Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rooney(ho): Honda CR-X del Sol Targa
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 22
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 21:40   Citovat  

Takže, já se taky přidávám ke gratulaci ať ti dobře slouží a hlavně až budeš mít ten řidičák, tak s lehkou nohou.Aby tě někde pak neseškrabovali.Moc ti ji přeju. přátele ps: Až v ní pojedeš (jak už tady někdo psal) nezapomeň PŘEDVÍDAT.Cesty některých řidičů a řidiček jsou nevyzpitatelné. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 21:54   Citovat  

Weyraak: Oba ti děkujem, budu se snažit,ale i přesto ji budu hrozně rozmazlovat.. HaHaaa

LJay: Dík, neboj nebudu zkoušet své limity a limity auta někde na silnici v nepřehlédných zatáčkách atd .. Úsměv

Ludva: Díky chlape, právě před chvíli mě psal jeden kamarád s Targou jak mu děda se "schade" nedal přednost, a schytal to pěkně celej předek. Smutný
   Návrat  

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 22:07   Citovat  

Tak ses dočkal. Gratuluju a přeju hodně skvělejch zážitků Honda a nespočet šťastnejch kiláčků. je to dobrý
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 22:08   Citovat  

no a šup s ní do garáže Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 22:13   Citovat  

Fast: něco jsem hodil do "Moje HONDA" do garáže ji taky přídám,ale ještě zkusím zítra něco pěkného nafotit. Úsměv
   Návrat  

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 22:16   Citovat  

taky sem to ani necekal tak brzo... congrats a doufam, ze se uvidime na nejakym srazu.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 22:29   Citovat  

Velmi šťastný pokusim se nevyuzit moji zasobu sprostejch slov.... ale.... xxxxxx co to kecas ???? Tohle je topic o tom jak si nekdo splnil sen s autcikem ktery si preje uz dlouho a ty tu do nej rejpes jak ...... co to ma za smysl? parada Mrk ses king, nabadat nekoho bez papiru at se de projet.. bych chtel videt tebe ^^ ... prej mu to nebo si tak zavistiva .... ? Mrk

to rooney: nic si z nej nedelej asi ma svoje dny Mrk to auticko mas fakt prepichovi Mrk a zacinat s takovou karou ^^ .... to muze rict malo kdo ze s tim zacinal .. preju hodne stesti .. hafo km bez nehody.. a hlavne nedej na tyhle rejpavy kecy kolem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 23:08   Citovat  

Velká gratulace, já si na podobný pocity pamatuju dost dobře, bylo to loni v dubnu, a dneska mě je připoměl kámoš, když jsme byli v Karlových Varech pro Civica. Sice cesta byla zničující, (včera jsem z práce přijel pozdě, jsem nachcípanej, a vyrážel jsem v 7 ráno), ale zároveň krásná, jen tak si jet, nikam nespěchat, 300 km tam a 300 zpět. Koupil anglána před faceliftem, s 1,4 a nutností nějakých těch oprav, ale je spokojen.
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 23:22   Citovat  

No vida, dočkal jsi se, tak je mi jasny, že jsi na pohodu a o tom to je. Ja tu svoji (myslim Targu) baštím pořád stejně, jak před rokem, kdy jsem ji koupil. Jinak Jauda napsal větu:

"P.S.: Jak jsi k ní vlastně přišel? Resp. k penězům? Nějak jsem to tu nepostřehl.. rodiče pomohli? Jestli to teda není tajný.."

a to by mě taky zajímalo a celkem se divím, že se jinak nikdo neptá. Jestli to tajné je, tak to alespon napiš. Jinak na všechny ostatní otázky odpovídáš poctivě. A dam ti radu..nikdy nedělej NIC v životě, co ti radí mikina. On nemá své dny, jak tu někdo zmínil, ale roky - cca 25..Ne, že bych proti němu něco měl (ježiš, ted lžu, jak sviňa :O), ale vlastně neznám nikoho, kdo by ho bral vážně, natož poslechl jeho "moudré" rady dítěte Mr. Green

Tak si užívej, hned, jak to půjde a nebourej a taky jezdi tak, aby jsi nabourán nebyl..Na silnicích je spousta blbečků co se ti budou lepit s takovym autem na zadek a hecovat tě například, aniž by uměli zabrzdit, kdyz budes muset zabrzdit ty. Lidi jsou vemena..si pamatuj.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 23:30   Citovat  

JaRaN napsal:
No vida, dočkal jsi se, tak je mi jasny, že jsi na pohodu a o tom to je. Ja tu svoji (myslim Targu) baštím pořád stejně, jak před rokem, kdy jsem ji koupil. Jinak Jauda napsal větu:

"P.S.: Jak jsi k ní vlastně přišel? Resp. k penězům? Nějak jsem to tu nepostřehl.. rodiče pomohli? Jestli to teda není tajný.."

a to by mě taky zajímalo a celkem se divím, že se jinak nikdo neptá. Jestli to tajné je, tak to alespon napiš. Jinak na všechny ostatní otázky odpovídáš poctivě. A dam ti radu..nikdy nedělej NIC v životě, co ti radí mikina. On nemá své dny, jak tu někdo zmínil, ale roky - cca 25..Ne, že bych proti němu něco měl (ježiš, ted lžu, jak sviňa :O), ale vlastně neznám nikoho, kdo by ho bral vážně, natož poslechl jeho "moudré" rady dítěte Mr. Green

Tak si užívej, hned, jak to půjde a nebourej a taky jezdi tak, aby jsi nabourán nebyl..Na silnicích je spousta blbečků co se ti budou lepit s takovym autem na zadek a hecovat tě například, aniž by uměli zabrzdit, kdyz budes muset zabrzdit ty. Lidi jsou vemena..si pamatuj.

V mnohém se ztotožňuji, a často mám pocit, že nemám červené auto, ale červený hadr, co hodně lidí na silnici dráždí a musí si něco dokazovat Ble Se stydím to snad ne
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 0:30   Citovat  

Newer,LucasFreeMatch: Dikes kluci

Jaran: Té věty jsem si upřímně nevšimnul,nedopsal ji jauda později? Jinak bych na ní odpověděl,když to někoho zajímá Úsměv . Náklady na auto jsem pokryl ze svých peněz. Můžu to klidně rozepsat ještě podrobněji abych byl úplně přesnej Mrk . Jinač děkuju, budu si dávat pozor. ´=)
   Návrat  

HT je teď offline  HT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 1:08   Citovat  

Gratulace i ode mně. OK Honda OK Asi před rokem se ke mě dostala CRX2G (moje prvni auto), ale pořád jsem z ní stejně hotovej. Fakt se nenech moc hecovat, za chvilku poznaš co auti umí a co si ty můžeš dovolit Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 8:15   Citovat  

JaRaN napsal:

co takový obrat najednou, na co si zas hraješ? Radši SZ.., nebudu jako ty Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 12:56   Citovat  

Miki Civic napsal:
co takový obrat najednou, na co si zas hraješ? Radši SZ.., nebudu jako ty Úsměv

Ja si zadneho obratu nevsiml a ani neudelal a na rozdil od tebe se na nic a nikoho nehraju. Zadny ze svych nazoru jsem nezmenil (a nedelam to jako ty) Ja jsem ja. A to, ze nebudes jako ja ti schvaluju, nesnesl bych, kdyby nas dva nekdo srovnal, jako podobne, nedej boze stejne povahově. Mozna bych to bral, jako urazku. Jen jsem popral Rooneymu, at si delsol uzije a neprimo poradil at se vyhyba se na silnici takovym jako jsi ty..Tot vse. A proc SZ..kdybych s tebou chtel vrkat soukrome, tak se s tebou bavim a nemam te v ignoraci v emailu i icq. A tady je taky dobre to, ze jsi v podmince KONECNE a nemuzes me urazet Mrk Nevsimam si te, ale na tve blbiny tady reagovat budu at se ti to libi nebo ne,tak, jak to delaji ostatni,tak si to neber tak moc osobne. Nepis hovadiny a mas me z krku uplne..Dobra nabidka ne?

Sorry Rooney za OT v tvem tematu..to vis, do Mikiny staci nepatrne pichnout a je tretí svetová. Ne, pro me extra nic rozepisovat nemusis, ale o cenu by jsi se podelit mohl. Jsem zvedavy no.. Ala jak to ty padouchu, ze mas uplne cerstvou lasku doma a uz uz pokukujes malem po druhe Vti..Prejde te to, uvidis Mrk
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 16:20   Citovat  

jaran: V pohodě,ale už to nechte prosím plavat. Cenovka byla 45t. Já pokujuji po VTi,to není pravda jen jsem psal že jestli bych někdy měl brát Targu VTi tak bych byl rád kdyby pro ní měl možnost jet opět k Rom.ovi Úsměv. Já mám své auto velice rád Mrk
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 16:31  Naposledy upravil Anonymní dne 27.9.2008 , 20:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak tady bude holka stát docela dlouhou dobu .. Smutný Nezdá se to,ale když se tam s ní najede tak je tam ještě dostatek místa což je fajn Úsměv

P9270196.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P9270196.JPG, 817.01 kB
   Návrat  

Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 18:04   Citovat  

[quote="JaRaN"]Ja si zadneho obratu nevsiml a ani neudelal a na rozdil od tebe se na nic a nikoho nehraju. Zadny ze svych nazoru jsem nezmenil (a nedelam to jako ty) Ja jsem ja. A to, ze nebudes jako ja ti schvaluju, nesnesl bych, kdyby nas dva nekdo srovnal, jako podobne, nedej boze stejne povahově. Mozna bych to bral, jako urazku. Jen jsem popral Rooneymu, at si delsol uzije a neprimo poradil at se vyhyba se na silnici takovym jako jsi ty..Tot vse. A proc SZ..kdybych s tebou chtel vrkat soukrome, tak se s tebou bavim a nemam te v ignoraci v emailu i icq. A tady je taky dobre to, ze jsi v podmince KONECNE a nemuzes me urazet Mrk Nevsimam si te, ale na tve blbiny tady reagovat budu at se ti to libi nebo ne,tak, jak to delaji ostatni,tak si to neber tak moc osobne. Nepis hovadiny a mas me z krku uplne..Dobra nabidka ne?

pořádnej výtlem bys měl jít na stojáka ... užij si ty kecy Mrk Úsměv
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2008 , 22:01   Citovat  

kámo strašně mooooc Ti gratuluju... OK

Každopádně si koupil dobrej ročník i značku. Snad už Ti tam jen chybí CARIBIC Velmi šťastný

Rooney si Hondu koupil,
koupí neprohloupil.
Štěstí, radost mu přinesla,
jeho Honda srce už ve 12 mu unesla.

Proto i já Ti gratuluju,
hodně kilometrů bez omylu.
Radost z jízdy a žádný stres,
hodne zabavy a žádny rez.
Snad se na Honda srazu potkáme,
ruku spolu si konečně podáme.
Všechno zapijem a pokecáme,
o targa zkušenosti se podělíme.

Je fajn vědět, že se někomu podařilo splnit si sen, o kterém dlouho snil. Je to jasný důkaz toho, že když se chce a podaří se najít pár ochotných lidí, co přidají ruku k dílu, dá se splnit cokoliv.

Gratuluju, Honďáku... přátele !
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 8:31   Citovat  

Moc gratuluji s Tarze.Hlavně at Ti dobře slouží a nemáš s ní větší problémy.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 14:37   Citovat  

SpaceMan: Děkuji moc opravdu, i za krásnou básničku Mrk

MikeT: Děkuji,snad s ní nebudu mít žádné starosti,ale jen samé radosti Úsměv
   Návrat  

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 14:47   Citovat  

taky pripojuju gratulace .. ve vyskove na jare muzem srovnat esi 1.6 a esi 1.4 HaHaaa
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 15:00   Citovat  

Doomm napsal:
taky pripojuju gratulace .. ve vyskove na jare muzem srovnat esi 1.6 a esi 1.4 HaHaaa

Díky kamaráde,už se těším jako malej kluk Je to tam. ,a co teprve na ten tvůj suprovej gulášek s cibulkou OK . Srovnat můžem,ale jestli tam máš odhadovaný výkon 140PS+ tak to mě pojedeš Úsměv
   Návrat  

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 16:59   Citovat  

kua tak tohle zcela nepobírám :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 18:03   Citovat  

Gratuluji!!! Užívej si jí, je to kráska. OK
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 19:08   Citovat  

rooney napsal:
Díky kamaráde,už se těším jako malej kluk Je to tam. ,a co teprve na ten tvůj suprovej gulášek s cibulkou OK . Srovnat můžem,ale jestli tam máš odhadovaný výkon 140PS+ tak to mě pojedeš Úsměv

rooney !!! nestahuj kalhoty před nějakou 1.4kou !!! Velmi šťastný
správná odpověď Honda maniaka je : lepší mrtvej než druhej !!! samozřejmě si dělám legraci Velmi šťastný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 20:02   Citovat  

Jardabar: Děkuji Úsměv přátele

Rom.: Ale tak víš co nebudu tady psát že nemá šanci atd.. a pak když na to příjde tak náhodou zkutek utek, já takovej nejsem. A než-li sprint to já raději pěknou cestičku s dobrým povrchem,to je mě nějak sympatičtější Úsměv Každopádně i když to máš docela z ruky Rom.e bylo by super kdyby si přijel,byl bych rád a klidně sebou přiber i poseru Velmi šťastný
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:15   Citovat  

Tak dneska se demontovala kaplička z budíky,je třeba vyměnit dvě žárovky,svítil v podstatě jen otáčkoměr. Foťák jsem nebral,bylo to v hnedka hotový,zítra už snad bude celá v celku Úsměv
   Návrat  

*Dejna* je teď offline  *Dejna*
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 23:15   Citovat  

tisw ti zavidim je krasna
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 10:07   Citovat  

*Dejna* napsal:
tisw ti zavidim je krasna

No jasně, že je krásná - jako každá Honda Del Sol Mrk
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 12:17   Citovat  

rooney napsal:

Jaran: Té věty jsem si upřímně nevšimnul,nedopsal ji jauda později? Jinak bych na ní odpověděl,když to někoho zajímá Úsměv . Náklady na auto jsem pokryl ze svých peněz. Můžu to klidně rozepsat ještě podrobněji abych byl úplně přesnej Mrk .

Tak jestli ze svých, tak to klobouk dolů a o to víc si jí vážíš.. tak hodně radosti ještě jednou..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
rooney(ho): Honda CR-X del Sol Targa
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina