Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 109
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.8.2015 , 20:01   Citovat  

No, musim napsat, že ty kola... to vám nezávidim...
Zatímco na A7G mi přijde, že jich sedí docela dost, tak co tak už nějakou dobu koukám po A8G, tak ten má asi tak specifickej tvar karoserie, že mu sedí jen málo co. Smutný Nejvíc mu, dle mého názoru, snad sluší origo 18ky TypeS (jako má třeba nekmar).
A nebo tyhle 20ky...

Acco 8G 20´.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Acco 8G 20´.png, 491.46 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2015 , 22:09   Citovat  

SaKaL napsal:
No, musim napsat, že ty kola... to vám nezávidim...
Zatímco na A7G mi přijde, že jich sedí docela dost, tak co tak už nějakou dobu koukám po A8G, tak ten má asi tak specifickej tvar karoserie, že mu sedí jen málo co. Smutný Nejvíc mu, dle mého názoru, snad sluší origo 18ky TypeS (jako má třeba nekmar).
A nebo tyhle 20ky...

to je problem novych mohutnych aut kde naky 17" vypadaj jako 15" , na A7G staci 17" a na A8G mnimalne 18" aby auto vypadalo..a pritom maj prakticky stejnej vnitrni prostor ...
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 1:30   Citovat  

Je to tak, je to hrozně nafouklý dneska všechno. Plus teda Honda neni schopna udělat normální blatníky. I na A7G vypadaly OEM kola mikroskopicky. Na A8G IMO nejlíp vypadaj 19. Plus shánějte v naší rozteči a ET zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 9:57   Citovat  

No, je pravda ze tato honda je oproti jinym modelum nafoukla fakt hodne. Kdyz zkombinujete tento stav ze standardni velikosti kol od Hondy, je to smesne HaHaaa Me se nejvic libi 19ky, ale sance na legalizaci je asi nulova naštvanej Tak mam standardni rozmer "jen" jine ETcko. V zime jezdim OEM abych nenicil lak postranach a kola byla pekne skovana.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 12:48   Citovat  

krtekm napsal:
No, je pravda ze tato honda je oproti jinym modelum nafoukla fakt hodne. Kdyz zkombinujete tento stav ze standardni velikosti kol od Hondy, je to smesne HaHaaa Me se nejvic libi 19ky, ale sance na legalizaci je asi nulova naštvanej Tak mam standardni rozmer "jen" jine ETcko. V zime jezdim OEM abych nenicil lak postranach a kola byla pekne skovana.

Tak treba alcar.cz na strankach (v konfiguratoru) nabizi i nejaky 20ky a od nich rozhodne typovy list dostanes, tak proc by mel byt problem s 19kama?
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 15:52   Citovat  

na CRV mam 19tky a taky jsou zapsane v TP

pokud se nepletu tak nekmar ma na acco 19tky taky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 21:04   Citovat  

marek.82 napsal:
na CRV mam 19tky a taky jsou zapsane v TP

pokud se nepletu tak nekmar ma na acco 19tky taky

Jsou to 18ky...

TypeS 18ky.png

TypeS 18ky.png, 185.85 kB
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 23:23   Citovat  

Zdravím. Dnes sa mi prihodilo niečo pre mňa nezvyklé a nepríjemné : Na Acc diesel i-dtec
Keď som nechal auto na cca 30min na parkovisku,a šiel som naštartovať, tak štartér asi na pol až sekundu evidentne pretočil "útroby" motora, tak ako obvykle keď naštartuje, ale auto nenaskočilo a potom už som pri snahe naštartovať len točil zvukovo akoby len štartér doprevadzany nejasným zvukom( ako keď niečo nemaže?? Neviem zo popisat..proste typicky zvuk ako keď niekto štartuje, k tomu kvílenie a motor nechytá. Mne to prišlo, akoby sa točil len štartér "odpojeny" od zbytku auta. Bohužiaľ ma nenapadlo skúsiť pohnúť štarterom celým autom pri zaradené rýchlosti-Aj keď som stál predkom k stĺpu, ale mohol som zaradiť spiatočku a bez spojky skúsiť štartovať. Tak som sa nechal lanom odtiahnuť a počas toho som na chvíľu zaradil rýchlosť aby som" pohol"utrobami motora. Potom, čo sme dorazili s odťahom, tak auto už šlo naštartovať . Sralo sa mi to po ceste na služobnú cestu do Viedne v Žiline, bol som s toho na nervy, trčať som 2 hodiny než som si zohnal odťah... Riskol som, auto je teraz v BA, ja vo Viedni a dúmam, čo to bolo... Uvítam vaše skúsenosti, názor...
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 23:53   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím. Dnes sa mi prihodilo niečo pre mňa nezvyklé a nepríjemné : Na Acc diesel i-dtec
Keď som nechal auto na cca 30min na parkovisku,a šiel som naštartovať, tak štartér asi na pol až sekundu evidentne pretočil "útroby" motora, tak ako obvykle keď naštartuje, ale auto nenaskočilo a potom už som pri snahe naštartovať len točil zvukovo akoby len štartér doprevadzany nejasným zvukom( ako keď niečo nemaže?? Neviem zo popisat..proste typicky zvuk ako keď niekto štartuje, k tomu kvílenie a motor nechytá. Mne to prišlo, akoby sa točil len štartér "odpojeny" od zbytku auta. Bohužiaľ ma nenapadlo skúsiť pohnúť štarterom celým autom pri zaradené rýchlosti-Aj keď som stál predkom k stĺpu, ale mohol som zaradiť spiatočku a bez spojky skúsiť štartovať. Tak som sa nechal lanom odtiahnuť a počas toho som na chvíľu zaradil rýchlosť aby som" pohol"utrobami motora. Potom, čo sme dorazili s odťahom, tak auto už šlo naštartovať . Sralo sa mi to po ceste na služobnú cestu do Viedne v Žiline, bol som s toho na nervy, trčať som 2 hodiny než som si zohnal odťah... Riskol som, auto je teraz v BA, ja vo Viedni a dúmam, čo to bolo... Uvítam vaše skúsenosti, názor...

-mam podozrenie,že sa nevysunul l pastorek štartéra a tak neroztačal zotrvačník...
   Návrat  
kubalorenc je teď offline  kubalorenc
PříspěvekZaslal: 29.8.2015 , 14:53   Citovat  

Zdarec, asi jsem debil ( hlavně mám první hondu ), ale na Accordu 8g mi nejde otevřít kufr ani tlačítkem v interiéru, ani stisknutím tlačítka na kufru. Zámek není vůbec slyšet, že by reagoval. Jedině jak jde otevřít je přes tlačítko na dálkovém ovládání. Nejspíš jsem to jenom nějak zamknul a nevím jak.
A druhá věc je rez okolo rámečku šíbru. Četl jsem tady, že už to pár lidí řešilo. Mám 2009, dovoz z Rakouska po prvním majiteli. Chtěl jsem vědět, jestli se to dá tady s Hondou nějak řešit, případně na kolik mě ta vyměna toho šíbru vyjde.
Dík moc.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2015 , 15:52   Citovat  

kubalorenc napsal:
Zdarec, asi jsem debil ( hlavně mám první hondu ), ale na Accordu 8g mi nejde otevřít kufr ani tlačítkem v interiéru, ani stisknutím tlačítka na kufru. Zámek není vůbec slyšet, že by reagoval. Jedině jak jde otevřít je přes tlačítko na dálkovém ovládání. Nejspíš jsem to jenom nějak zamknul a nevím jak.

Zámek kufru je vlevo v přihrádce spolujezdce. Stačí přepnout a mělo by to fachat OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.8.2015 , 1:19   Citovat  

whizzz napsal:
Zámek kufru je vlevo v přihrádce spolujezdce. Stačí přepnout a mělo by to fachat OK

Dík. Tak z té mojí nakonec vylezlo, že si s tím přepínáním hrála a pak už nevěděla v jaké poloze to bylo. Prej si myslela, že je to nějaký světýlko Tak to koukám!
   Návrat  
NITRO.Z je teď offline  NITRO.Z
PříspěvekZaslal: 30.8.2015 , 19:34   Citovat  

kubalorenc napsal:
A druhá věc je rez okolo rámečku šíbru. Četl jsem tady, že už to pár lidí řešilo. Mám 2009, dovoz z Rakouska po prvním majiteli. Chtěl jsem vědět, jestli se to dá tady s Hondou nějak řešit, případně na kolik mě ta vyměna toho šíbru vyjde.
Dík moc.

Ahoj, zkus se zeptat v Hondě, ale mě řekli, že na dovezený (v mým případě z Německa) nelze záruka uplatnit, pokud by bylo koupený v ČR, tak by to prý šlo. Jinak cena okolo 20.
A ten čudlík v kastliku já na Toureru nemám.

Zbyňa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2015 , 20:24   Citovat  

NITRO.Z napsal:
Ahoj, zkus se zeptat v Hondě, ale mě řekli, že na dovezený (v mým případě z Německa) nelze záruka uplatnit, pokud by bylo koupený v ČR, tak by to prý šlo. Jinak cena okolo 20.
A ten čudlík v kastliku já na Toureru nemám.

Zbyňa

Kde ti to řekli? A8G má standardní záruku celoevropskou 3 roky, pak je tam myslím 5 let na nějaký fatální mechanický věci a 10(?) na korozi?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 9:29   Citovat  

whizzz napsal:
Kde ti to řekli? A8G má standardní záruku celoevropskou 3 roky, pak je tam myslím 5 let na nějaký fatální mechanický věci a 10(?) na korozi?

No uvidím. Jdu tam zavolat a uvidím co mi na to poví. Pak dám vědět.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 9:35   Citovat  

whizzz napsal:

Dealer v Brně. Zastoupení jsem ještě nezkoušel.
   Návrat  
Fleshak je teď offline  Fleshak
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 9:38   Citovat  

Nazdar. Na střešní okno vyhlásili prodlouženou záruku.Měnil jsem ho před měsícem a dávali celé nové.Jinak cena za nové komplet je 25,což je celkem ranec

kubalorenc napsal:
Dík moc.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 12:19   Citovat  

Fleshak napsal:
Nazdar. Na střešní okno vyhlásili prodlouženou záruku.Měnil jsem ho před měsícem a dávali celé nové.Jinak cena za nové komplet je 25,což je celkem ranec

Tak jsem volal v Olomouci do Hondy a prověřovali to podle VIN a prej to vymění v rámci záruky Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 12:23   Citovat  

Fleshak napsal:

Víš jak dlouhou?

Jestli to udělali kubalorencovi na autě z 2009, tak to bych si mohl taky zajít se svým 2010 Se stydím
   Návrat  
Fleshak je teď offline  Fleshak
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 14:01   Citovat  

whizzz napsal:
Víš jak dlouhou?

Jestli to udělali kubalorencovi na autě z 2009, tak to bych si mohl taky zajít se svým 2010 Se stydím

Jak moc je prodloužená nevím,ale tipoval bych to na předface. Nejjednodušší je skočit do Hondy a zeptat se.Když jsem jim to hlásil,tak o prodloužené záruce ani nevěděli Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 15:58   Citovat  

Fleshak napsal:
Jak moc je prodloužená nevím,ale tipoval bych to na předface. Nejjednodušší je skočit do Hondy a zeptat se.Když jsem jim to hlásil,tak o prodloužené záruce ani nevěděli Úsměv

Mě tam stačilo zavolat a říct jim VIN. Za chvíli mi volal zpátka, ať to dovezu. A ještě mám rez pod kapotou kolem pantů, tak na to mi prej mrknou taky, že by to mohlo jít na garanci.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 1:20   Citovat  

Pokud má někdo problém s nastavením bluetooth handsfree:
tudy odkaz
mě ten návod pomohl.

Zbyňa

advanced-features-1.jpg

advanced-features-1.jpg, 3.87 kB
   Návrat  
michalreca je teď offline  michalreca
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 7:50   Citovat  

Když jsem v květnu díky Rom.ovi konečně sehnal A8G Tourer, tak bluetooth handsfree na mě mluvilo francouzsky, pak německy a já za boha nemohl přijít na to, jak to přenastavit na angličtinu. Pomohli až v hradeckém Accordcaru. Pak po obdržení uživatelského manuálu na auto v češtině od Carlos66 už jsem to doladil bez problémů včetně nahrání telefonních čísel do paměti.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 11:07   Citovat  

michalreca napsal:
Když jsem v květnu díky Rom.ovi konečně sehnal A8G Tourer, tak bluetooth handsfree na mě mluvilo francouzsky, pak německy a já za boha nemohl přijít na to, jak to přenastavit na angličtinu. Pomohli až v hradeckém Accordcaru. Pak po obdržení uživatelského manuálu na auto v češtině od Carlos66 už jsem to doladil bez problémů včetně nahrání telefonních čísel do paměti.

A přepl jsi to teda do Angličtiny? Nebo je možná i CZ? Případně kolik to stálo a jak Cz funguje.
Já si to doma podle anglickýho manuálu z němčiny přehodil do angličtiny a zatím mi všechno jde. Telefon spárovanej a kontakty nahraný.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 11:09   Citovat  

Fleshak napsal:

Tak já mám šíbr vyměněnej Je to tam.
Dnes ráno jsem to vezl do Hondy a odpoledne si to vyzvednu. Výměna cca 45 minut a to to dělali prej poprve. Nikdo jinej se jim zatim neozval.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 11:31   Citovat  

Tak ono taky zalezi... Za prve tech accousu asi moc neni a zadruhe se to netyka vsech. Ja mam treba 2008ku, a udajne bych nemel mit tento problem.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 14:14   Citovat  

kubalorenc napsal:
A přepl jsi to teda do Angličtiny? Nebo je možná i CZ? Případně kolik to stálo a jak Cz funguje.
Já si to doma podle anglickýho manuálu z němčiny přehodil do angličtiny a zatím mi všechno jde. Telefon spárovanej a kontakty nahraný.

Nastavil jsem angličtinu, češtinu to nemá, funguje to dobře, jen občas se telefon nespáruje hned a je třeba vypnout a zapnout zapalování. Nevím, zda je problém s bluetooth v autě nebo v telefonu. Jinak se mi lépe telefonní čísla nahrávaly do systému posláním přes bluetooth, při hláskování čísel mi to opakoval systém jinak, než číslo ve skutečnosti bylo. Asi mám špatnou výslovnost Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 14:30   Citovat  

michalreca napsal:
Nastavil jsem angličtinu, češtinu to nemá, funguje to dobře, jen občas se telefon nespáruje hned a je třeba vypnout a zapnout zapalování. Nevím, zda je problém s bluetooth v autě nebo v telefonu. Jinak se mi lépe telefonní čísla nahrávaly do systému posláním přes bluetooth, při hláskování čísel mi to opakoval systém jinak, než číslo ve skutečnosti bylo. Asi mám špatnou výslovnost Velmi šťastný

Hej, to asi není výslovností Velmi šťastný já to zkoušel jen tak při vytáčení čísla a povedlo se mi to asi po 30ti pokusech Velmi šťastný
Nedokážu si představit to tam sypat tímhle způsobem. Bluetooth je jistota.
   Návrat  
athamas je teď offline  athamas
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 16:16   Citovat  

michalreca napsal:
...jen občas se telefon nespáruje hned a je třeba vypnout a zapnout zapalování.

Tohle mi občas udělá též, ale vypozoroval jsem, že u mě je to vesměs jen o nezobrazené ikoně spárování, která naskočí buďto až se zpožděním (5-10min), nebo stačí na volantu zmáčknout tlačítko vytáčení a ikona spárování se objeví okamžitě (WindowsPhone, Lumia 920)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 16:28   Citovat  

athamas napsal:
Tohle mi občas udělá též, ale vypozoroval jsem, že u mě je to vesměs jen o nezobrazené ikoně spárování, která naskočí buďto až se zpožděním (5-10min), nebo stačí na volantu zmáčknout tlačítko vytáčení a ikona spárování se objeví okamžitě (WindowsPhone, Lumia 920)

Jj, tohle mi taky dělá, ale s tím připojením mám opravdu občas problémy, že ani po zmáčknutí tlačítka vytáčení na volantu se to neobjeví. Na telefonu ikona bluetooth ukazuje, že telefon není spojen s druhým zařízením. Zrovna včera jsem měl příchozí hovor, kdy se mi to nepřepnulo do handsfree... Ale možná bude chyba u telefonu, zatím jsem jiný přístroj nezkoušel.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina