Vyměněno gufero a ložisko rozdělovače + víčko a palec rozdělovače. Nové gufero snímače vačky. IACV a EACV ventil, klapka, celé sání a ostatní díly vyčištěné a leštěné. Klapka a některé díly motoru v nástřiku červené perletě Candy Red Pearl. Zanovní vačky. nová olejová vana a originál těsnění Honda. Všechny čidla nové. atd....
Komentáře k instalaci
No tohle třeba nebylo tak finančně nákladný, ale zato strašně pracný. Drahé byly díly rozdělovače, čidla, ale kupovaly se barvičky, leštící kotouče různých velikostí a hrubostí, pasty loje atd. Hrozný sehnat ty gufera do snímače vačky a rozdělovače. ruzný přípravky taky nejsou nejlevnější. Ohledně těsnění olejové vany bych jen podotkl že jsem koupil asi 5 různých těsnění na P3G. Z toho mi pasovalo jenom jedno. Ani od victor reinz podle katalogu mi nepasovalo. Všechny byly stejný ale jiný než jsem potřeboval a to kratší jeden oblouček kolem řemenice. To jedno co mě pasovalo ale stejně na náročnějších místech trochu teklo. Až těsnění od Hondy perfektně sedlo a těsní úžasně i bez silikonu. Žádné těsnění mně nevzali zpět.
(104575 útoků)
[ Čas: 0.0542s ][ Dotazy: 18 (0.0127s) ][ GZIP on - Debug on ]