Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 328 z 486
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 11:33   Citovat  

Squixx napsal:
Desinfekce klimy - to můžeš spláchnout na jaře s doplněním klimy..jsou na to hodně vouchery, takže se vyplatí počkat a udělají to naráz i s novým médiem za cca 500-600kč..
Jinak ten smrádek cítíš při jízdě nebo při stání? Pokud při stání, tak jestli máš naftu, tak to jsou možná svody..

mám benzin a cítím to za jízdy, začal jsem jezdit s klimou na AUTO a tu a tam jako když pustí chlad, tak cítím vlhčí vzduch a s tím smrádek, pak když přitopí tak nic cítit není... když jezdím s klimou OFF, tak nic cítit není
sprejů a různých čističů je spousta, ale nechci laborovat, chtěl bych něco osvědčeného co jinde fungovalo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:27   Citovat  

Kmóďa napsal:
Aha. Prosím můžeš mi vysvětlit jak se to tak stane,že je čidlo KO a přitom je hodnota odporu v pracovním rozsahu?

Přerušení/zkrat odporu je jenom jeden typ poruchy u potenciometru...můžeš tam mít taky svody, tzn. Dva paralelní odpory. Podle jejich hodnot se určuje hodnota výsledného odporu (čím jsou hodnoty blíže k sobě, tím výrazněji se mění výsledná hodnota). A pokud je tato hodnota ještě v pracovním rozsahu, jak to má jednotka poznat? Čidlo se natáčí, mění odpor, ale svod zabraňuje výraznější změně na vstupu jednotky a myslí si, že "dře" čumákem o zem, tak cpe xenony nahoru. Když jsem viděl ty vaše fotky zasviněných čidel zevnitř, tak bych se tomu ani nedivil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:45   Citovat  

Petura napsal:
mám benzin a cítím to za jízdy, začal jsem jezdit s klimou na AUTO a tu a tam jako když pustí chlad, tak cítím vlhčí vzduch a s tím smrádek, pak když přitopí tak nic cítit není... když jezdím s klimou OFF, tak nic cítit není
sprejů a různých čističů je spousta, ale nechci laborovat, chtěl bych něco osvědčeného co jinde fungovalo

Hlavne treba používať klímu celoročne na AUTO aj cez zimu nebudú tam baktérie a rýchlejšie to vysuší auto zvnútra.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 12:48   Citovat  

Kmóďa napsal:
A v době kdy ti to nedělalo jak píšeš,tak si měl stejná kola i pneumatiky?

Tato chyba se objevovala sporadicky od doby co auto mám, jak s letníma 17" tak se zimníma 16", ale od nového roku je to při každé jízdě. Včera po vyčtení chyb (12 / 62 / 6Cool jsem je vymazal a hned při nastartování se mi rozsvítil trvale oranžový trojuhelník s vykřičníkem, po ujetí pár metrů se přidalo VSA. Dnes jsem vyčetl opět chyby a byla tam jedna, a to: 84 - VSA sensor neutral position. Nevím, co to znamená, tak jsem vymazal chyby a udělal synchronizaci VSA. Po této procedůře oranžové kontrolky zhasly (ABS + vykřičník + VSA), tak jsem zvědav co se projeví cestou z práce domů. Docela mě to znervózňuje. Každopádně jsem smířen s tím, že budu muset koupit pravé přední čidlo.
Už někdo kupoval? A za kolik?
Na 16.2. jsem objednán na jarní prohlídku do Honda-AM servisu, tak se na to zeptám a nechám si to nacenit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:02   Citovat  

Vypadlo Ti tam jedno slovo: 84 - VSA sensor neutral position MEMORIZATION. To znamená, že to chtělo, to co jsi provedl, jestli tím myslíš tu synchronizaci (rovná podložka, zkratování konektoru, blikání kontrolek, atd.) Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:05   Citovat  

von-pivoj napsal:
Tato chyba se objevovala sporadicky od doby co auto mám, jak s letníma 17" tak se zimníma 16", ale od nového roku je to při každé jízdě. Včera po vyčtení chyb (12 / 62 / 6Cool jsem je vymazal a hned při nastartování se mi rozsvítil trvale oranžový trojuhelník s vykřičníkem, po ujetí pár metrů se přidalo VSA. Dnes jsem vyčetl opět chyby a byla tam jedna, a to: 84 - VSA sensor neutral position. Nevím, co to znamená, tak jsem vymazal chyby a udělal synchronizaci VSA. Po této procedůře oranžové kontrolky zhasly (ABS + vykřičník + VSA), tak jsem zvědav co se projeví cestou z práce domů. Docela mě to znervózňuje. Každopádně jsem smířen s tím, že budu muset koupit pravé přední čidlo.
Už někdo kupoval? A za kolik?
Na 16.2. jsem objednán na jarní prohlídku do Honda-AM servisu, tak se na to zeptám a nechám si to nacenit.

Čína je za cca 30 euro, OEM asi za 200 Úsměv Tak si vyber. Mne pravidelne odchádzalo jedno čidlo, ale neverím že bola chyba v tom že ot obla čína, skôr tam bol nejaký problém v kabeláži a nejako ho to predčasne unavovalo. Ale keďže to stálo 30 euro..neriešil som to. ŹIal, väčšinou ho treba odvrtať, a potom treba poriadne pozrieť náboj či ti tam nič nezostalo, lebo je típkovi takto odpadol kúsok a zodralo mu to ten magnetický prúžok a musel kupovať nový náboj. Pozor na to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:21   Citovat  

Stepa napsal:
Vypadlo Ti tam jedno slovo: 84 - VSA sensor neutral position MEMORIZATION. To znamená, že to chtělo, to co jsi provedl, jestli tím myslíš tu synchronizaci (rovná podložka, zkratování konektoru, blikání kontrolek, atd.) Úsměv

Díky, při té rychlosti došlo k překlepu a vznikl nějaký smajlík. Nicméně, chyba byla 84. Prozatím jsem koukal na stránky prodejce GRANEX a jsem tak trochu rozčarovaný z cen, hlavně tedy z toho rozpětí. Co mě ale překvapuje je rozdíl ceny mezi levou a pravou stranou. Cena kolem 500 mi přejde přijatelná, jsem zvědav, kolik to bude stát v H+ . Už jsem koukal, kudy to vede a orosilo se mi čelo a sevřely se mi půlky, to je přístup jak k penězům ze stavebního spoření....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:25   Citovat  

markos napsal:
Čína je za cca 30 euro, OEM asi za 200 Úsměv Tak si vyber. Mne pravidelne odchádzalo jedno čidlo, ale neverím že bola chyba v tom že ot obla čína, skôr tam bol nejaký problém v kabeláži a nejako ho to predčasne unavovalo. Ale keďže to stálo 30 euro..neriešil som to. ŹIal, väčšinou ho treba odvrtať, a potom treba poriadne pozrieť náboj či ti tam nič nezostalo, lebo je típkovi takto odpadol kúsok a zodralo mu to ten magnetický prúžok a musel kupovať nový náboj. Pozor na to.

Dík za připomínku, taktéž jsem to četl a počítám s tím, že budu muset zkontrolovat i náboj, zda tam není nějaký bordel aby nedošlo k poškození proužku náboje kola.
Koukal jsem na čínu na eBay ale asi zvolím dražší variantu z ČR, kde to můžu reklamovat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 13:42   Citovat  

von-pivoj napsal:
Dík za připomínku, taktéž jsem to četl a počítám s tím, že budu muset zkontrolovat i náboj, zda tam není nějaký bordel aby nedošlo k poškození proužku náboje kola.
Koukal jsem na čínu na eBay ale asi zvolím dražší variantu z ČR, kde to můžu reklamovat.

Dojde ti ten istý senzor, a ono keĎ to o rok budeš chcieť reklamovať, tak to nevytiahneš a znova to treba odvrtať. Takže....máš to asi lacnejšie tú čínu.Ale ot už je na tebe..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 17:25   Citovat  

markos napsal:
Dojde ti ten istý senzor, a ono keĎ to o rok budeš chcieť reklamovať, tak to nevytiahneš a znova to treba odvrtať. Takže....máš to asi lacnejšie tú čínu.Ale ot už je na tebe..

Po vymazání chyb, synchronizaci a cestě domů z práce se zatím žádná chyba neprojevila, takže to posouvám na neurčito. Díky za rady. přátele
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 19:34   Citovat  

Ahoj.. 2.2, poface po bouračce - vyměněny pásy, pytle vepředu a z boku, čidla v nadkolí + jednotka. Vše vypsané jsem dal z Anglána. Auto je v pohodě, všechno tuto tamto ok, jen mi zůstala svítit kontrolka na palubce. Resp. 2: I-čko jako že problem (musim vždy odkliknout, aby zmizel z palubaku) a pak červenej připoutanej panáček s koulí (jakože bagem) před sebou.. Tedy nemám ještě na palubce tu krytku přes pytel - není tam náhodou čidlo po ní nebo tak? Britskej Accord nebyl bouranej, s tím jsem normálně jezdil než se kuchnul na díly.. Rady a zkušenosti?

Díky Úsměv to mi hlava nebere
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 19:43   Citovat  

kluci, nevíte někdo prosím vás, jestli se dá napárovat dálka k autu na 2 klíče najednou rovnou z auta? já když to zkoušel, tak se mi vždy ten první smazal, a šla jen na tom co se pároval poslední. Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 20:30   Citovat  

To Vaciii: začal bych diagnostikou...

To Alias: 2 najednou je blbost. Pokud je paměť už plná, mělo by to jít vymazat přes HDS.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 20:47   Citovat  

Vaciii napsal:
Ahoj.. 2.2, poface po bouračce - vyměněny pásy, pytle vepředu a z boku, čidla v nadkolí + jednotka. Vše vypsané jsem dal z Anglána. Auto je v pohodě, všechno tuto tamto ok, jen mi zůstala svítit kontrolka na palubce. Resp. 2: I-čko jako že problem (musim vždy odkliknout, aby zmizel z palubaku) a pak červenej připoutanej panáček s koulí (jakože bagem) před sebou.. Tedy nemám ještě na palubce tu krytku přes pytel - není tam náhodou čidlo po ní nebo tak? Britskej Accord nebyl bouranej, s tím jsem normálně jezdil než se kuchnul na díly.. Rady a zkušenosti?

Díky Úsměv to mi hlava nebere

tak kdyz tito sviti tak to moc v pohode neni a placnout tam proste nakej typ airbagu ,kazdy typ ma svy specifika a mne bylo receno ,ze ani poface na predface nemusi fungovat ,narazova cidla to samy jsou asi tri druhy ...

ale taky mi nekdo rekl ,ze ty kontrolky se daj oblbnout odporem ,otazka ale je jestli ty dily budou fungovat vubec nebo je tam ted mas jen jako zaslepky nic vic ..
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2017 , 9:36   Citovat  

tak už mám napárováno. Úsměv měl jsem jen špatný postup Úsměv takže konečně mám zase dva klíče k autu Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2017 , 12:54   Citovat  

Tak na radu Rimmsiho půjdu po čepech řízení a axiálních táhlech. To už není taková rána, abych to nezkusil. Pak už snad bude od podvozku a řízení na dlouho klid, už tam není co dalšího měnit, vše už jsem vyměnil...
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2017 , 7:35   Citovat  

Už jsem se tady na to ptal, ale nedostalo se mi exaktní odpovědi..jak se jmenuje ten pi.ifuk, který rozděluje horký a studený vzduch do auta? Z jedné strany mi fučí teplota slunka a druhá strana normálka..
Ať vím, co mám objednat..vyměním to sám? H+

Díky
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2017 , 10:36   Citovat  

Zdar, po výměně spojky mi pořád zabira spis nahore, pomuze to treba odvzdusnit? Kde zabira vam? S tim sroubem na pedalu jsem tocil uz..
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2017 , 17:02   Citovat  

Caute,

menil uz nekdo hadici k servu?Z origa, nebo nejaky repas, nebo vrakac? to mi hlava nebere
Mam pocit ze to tady nekdo nedavno resil
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2017 , 19:41   Citovat  

Robbie napsal:
Caute,

menil uz nekdo hadici k servu?Z origa, nebo nejaky repas, nebo vrakac? to mi hlava nebere
Mam pocit ze to tady nekdo nedavno resil

Ja som mal repas- origo to neni, ale za cenu 20€ za opravu nie je Ivom. Z vrakoviska očakávaj podobný osud ako u tej prvej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 9:29   Citovat  

Squixx napsal:
Už jsem se tady na to ptal, ale nedostalo se mi exaktní odpovědi..jak se jmenuje ten pi.ifuk, který rozděluje horký a studený vzduch do auta? Z jedné strany mi fučí teplota slunka a druhá strana normálka..

Nikdo nic???

A chtel jsem se jestě zeptat, z jakých stránek berete ty technické rozkreslení na jednotlivé komponenty? Potřeboval bych se podívat, co je potřeba za silentbloky,kosti atd. na zadní nápravu?

Díky
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 9:37   Citovat  

Squixx napsal:
Nikdo nic???

A chtel jsem se jestě zeptat, z jakých stránek berete ty technické rozkreslení na jednotlivé komponenty? Potřeboval bych se podívat, co je potřeba za silentbloky,kosti atd. na zadní nápravu?

Díky
odkaz je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 9:46   Citovat  

Squixx napsal:
Nikdo nic???

Díky

Kosti cca 70€ Mrk , silentbloky na zadok Honda nepredáva, jedine Febest to vyrába
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 9:51   Citovat  

Kendik napsal:
odkaz je to dobrý

Díky moc!

Aha..takžé pokud mi tluče zadek, tak musím koupit kosti na zadek za cca 70eur?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 10:06   Citovat  

Tak jediný, co jsem našel na zadek jsou tyhle kosti..a tímhle teda eliminuju to bouchání zezadu? Tam nejsou na výměnu ani ramena nebo tak? Chci ještě udělat vzadu uložení stabilizátoru.

120425.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
120425.jpg, 18.72 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 10:06   Citovat  

Squixx napsal:
Díky moc!

Aha..takžé pokud mi tluče zadek, tak musím koupit kosti na zadek za cca 70eur?
Kosti-stabilizatory? Nedaji se sehnat v druhovyrobe? Co jsem zbezne koukal, tak nektere daji. 70 eur mi prijde zbytecne moc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 10:08   Citovat  

Squixx napsal:
Tak jediný, co jsem našel na zadek jsou tyhle kosti..a tímhle teda eliminuju to bouchání zezadu? Tam nejsou na výměnu ani ramena nebo tak? Chci ještě udělat vzadu uložení stabilizátoru.
Kupoval jsem to same na A6G a auto prestalo mlatit a zlepsily se jizdni vlastnosti.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 10:15   Citovat  

Ok, příští týden si to nechám zdvihnout a koukneme na podvozek a vyměním, co se bude zdát špatný..

Každopádně bych ještě potřeboval vědět, jak se jmenuje ten bazmek na tu klimatizaci, co rozděluje proudění vzduchu asi..jedna strana chladí a druhá topí..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 10:16   Citovat  

Squixx napsal:
Ok, příští týden si to nechám zdvihnout a koukneme na podvozek a vyměním, co se bude zdát špatný..

Každopádně bych ještě potřeboval vědět, jak se jmenuje ten bazmek na tu klimatizaci, co rozděluje proudění vzduchu asi..jedna strana chladí a druhá topí..
Urcite to najdes v tom odkazu ode me. Je tam i cestina i kdyz trochu podivna Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 10:29   Citovat  

Kendik napsal:
Urcite to najdes v tom odkazu ode me. Je tam i cestina i kdyz trochu podivna Velmi šťastný

Tam z toho nic nenajdu, jestli je to opravdu ta věc, co potřebuju..nevím ani, jak se to jmenuje...zeptal jsem se nejpovolanějších - Hondy Úsměv..čekám, co napíší
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina