Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vymena radia
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
Pavel Krsek je teď offline  Pavel Krsek
PříspěvekZaslal: 19.3.2022 , 21:56   Citovat  

Zdravim.Chci vymenit u civica tourer 2014 radio za dvd z ali,ma nekdo zkusenost? recenze jsou super,vsem to maka jak ma tak se chci jeste zeptat tady.A hlavne ale pisou,ze maji hatchback! je v tom rozdil?? na pohled vypadaji stejne.Mam toto.


Screenshot_2022-03-19-19-24-15-710_cz.seznam.sauto.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screenshot_2022-03-19-19-24-15-710_cz.seznam.sauto.png, 913.96 kB

Screenshot_2022-03-19-19-24-06-209_cz.seznam.sauto.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screenshot_2022-03-19-19-24-06-209_cz.seznam.sauto.png, 774.38 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 7:06   Citovat  

Myslis napr. za takove: odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 96 1992 Civic Vti  
Pavel Krsek je teď offline  Pavel Krsek
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 7:58   Citovat  

Ano,presne tohle! Takhle to vypada po nainstalovani.


Screenshot_2022-03-13-17-36-43-399_com.alibaba.aliexpresshd.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screenshot_2022-03-13-17-36-43-399_com.alibaba.aliexpresshd.png, 1.11 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 8:21   Citovat  

Tak to jsem cca pred mesicem az dvema nainstaloval. Co te zajima?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 96 1992 Civic Vti  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2022 , 21:51   Citovat  

Dovolim se zeptat i kdyz mam accorda 8G:

1. Vidim ze mas handsfree - funguji po instalaci tlacitka na volantu?
2. jak je na tom ovladani radia?
3. jde vyuzit puvodni mikrofon?
4. puvodni display HVAC ti zustal, co se na nem zobrazuje, resp co po instalaci touch ne...

Diky za odpovedi...

MesiahCZ napsal:
Tak to jsem cca pred mesicem az dvema nainstaloval. Co te zajima?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 106 2009 Accord Tourer  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2022 , 22:12   Citovat  

honasvocas napsal:
Dovolim se zeptat i kdyz mam accorda 8G:

1. Vidim ze mas handsfree - funguji po instalaci tlacitka na volantu?
2. jak je na tom ovladani radia?
3. jde vyuzit puvodni mikrofon?
4. puvodni display HVAC ti zustal, co se na nem zobrazuje, resp co po instalaci touch ne...

Diky za odpovedi...



Co chceš dávat do 8g? Máš premium audio system?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1963 2008 Accord  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 27.3.2022 , 20:39   Citovat  

honasvocas napsal:
Dovolim se zeptat i kdyz mam accorda 8G:

1. Vidim ze mas handsfree - funguji po instalaci tlacitka na volantu?
2. jak je na tom ovladani radia?
3. jde vyuzit puvodni mikrofon?
4. puvodni display HVAC ti zustal, co se na nem zobrazuje, resp co po instalaci touch ne...

Diky za odpovedi...



1. Funguje na pohodu. U Civicu, ktereho se tato vymena tykala, jsem HF jeste nezkousel.
2. U Accorda stejne, u Civica je to na dotyk, ale nemam s tim problem.
3. U Accorda mi funguje puvodni mikrofon. U Civica jsem zadny puvodni nemel a ten dodany s radiem nemam zapojeny.
4. U Accorda se mi zobrazuje furt vsechno stejne. U civica mi to na te vrchni obrazovce neukazuje napr. radio.

Nemas zac.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 96 1992 Civic Vti  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2022 , 10:29  Naposledy upravil honasvocas dne 31.3.2022 , 22:25, celkově upraveno 8 krát. Citovat  

Chci davat nejake 2 DIN android auto touch radio do accorda 8g pred facelift diesel, rok 2009.
A nemam premium sound system, nemam vlastne nic krom bt handsfree Smutný

Co to znamena?

jen koukam ze redukcni ramecky co se prodavaji u nas - vsude uvadi od 04/2011 coz je facelift verze (zde: odkaz ) ... pasuje na predface?

Mam tohle: viz priloha moje 1

jakubM napsal:
Co chceš dávat do 8g? Máš premium audio system?


EDIT:

Premyslel jsem i o implantaci mini stavoveho displaye z origo radia A8G s navigaci (viz priloha chci 2 ) a nekam ho zabudovat treba pod radio, do redukcniho ramecku atd...
Co jsem koukal na zapojeni konektorů - jsou zde vsechny piny z meho radia a jeho stavoveho horniho displeje. Mohlo by to fungovat.
Tim by se odstranil horni stavovy displej a zbylo misto na horni lcd z origo navigace, ktery se da jednoduse pouzit pro zpetnou kameru atd...

EDIT2:
dnes mi prisel z alegra "radio" panel z navi verze a po rozebrani zjistuji ze nepujde pouzit... vracim se tedy na zacatek


moje 1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
moje 1.jpg, 257.68 kB

chci 2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
chci 2.jpg, 255.04 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 106 2009 Accord Tourer  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2022 , 10:33   Citovat  

MesiahCZ napsal:
1. Funguje na pohodu. U Civicu, ktereho se tato vymena tykala, jsem HF jeste nezkousel.
2. U Accorda stejne, u Civica je to na dotyk, ale nemam s tim problem.
3. U Accorda mi funguje puvodni mikrofon. U Civica jsem zadny puvodni nemel a ten dodany s radiem nemam zapojeny.
4. U Accorda se mi zobrazuje furt vsechno stejne. U civica mi to na te vrchni obrazovce neukazuje napr. radio.

Nemas zac.


to je v podstate velice pozitivni zprava. Slo mi o zachovani vsech tlacitek a jejich funkci.

Co jsem takhle procital fora, i cizi, tak spousta jich psalo ze na hornim displeji nefunguji treba hodiny a stanice radii, ze to je pak na novem radiu.

Mohl bych poprosit o rozepsani jake presne radio jsi montoval do Accorda, popripade bych byl vdecny i za nejake odkazy.

Diky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 106 2009 Accord Tourer  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2022 , 10:19   Citovat  

tak dnes mi z alegro.pl prisel horni origo displej z navi + radio panel verze accorda 8g za bratru 1500,- i s postovnym, 3 dny cesta - neuveritelne...

prostor pro pokusy s hvac displejem zacina, pokud to rozchodim, udelam navod do rubriky jak na to at to slouzi i ostatnim...

jen bych potreboval vedet jakou verzi radia jsi mel v accordu?

(4. U Accorda se mi zobrazuje furt vsechno stejne. U civica mi to na te vrchni obrazovce neukazuje napr. radio.)

diky

EDIT:

z jineho vlakna mam potvrzeno ze funguje redukcni ramecek i na verzi z predfaceliftem...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 106 2009 Accord Tourer  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2022 , 22:31   Citovat  

Bump!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 106 2009 Accord Tourer  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vymena radia
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(103374 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0647s ][ Dotazy: 77 (0.0131s) ][ GZIP on - Debug on ]