Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 345, 346, 347 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 346 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 12:17   Citovat  

LK7R napsal:
Opravte mě prosím, ale mám za to, že v 100 000km.

Myslím, že spíš 120tis...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 12:24   Citovat  

tak to je pohoda, já čekal nějaký číslo kolem těch 50k. No, tak to asi dalších cca 80tkm nemusím řešit. Alespon něco Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:01   Citovat  

LK7R napsal:
No tak to pak asi jedině opravdu ten knock senzor bude spatný. Ohledně nízkých otáček - ventily jsi seřizoval nějak nedávno?

Dobrá myšlenka. Naposledy taky před cca 50.000 km. Můžu nechat pro jistotu zkontrolovat. Ten knock senzor bych zvládl vyměnit sám?
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:03   Citovat  

Střelec napsal:
Dobrá myšlenka. Naposledy taky před cca 50.000 km. Můžu nechat pro jistotu zkontrolovat. Ten knock senzor bych zvládl vyměnit sám?

Knock senzor viz to video, pokud máš dvě ruce tak jo Úsměv.
Ventily určitě zkontroluj, obzvlášť pokud jezdíš na LPG je to potřeba dělat celkem často.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:15   Citovat  

Střelec napsal:

Ak nechceš odfajčiť motor, max interval pre ventily 25 resp 30 000 km. Pozor na to že tie gumičky pod vekom a sviečkami tiež zvyknú odchádzať, ja som kúpil komplet sadu v Honde, stojí to asi 2500 kč.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:53   Citovat  

markos napsal:
Ak nechceš odfajčiť motor, max interval pre ventily 25 resp 30 000 km. Pozor na to že tie gumičky pod vekom a sviečkami tiež zvyknú odchádzať, ja som kúpil komplet sadu v Honde, stojí to asi 2500 kč.

Chjo, včera jsem auto odvezl ze servisu, na který jsem měsíc čekal Bueee
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 14:36   Citovat  

Jarek napsal:
Případně polskej Ulter dělá oba za cca. 8000 dohromady.

Ale pokial viem, tak stale len na tourer. U mna je problem aj vedenie pred koncovymi tlmicmi, takze len koncaky pre mna nemaju zmysel.... Tak to valím bulvy Idealne nejaky catback, nemusi to byt zrovna nerez, jeden resonator 2x zadny tlmic, objednava na viac kusov...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 14:53   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem po výměně horních ramen a problém stále stejný - vůle v řízení. Pokud hýbu volantem, tak kolem středu jede auto pořád rovně a na dálnici, když zkusím rychle změnit pruh, tak jde auto skoro do smyku. Evidentně to bude opravdu gumama. Vše ostatní na podvozku i nápravě mám nové - mimo axiálních táhel a čepů řízení, ale ty jsou dle 3 servisů OK. Uvidím, až příští týden přezuji, jestli konečně problém zmizí.

S mechanikem jsme si říkali, že jediné, co jsem ještě neřešil a neměnil, je motor. Jedu ze servisu zpátky do Prahy a ha, rozsvítila se kontrolka motoru. Naštěstí mám OBDII konektor a aplikaci v telefonu, takže jsem si sám schopen vyblikat chybu - P0325 - knock senzor. Na volnoběh se auto mírně klepe a otáčky se pohybují kolem 500, místo 800. Nejspíše to bude lambda sonda, na kterou jsem měl nějaký čas podezření, protože mi 2.4 žere víc, než vám ostatním a taky na brzdě minulý týden to vyhodilo o 12 koní méně...

Ak mas nizke volnobezne otacky, skus rekalibraciu. Ak nestupnu vycisti skrtiacu klapku. Mne to pomohlo ustalit volnobeh po roku trapenia.

Vola v riadeni. Pri vypnutom motore (serve), ked mykas s volantom silou striedavo do oboch stran vydava to nejaky zvuk? Reaguju kolesa?

Ja som prezul zo 16" matador s ktorymi som jazdil pri 15 stupnoch na 17" matador a rozdiel je obrovsky ( hlavne preto ze prava zadna guma bola na 1,5bar). Stale to nie je ono ale asi uz poznam pricinu. Na dialnici aj pri nepatrnom posunuti volantu auto pomalicky meni smer, cize nie je to tak, ze otocim volant o 1 cm a auto ide dalej rovno. Problem to mam udrzat len na nerovnostiach ( predbiehanie na uzkej zaplatanej ceste v 100km/h+ ) pripadne pri agresivnom striedani smeru.

Geometria: Aj po zime v poriadku - 3D laser
Test tlmicov MAHA: Predok 48:74
Zadok 72:72

Proste to vyzera na lavy predny tlmic KO. K tomu malicka vola v jednom cape riadenia a problem moze byt na svete.

Akurat mam dilemu, ci zobrat tlmice kyaba excel G za 110E (2ks) alebo meyle za 65E (2KS)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 17:59   Citovat  

Už jste někdy někdo viděl tohle? naštvanej

Jsou tyhle matky potřeba povolit při výměně horních ramen? Nebo při výměně předních silentbloků? Zajímalo by mě, kde to provedli... paradoxně je hned vedle vylepený čerstvý štítek s intervalem výměny oleje (ještě k tomu chybným o 10.000 km) Tak to koukám!

Ze 4 matek tam zůstala jen jedna a i ta byla povolená...

matkytlumice.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
matkytlumice.jpg, 361.09 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 18:11   Citovat  

Střelec napsal:

Jsou tyhle matky potřeba povolit při výměně horních ramen? Nebo při výměně předních silentbloků? Zajímalo by mě, kde to provedli... paradoxně je hned vedle vylepený čerstvý štítek s intervalem výměny oleje (ještě k tomu chybným o 10.000 km) Tak to koukám!

Neviem kto ti servisuje auto, ale toto je na kriminál....
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 18:46   Citovat  

Střelec napsal:

No to snad ne Tak to koukám!
Myslim, ze urcite neni potreba davat tyto srouby dolu pri vymene uvedenych dilu a kdyz uz to nekdo musel sundat, tak to mel dat zpatky a ne riskovat zivoty!
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 19:18   Citovat  

Stane se... Ja pri hornich ramenech tlumic sundavam automaticky. Snad to jinak ani nejde, pokud chces mit dostatek mista. Mechos ma plnou hlavu kdo vi ceho, matky zasantrocil kdo vi kam. Nechal tam jen jednu aby mu tlumic neskouzl dolu kdyz je to zvedle a povolene ze spodniho ramene. Jakmile to drzi spodni rameno, nebo nedej boze polozeny auto na zemi, nezjisits to! Matky tam nevratil a na pruser zadelano... Presne z techto duvodu si delam servis proste sam meetallll

EDIT: nemas je nahodou zalozene nekde u sterace na plastiku pod oknem? Moje oblibene misto na odkladani takovychto veci. Kolikrat jsem tam nechal orisek nebo malou racnu a vesele jezdil po statlu.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 20:12   Citovat  

kluci resim ulozeni a tlumeni predniho tlumice ,mam to vyzvejkany ,az to mlati ,
stim ze tlumic je KONI a ulozeni vypada na OEM ..
kdo ma naky zkusenosti se znackkou blueprint ?? to jen co se tyce ulozeni jestli to ma smysl kupovat nebo lepe vydrzi zvarovanej OEM kus to mi hlava nebere tudy odkaz
dale mam dilema na to tlumeni jakej typ ,ale jestli je ulozeni OEM tak i tlumeni by melo byt OEM a ne KONI predpokladam ,kdyby me nahodou opravte je to dobrý jestli staci tlumeni KYB nebo mam sahnout po necem lepsim ,poprípade po cem ? Monroe ? tudy odkaz
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 20:25   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
...jestli staci tlumeni KYB nebo mam sahnout po necem lepsim ,poprípade po cem ? Monroe ?

Sorry ale tímhle si mě rozsekal pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 20:30   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
kluci resim ulozeni a tlumeni predniho tlumice ,mam to vyzvejkany ,az to mlati ,
stim ze tlumic je KONI a ulozeni vypada na OEM ..
kdo ma naky zkusenosti se znackkou blueprint ?? to jen co se tyce ulozeni jestli to ma smysl kupovat nebo lepe vydrzi zvarovanej OEM kus to mi hlava nebere tudy odkaz
dale mam dilema na to tlumeni jakej typ ,ale jestli je ulozeni OEM tak i tlumeni by melo byt OEM a ne KONI predpokladam ,kdyby me nahodou opravte je to dobrý jestli staci tlumeni KYB nebo mam sahnout po necem lepsim ,poprípade po cem ? Monroe ? tudy odkaz

Já když dělal komplet podvozek včetně uložení, tak mi bylo řečeno, že nic jiného, než OEM uložení, nemá cenu. Příprav se pak na to, ze samotné uložení stojí skoro to samé, jako KYB podvozek. V garáži mám rozpis dílů, včetně cen.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 20:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Sorry ale tímhle si mě rozsekal pořádnej výtlem

tak ja nemam sajn o kvalitách dnesni druhovyroby leta jsem menil jen OEM dily nic jineho ,jestli vis neco o tech kvalitách sem stim kdyz uz to komentujes ..

to strelec : no to ulozeni bylo opravovano a je tak svareny ze uz by spis se cely roztrhlo nez povolilo ve svaru tu misku pro tlumeni .. hold cena za sportovnost a derave silnice ...
ja jen kdyby bylo neco vhodnejsiho tak bych to tam dal kdyz uz to bude venku ,tlumic je dobrej ,akorat to odneslo tlumeni ,takze se ptam ktery tlumeni bude nej ,Monroe je jednou tak drahy jako KYB tak jsem pocital ,ze asi bude kvalitnejsi ,nechapu co Kmodu popadlo zase to mi hlava nebere dit se nermalne tazu ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 21:46   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak ja nemam sajn o kvalitách dnesni druhovyroby leta jsem menil jen OEM dily nic jineho ,jestli vis neco o tech kvalitách sem stim kdyz uz to komentujes ..

to strelec : no to ulozeni bylo opravovano a je tak svareny ze uz by spis se cely roztrhlo nez povolilo ve svaru tu misku pro tlumeni .. hold cena za sportovnost a derave silnice ...
ja jen kdyby bylo neco vhodnejsiho tak bych to tam dal kdyz uz to bude venku ,tlumic je dobrej ,akorat to odneslo tlumeni ,takze se ptam ktery tlumeni bude nej ,Monroe je jednou tak drahy jako KYB tak jsem pocital ,ze asi bude kvalitnejsi ,nechapu co Kmodu popadlo zase to mi hlava nebere dit se nermalne tazu ..

Jen jsem si vzpomněl na Monroe tlumiče,které znamému vytekly na novém Fiatu po 40 tisících km a na KYB na mém Civicu,které mají přes 200 tisíc km a z toho 150 tisíc se sníženými pružinami a fungují a jsou suché...
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 22:13   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jen jsem si vzpomněl na Monroe tlumiče,které znamému vytekly na novém Fiatu po 40 tisících km a na KYB na mém Civicu,které mají přes 200 tisíc km a z toho 150 tisíc se sníženými pružinami a fungují a jsou suché...

Bejvávalo, dnešní KYB zdaleka tolik nevydrží, bohužel. A to že nějakej tlumič neteče, neznamená že je ok. Orig. netečou ani po 300tis, ale že by nějak moc tlumily se říct nedá Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 22:21   Citovat  

Jarek napsal:
Bejvávalo, dnešní KYB zdaleka tolik nevydrží, bohužel. A to že nějakej tlumič neteče, neznamená že je ok. Orig. netečou ani po 300tis, ale že by nějak moc tlumily se říct nedá Velmi šťastný

Když jsem koupil C5g,měl najeto 140 tisíc a originál přední tlumiče KO,dali se tedy nové KYB a teď má auto něco přes 390 tisíc km a jsou v pohodě. Je pravda,že když se měnily,psal se rok 2003 a jestli se kvalita zhoršila nevím...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 23:01   Citovat  

tak objednal jsem tlumeni LEMFÖRDER ...

jeste jeden dotaz .. lze vymenit v naboji kola steft nebo se musi menit celej naboj z loziskem ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 4:59   Citovat  

Co znamená "tlumení"??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 6:46   Citovat  

Jarek napsal:

Ono hlavne pružina sa "vyťahá" a stráca svoje vlastnosti.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 7:52   Citovat  

Tlmiče ak meniť tak všetky 4ks plus uloženia ,raz som menil všetky 4 tlmiče a predné struny ,zadné som nechal pôvodné to auto uskakovalo a plávalo v zátačkách až kým som nevymenil aj zadné struny teraz jedine všetky tlmiče a ak sú zlé aj všetky struny. Mám vyskúšané Monroe a bilstein na jednom a tom samom aute a išiel by som radšej do Bilstien , ked to auto má čo to najazdené a sa to vymení tak to je sakra poznať.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 7:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Co znamená "tlumení"??

Asi len uloženia tlmičov , neviem o tom žeby táto značka robila tlmiče
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 9:20   Citovat  

Kmóďa napsal:
Co znamená "tlumení"??

mrkni se do odkazu ktera jsem daval ,nekde pise ulozeni tlumice ,nekde tlumeni ulozeni tlumice ..
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 11:47   Citovat  

Jarek napsal:

Já dával na 323f před pár lety Monrooe a vydržely cca 70tkm, z toho zadní šly do kopru ještě dřív. Tato značka si to u mě pohnojila, taktéž přemýšlím na obnově tlumičů u Acco, stále ještě zvažuji. Hlavně ale musím vykoumat, co s tím uchycením pro nivelační senzor xenonů.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 11:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak objednal jsem tlumeni LEMFÖRDER ...

jeste jeden dotaz .. lze vymenit v naboji kola steft nebo se musi menit celej naboj z loziskem ?

Myslím, že dobrá volba.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 11:51   Citovat  

rudy5 napsal:
Tlmiče ak meniť tak všetky 4ks plus uloženia ,raz som menil všetky 4 tlmiče a predné struny ,zadné som nechal pôvodné to auto uskakovalo a plávalo v zátačkách až kým som nevymenil aj zadné struny teraz jedine všetky tlmiče a ak sú zlé aj všetky struny. Mám vyskúšané Monroe a bilstein na jednom a tom samom aute a išiel by som radšej do Bilstien , ked to auto má čo to najazdené a sa to vymení tak to je sakra poznať.

Jak lze zjistit stav pružin? U tlumiče to jde změřit, už mi to nabízeli ale neměl jsem zrovna čas se tím zaobírat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 12:30   Citovat  

auto je viacej sadnuté k zemi a ked s autom zakývaš hore dolu tak k zemi ide mäkko proste po čase už únava materiálu , tlmič vyrovnáva jeho spätný návrat hore aj na ceste to poznáš keď si viac naložený že to auto je mäkkšie a na nerovnostiach pláva najlepšie je to vymeniť celé komplet aj struny už to neni taká položka tie struny si myslím a máš dlho pokoj .
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 13:12   Citovat  

Střelec napsal:
Palivový filtr se měnil někdy před 1,5 rokem a 50.000 km. Tankuju jen na značkových benzinách, tedy jen tu trošku občas, páč jezdím na LPG.

Ještě k tomu kufru - jelikož je chyba jinde, mám tu na prodej zámek 5. dveří. Nechám ho za to samé, za kolik jsem ho kupoval od majora.hondy - 2500,-. Ani jsem ho nemusel vybalovat.
Takze budes menit ridici jednotku? Me to ted po promazani sice zavira, ale take nezamyka a dvere musim dobouchnout, aby se zamkly.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 345, 346, 347 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina