Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
   Garáž -> 1990 Honda Civic
Přehled autNej autaSeznam autHledat autoPřehled servisůPřehled obchodůPřehled sprintůMěření výkonů

Detail modifikace
 Majitel: pngi
 Rok: 1990
 Značka: Honda
 Model: Civic
Modifikace Indiglo gauges
Kategorie Interiér
Auto 1990 Honda Civic
Aktualizováno 3.2.2010 , 17:47
Zakoupený od
Pořizovací cena 1000 Kč
Hodnocení výrobku 0
Instalováno
Cena instalace 65 Kč
Hodnocení instalace 0
Komentáře Budíky Indiglo, 2 možnosti podsvícení, štelování jasu.
Komentáře k instalaci Instalace je dá se říct jednoduchá, když to uděláte jednou, podruhé už vás nic nepřekvapí. Sundá se ochranný plast s plexi, potom se uvolní 4 šrouby po stranách budíku, vycvaknou dva konektory vzadu a náhon. Celý panel si odnesete domů a uděláte práci v klidu. Indigla se nasadí přes originální budíky, chce to trochu trpělivosti, ale za 10 minut je to hotové (možná ani ne :-) ). U budíku otáčkoměru a rychlosti se nejdříve odšroubují dva malé šroubky, po nandání indigel se zase zašroubují. Středový budík, ukazatel teploty motoru a paliva jsem podlepil kousíčky oboustranné izolepy. Pozor ať není moc tlustá, jinak je možnost, že se ručičky "zaseknou". Pokud se to odlepuje ještě někde jinde --> izolepa. Dále jsem vyndal všechny ostatní žárovky osvětlující předchozí budíky, čítač najetých km stejně není za tou září v noci vidět. Kabely jsem vyvedl malou dírkou v budících ven. Poté zpět budíky smontoval. Invertor jsem prsknul za budíky a ovládání přilepil na středový panel (ovládání topení + rádio) k nohám, těsně vedle pojistek. Kabel (+) jsem zapojil na pojistku č.8 (myslím), což je ovládání parkovacích světel (instrument lights). Kostru ukostřil na šroub někde dole. Jednoduché jak facka a pěkný výsledek :-)

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0315s ][ Dotazy: 18 (0.0025s) ][ GZIP on - Debug on ]