Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak na policejní radary
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 14:13   Citovat  

k tem nesmyslnejm znackam: kolikrat je to na zaklade katastru.. proste je vyznaceno, ze v tyhle oblasti se mohou stavet domy a proto to daj az tak dozadu... vsechno pro ne znamena praci navic. i ta nesmyslna 50tka tam, kde by se nechalo jet minimalne 70 a vic... stejne tak useky kde je 90 ale ja mam ve 30 stazenou prdelku, protoze tam jezdi primestska... vse znamena praci navic a tim se dostavame k problemu veci... ceska spolecnost... uplne si vybavuju meho stryce, ktereho mam rad, ale chova se jako dokonaly priklad ceskeho cloveka... nadava, ze ti nahore nehnout navic ani prstem, pritom sam prska, kdyz mu zazvoni mobil 30min pred koncem pracovni doby, nebo nedej boze po ni... vsici akorat nadavaj, stezujou si. je to v nas, dyt i ty zpravy ukazujou jen prusery...... hoooodne komplikovanej problem toto:)

k tem merenim na nesmyslnejch usecich... je to pravda, novej sef dopravky slibil, ze policie tady od ted bude hlavne proto, aby pomahala... no uvidime jak se to podari...

v rakousku se dostava 100€ za nedodrzeni mininalniho odstupu, to bych hlidal u nas taky a ne jen radary...

ale jak jsem uz psal, vse je v lidech a o lidech a ceska spolecnost je prinejmensim zvlastni:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 19:22   Citovat  

Mám rád jeden úsek,kde je zpomalení na 70,po padesáti metrech 50tka,po dalších padesáti znova 70tka a jako třešnička po ujetí dalších padesáti metrů je 50tkovej radar..Tak jak tam mám jet? :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 19:41   Citovat  

Henges napsal:
Klema: sry za OT, nevím jestli se už někdo ptal ,ale na tom tvým avataru to jsi Ty nebo Verča? pořádnej výtlem

Jedna kamaradka,co nema jeste celulitidu pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 19:55   Citovat  

klema napsal:
Jedna kamaradka,co nema jeste celulitidu pořádnej výtlem
muhehe ok ok, já už se bál že jsi si oholil zadek a nahodil foto v tangách HaHaaa
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 20:23   Citovat  

Henges napsal:
muhehe ok ok, já už se bál že jsi si oholil zadek a nahodil foto v tangách HaHaaa

jak vis,ze si holim zadek? pořádnej výtlem pořádnej výtlem ty jsi smiroval pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
MIG24 je teď offline  MIG24
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 21:34   Citovat  

Hoši hoši.... Smutný
já bych vás na jeden den postavil někam do města, navlíkl do hnusné uniformy, dal plácačku do ruky a řekl vám tak a teď tu vyberete do 4 hodin každý 10 000,- na pokutách, jinak vám napíšu takový posudek že do konce života budete hlídat na přechodu pro chodce. pořádnej výtlem
A pak bych k vám přijel odpoutanej, s telefonem v ruce, zhasnutá světla tak 70km/h a řekl ti ty :mravenec: fízle táhni do háje jinak oznámím na inspekci že nemáš označení, čepici, nejsi ustrojen, táhne z tebe chlast a jsi drzej.......
A copak ty s tím jako příslušník uděláš...nic protože na to nemáš pravomoci a hlavně zákony jsou na hov... HOUG.

Radím vám aby jste byli slušní (ti lidé pracují, a většina jich tam nešla pro to aby mohli buzerovat lidi ale protože je ta práce za ty směšné prachy baví), a myslím že se vždy dohodnete. Nakonec jen postřeh, radši bych taky hlídal jestli řidič nejede bezohleně, jestli neohrožuje okolí, zda dodržuje bezpečnou vzdálenost, zastavil na stopce, nejel na červenou ale Hellborn vám jistě potvrdí že jediné co se prostě dá prokázat je to co je nezpochybnitelné...tj. fotky, fotky, fotky..... Takže jediné za co ty pokuty lze dát je rychlost, chybějící dálniční známka, propadlá technická nebo emise, prošlá povinná výbava a tak.....

Ps. Hondaře mám rád ale jestli je někdo drzí je jedno jaké má auto..... svatoušek
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 21:47   Citovat  

Jo, Migu, máš pravdu,ale neříkej,že by nešlo kontrolovat i nebezpečnou jízdu, jízdu s telefonem - samozřejmě,že ne pevným radarem... Dalo by to práci,ale bylo by mi to milejší než měření 5m před koncem obce.
   Návrat  
MIG24 je teď offline  MIG24
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 22:54   Citovat  

To mě taky, ale při systému našeho přestupkového řádu a někdy i trochu pohodlnosti některých úředníků sedících
v př. komisích to asi není moc možné. Bylo by a) třeba větší vážnosti policisty (tedy policista řekne ano tenhle jel na
červenou a hotovo víc s tím nikdo nic nenadělá) tohle řešení si v naší společnosti nedovedu představit 50% korupce a vyřizování účtů 50% lidé budou říkat že je to moc.... b) v každém autě kamera s radarem a audiem ( jedu za autem co projede stopku, natočí to protiprávní jednání, RZ, a já pak auto jen zastavím nechám řidiče vystoupit opíšu si údaje pro identifikaci pachatele a kdyby náhodou něco tak je vše natočeno. Výmluvy tipu já to neřídil, já zastavil ten policajt kecá, nebo nikdy jsem tam nejel a ta značka tam nebyla to jí někdo musel ukrást.....

No taky to asi nezachráníme, ale třeba jednou až pojedu se svou Honda v tu dobu už veteránem pořádnej výtlem bude na silnici zase slušnost, pokora, ohleduplnost, a řidiči se budou stavět k chybám čelem.
AMEN
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 19:44   Citovat  

Miluju bublinky meetallll Jsem si zase vydělal..10km rovina mezi svodidlama,vejdou se tam v poho 3auta,4 by to taky zvládly..Všechno je vidět před sebou,nikdo tam prakticky nikoho překvapit nemůže..V půlce pod silnicí protéká strouha,z neznámých mi důvodů je tam 70tka,ale je..A dneska na ní hoši postavili trojnožku..Jsem se nechal ve 140ti zvěčnit do rodinného alba PČR.. papa muhehe papa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 9:35   Citovat  

gratuluju a vitej do klubu, to jestli jim ta fotka vysla, tak budes v podmince rok jako ja :) za prekroceni o 30kmh asi. Uz se to pak nesmi udelat rok nebo jde o papiry.
   Návrat  
Komanche je teď offline  Komanche
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 11:08   Citovat  

Bitkar: jo tohle jsou ty velmi pomalu jedouci Hondy co potkavam..... Panove v podmince... HaHaaa HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 12:05   Citovat  

ja od ty doby co mi to pan policista rekl jezdim do tech 20kmh pres limit ve meste a do 30kmh nad mimo mesto :) takze se furt neplouzim.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 12:28   Citovat  

Bitkar napsal:
gratuluju a vitej do klubu, to jestli jim ta fotka vysla, tak budes v podmince rok jako ja Úsměv za prekroceni o 30kmh asi. Uz se to pak nesmi udelat rok nebo jde o papiry.

pořádnej výtlem to už mám za sebou..124 na 90tce,takže teď už můžu jen čekat a případně pozvat slečnu z magistrátu na oběd a nějak to vyžehlit šuk svatoušek
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 13:01   Citovat  

Sebrat ridicak za rychlost nejakym tuna boyz kteri prekracuji rychlost kd to jde a jezdi hodne natesno a nebezpecne to je ok, ale pro rozumne ridice kteri to prepali jen kdyz vidi ze je bezpecno a voni policajti meri zrovna na takovem useku kde 50 nedodrzi 90% ridicu je buzerace. A proti buzeraci je treba bojovat Úsměv

Kdo uvazuje o investici do antiradaru a nevi pro kterej se rozhodnout:
Asi nejrozsahlejsi forum o antiradarech: FORUM ANTIRADARY

A videa z testovani nekterych antiradaru: Testy z praxe na YOUTUBE
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2007 , 13:38   Citovat  

To jo,ve městě se přes padesátku nepřehoupnu a mimo obec se chci svízt,tak se vždycky musim smát,když mě tam vyhmátnou :acdc:Ale nejsem z těch co se hádaj,rovnou s úsměvem přiznám chybu..Většinou to působí,ale jednou mě za to jeden sejmul..Řekl mi 500,říkám OK,beru.A on mi na to pověděl"Jo?,tak tisíc".. šuk Pak jsem ho potkal v baru,jsme se o tom bavili proč tak a prý jsem mu přišel arogantní..Ale co mám dělat?Ohodnotil mě,tak přece nepadnu na kolena a nezačnu škemrat,že takhle ne..Prostě jsem přijal zaslouženej postih a neřešil to..No,on si to vysvětlil jinak,tak aspoň potom v tom baru to pětikilo do mně nalil OK
   Návrat  
Komanche je teď offline  Komanche
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 10:24   Citovat  

spoon nekde jsem slysel ze jednou vyrcena vyse pokuty uz se nesmi menit... takze tohle uz byla buzerace... to je tak na diktafon :|
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 10:53   Citovat  

spoon: Příště neříkej "Beru!", ale "Děkuju!" Úsměv Pěkně slušně: Dobrý den, ano, vím, promiňte, děkuji Vám a hned byla pokuta a půlku nižší...

Komanche: Výše konkrétní pokuty záleží na správním volném uvážení správního orgánu (policajta), měla by být aspoň nějak odůvodněna (ne stylem Ty se mi nelíbíš!), ale dokud není vyhotoveno rozhodnutí (blok), tak žádný zákon neříká nic o neměnnosti vyslovené výše pokuty.

Mig: Jestli policajtům nadřízený dává pokyny stylu dnes vybereš x tisíc nebo jdeš na přechod ke škole,tak je to ...! Z toho je pak to zbytečný měření 5m před koncem obce,ale hlídání přechodů nebo křižovatek,kde se stávají nehody, to ne... Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2007 , 11:48   Citovat  

Hellborn:tak se chovám Mrk Jak mě chytli za tou dvouproudovkou,zahnul jsem ke kraji ještě než ukázal plácačkou na mě a když mi řekl "Dobrý den,pane řidiči,v tomto úseku se měří max.povolená rychlost",do detailu jsem mu vylíčil co a kde jsem provedl svatoušek A dobrý,ticka za 34km nad limit kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak na policejní radary
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina