseka dost aut za miliony
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Type D !
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina